Telefonum rootlu ve yakın bir zamanda 6.0 güncellemesi gelecek ben bunu nasıl güncelleyeceğim?
- telefonum Samsung galaxy s5
- telefonum Samsung galaxy s5
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gelecek güncellemeyi OTA ile alabilmek için yeniden resmi ROM yüklemen gerek. Aksi taktirde cihaz güncellemeleri indirmez. Alternatif olarak, çıkacak güncellemenin "Sammobile" sitesine eklenmesini bekleyeceksin. Buradan indirdiğin resmî ROMu, PCden ODIN uygulaması ile cihazına yükleyeceksin.
Telefonumu unroot yaptim supersu uygulamasi ile Şu an resmi roma donmus mudur yoksa ekstra yapmam gereken bir seyler var mi?
Menü/Ayarlar/Cihaz Hakkında/Durum yolunu takip ederek sayfanın en altındaki "Cihaz Durumu" seçeneğine bak. Eğer "Resmî" yazıyorsa tamamdır. Yok eğer "Özel" yazıyorsa olmamıştır. Cihazı recovery moda alarak sadece "wipe cache" yapıp yeniden başlattıktan sonra başta verdiğim yoldan cihaz durumunu bir daha kontrol et. Resmî olmuşsa tamamdır. Olmamışsa resmî ROM yüklemen gerekecek.
Baktim ve ozel yaziyor recovery moda alarak wipe cache yapayim o zaman da olmazsa dedigini yapayim?
Şu an biraz araştırdım fakat yeni rom ve boot flashlamam gerekecekmis bunları berden temin edecegim
Hayir resmi turkiyeden aldim
Tamam o zaman. Şu adresten cihaz versiyonuna uygun remî ROM'u indirerek telefonuna yükleyebilirsin:
https://www.sammobile.com/firmwares/
Wipe cache yapmak işe yaramadı mı?
Wip cache tek başına yapilmiyormus ayni zamanda rom da yuklemem gerekmis o yuzden direkt wip cache yapip rom yukleyeyim dedim hata mi ediyorum acaba?
Sadece wip cache yapıyorum o zaman tamamdir ve bu arada bu kadar ilgilendiginiz icin ayrica tesekkur ederim
Şu an verilerimi yedekliyorum yapacagim :)
dediğinizi yaptım fakat cihazım halen özel gözüküyor şimdi rom yükleyeceğim önerdiğiniz sitede kendi telefon modelimi bulamadım o yüzden başka bir yerden indirdim şu an uygulayacağım
Çok çok teşekkür ederim hem gösterdiğiniz sabır için hemde yardımlarınız için telefonumun durumu artık resmi :)
İlk olarak cihazına güncelleme yakın bir zamanda gelmeyecek. Bunu bilmeni isterim.
Güncellemeyi yüklemek için ise ya rootu kaldırıp telefona wipe data (format) atacaksın.
Ya da güncellemeyi Sammobile sitesinden indirip Odin aracılığı ile bilgisayardan kendin kuracaksın güncellemeyi.
Internette yakin zamanda gelecek diye okumustum dagitimina baslandi vs gibi. Uzuldum acikcasi ve unroot yaptim guncellemeyi almadan once format atip mi almaliyim yoksa hemen mi format atmaliyim?
Daha S6, S6 Edge ve Note 5 almaya başladı geçen ay.
Sırada Note 4, Note Edge filan var. S5'e, hele ki Türkiye sürümüne yaz bitmeden önce gelirse mucize gibi bişey olur :D
Güncelleme yayınlandığı zaman at formatı istersen.
Buradan Türkiye sürümünü takip edebilirsin.
www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G900FQ/
Burdan da Avrupa genelini
www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G900F/
çok teşekkürler sayenizde telefon modelimin güncel romunu da buldum :)
Rica ederim :)
Dediğim gibi güncellemek için wipe yapman gerekir ya da buradan indirip Odin ile kendin yükleyebilirsin bilgisayara bağlayıp
Super su ayarlar unroot yapman yeterli bende rootlu kullanıyorum :)
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar