Bundan 2 sene önce sevgilimle ayrılık yaşadık bu ayrılık sürecinde sevgilim normalde okuyor yazları da bir temizlik şirketinde çalışıyor Herneyse ayrılık sürecinde bir kızla tek gecelik ilişki yasıyor bu kız çalıştığı yerden üstelik kızın nişanlısı var. Herneyse sonra benimle yeniden barısmak istiyor olayı anlatıyor ve pişman oldugunu söylüyor ben zaten o kadar kötü oldum kı bunları duyunca çok fena oldum.. Sonra affettim bugun iş bulamadığını eski çalıstıgı yerde çalışacağını söyledi tepki berdim kız Şu an evli işi bırakmıştır buyuk ihtimal orda 2 sene geçmiş üstünde ama asla istemediğimi çalışırsan da bu ilişkinin biteceğini soyledım iyi mi yaptım Engelleyip ayrıldıktan sonra attıgı mesajlar da bunlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Benim engellediğim ve ayrıldıgım zaman attıgı mesaj.
Ayrı olduğunuz dönemde yaşanmış bir olay yüzünden onu yargılamayın. Size dönüş yapmış ve yeniden birlikte olmak istediğini göstermiş; sonrasında para kazanmak için iş bulmuş ve çalışmak istiyor. Aynı kadın orada çalışmadığına göre endişelenmeniz için bir sebep yok; ayrıca orada çalışsa bile muhtemelen sevgiliniz aynı hatayı tekrar yapmayacaktır. Mesajlarından da sizinle barışmak istediği belli; ona bir şans verin.
Sizin ayrıldığınız dönemde yapmış bu bir aldatmaya girmez. Ancak seni sevmediğini yani aşık olmadığını belli etmiş sadece. Eğer sana aşıksa başkasıyla olmazdı seni beklerdi. Ve hele ki ilişkiye girdiği kadın nişanlıysa karakteri yok gibi duruyor. Bence haklısın ve iyi yapmışsın ileride pişman olacaktın.
Ben affetmezdim şahsen. Bide nişanlı kadınla yatmış ve bence bu onun karakterinin bozuk oldugunu gösterir. Haberim yoktu diyebilir ama ne farkeder senden ayrılıp başkasıyla yatıyor sonra sana geliyor. Ayriyken tabi seni ilgilendirmez ne yaptığı ama ben affetmezdim yani böyle birini kabul etmezdim.
Kardeşim sen bu insan evlâdı ile nasıl iletişime geçtin en başta ben onu merak ediyorum? Daha cümle kurmayı, kelimeleri yazmayı bilmeyen biri seni kendine nasıl çekmiş, kendini sana nasıl ifade etmiş olabilir? Neye dayanarak yakın hissettin ya da hoşlandın IQ
temizlik şirketinde çalışacaksa çalışır sanane sanane sanane sanane. Bu çocuğa buradan sesleniyorum bu kızı bırak kendine aklı başında bir kız bullllll.
Benzer şeyleri bende yaşadım ayrıldıktan sonra ilk işi yine başkalarına gitmek oldu yine şans verdim bu sefer çıkarken aldattı diceğim o ki affetme bir kere olmadı mı olmuyor
herhangi bir sebepten öyle bir şey yapmış olabilir. her şeyi direkt sevgiye bağlamak ne kadar doğru? ayrı oldukları dönemde mi? evet. kızı ilgilendirmez bu durum. hı adamın karakteri budur, ayrılıp ayrılıp başkasıyla oluyordur ve geri dönüyordur sürekli o zaman haklı olabilirsin.
Merhabalar,
Ayrı olduğunuz dönemde yaşanmış bir olay yüzünden onu yargılamayın.
Size dönüş yapmış ve yeniden birlikte olmak istediğini göstermiş; sonrasında para kazanmak için iş bulmuş ve çalışmak istiyor.
Aynı kadın orada çalışmadığına göre endişelenmeniz için bir sebep yok; ayrıca orada çalışsa bile muhtemelen sevgiliniz aynı hatayı tekrar yapmayacaktır.
Mesajlarından da sizinle barışmak istediği belli; ona bir şans verin.
Sevgiler
AY