Arkadaşlar ben bir başkasının telefon faturasını internet mobil bankacılığı üzerinden ödediğimde karşı tarafa Benim ödediğine dair bilgi gider mi? Numaram falan
Yani Bilgi olarak ona Ne düşer? 🤔🤔
Yani Bilgi olarak ona Ne düşer? 🤔🤔
Hayır bea ne alakası var gitmez sadece ödediğiniz için teşekkürler mesajı gider o kadar yıllardır faturalarimı internetten yaptırıyorum ben
kimse merak etmez biri yanlış yatırdı diye düşünürler o yüzden kimse ses çıkarmaz.
Arkadaşlar ihtimaldir birine sorarım yok derse yok demektir.
Zaten müşteri hizmetleri su kişiye ait banka hesabından kredi kartından ödendi diye bir bilgide vermezler en fazla int bankacılığı üzerinden ödenmiş gözüküyor derler.
Arastirirsa ogrenir kimin odedigini ama mesaj falan gitmez numara da gitmez.
Hayır
Cevap
16Cevap
Hayır gadasi
gitmez sadece telekominikasyon şirketinden öğrenebilir eger isterse
bana ne arkadasım senin tuvalet alışkanlıgından bize niye söylüyosun nereye ne yaptıgını pislik :D
niye mahvoldun
bişey olmaz öpüşür barısırsınızz :D
boşver bişey olmaz yapış dudaklarına devam et saçma nedenlerden saçma ayrılıklar yaşamayın
erkek mi kalmadı piyasada baskasını öpersin sende boşver o zaman ne sıkıntı yapıyosun
Hayır bilgi gitmez çağrı merkezinden de öğrenemezsiniz bilgi güvenliği nedeniyle. Ancak yasal süreç başlatılır.
Numara düşmez sanırım kim olduğunu da öğrenemez
Yok be nerden öğrenecek kim söyleyecek ancak sizin faturanızı rakam hatası yapıp birisi öderse sizi öyle arayabilir parasını istemek için diğer türlü çok zor sanmıyorum banka hesabı ile ilgili 3. kişilere bilgi veremezler
Olabilir biriside benim faturamı ödemiş yanlışlıkla aradı abi sizin faturanızı ödedim yanlışlıkla dedi öğrenciyim para durumum iyi değil dedi gönderdi hesap numarasını gönderdim parasını bende onun ödediği ile ayrıntı çıkmadı eğer bu kadar düşünüyorsan neden başkasının faturasını ödemeyi düşünüyorsun
Bırakın eskiyi ve bir erkekeğe asla maddi anlamda yardımcı olmayın bayandan maddiyat bekleyen erkekten hayır gelmez eş dost akraba kim olursa olsun
Evet seni ortada bıraktığında anlarsın dediğimi
Bilgi gitmez diye biliyorum ben
Benim faturami bir ode bakalim bilgi grlicek mi 😃
Çağrı merkezi bu bilgiyi verebilir.
Benim faturayı öde:)
Deneme yapalım:)
Ben de gülmedim zaten.
Hayatı çok fazla ciddiye alma...
Hayır. Gelmez yazıyorum 0543...
Hic birsey gitmez
Sms gider.
Hayır gitmez