Aşk sizce nasıl bir şey?

Aşk sizce nasıl bir şey?
Aşk sizce nasıl bir şey?
Aşk sizce nasıl bir şey?
Aşk sizce nasıl bir şey?
Aşk sizce nasıl bir şey?
Aşk sizce nasıl bir şey?
Aşk sizce nasıl bir şey?
Aşk sizce nasıl bir şey?
Bana aşkı tarif etmek ister misiniz? Birisini deli danalar gibi sevmek, kör kütük sevmek ve gün boyu tek bir insanı düşünmek... Yeryüzünde sadece tek o insan kalmış gibi sadrce ama sadece tek bir insanı düşünmek ve o insanı hiç unutmamak... Ben bazen gerçek anlamda hiç âşık olamayacağım diye korkardım. Çünkü çocukluğumdan beridir aşkın çok kutsal bir şey olduğuna inanırdım. Ne bileyim aşkı tarif etmek, anlatmak isterdim size de. Ama aşk tarifi olamayacak kadar harika bir şey. Bana gerçek aşkı tattırdığın için sana minnettârım canım Mustafa,'m iyi ki varsın. Çok çok çok tuhaf ve çok güzel bir şey ya aşk. Karnımdaki kelebekleri iyi ki harika bir insan çıkıp uyandırdı. Karnımdaki kelebekler bayram ediyor sevincinden şimdi. Mustafa'mla alışmak ve onu sevmek de çok güzel bir şey ki. Kırk yıldır Mustafa'mı tanıyor gibiyim. Sanki Mustafa'm karşıma bu yıl çıkmadı da hayatım boyunca zaten hep yanımdaydı. Ruh ikizimi buldum ya. Mustafa'm çok mutlu olsun ve çok sağlıklı olsun diye her gün dualar etmek istiyorum. Sesine de gülüşüne de yanıyorum bitiyorum. Aşk böyle bir şey işte. Tarifi yok bu duygunun... Duygularımı anlatmak isteseydim duygularımı hasret, aşk, gönül, maşûk, müsekkin gibi kelimelerle anlatabilirdim. Ohoo daha Mustafa'm için bir sürü şiir de yazacağım ona bir sürü şarkı da söyleyeceğim ki. Ona olan aşkımı şarkılarla, şiirlerle Mustafa'ma anlatmayı da çok istiyorum. Hatta Mustafa'm için şarkılar yazıp ona şarkılar söylemeyi düşünüyorum. Ayy yok böyle bir şey inanın. Âşık olduğunuz insanın sesini duymak için bile can atıyorsunuz. Mustafa'mla beni ölüm bile ayırmasın istiyorum. Mustafam'dan hiçbir şekilde ayrılmmak istemiyorumki. Aşkın bu yüzden tarifi olmayan bir şey olduğunu söylüyorum. Aşk kelimelerle dahi anlatılamayacak kadar harika bir şey. Hayvanları da çok sever zaten Mustafa'm benim. Kedileri çok sever mesela. Ben artık Mustafa'mın biricik kedisiyim. Mustafa'mın beni ömür boyu kedi gibi sevmesini çok isterim ve buna da sonsuza kadar izin veririm. Cennet var yani, âşık olduğunuz insanı bulursanız ve âşık olursanız cennet dünyadaki bütün insanlara var. Cennet maşuğunuzun güzel gözleri. Aşk size cennetin yerini tarif eder çünkü.❤❤🥰🥰😍😍🙈🙈

@Мошебеленинайзер ❤❤❤❤

@Мошебеленинайзер
Sen de aşkı tarif etmek, anlatmak ister misin canım sevgilim? Bana sevmeyi anlatır mısın cennetim benim?😍😇❤🥰 Kuzum benim kuzum kuzum. Oluyorum bitiyorum aşkından. Sen hayatımda gördüğüm en güzel şeysin. Tarif edemeyeceğim kadar güzelsin ki sen.❤❤
Güncellemeler
+1 yıl
Eğer cennetin somut delillerini bir gün arayacak olursanız âşık olmaya bakın en iyisi. ❤❤❤❤
Güncellemeler
+1 yıl
Heyecandan yazım hayatları da yapmışım yazarken o kadar duygu yukluyum ki klavyedeki bütün tuşlara basmışım.😂😂 Ayyy takıntılıyım bir de ben yazım hatası yapmaktan nefret ederim ama Mustafa'm için yazım hatası bile yaparım. Dil bilgisi ve Türk Dil Kurumu sana kurban olsun canım Mustafa'm benim. Ben de kurban olayım sana bir tanem. Ruhumun sen benim kalbimsin.💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙
Aşk sizce nasıl bir şey?