Ayrılmakta haklımı sizce?

Sevgilim askerdeyken biri beni eklemişti çocuk 15.16 yaşlarinda sevgilim ve kardeşi takip ediyodu bende onun çevresine çok değer veriyorum o yüzden isteğini kabul etmedim ama istek gönderdim tanıdıkmi acaba diye bakmak için çünkü arkadaşlarıyla beni tanistiriyodu. Çocuk ben seni ediyorum sen etmiyosun takip dedi bende Muhammedin arkadaşimisin evet abim sayılır falan dedi çocukta asker gecesinde birlikte fotoğraflarını attı konuşmuyoruz komtanlar var fala dedim sonra konuşma bitti bu çocuk sevgilimi arayıp manitanla konustim demiş bende çalıştığım için iş çıkışı arayıp olayı anlatmiştim çocuğa o benim. ruh eşim demiştim arkasından böyle bahsettim diye sevinir diye düşündüm o uyuz oldu askerde diye koli gondermistim fotoğrafını kılıfıma koymuştum cok kez onu aradım özür diledim ama güvenimi sarstin konusmadan önce haber edecektin güvenemem dedi naparsam olmadı telefonum sende kalsın şifrelerimi vereyim dedim inanmadi bana çok üzülüyorum siz olsaydınız ayrilirmiydiniz acaba sevmediği icinmi güvenim birkere olur benim dedi ve affetmedi naptiysam
Ayrılmakta haklımı sizce?