KOCAMLA SABAH KİSA ELBISE YUZUNDEN BIRBIRiMIZE GIRDIK şu an TELEFONLARIMI ACMIYOR , NASIL GONLUNU ALABILIRIM😒?

Merhaba 9 aylik evliyim eşim kendi isini yapiyor ben ozel bi sirkette calisiyorum. Bu kapama surecinde esim calismiyor ama ben calismaya devam ediyorum normalde o benden daha erken cikardi evden dahada gec gelirdi ben 4 te cikiyorum isten.
Bu surec pek iyi olmadi benim acimdan simdi evde ya her seyime karismaya basladi giderken giydigim kiyafetlere kadar bazilarini hic bilmiyordu mesela elbiselerin v. s🤫
Neyse bugun ben cikarken sen hep boyle mi gidiyordun ise bu kisa elbiselerle mi? Sen oturunca ne boya geliyor etegi farkinda misin? Çalıstigin yerdekilerin benim arkamdan ne dediklerinin farkinda misin? Anneme gecen gun kizdin ama haklilik payida var , kayinvalidem elestirmisti iste bu kisa bunu giyme ramazan ayindayiz v. s diye o zaman anasina kizmisti simdi onu savunup haklilik payi var diyor , ben iyice delirdim bunu duyunca sen karisamazsin, haddini aşma dedim , çikar onu yoksa sonu kötü olur dedi kapiyi carpti , bende cikip gttim evden dinlemedim onu.
Aradim 2 kez acmadi, mesaj attim donus yapmadi ama kendimden odün veremezdim hakliyim. Ne olacak bilmiyorum icim hic rahat degil. Annemlere evimiz 1 sokak yuruyerek 3 dakika cok yakin donuste oraya gtsem annemlere de onu aratip cagirtsam orda konussam diyorum ise yarar mi sizce ya da baska ne yapabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Link
KOCAMLA SABAH KİSA ELBISE YUZUNDEN BIRBIRiMIZE GIRDIK şu an TELEFONLARIMI ACMIYOR , NASIL GONLUNU ALABILIRIM😒?