Yazmış.. Oh iyi olsun..
Kocamla tartıştım. Ne yapmalıyım?
Yazmış.. Oh iyi olsun..
Tüm yorumları okudum bir - iki tanesi dışında hwerkes yapıcı olarak yorum ayapmış ama soruyu soran kadın inat üstüne inat bindirmiş... Gitmemeliydi... Burda ne söylenirse söylensin yine kendi bildiğini daha doğrusu kendi doğru bildiği olan gitmemeliydi felsefesini okumaya devam edecek... Allhtan o kocana gani gani sabır diliyorum... Sen onu eve almamakla ona kapı açacak olan diğer insanlara bu şekilde zemin hazırlıyorsun... Devam et sen bu şekilde yapmaya... Bu gün yarın anyayı konyayı anlarsın aklın başına gelirde tavşan yamacı çoktan geçmiş olur kafanı duvarlara vurursun... Herneyse kendi bildiğin yanlışları doğru sanarak yanlış doğrularınla sana hayatta başarılar... İnşallah çok geçmeden yaptığın hatanın farkına varırsında konulup beraberce bu durumu çözersiniz...
Iyide adam neden çıkıp gidiyor? Giderse o kapının açılmaması normal..
Eşinin çıkıp gitmesi normal... Eşin sinirlenmişve sonucu daha da kötü olmaması için çıkıp gitmiş... Daha da sinirlenip kendini kaybedip sana zarar verme olasılığını hesaba katmıyormusun hiç... Hadi gitmediğini düşün ve de çok sinirlenip sana dayak atıp sana zarar verdi... O zaman da buraya yazacağın şey eşim beni dövdü... ne yapayım olacaktı... Boşanayım mı Boşanmayım mi akıl verin diye... Atalarımız boşuna söylememiş Öfkeyle kalkan zararla oturur... Ya herneyse ben ya da burdan birisi ne söylerse söylesin sen kendi bildiğinden şaşmayacaksın... İstediğin yap ya banane... hayat senin hayatın senin yanlışların senin doğruların beni bağlamaz... Her koyun kendi bacağından asılır... Size hayatta başarılar...
Çok kabasın.
Hayır kaba değil gerçekçiyim... İnsanlar yüzlerine gerçekler vurıulduğu zaman gerçekleri söyleyen kişiye çok kabasın. kötüsün gibi bir çokşey söyler doğrular işlerine gelmediği için...
Ne çok konuşuyorsun yahu Allah sabır versin karın olacak kadına
benim eşimden ziyade ALlah senin kocana sabır versin... Allah bilir hayatında da ben merkezcisin ki kafana eseni yapıpta kendi yanlışlarını doğru diye diretiyorsundur... Allahtan kocana sabır diliyorum... ve sana ban...
gereksız bır cıkıs yapmıssın belkide..
eve almamak nedır yahu?
tartısma her aılede olağan seylerdır
bazen tadı tuzu
Aklı estiginde gitmeyecek o halde
belki tartısmanın tansıyonunu yukseltmemek ıcın boyle bır gırısım yaptı
İftarı dışarda yapıp neden 2 saat sonra eve dönüyor
kafa toplamayada calısmıstır
belkıde arkadasına dert yanmıstır
Açtım kapıyı salona geçti yattı..
iyi yaptınız..
yanı ne olursa olsun eşiniz sizin..
tesekkur ederım
Eve almaman yanlış canım. Bende eşimle yeri geliyor çok çok büyük kavgalar ediyoruz ama evden kovmuyorum adamı. Onun evden gitme sebebine gelince belki seni kırmamak için gitmiştir. Bişey diyemiyorum ama biz ne kavgalar ettik çok çok gittim yatak odasında ağladım konuşmadım yüzüne bakmadım.
İlk kez oluyor benimde.. Ama ben dedim 5 dk sonra döner ama dışarıda iftarı yapıp2 saat sonra eve dönüyor
Gitmeden önce dusunecekti
Ne olursa olsun evden çıkıp gidilmemeli.. Susabilirdi.. Ben kizgindim çünkü ama o çıkıp gitti
Senin durumun başka.. Benimki hiç gitmez..
Yok uyudu zaten
buyutme. bazı ınsanlar sınırlendıklerınde cevreye zarar vermemek adına ortamdan ayrılmayı tercıh ederler kı bu en dogru secımdır. kapıyı ac bıraz da sakınleyıp dusunce yapını degıstır. orası onun da evi. kızsa da gıtse de. senın de kocan. yabancılasmayın oturup konusun sakınlesınce.
Olmaz gitmemeliydi
Cevap
42Cevap
Yanlış bir hareket. Erkekler kavga ettiklerinde, moralleri bozulunca ya da sinirlenince yalnız kalmak isteyebilir. Bu bazı erkeklerde görülen bir olay. Şahsen bende bir kavga veya herhangi bir gergin ortam olduğunda oradan uzaklaşıp sakinleşeceğim bir yer bulmaya çalışıyorum. Çünkü orada kalsa iş dahada ileri gider.
canımsın mı desem, bir daha yapma mı desem ne desem bilemedim... Ne üzerine tartıştınız da attın adamı dışarı? Gitti diye fazla olmuş senin yaptığın; demek ki sinirlenmiş ileri girmemek için çıkmış. Akıllı ol biraz sonra "aldatıldım" diye ağlarsın, söylemesi
Adam hem kendi gidiyor hem ben aldatiliyorum yani
Adamı eve almamışsın onu demek istiyorum... Böyle kapı dışarı edersen her şeyi yapar.
Onunda beni düşünmesi gerekir her şeyi yapar diye..
Bu düşüncede olman da yanlış. Tartıştıysanız seni daha fazla kırmamak için çıkmıştır dışarı.
2 saat sonra mi eve dönülür.. Kapıyı acmayinca arkadaşıyla buluşuyor bu kez..
E kapında mı yatsın?
5 dk dışarıda durup eve gelip iftarı yapmalıydı
Güncellemeleri okudum da yazık kız ne vicdansızsın üşümüş adamcağız
Kizdirmayacak beni..
Yazık adama ben kıyamazdım yine konuşmazdım ama kapıyı açardım..
Evlilikte normal kavgalar olur öyle arada..
Ne yazigi bırak ya
Kuvvetle muhtemeldir ki tartışmanız daha büyük hasarlara neden olmasın diye sinirine yenik düşmemek için çıkmıştır, sakinleşince geri gelmiştir. Sinir anında yapılan bazı hatalar ilişkide derin izler bırakabiliyor yokluğunda sakinleşip döndüğünde o kapıyı açmalıydın gereksiz uzatmışsın meseleyi hiçbir şey evde huzursuz olmaya benzemez bu anlamda uzatmaman faydalı... bence tabi
Ben dedim ki herhalde 5 dk sonra döner ama dışarıda iftarı yapıp 2 saat sonra eve dönüyor
hoş değil bu. kalbini kırmak istememiş, kendini dışarı atmış yalnız kalmak istemiş. aynı şekilde eve almama, kabul etmeme durumu devam ederse o kalacak yer bulur haberin olsun.
yaptığın en büyük yanlış kapıyı açıp içeri almalıydın sonra gene tavrını koyardın o ayrı fakat bu yaptığınla ona kapı açabilecek kişilere yardımcı oldun bence
yaptın en büyük doğruyu yaptın farkındasın inşallah
Benim rahmetli baba güzel yapardı. Annemle kavga edince otele giderdi kalırdı umursamazdı 2-3 hafta gelmezdi annem heralde merak ederdi tam hatırlamıyorum o günleri. Ama ben olsam bende 2-3 hafta gelmezdim eve umursamazdım.
Neden peki
Sen dua et senin kocan yufka yürekli :) Benim gibi birisine denk gelseydin görürdün gününü. Ben gelmezdim gurur denilen birşey var. Kovulduysam ya da o kapı suratıma çarpıyorsa 1 ay kadar ayrı kalmaktan yana olurum. Hem hatasını anlardı hemde birdaha yapmamayı öğrenirdi.
Iyide sen gittin diye ben sana kapıyı acmiyorum.. Seni kovmadim ki aksine neden çıkıp gidiyorsun diye kızıyorum
tamamda o kapıyı açmassan bende bidaha gelmem zaten :d
Ayıp etmişin bence sinirlenince evden uzaklaşmak en iyisi erkekler için psikologlar bile bunu öneriyor sınırını yoksa farklı şekilde çıkarabilirdi zaten o kıvama gelmese emin ol çıkmaz konuşurdu bu yönde dusun
Adamın daha fazla sabrıyla oynarsen senden soğuyabilir dahada dikine gidersen boşanmaya kadarda gidebilir? Peki ya kapıyı neden açmadın , ortam gergin oldugundan oradan uzaklaşıp sakinleşmeyi beklemek en iyi şeydir ben olsam bende aynsını yapardım.
Kapıyı açmaman yanlış belki tartışma esnasında evde kalsaydı herşey daha kötü olacaktı sonuçta sen onun o an hissettiklerini düşundüklerini bilemezsin
Saatler geçmiş sakinleşmiş ve gelmiş bunda birşey yok
Evden gitmemeliydi.. Ben kizginsam ki oyleydim alttan almalıydı
En doğrusunu yapmışsın sonuçta o bir erkek, gururu var ve bir yere kadar sabredebilir
bu mübarek ayda biraz alttan almalısın eşini kaybetmek için değil kazanmak için çabalamalısın, ara onu ve kibar bir sekilde konusup sakince sorunlarınızı cözün
Sen tartışırken iyi yemeği zehir ederken iyi o sakinleşmek için evden çıkınca kötü ve eve alamamak ne kadar normal sence... ev sadece sana ait değil ortak evinize almamakla onu cezalandirdiginizi mi sanıyorsunuz. Tatlım sana tavsiyem eşine ve ailene iyi davran yuvani ayakta tutmaya çalış ki daha sonra vicdan azabı çekmeyesin. Bırak hatayı o yapsin ve kredilerini tüketene kadar ona şans ver ve sonrada gitmek isterse kendi gitsin ki günah senden gitsin... tavsiye istersen burdayim😉
Gitmesi normal. Evde kalsa tartışma büyüyecek belki birbirinize zarar vereceksiniz. Gitmiş normale dönünce geri gelmiş. Bu işler böyle olur. Uzatmayn sakın.
Asıl sen evliliği çocuk oyuncağı sanma kapıyı açmamak nedir ya bildiğin çocukça o kapıyı açıp gene tavrını ortaya koyardın haklı duruma girerdin şimdi bildiğin haksızsın 😉
Iyide o neden evden çıkıp gidiyor
seni kırmamak içindir. çoğu erkek böyle yapıyor
ikiniz de çocuk gibisiniz. ofke ile hareket eden zararla oturur... gizli de olsan. burda esinden bahsetmet. hos değil. bilmym bana tuaf geliyor.
Evlilikte çocuk oyuncağı değil sözünüze katılıyorum fakat aynı hatayı siz yapmışsınız..
O ev sadece sizin değil, ikinizin...
Barışmanızı umud ediyorum..
Gitmemeliydi
adam da garibim muhtemelen oruç tutuyor sinirlidir diye gitmiştir evden
tamam en azından kendi gitmiş karısını evinden kovmaya çalışan öküzler de var memlekette
Ciddi mi
Kovsa nereye gönderiyor ki
bilmiyo musun git ananın evine filan diyenler
İte bak şeymiymiş o üniversite kafesi mi çıksın gitsin gelsin gitsin
Yaniii
Evlilik bu çocuk oyuncağı değil diyorsun ama adamı eve almamak çocuk oyuncağımı? ben onun yerinde olsaydım gidiş o gidiş hiç gelmezdim.
Gelmesin kendine yapar
Saol be niye
Her iki tarafın da birbirinden özür dileyip Eşlerin birbirlerini anlaması için konuşmaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum
Acilen eve alıp sorunları konuşarak çözmeni tavsiye ediyorum 👍
üzücü ama bir erkekte dışarı çıkmalı bir kadında evlilik sence özürlüğü kısıtlamakmı?
Hayır çıkmamalı
Kadında gider aldatır zor degil
aldat hanımefendi beni argılamaz ben bir kadına güvenmeyi uzun yıllar önce bırakmış biriyim onun için benim umrumda değil. biraz düşünsen biz neden özgürleşmiyoruz desen kendine anlıycaksın ama inat ihtiras her bişey bu üülkenin kadınlarında sonra biz niye aldatıldık aldattık falanlar filanlar ama ufkunuzu açmak yerine kapatmayı tercih ediyosan o senin sorunun iyi geceler o kocanada Allah gani gani sabır versin...
Yanlış+yanlış=2yanlış eder.
Doğru.. Ne yapmaliydim peki
Evde asayış bozuldugunda ortamı terkederek negatif enerji dagıldıgında geri gelmek islam adetlerindendir. Eşiniz tartışma uzamasin diye kısa bir süreligine evi terketmiş ve geri gelmiş. Daha fazla uzatmayin. Cahiller gibide tartişmayın.
Hayat bir gün bile küs durmayacak kadar kısa.
Telefon edin gelsin barışın ve mutlu olmaya çalışın. Uzatmayın asi halde istemediginiz noktalara gelirsiniz.
Islam açısından güzel demissin..
İki tarafında hatası var. Senin yaptığın hatayı iki ye katlamak on la çarpmak... Tavrın daha olgun bir ifadeyle, samimiyetini minimuma çekerek daha soğuk olmalı
Durumun ciddiyetine ve karşındakinin hatasını telafisine göre süre uzar veya kısalır
o eve birdaha dönerse adam değil. dönersede istedigini yap
Dönecek tabii ki çocuğu var..
cocukolması kapanan kapıya tekrar gelme hakkı vermiyor. herkezin cocugu var.. dönerse odaha cok kapıda kalır
o na hak.. istediğini yap.
İi halt etmişşin akkıllındur kızım adam ne yaptı sana gitsin elalemle mi yatsın
tartışmışsınız işte, daha fazla gerilip kavga büyümesin diye hava almaya çıkmış sakin kafayla geri dönmüş bence fazla abartmamak gerek
İftarı dışarda yapıp 2 saat sonra eve dönüyor
Ha o zaman eve al ama naz yap derim ben, uğraşsın çırpınsın o 2 saatin acısını çıkarmak gerek
Bu gece eve almayacağım
alma kız boşver, amaaaan
Ben olsam var ya aynı gün babasını arar, gel şu ufakçı kızını al götür derdim.. kim ulan o evime almıyacak
Ne zaman alacaksın eve karicigim aç kapıyı artık dondum dışarıda
:)) Çok yaşa
Allahım fener yazacaktim çok yasa yazmışım yaaa
Ahaha 😀 nie böyle yaptın ki çocuk oyuncağı değil evlilik diyorsun eve almiyorsun beni 😀
Fener değil Çok yaşa
Adamın niye evden gittiği belli oldu. 😂😂😂
Hee ge. ber yaziyorum
Ara dönsün barışın uzun süre küslük kötü yola düşürür insanı
Çıkıp gitmeyecekti
Gülüm niye gitti sorun orda
Ahaha yaklaşmışım 😀😀😀
Eveet:)) birde kısa kol giymişti:)
Araba yok muydu
Bide övünüyor gibi yazma 😊
iyi halt etmissin cok guzel. insan arayi duzeltecegine daha cok bozmussun
Her tartismada böyle haraket edeceksen işin var senin. Bari eve alip konusmasaydin
Cok yanlis yapmissin. Ne olursa olsun o senin eşin alttan almaliydin eve almamak da nedir
Sen ya.. ağı yedin 😂😂
Niye
Olabilecek şeyler keşke biriniz alttan alsaydınız.
Çıkıp gitmeyecekti
şu an başkasının koynunda olabilir
Yapmaz o
İyi ne güzel bende su an çok kotuyum bende gidip bulayim o halde bu mudur yani
Tükürdüğünü yalıcaksın ne gerek var.
Ne gibi
Iyide evden gidip iftarı dışarıda yapıp 2 saat sonra eve gelmek de nedir
İYi yapmışsın odunu yontmak lazım arada 😄
Sence yontulmus mudur
Nasıl yontuluyor akıl ver
Herşeyden önce kız olduğunu hatırlayacaksın kız dediğin trip atar naz yapar kalbi kırıldığında gönlünün alınmasını ister sende burdan yola çıkabilirsin mesela tartıştım diyorsun haklı olduğunu düşünüyorsan tavrını koyacaksın yani trip atacaksın gönlünü almasını isteyeceksin kuru kuru özür dilerim demekle olmayacak çiçek almadığın sürece seninle konuşmayacağım diyeceksin Zaten değer veriyorsa ertesi gün alır vermiyorsa bilemem 😅
Yok istersem alır
Yaptigin hata. Cocuk oyuncagi yapan sensin.
Neden
Ben okurken sinir oldum düşman başına böyle kadın
şımarma adamıda kızdırma
Ben senin kocan olsaydım o kapıyı sana yedirirdim
Niye çıkıp gidiyor iftarı dışarıda yapıp 2 saat sonra eve dönüyor?
Onu bilmiyorum da kapıyı açmayan kadının ya. ben
Yanlış yapmissin, ve devam ediyorsun
aç kapıyı konuşun barışın
Aminnn...
İyi yapmışsın hak etmişse
yuvadan ucmasın fazla abartma
Trol oldugu nu
Valla doğru kız
aklı başına gelsin
Boşanma is coming...
yarın alırsın boşanma kağıdını
Kafası estiginde gitmeyecek o halde
kavga sebebi neydi peki ve oruçlumuydu
Ikimizde orucluyuz.. O sessiz kaldı ben kızdım.. Çıkıp gitti.. 5 dk sonra döner dedim ama iftarı dışarıda yapıp 2 saat sonra eve dönüyor
hmm sessiz kaldıysa sende kalmalıydın ama kavga sebebini hala söylemedin
kim haklı kim haksız
ben olsam gelmezdim
Fazla abartmışsın😃
Neden
Giderse o kuş benim hiç olmamıştır zaten
Aptallik
Ne o aptallık
Biraz saçmalık
En güzeli tebrikler
sanki ev senin
abartmışsın
ne burcusun
Aslan
aslan misin diyecektim ya zaten ben de oyleyim
ayni sey bana yapilsa ben de ayni seye kizardim ve tepki gosterirdim
peki simdi disarda mi
Evet ama nerede bilmiyorum
ara bir ya oyle olur mu :(
Inanki istemiyorum gitmemeliydi
ama olmaz boyle kocan o senin
boyle uzaklistirarak daha kotu olacak
hem nerede napiyo bilmiyon su an
o ne burcu
onun burcu ne peki
simdi baristiniz mi
İyi yapmışsın.
Neden
Abartmissin
Neden
Evden kovmadim.. Kendisi çıktı gitti.. Bende nasıl gidersin deyip eve almadım
Onu yapamam bu yanlısı yapmamaliydi
yanlış yapmışsın
Sebep
adam kavgayı büyütmemiş kalkmış gitmiş bir hava almış gelmiş oturup makul bir şekilde konuşacaksın eve almamak nedir
Iyide gidip iftarı dışarıda yapıp eve dönüyor
sakinleşmiş mi sen ona bak. insan önce bir niyetini sorgular belki yemedi bişey sordun mu? belki hediye aldı geldi?
Hediye almazda yiyip yemedigini bilmiyorum.. Bir saat önce hadi gel gönlüm dayanmadi dedim.. Aradım arkadaşıyla olduğunu söyledi.. Sen keyfindesin yani peki dedim.. 5,10 dk sonra geldi açmadım kapıyı
hediye aldımı yemek yedimi öğrenemeyiz artık ama neyse şimdi eve davet bence. kavga konusu neydi? kim hatalı?
Onun haksızlığa boyun egmesi beni çileden çıkarıyor
o ne demek şimdi
yanlş yapmşsın
Neden
Az önce geldi kapıyı açmaya çalıştı acamadi gitti.. Umrumda değil evden gitmemeliydi..
Gitmeyecekti
Büyük konuşmayım ama ben olsam boşardım seni
Evet
O evden cikmamaliydi.. Ben kizmissam o alttan almalıydı
Hadi ya niye kadın alttan alıyormuş çok saçma bir yorum yaptın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar