Sevgilimle konuşurken evlenirsek kaç çocuk yaparız diye konuşuyorduk 2 dedi ben 1 dedim fiziğim bozulur dedim benim kaç kardeş olduğumu biliyor annenin bozuldu mu diye bir soru sordu ve bende sinirlendim o an belli etmesemde sonra da nedenini söylemeden ayrıldım haksız mıyım siz olsanız ne yapardınız
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Böyle bi sebepten dolayı ayrılınır mı yaa anlamıyorum sizi ya ciddi ciddi ilişki kurun ya da kimsenin vaktini boşuna harcamayın abi
Sorabilir ayıp bir şey değil ben ayrılmak için sebep göremedim bunu.
Nasıl sorabilir ya
Her şeyi namus meselesine çevirmeyin.
Çocuk iyikide senden kurtulmuş böyle saçma sebepten ayrılık mı olur allah kitap aşkına ya?
Sen böyle bir soru sorar mısın sevgiline?
Sormam tabikide bu evlenildiğinde düşünülücek bir karar ve maddi durum söz konusu ev ne kadar büyük gerçekten o çocukları istiyor muyuz iyi ebeveyn olabilir miyiz çocuklarımızı ya da çocuğumuzu iyi bir şekilde eksiksiz yetiştirebilir miyiz baskı altında olmadan o çocuğa şiddetsiz kavgasız güzel bir ortam sağlayabilir miyiz diye önce bir düşünüp sonra çocuk yapma kararı alınmalı bence hani 2 çocuk yaptım göbeğim sarkar diye bir şey yok lahosa döneminde spor yapamasan bile spor salonuna gidip ayrıyeten kilonu koruyabilirsin spor salonuna gitmek istemiyorsan ya da maddi durumun yetmezse açarsın chloe ting pamela reif trendyol ya da başka siteden fitness matı sipariş edersin yaparsın sporunu fit ve güzel bir vücudun olur açık konuşabilmişimdir umarım
Sen konuyu hiç anlamamışsın sorun annemi sorması
Uzun lafın kısası bir yerlerin sarkıcak diye çocuk yapmak istememek bir de sırf bu yüzden saçmalığın daniskası olan bir konu yüzünden sevgilinden ayrılmak âptallık
Ya diyorum ki o yüzden ayrılmadım anlamıyor musunnn
Sarksın umrumda değil anne ne alaka
Gerekli cevabı verir ve konuyu kapatırdım bu kadar basit yani
ÇOK GERİLDİM şu an
İşte hoş değil bu soru demek istediğim o
Ulan sana noluyo bana doğurdukça doğurasin gelir demesine rağmen ayrılmadın NAHhahhahss
Alakası ne?
Ya bak bana boyle ters ters cevap verme yapmıyorum yorum böyle pişman olursun iste
Ters cevap vermedim ki alakasını sordum bana sorulan soru sana sorulsa yine ayrılmazdım deme
Normal bir şekilde sormuş, laf attığını düşünmüyorum sen de abartmışsın, gereksiz yere ayrılmışsın
Ayrilirken nedenini soyleseydin
Bunu mu diyim
Keşke birazcık zeki olsaydın
Hakaret etmene gerek yok yanlış anlaşılabilecek bir soru bence
Adam sana bildiğin laf sokmuş neyini anlamadın? Sen demişsin “ayy benim fozoğom bozolor” oda “annenin bozulmasıysa senindr bozulmaz😎” gibisinden laf sokmuş işte bunun yanlışı veya doğrusu yok
Niye laf soksun bu ne saçma bir düşünce
İnce sokmuş ama anlamamışsın
Çok çıt kırıldım birisin galiba
Sevgiline annesi hakkında böyle bir soru sorar mısın ona cevap ver valla sorarım dersen hiçbir şey demiycem
Hassasım evet
Ben sormam ben o kadar kabaca konuşan biri değilim zaten. Ben sana derimki: niye bebeğim kardeşi olmasınmı bebeğimizin? Bak böyle konuşunca iki tarafta mutlu olur. Sevgilinde sende ayrı arızasınız bari biriniz alttan alsaydınız
İşte sormazsın çünkü sorulmaz kızdığım şey de bu tam olarak ve bence haklıyım
Ya hayır mesele o değil mesele sevgilinin olayı tatlıca kapatmak yerine mal gibi şeyler söylemesi ve seninde alttan almayıp anında ayrılman. İki tarafta suçlu bence
Ya bak dese ki 2 tane olsun kardeş iyidir falan senin dediğini dese tamam ama çok yersiz bir soruydu sorduğu bende devam etmek istemedim
Herkes ben olamaz maalesef😉 Böyle denyolarda size denk geliyo işte erkek dediğin kızın kalbini kırmaz, hoş eder
Sence kötü niyetle mi demiş onu
Bilmiyorum kötümü iyimide seni aşağılamak içinmi dedi yoksa yaparsın nolcak ya gibimi dedi onu bilemiyorum ama böyle ufak şeyler yüzündende ne bilim...
Düşüncesi kötü mü iyi mi neden böyle bir soru sordu onu anlamadım sinirlendim ve ona söylesem hayır falan diyecekti bende ayrıldım
Sen bilirsin ben bu konuda iki tarafıda suçlu buldum. Hakim bey bunları hapse atın
Kanka deli misn hshshs bunda ayrılcak ne var
Annem ne alaka
Örnek vermiştir bence kötü bi durum arama
İşte sorunda bu emin olamam ki bundan
Boşver sen hak etmiyorsun oğlanı saçma sapan işler
Evet benim hatam
Sen biraz ayrılmak için bahane aramışsın
Hayır cidden çok üzüldüm ama annenin fiziği bozuldu mu nasıl bir soru
Abi normal değil mi annen doğum yapmış bi kadın olarak fiziği bozuldu mu onun diye sormuş yani seninkinin bozulup bozulmayacağına yorum yapmak için
Bilmiyorum cidden
boş yapmışsın
Derkenn
Kb ama fahri doğru söylemiş
Haklısın ayrıl
Alman kadınları 1 cocuk bile yapmıyor
Haksizsin
Neden
Çok saçma bir sebep çünkü
Sevgilin annenin fiziği bozuldu mu dese sinirlenmeyecek misin cidden
Ne var bunda
Nasıl ne var
Sen söyle bunda alınacak ne var
Hoş bir soru mu sence yersiz ve saçma
Bence sıkıntı yok sence olabilir ama böyle eften püften şeylerden dolayı sevdiğimi bırakmam
Bilmiyorum
E ayrıldın çocuk ne dedi
Neden dedi anlatacağımızı düşünmüyorum dedim nedeni sadece bu olamaz bence uzatmak istemiyorum hoşça kal dedi
Anlaşacağımızı*
Bence özür dile çocuktan
?
Ya sa dileme her ufak şeyde böyle yapacaksan çocuğa yazik
Hassasım ve yapabileceğim bir şey yok
Çok seviyor muydi bari cocuk
Evet
Boş ver gururu git barış
İyi de sorma niyetini bilmiyorum
Takintilsin boş ver
Barışcam arkadaşlarım da doldurdu biraz beni
Barış barış