+1 yılAşk cinsellik içgüdüsü nün parçası olan hormonel birşey dir sanıldığı gibi sevgi ve sevda duygularıyla alakası yoktur, genellikle aşk ergenlikte başlar burda dikkat etmeliyiz ki cinsel duygular da ergenlikte uyanır, aşık olma istatistiklere göre en çok, yaz aylarında gerçekleşiyor, peki yaz aylarında ne oluyor? Cinsel hormonlar alevleniyor. Tüm bu veriler aşk dedikleri duygunun sevgiyle değil şehvetle ilgili olduğunu kabak gibi göstermektedir yani aşk acısı çekiyorum vs diyen kişiler sadece cahilliklerinden bu duygunun doğasını ve sistematiğini tanımadıkları için kendilerini öyle bir duruma sokuyorlar. eğer cinsellik le alakalı bir duygu olduğunu bilseydi kimse kendi kafasında saçma sapan bir dünya yaratmaz ve böyle zihinde dolaşan gerçek dışı düşüncelere inanmazlardı.
02 Yorumla- +1 yıl
Sehvetle ilgilii ama gercekk askk tek kisye olurr o da kolay kolay gecmez bitmezz
- +1 yıl
Çok sallamışsın yalnız söylediklerin kesinlikle yanlış. Yazdıklarından senin gerçekten aşık olmadığını anlıyorum. Keşke biraz araştırsaydın aşkı direkt cinsel hormonlarla bağdaştırmışsın. Yani senin dediğine göre her cinsellik hormonu alevlenen aşık mı olmuş oluyo? O zaman insanların çoğu aşık? Aşk sandığın gibi cinsellikle oluşacak bir duygu değil istemsiz, denetim kontrol odağının dışında gelişen bağımlılık ve koşulsuz sevginin had safhada olduğu beynin ödül merkeziyle ilişkili bir duygudur. Ayrıca sevgi sevdayla alakası yok demişsin. Aşk, sevgiye evriliyor bunuda bilmelisin. Daha yazacak çok şey var ama lütfen yanlış bilgi vermeyiniz. Anlıyorum gerçekten aşık olmamışsın ama madem böyle yanlış bilgiler veriyorsun araştırabilirsin.
En İyi Cevaplar
+1 yılAşk :) aslında çok basit bir şey ama bir o kadar da zor yani nasıl görmek istersen öyle görürsün ya gidip imkansıza aşık olursan karşılıksız tabi sütyen şeyisi gibi olur, ama karşılıklıysa tutku olur heyecan olur kalbin hep ilk günkü gibi çarpar artık karşında ki seni seviyorum duymaktan bıkar ama sen soylemekten bıkmazsın çünkü her söylediğinde bir daha aşık olmuş olursun
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. *Kötü ilişkilerde ki durum, salı pazarından alınan kalitesiz sutyenin verdigi rahatsızlık gibi olumsuz etkisi gibi olabilir.
*Ama benim gibi süper biriyle ilişki tıpkı viktorya sikrıts sutyeni gibi kefif verici olur 😉
* O zaman de haydi ne duruyorsunuz karilar... pardon hanımlar.. 🎶🎵🎼🎵🎶00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende sevdim bu sevgi ask beni bitirdi artık hiç doğru insana denk gelmedim birakamıyorum da elimde değil onun için yapmadigim kalmadı çok değer verdim sevdim dediğini yaptım doğru insan olmaya çalıştım ama amacı evlilik falan değil nasıl olacak diyip duruyor bi dediğini bi dediği tutmuyor beni zkerse evlenmenin kolay olacağını söylüyor ben ne yapayım bilmiyorum kapalı kutuda gibiyim ben sevdiğim kişiye bakınca gülemiyorum ağlıyorum sadece ask bu mu sence beni bitirdi mahvetti bende kendimi mahvettim canım kadar sıkılıyor ki boğuluyorum resmen dalıp gidiyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
158Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Tek el ile açılıyorsa da basit görüyorum 😌
30 Yorumla
+1 yılaşk...
diş ağrısı gibi.
diş gerekli bir şey insan için ama ağrıyınca söküp çıkarmak istiyorsun
öyle bir şey işte..250 Yorumla
+1 yılYani gerçekten de öyle asla benzetmeye çok beğendim Hatta o kadar ince ki bazen sıkılıp kopabilir bile hani o kadar söyleyeyim şimdi günümüzün ilişkileri artık o kadar kopma noktasına gelmiş ki artık gerisini sen düşün
60 YorumlaBile bile tutsaklık.
Canının yanacağını biliyorsun ama yürüyorsun.
Hatta mazoşist bir şekilde o acıdan zevk aldığım da oldu..
Sütyen kopçası benzetmesi güzelmiş, sevdim.
Ama takmazsan da sarkıyor mesela aşk da öyle olmazsa eksik kalıyorsun.711 Yorumla- +1 yıl
Senin ki sorunun yanında çok klasik oldu be ojin
- +1 yıl
Ahahahahahahaha offfff cok güldümm 😂😂
- +1 yıl
@minseojin bebişim neyin kafasıııı buuuuu 😂😂
- +1 yıl
Deliiiii kadın ❤😂
- +1 yıl
Ben olmasam bi hiçsin biliyosun di mi
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gerçekçi olursak aşk diye bir şey yoktur. 29 yaşındayım. Bu yaşıma kadar tüm ilişkilerimde karşı taraf bana ilişki teklifinde bulundu. ve çok ilişki yaşadım lakin aşk diye anlatılan şeyler bana hiç uğramadı. Nedeni de kimseyi ulaşılmaz ve üstün görmediğimden kaynaklanıyor.
Şunu çok görmüşünüzdür. Ben o kadına/adama aşığım diyen ve çekinip konuşamayan arkadaşlarınız olmuştur. benimde bu tarz insanları gözlemlemişliğim oldu. Ben hiç bir kadından çekildiğimi hatırlamıyorum. Gayet rahat her insanla iletişime geçtiğim için de bir başkasını kendi hayal dünyamda büyütmüyorum.
Yalın Alpay hocamın da dediği gibi; insan tanımadığı birine aşık olur. Onu hayal dünyasında büyütür, diğer insanlardan üstün ve ulaşılamaz görür. Gel gelelim tanımaya başladıkça diğer insanlardan farkı olmadığını anlar ve çözülme başlar. Bu çözülme işlemi esnasında aşk denilen uydurma kavram yerine ilişki sevgi/saygı yönüne kaydığı vakit o ilişki yürür.12 Yorumla- +1 yıl
Şimdi ben birisinden hoşlanıyorum konuşuyorum. O ilişki asla sevgililiğe dönüşmüyor. O kişiyi puzzle parçası gibi, renk prizması yani oyun gibi görüyorum. İlişkim en fazla 3 gün sürüyor. O kişiyi çözünce o ilişki bitiyor benim için.
Bunun adı ne bana söyler misin? Merak ettim - +1 yıl
@sütlüsadekahvem sihirbazların nasıl sırları var bilirsin. O şapkanın içinde tavşan 🐰 var, o kesilen tabutun içinde gizli bölme var, o fıçıya sokulan bıçakların 🗡️ fıçı içine batmaması içinde bir mekanizma var, iskambil kağıdının da bir hilesi var. Aşkında hilesi var. Sen sihirbazın olağanüstü bir insan olmadığını, sadece el çabukluğu ve odak değiştirici hareketleriyle izleyiciyi kandırdığını biliyorsun.
Bu arada ben tam anlatamamış olabilirim. Bu programa göz atmanı şiddetle tavsiye ederim.
https://youtu.be/cjy8qmF2Gpo
Çok önemli bir düşünürümüz vardı, Allah rahmet etsin. Zamanında çocuklara burs vermek için öğrenciler ile mülakat yaparken ilk sorusu neydi biliyor musunuz? Soru: Seen hiç aşık oldun muu?
Yani Aşık olun sonra gelin derdi. Bilenler bilir düşünürümüzü, Aşka Merhaba :)00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. aşkın ne olduğu, nasıl tanımlanabileceği kişiden kişiye değişeceği için anlamsız kalan soru. ancak genel olarak düşünüldüğünde aşk, kavuşamamaktır. sahip olunduğu anda anlamını yavaş yavaş yitirmeye başlayandır. o yüzden ne kadar zorluk çekilirse aşk da o kadar büyük olur..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşk = Zehirli Sarmaşık bence ;(
Kurtulmak çok zor ve çok zehirli beni boğuyor. Üstünden geçip gittiğinde zehir belki hâlâ kanında dolaşıyor ama kurtulup özgürlüğüne kavuştuğun için ister istemez şükrediyorsun. Ve yavaş yavaş etkisinden çıkıp iyileşiyorsun. :')20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşık olduğun kişiyle evlenirsen aşk en güzel duygu. Mutluluğu, huzuru, eğlenceyi, sabrı yani bütün güzel duyguları bir kişide hissetmek ama sevdiğine kavuşamamışsan bir ömür zindan gibi olur. Kimse onu yerini dolduramaz aşk sadece ölene kadar geçmeyecek ve tedavisi olmayan bir kalp sancısı olarak kalacaktır. Seven sevdiğine onu sevdiğini söylesin ölümlü dünya
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeyden korktuysam başıma geldi :( aşktanda çok korkuyodum ve en sonunda evli bi erkeğe vuruldum, hergun migren atakları yaşadım.
Aşkta migrenin ta kendisi zaten beyninizden migreni lap diye cikartip atamadiginiz gibi aşık olduğunuz insani da lap diye atamiyosunuz.11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeyseki o aptal heriften kurtuldum, şu an cok daha gucluyum :)
+1 yılAşk adını bi türlü koyamayıp kansere yakalanmış gibi oluyorsun sen nereye gitse oda peşinden geliyor aklından bi türlü çıkmıyor unuttum düşünüyorum dersin ama bişey olur onu hatırlatır için gider sanki biri doz aşı uygulamış gibi
10 Yorumla
+1 yılAşk, gün doğumu ve batımı gibi. Başlıyor ve bitiyor. Ertesi gün yeni doğan güneşle nasıl gün tekrar başlıyorsa yeni biriyle aşk da başlıyor. Ama sevgi öyle değil. Sevgi kalıcıdır.
20 Yorumla
+1 yılBence aşk ay tutulmasi günes tutulmasi gibi bi seydir çok nadir gorunen ve gorunce sahit olunmasi gerekilen.. Sonucu her ne olursa olsun gercek aski buldugunu dusunen bi insan kendini o askin ruzgarina birakmalidir
00 Yorumla
+1 yılOlmayandır.
Çünkü her aşk kendine özgüdür, farklıdır. Kelimelerle ifade edildiğinde basitleşir, özelliği kaçar, zaten tanımı da yoktur sadece yaşanır.10 Yorumla
+1 yılBirini niye sevdiginin farkinda olamamak tıpkı nefes gibi gereklilik hali gibi hissetmek. Yaninda mutlu huzurlu guvende ve rahat hissetmek. Bir neden dolayi seviyorsan o aşk degil. Belirli bir ihtiyacini karşılama hali. Aşk ile ilgiyi karıştırmamak lazim.
10 Yorumla
+1 yılo zaman sütyenini değiştir? ciddiyim bu tam oturmamış sütyen belirtitsi.
40 Yorumla
+1 yılBence aşk sufle gibi dışı sert , içi akışkan dolu dolu , tutkulu fazla yeyince bayıyor. Ama canında çekiyor.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı.
+1 yılçok çeşitli durumlara benzetilir. daha kimse anlamamış anlatamamıştır tarih boyunca neye benzediğini. ama aşk bir kısrağa da benzer. ne dizginlenmekten anlar, ne laftan çünkü.🤷
00 Yorumla Doğru kişiyle olunca dünyanın en güzel şeyi. Yanlış, kötü biriyle olunca çok yoran, boşa gelip geçmiş bir şey.. Neyse ki bütün aşklar ebedi değil, unutabiliyoz bi süre sonra.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılbence de aşk sütyen kopçası gibidir
biraz sıkar iz bırakır ama memeleri dik tutar ayrıca sırt ağrısını da önler
yani uzun vadeli yine daha iyidir00 Yorumla
+1 yılDoğru kişiye , sadık ve fedakar bir gönül ile aşık olduğunda çok güzel bir şey.
Ama sırf fiziksel özellikleri için aşık olursan , o zaman çok kötü bir şey.00 Yorumla
+1 yılAşk denen halt esasta Arapçadan aseka dan gelir aseka da bir sarmaşıktır bir ağacı sarıp sarmalar besinini bu ağaçtan alır zamanla kurutup yok eder aşk denen şey esasta budur
00 Yorumla80 bayan 99 erkek yazmış ama yorumları merak etmedim hiç. AŞK anlatmayla anlaşılmaz. Yaşaman ve hissetmen lazım o heyecanı. AŞK aşık olduğun kişinin adı geçtiginde ister istemez tüylerinin diken diken olmasına neden olur ve işte yine o anda içine bir mutluluk dolar. İstesende istemesende. Bu platonikde olsa aynıdır. Anlatmaya burası yetmez. Gerisini kendin yaşayıp ögrenmen lazım. Bol şans.
00 Yorumla
+1 yılAşk sütyen kopçasından daha güzel birşey.
Kalbim attım diye aşık olmazsan, ya bu adam çok donanımlı ne güzel çok karakterli olgunndiye olursan evleniyorsun00 YorumlaBir sürü şeye benzetebilirsin ama ben kansere benzetiyorum zamanında tedavi edilmezse bütün vücudu sarabilir ve ruhsal azap yaşatabilir o kişiye
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılÜstada sormuşlar? Aşkla Sevda arasındaki fark nedir? Üstad cevap vermiş; "Aşk" hevesin bitene kadar... "Sevda"nefesin yetene kadar... demiş
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAblacım aşkın peşinde bu kadar koşmayın onun sizi bulacağı varsa bulur zaten. Çok beğendim çok sevdim, seviyorum dediğiniz insan yarın hayatınız da tanıdığınız en kötü insan olabilir çok zorlamayın yani akışına bırakın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılfermuarlı etek gibidir.. çok kilo alırsan patlar.. çok kilo verirsen etek kötü durur vücutta.. dengede tutmak lazım
10 Yorumla
+1 yılAşk, gözlerini kapayıp her şeyi kalbinin görmek istediği gibi düşündüğün bir hayalden ibaret. Ne zaman gözlerini açarsan, o zaman gerçeğe uyanırsın.
10 YorumlaAşk gerçekten bazı şeylerin karşılıklı olarak devam etmesinden sonra gayet güzel bir duygudur ama ben tatmadım
10 YorumlaAşk bence her duyguyu barındırıyor. Korkuyu , üzüntüyü, sevinci , heyecanı... Bütün duyguların karışımından tek bir kelime türetilmiş gibi.
10 Yorumla
+1 yılMutfaktaki sarı bez gibi mecbur kullanıyorsun çabuk eskiyor
20 YorumlaSahte ve ucuz takılar gibi. Başlarda çok güzel gözükse de zamanla paslanıp eski güzelliğini kaybediyor , yaralıyor ve en önemlisi değersiz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHanımefendilerin herşeyini beğendikleri erkekler ve hiçbirşeyini beğenmediği erkekler var. Ben ikinci gruptanım. Herkese mutlu aşk hayatları kendime huzurlu yalnızlıklar dilerim. Benim gözümde aşk mevzusu bundan ibarettir.
00 YorumlaAşktan çok beğenmek beğenilmek karşılıklı sevmek ve tutku önemli bence aşk başka bi boyut biterse napcksın...
00 Yorumla
+1 yılBende sutyene saklanmış memeye benzetiyorum, sutyenliyken heyecan veriyor cikarip oynayinca hevesin kacio
00 Yorumlabenim bir filiman tanidiğim şey demişti , aşk afedersin donuna kaçırmış b*ka benzer. Gıcık ve rahatsiz olursun ama siçak tutar😂Buna baya gülmüştüm
00 Yorumla
+1 yılO en azından sizi rahatlatan bir şey ama bence aşk dikenli çalının sadece dikenleri gibi bir şey... artık aşka tövbeliyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kere olan ve olunca da ömürlük olan bir şey. Birine sebepsizce çok derin duygular ve bağlılık beslemek. Onun için şiirler yazmak. Gözünü açınca ilk onu görmek istemek. Saatlerce sarılmak öpüşmek istemek.
00 Yorumla
..
00 Yorumla
+1 yılKural #1: Kural mural yok
Kural #2: O hıyarların yolunuza çıkmasına izin vermeyin
Kural #3: Hiçbir şey orijinal değildir00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Gerçekten ve kalpten seviyorsan aşktan daha güzel bir şey yoktur. Gecen ve gündüzün o oluyor herşeyi unutuyorsun sadece ona odaklanıyorsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİki arasındaki durum kimisi sıkmasından hoşlanır kimisi sıkmamasından gine güzel bir duygu acısı ile tatlısı ile
00 Yorumla
+1 yılÇok kötü bişiy... İnsana yaramazlık yaptıran, aklını alabilen, ve kimi zaman insanın ruhunu kanatan...
00 Yorumla
+1 yılben tangaya benzetiyorum arasına kaçtıkça çıkarasın geliyor , gitmiyor bir türlü o kaşıntı hep istiyor hep istiyor kaçamıyorsun aşktan :))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı.
+1 yılSütyenin kupları gibi, insanı tutup sarmalıyor, onu doğru duygularıyla bitişik bir araya getiriyor, ve soğuk günlerde içini ısıtıyor 😅😅
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılİşte tipik günümüz kadını. Aşka insnmayan aşkı sıradan ve değersiz bulan kadın. Ondan sonra da erkekler niye böyle deyip yine bizleri suçlarlar.
00 Yorumla
+1 yılO nasi bi benzetme bense aşkı karanlık bir sokaktan geçmeye benzetiyorum bir okadar cesaret isteyen ama senin benzetmende güzelmiş
00 Yorumla
+1 yılAşk bir buna benzetilmemişdi. Sayenizde bunuda gördük
. Kulak her gün bir laf duymazsa sağır olurmuş...00 YorumlaAşk beynimizin oynadığı bir oyundur.
Aşk irade meselesidir
İraden ne kadar zayıfsa aşk seni o kadar ele geçirir.00 Yorumla
+1 yılAşk sonrada açan çicektir 😄bitkiyi ekersin uzarken yandan bir tane daha cikar ve sonra ikisi de yok olur ya oyle bir sey😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yıl😂😂😂😂çok iyi ya bende aşkın yeni tarifi bu artık🙈😂
10 Yorumla Doğru benzetme. Evet sıkıyor iz bırakıyor ama yine de onsuz olmuyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılKarşıdaki kişiye göre değişiyor kimine acı verirken kimine mutluluk getirir
10 Yorumla
+1 yılBen de göremiyorum @kalpsiz-melek gibi düsünuyorum hani nerede
10 Yorumlakopçayı açp özgür bırakmak lazım😂 yani geç aşkı işe yaramaz
10 Yorumla
+1 yılAşk, sütlü çikolataya benzer, fazlası bayar.
Ama birde bitter var sen onu bir dene😄10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Yanan bir ateş gibi. Elini değsen yanacaksın. Bunu bile bile ateşe yaklaşmak gibi
00 Yorumla
+1 yılTanım çok yaratıcı , benim fikrimde aşk abdest gibi, bozuldukça tazele
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBende sizin gibi görüyorum çünkü şimdi aşklar laylom menfaat bitince güle güle oluyor
00 Yorumla - Devamını Gör (229)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat