Ayrılmakta haklı mıyım yalvarırım cevap verin?

2 haftadır bana deli gibi değer veren üzerime titreyen sürekli görüşmek isteyen benimle evlenmek isteyen ve benden çok emin olduğunu söyleyen bir adam var. Ciddi düşünüyor. 2 haftadır görüşmediğimiz gün olmadı ne dersem onu ve daha fazlasını yapmaya hazır. Ailene beni söyle bilsin diyor. Kendi annesiyle de yakın zamanda tanıştırmak istediğini söylüyor. Her buluşmamızda mutlaka evlilikten nişandan istemeden bahseder. Ben daha zamanı var diyorum hep ama ben de ona karşı boş değilim ciddi düşünüyorum ve gün geçtikçe bağlanıyorum o da farkında. Instagramında çok fazla kız ekliydi. O tarz bir erkek profilinin bana itici geldiğini söylediğimde şifresini bana vermek istedi bense almak istemedim. Ben düzenleyemem sana vereyim kimi istiyorsan çıkar dedi. O esnada almadım ben. Daha sonra beklemediği bir anda aldım. Tüm mesajlar silinmişti benimle olan sohbetini dahi silmişti ve ben bütün mesajlarımı silerim konuştuktan sonra bulundurmam dedi. Şifresini bana tereddütsüz verdi ve uyudu. Daha sonra iki tane kızdan mesaj geldi. İkisiyle de yeni konuşulmuş bir sohbeti ben şifresini alınca silmiş belli. Hatta bir tanesine numarasını vermiş ve dilediğin zaman dilemediğin kadar gezicez söz yazmış. Hiçbir şey demeden heryerden engelledim onu doğru yapmış mıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Bu konuyu onunla konuşmuştuk ve bu konuda hassas bir insan olduğumu da biliyor. Bu gamsızlık rahatlık nedir. Hiç mi mesaj gelicek diye korkmadı. Beğendiği gönderiler sadece kız. Farklı farklı kızlar. Konuşmalar desen silinmiş.
Ayrılmakta haklı mıyım yalvarırım cevap verin?