Kocam ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum?

paylaşmıştım eşim kalp rahatsızlığı geçirdi ve annesinin de umrunda olmadı. Bana telefon açtığında söyledim Annesine yatılı misafiri varmış ve uzun yola gitmişler bende misafirin canı cehenneme oğlun yoğun bakımdaydı dedim benimle tartışır gibi konuştu. Suçunu eşimin üzerine attı. O günde akşam çıktı geldi oğlunun yanında süt dökmüş kedi. Bende hiç muhatap olmadım. Sonra bana 6 gün sonunda sen hamilesin git dinlen ben kalayım yanında dedi bende yok biz zor zamanları atlattık şimdi de az kaldı yine ben kalırım dedim. Sonra eşimle biraz konuştuk eşim bana bağırdı annemi engelle konuşma annem bize geleceği zamanda sen evden gidersin olur biter dedi. Bende sinirlendim biraz dışarıya çıktım sonra geldim odaya eşimle çok muhatap olmadım. Eşim de bana hastahaneden çıkana kadar konuşma benimle trip atmaya da devam et kimin ne olduğunu anlayayım dedi. Bende halen anlamadım mı kimin ne olduğunu deyip çıktım. Sonra 3 saat gelmedim. Aramadı sormadı sonra odaya çıkıp uyudum gece baktım ki ben uyurken elimi tutup beni izliyor. Sizce eşim bana niye böyle yapıyor

Kocam ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum?