Eşinle bu konu hakkında konuşmayı denediğin halde bir düzelme olmuyor ise büyük ihtimalle ayrılmak istiyordur. Bir de neden bu şekilde davranıyor, bunu da öğrenmek önemli. Bazı sebepler mazur görülebilir diye düşünüyorum. Misal ekonomik sıkıntılar. Eğer maddi durumundan dolayı strese girip bunu sana yansıtıyor ise anlayışla karşılamalısın. Hatta eşinin yükünü hafifletmek adına bir işe girip ona ekonomik açıdan destek olmalısın. Bu şekilde aradaki gerginliğe son verebilirsin.
Çok yoğun çalıştığından dolayı da strese giriyor olabilir. Bu sebep de mazur görülebilir. Çalışma saatleri konusunda iş vereninden yardım isteyebilir.
Başka bir sebep ise zamanında yaptığın bir hata yüzünden senden soğuması olabilir. Eğer böyle bir hatan varsa eşinden özür dile ve aynı hatayı tekrarlamayacağına dair söz ver. Bu şekilde aradaki gerginliğe son verebilirsin.
Bu saydığım sebeplerden hiçbiri değilse muhtemelen hayatında başka bir kadın vardır ve senden ayrılmak içinde bu şekilde davranıyordur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılBazı erkeklerde Gerçekten bu durum var özellikle sebebi nedeni ne bilmiyorum ancak dediğim gibi gerçekten böyle erkekler var ve genelde bunu eşlerine ya da annelerine falan yapıyorlar kendilerine en yakın kişiye özellikle kadına yapıyorlar dediğim gibi sebebini bilmiyorum Çok da umursamıyorum açıkçası çünkü böyle erkeklerle En azından benim işim olmuyor
Bir de böyle erkekler evlenmeden önce mutlaka kendilerini belli ederler yani sana evlenmeden önce cenneti yaşatıp evlendikten sonra böyle bir davranış sergilemezler tabii ki ne yaşadığını bilmiyorum öncesini bilmiyorum ancak mutlaka eşinin de vardır eskiden de sinirli olduğu konular En azından o zamanlarda eşinden ayrılmalıydın diye düşünüyorum şimdi olan olduktan sonra üzülmeni ya da söylenmenin veya eşine suçlamanın pek bir gereği yok çünkü adam zaten sana gerçek yüzünü evlenmeden önce de göstermiştir mutlaka Sen önlemini alıp ayrılmalıydın
şu an yapman gereken konusunda gelecek olursam bence daha fazla böyle biriyle evliliğini uzatma eşin düzelmez demiyorum düzelir mutlaka hiçbir insan ömür boyu böyle yaşamaz En azından biraz da olsun hafifler siniri senin kıymetini anlar ancak ne zaman anlar aylar yıllar belki 10 yıl belki 20 yıl belki 30 yıl sonra anlar Bu arada abartmıyorum 10-20 yıl erken Gerçekten böyle erkekler var senin ömründen Ömür gider olan sana olur ondan sonra senin kıymetini anlar Bu saatten sonra da anlasa ne olur anlamasa ne olur dediğim gibi fazla uzatmaya gerek yok gençsin eminim güzel de bir kadınsın böyle biriyle daha fazla evli kalıp hayatını mahvetme ayrıl gitsin30 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Tartışmalarım ufağıda büyüğüde insanı derinden etkiliyor.
Çalıştığı işle ilgili olabilir, canı başka şeylere sıkılmış olabilir. Gücü sana yettiği içinde gelip hırsını senden çıkartıyor.
Sessiz kalma. Sen sessiz kaldıkça üstüne daha da koyacaktır. Karşına al konuşmayı dene. Derdi neymiş sor bakalım.
Kırıldığını üzüldüğünü anlat. Belki anlar seni. Mutlaka bunun bir sebebi vardır. Yoksa bir insan durup dururken bu kadar saldırgan olmaz.
Umarım her şey gönlünce olur..
00 Yorumla
+1 yılArpası fazla gelmiştir
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞimdi ikinizi de tanımıyorum ve böyle davranması bence de doğru değil tabiki de. Ufak sebeplerden kalp kırmak hatta genel olarak kalp kırmak berbat bir şey.
Sadece belki altında yatan sebep çok fazla onu eleştiriyor olmandır. Yani bunu yapıyorsan eğer kötü niyetli yapmıyorsundur bu sallıyorum pazardan alınan domates taze değilmiş gibi bir söylem bile olabilir.
Belki bunlar biriktikçe içten içe seni memnun edemediği ve sürekli eleştirildiği için kötü hissediyor ve duygularını böyle açığa çıkarıyor olabilir. Tabi bunlar sadece tahmin ikinizi de tanımıyorum sonuçta.
Bence sakinleştiği zaman kendi duygularını da anlatarak bir konuşmayı dene. Onun da duygularını , hislerini sor. Erkekler duygularını belli etme konusunda bizden daha kötüler.
00 Yorumla
+1 yılçok net bir sebep var. SEVİLMİYORSUN sadece seninle yatmak istemiş hevesini alınca da bunu dışarı vurmuş. senin duyguların kalbinin kırılıp kırılmadığı kimin umrunda. seni kim düşünüyor. kim umursuyor. eş olarak el üstünde tutması gerekirken kalp kırıyorsa o zaman sizin evlilikten bir hayır gelmez.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İş hayatı ekonomik durum Kendi ailesiyle olan bazı gerginlikler daha birçok sebepten dolayı bunalımda olabilir. En yakında sen olduğun için tepkileri sen görüyor olabilirsin. Anlaşılan konuşacak yapıda biride değil. Sabret düzelmezse uyar sonra da hergun yerine 1 gün ağlarım de ayrıl. Bu son çare tabiiki. İnşallah gersey yoluna girer
00 Yorumla
+1 yılMaddi olarak bir problemi olabilir eğer böyleyse al karşına konuş bence. Belki bu sebepten senin onu bırakıp gidebilme ihtimalin olduğunu da düşünüyordur. Ama böyle bir durm varsa bile onun Sana bağırmaya hakkı olmadığını senşn de alttan alamayacak duruma geldiğini söyle. Rahatsız olduğunu belirt. Başka biri varsa bilmiyorum, geceleri falan telefon elinde mi sürekli ya da sürekli erkek ismiyle arayan biri var mı bunu kontrol et. Varsa da geçmiş olsun kalanı senşn bileceğin iş. Sebep yoksa da yaptığı şeyin karşılığı olarak salonda yatırabilirsin bence de :s beni çok kırdın, bu gece aynı odada uyumayalım falan de yolla salona. Kenara geçip oturma yoksa anlamaz tepkini.
00 YorumlaSusma kendini savun ya da boşan ne hali varsa görsün
15 Yorumla
Soran+1 yılBen kavga etmekten yoruldum yoksa savunurum
Soran+1 yıl@hl345 daha önce yaptım onları işle ilgili sıkıntı oluyor genelde ama benim suçum ne?
+1 yılDışarda yaşadığı bir olumsuzluk var herhalde
12 Yorumla
Soran+1 yılTersine iyi geçmiş telefonda konuştuk keyfi yerinde gülüyordu
- +1 yıl
Evlilikte bunlar olabilir her şey güllük gülistan olmuyor kendi içinizde düzelmeye bakin dondurma olayina gelince belki senin istediğim yoktur o da onu almıştır sende caz yapınca öfkelenmiştir. herseyi buyutmeyin
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynısını eski nişanlım yapıyordu bende nişanı attım ardında ne vardı bu davranışın bilmiyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılNişanlıyken yapmıyordu ya
Cevap sahibi+1 yılBaşta herkes iyidir benimkide öyleydi düğüne az bi zaman kala öyle davranmaya başladı seninkide evliliğe saklamış
Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Senin hayatın cok zor gerçekten. somradın mı nedem böyle yaptıgını konuşmaya calışsaydın
310 Yorumla
Soran+1 yılSoru sormaya gelmiyorki hemen kendini haklı çıkarıyor daha çok bağırıyor o yüzden artık hiçbir şey sormuyorum karnını doyuruyorum odama geçiyorum kendi başıma takılıyorum
Soran+1 yılSeverek evlendik 7 yıl bitti
Soran+1 yılEvliliğin başından beri ilgi yok
+1 yılKadın psikolojisini bilmiyorki düz mantık haklıyım davası işte, birde evlilik stres yapıyordur bir dolmuşluk olabilir sana karşı oysaki evlilik biribirinize üstünlük sağlamak değil orta yolu bulmaktır evlilik terapistine görünseniz iyi olur
00 YorumlaOnun için yolunda gitmeyen bişeyler var. Sana anlatmıyor, anlatmadığı içinde gereksiz sana yükleniyor
20 YorumlaBaşka biri olabilir. Bi sıkıntısı olabilir. Ama seni sevmedigi gerçek. Cinsel hayatınız nasıl her istedigini yapıyor musun? Erkekler buna da çok önem veriyor
00 Yorumla7 yıl bitmiş dile kolay eğer çocukta yoksa direk bitirmek en mantıklısı kendini yetstiremeyn insanı sen asla değiştiremezsin verdiğin emeğe yazık 😏
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılabi kafayı yiyicem nerde hanzo evlenmesi bile haram insanlar varsa hepsi evli samimi olan karınca yuvasına basmamak için özen gösteren şefkatli evlenme isteği olan kişiler boşta ya nası oluyor bu iş sırrı ne
11 Yorumla- +1 yıl
Kafayı yeme böyleleri aslında o hanzolar için ölüp bitenler emin ol ki evet kimsenin huzuru bozulmasın ama olay bu yani sen ben elimizden geleni yapıp baş üstünde taşısak bunuda bilseler yinede yaranamayız onlara onun için hakediyorlar birazda kim bilir neyin bedelini ödüyorlae bu hanzolara hayatlarını feda ederek...
Boşuna demezler Allah iyi itin gözünü kör etmez diye
+1 yılKayinvaliden ile ara iyi ise ona aç derdini bir büyük olarak konuşsun oğlu ile.
11 Yorumla
Soran+1 yılKayınvalidem üvey oğluyla bir alakası bile yok
+1 yılİşyerinde bir sorun yaşıyor olabilir. Maddi sıkıntısı olabilir. Seni sevmiyor ve aklı eski aşkında kalmış olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Ya senden soğudu ayrılmaya bahane ya da dışardaki proglemleri sıkıntıları stresi atmaya çalışıyor son derece yanlış bir şekilde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlttan almaya devam edersen bu böyle devam eder. Ezdirme kendini sende ona yap aynısını.
10 Yorumla
+1 yılboşanma sebebi bence gerçekten ortada bir durum yok
10 Yorumla
+1 yılBelki bir derdi bir sıkıntısı vardır kimseye anlatamadı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılSaçma sapan davranıyor başka bir sıkıntısı var buraya yansıtıyor
00 Yorumla
+1 yılSeni seviyor istemiyor yaptigin her hareket gözüne batıyor
00 Yorumla
+1 yılOtur konuş sakın sakın sen ne yapmaya çalışıyorsun seni tanıyamıyorum de.
00 YorumlaSinirleri bozuktur bazı seylere. Elinde olmadan seni kırıyordu
00 Yorumla
+1 yılBaşkasını bulmuştur bence ya da sıkılmıştır bir erkek durup dururken bağırmaz herşeye
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. Kayınvalideyi mi kızdırdın sen?
16 Yorumla
Soran+1 yılKaynana yok bende rahmetli oldu 3 4 sene önce
Soran+1 yılPara pul yok yatırım yapmaya işte sıkıntı yokmuş derdi benmişim
Soran+1 yılHergün kuruyorum bugün kızdığım için hazırlamadım
+1 yılmesela ne gibi sebeplerden
119 Yorumla
Soran+1 yılBugün dondurma almış benim sevmediğim dondurma bunuda çok iyi biliyor ben pek sevmiyorum bunu dedim bi hırsla sinirle aldı dondurmayı busluğa attı bağıra bağıra
- +1 yıl
sen de kırma adam yorulmuştur stresini al
Soran+1 yılYa bile bile sevmediğim şeyi alıyor hadi bugün haklı başka zaman ben bir şey demeden bağırıyor
- +1 yıl
Stresli mi işi
Soran+1 yılDepocu kendi ağzıyla söyledi geçen gün çırağa yaptırıyorum işleri dedi
- +1 yıl
borcu falan var mı
Soran+1 yılHayır yok
- +1 yıl
sevmiyor mu acaba
Soran+1 yılRahat batıyor nazik davranmıyormuşum sanki kendisi çok nazik kendime bir şey alınca kıyamet koparıyor para harcadım diye harcadığım 5 kuruşun hesabını soruyor bağıra çağıra gelmiş bana naziklikten bahsediyor
- +1 yıl
ne diye hitap edersin
Soran+1 yılKapıdan içeri girince hoş geldin canım diyorum hayatım diyorum bazen ismiyle hitap ederim
- +1 yıl
ee daha ne olsun
Soran+1 yılİşte rahatlık batıyor
- +1 yıl
yemek ev işleri falan o konularda nasılsın
Soran+1 yılValla her türlü yemek elimden gelir o konuda gayet memnun ev işlerinide yaparım
- +1 yıl
AZ daha konuşursak sorunu bulacağız o zaman tavsiye veririm uyumamış olursan
Soran+1 yılNe kaldı ki geriye?
- +1 yıl
Düşünüyorum. Yorumdan zor değil mi konuşmak bu arada
- +1 yıl
Uyudun sanırım
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok aşık olarak evlensen de böyle sonu olur adam demek evliliği sevmemiş hep bahaneyle kavga çıkarıyor sen bıkıp boşa diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni artık sevmiyor hayatına başka kadınları almaya çalışıyor ya da almış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaşka bir derdi olabilir seni aldatıyor olabilir mi sence
09 Yorumla- +1 yıl
Size birsey sorabilir miyim ben sevdigim insana duygularimi soyledim kimseyi istemedigini yalniz kalmak istedigini soyledi onu cok seviyorum bir insana mesaj atip nasil kendimi sevdirebilirim
- +1 yıl
@Sefo_sefo reddetmedi bana dediki sana sans verirdim suanlik yanliz kalip dusunmek istiyorum dedi
Cevap sahibi+1 yıl@Melekoooyyy bunu söyledi ise artık ona hiç bir şekilde mesaj atıp konuşmaya çalışmamalisim canim
- +1 yıl
O atar belkide cok uzuluyorum bu sikintilardan biktim sevdigiimi soyledim zaten ben mesaj atmasini bekliyorum unuversteyede yerlesemedim eke kaldim ne kadar sansizim
- +1 yıl
Ben onu istiyorum cok seviyorum onu
Cevap sahibi+1 yıl@Melekoooyyy Sadece senin sevmen yetmiyor maalesef oda sevmeli. belki yazar o kendini hazır hissetiginde ama sen o zaman ne kadar sürer bunu nasıl tahammül Edersin bilemem.. kendini ona odaklama hayatına bak.. yazdi yazdi o zaman gerisini düşün.. yazmazsada demekmi seni haketmiyor. takılma ona
- +1 yıl
Tamam insallah yazar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşka biri olabilir , iş yerinde sana anlatmadığı büyük bir stresi olabilir
00 Yorumla
+1 yılDeyus kesin birini bulmuştur erkeklerin hepsi şerefsiz
00 Yorumlaİki sepep ya boşanmak istiyo ya da başka şeyler canını sıkıyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini ezdirme baktın hala devam ediyor ayrıl derim ben evlendikten 3 ay sonra görmüştüm gerçek yüzünü boşandım şimdi sende öyle yap
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk var ya öyle kolay değil
Cevap sahibi+1 yılBenimde ilk eşimden bosandigimda çocuğum vardı kendi ayaklarınin üzerinde durmayi ogren
+1 yılTers etki yarat aynısını sen yap sen kırılacağına biraz o kırılsın bu ne ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. hemen psikoloğa gitsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmak istiyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. boşan ablacım çekilmez bu.
00 YorumlaBoşanmak istiyor senden sıkılmıştır
00 Yorumla
+1 yılNe kadarlık evlisiniz
00 Yorumla
+1 yılBir şeylere sinirlidir
00 YorumlaYa bir sıkıntısı ya da başka birisi
00 Yorumla
+1 yılkoç burcu mu kocan 😂
00 Yorumla
+1 yılAldatıyo olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Ses çıkar sessiz kalma.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik başlı basına sıkıntı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonu ne ki neden sana kızıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılYa büyü var ya da senden evlilikten soğumuş
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılRahatlik batiyor
11 Yorumla
+1 yılAyrilmak mi istiyor acaba
10 Yorumla
+1 yılayrılmak istiyor olabilir
10 Yorumla
+1 yılExi yüz vermemiştir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. boşanmak istiyordur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı. işin zor senın
00 YorumlaAmacı ayrılmak
00 YorumlaStreslidir sesiz kal
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Ask bitmiş