Ablası yüzünden kavga ettik ve beni biraz kırdı bağırdı masaya falan vurdu :( 3 gündür barışmaya çalışıyorum itiyor beni istemiyor. git başımdan birdaha seninle konuşmicam yanıma dahi yaklaşma diyor. bende artık zorlamıyorum 4-5 gündür konuşmuyorum sürekli odaya gidiyorum telefonumla ilgileniyorum veyadda evi temizliyorum. Ama şu sıralar gelip gelip birşey yapmadığım halde bana bulaşıyor. Bulaşık yıkıyorum bilerek tabak kirletip düzgün yıka diyor. odama gidiyorum hayır gidemezsin çay koy içelim diyor. Ya ben çay içmek zorundamıyım 😑 geçen teyzemgile gittik mutfakta tatlıları koyarken arkadan gelip beni tezgahta sıkıştırıp niye beni sinir ediyosun diyor. Ne yaptıysam beyfendiye 😑 anlamadım diye böyle davranıyor birşey yapmadığım halde?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kirginken senden uzaklasmis ve artik öfkesi gecmis gibi yani senden adim atmani cilve yapmani gönlünü almani bekliyor evlilikte kavgalar genellikle 3. sahislar yüzünden cikiyor kapini kapat ve birak ablasi amcasi her kimse konussun önemli olan kendin ve esin baskalari yüzünden mutlulugunu zedeleme geneli kiskancliktan yapiyor ve siz tartisarak hem kendinize zarar veriyorsunuz hem o kötü sahisi mutlu ediyorsunuz amacina ulastiriyorsunuz
İki tarafta alttan almıyor uzak durarak bir şey yapamazsın. Git özür dile hatalıyım de öp yanaş biraz sırnaş geçer.
İyide hatalı olan ben değilm ki? Ablası benim hakkımda onu doldurup eve gelip bana etmediği kalmadım Ozur falan dilemem
yatak ilişkiniz nasıl eğer orası da sıkıntıysa evlilik sıkıntılı günlerin de
Yatak ilişkimizle konunun alakası yok. Ama cok merak ediyorsan o konuda hic bir sıkıntımız yok. Konu onun bana neden boyle davrandiği. Ben bunu merak ediyorum. Yoksa evliliğim sıkıntılı gunlerde degil
Kadın naz yapacağına adam yapıyor sen bu şekilde çok ezilirsin kaçan kovalanır adam değere binmiş
sen sorumu tam okudun mu? bence okumamissin. Cunku devamli bana bulaşan o. bence iyi oku
Sen tepkisiz kal bak dönecek sana
Kendini ne sanıyor bu
bir bilsem 🤷🏻♀️
Nerden buldun o odunu
Awmde 😑
Hâlâ aşk var mı ilk an ki gibi
tabikide.
Bazen değişiklik gerekiyor ilişki tıkandığında. Farklı bişey. Her zaman işe yarar
Ne gibi anlamadım?
Hiç tanımadığın biriyle açıkça dertleşmek. Her zaman işe yarar her zaman
Kimine gore işe yarar kimine gore yaşamaz. Ben şahsen tanimadiğim birine ozelimi anlatmam veyadda dertleşmem. Bir kez yaptim ve işe yaradiğinida gormedim. Ben sadece kocamın bana neden boyle davrandiğini merak ediyorum
Evlilik sıkmış adamı. Konuşman lazım
Aldattın mı yani
Hayır aldatmadım ne alakası var. 15 yaşımdayken bir kıza derdimi anlatmistim ve oda dalga gecip benima ileme falan soylemisti. O gun bugundur tanimadigim kisilere derdimi falan anlatmiyorum. Ustelik evlilik eşimi neden sıksın. En sevdiği yemekleri yapıyorum, İşten eve gelirken hoş karşılıyorum begendiği filmleri dizileri açiyorum. Omuzlarina masaj yapiyorum çay koyuyorum kek yapıyorum. Ara sıra da şakalar yapıyorum. Bende kocamın evlilikten sıkıldığını duşunmuyorum. Sıkılsa bana neden böyle davransın. Neden sürekli bana bulaşsın köşelere sıkıştırsın. Ben zaten kavga ettiğimiz gun konuşmak icin cabaladim o istemedi. Şimdi konuşmuyorumda zaten ama gelip bana bulaşıyor. Yani amacı ne ki?
Dertle sıkıntı ile dalga geçmek en basitinden şerefsizliktir. Herkesin başına gelebilir. İnsan evleniyor ama bir bakıyor 1 ay sonra hayat cehennem olmuş belli olmuyor ki. Herkesin allah yardımcısı olsun
İnsallah
Aranız nasıl düzelme oldu mu
Hayır barışmadık ama hala bana yılışıyor 😑
Ver gitsin işte
Anlamadım?
Yaklaş işte özel şeyler yaşa
Neden öyle birşey yapayım herşey seks demek değil benim kalbimi kıran o gelsin ilk önce özür dilemeyi bilsin gönlümü alsın bir çicek falan alsın. Bunları yapmadan ben onunla seks falan yapmam. Seks bizim aramizdaki sorunlari cozmez. Özür dilemeyi bilicek.
Odun işte özür nedir bilmez o
O zaman ver gitsin deme yani.
Özür bekleme ondan
Bugün özür diledi bariştik sagolun gorusleriniz icin
Uykulu uykulu
Anlamadim?
Nasılsın günün nasıl geçti?
Ben sohbet etmek icin yazmadım. İyi aksamlar
İyi akşamlar prenses
Ayrılın
Hemen ayrilikmi olur. Yuva kurmak kolay değil. Hele bu zamanda. sadece neden boyle davrandigini ogrenmeye calisiyorum
Böyle saygısızlık olmaz ama beşki böylesi daha iyi
Evet biraz saygisizlik yapti. Ama ayrilmak gibi bir dusuncem yok benim Dedigim gibi yuva kurmak kolay dehil
Anladım ozaman sana bol dans bende bu tarz yüzünden ayrılmıştım
aranıza kimseyi alma
Pardon anlamadim
eşinle aranıza kimsyi almayın
ablasını boşver
Ben elimden geldiğince zaten almamaya calisiyorum ama ablasini dinleyip beni kirdi
kaç senedir ewli siniz
2 yıl oldu
iki maşallah
sahiplenen oll..
az sus o konuşurken..
kültürlü olduğunu bilsin
Zaten susuyorum. Dediği herşeyi yuttum çitimi cikarmadim. Şimdi benden ne istiyor anlamiyorum
eşin mi hala tavır yapıyor.
evet
şimdi nasıll
Baristik
düzelttin mi
evet halletik
hayırlı olsun
ama hala gizlisin
orda mısın
Evet gizliyim ne sakınca var ki? burda sohbet etmek için yazmadim. Olayi hallettik daha yazmasaniz?
selam desek
selam
Anlamıyorum ne istiyorsunuz siz?
selam sadece
çokk mu kötü..
herşeyi kötü görme
Kardeşim manyakmisin defol git ne istiyorsun benden. ben buraya sorumu yazdim kocamla baristik hepsi bitti gitti siz daha ne istiyorsjnuz?
bitii okkkk
on altı gün önce yazdık
tamam
saoll cann.. kötü müyüm benn..
Ne istiyorsunuz siz cevap yazmasanaza kardesim
tamam iyi günlerrr
ayarları bozulmuş