Eyyyy! KS halkı,

Hayır kanka. Bir kadın evlenmek istemediğini söylüyorsa kararında ciddidir.
Mesela ben de kariyer hayatımı geliştirmeden asla evlenmeyi düşünmüyorum. 🤔😎
Ama bunu söz olsun diye söyleyen kadınlar da olabilir yani hiç bilmiyorum karşılaşmadım.
Ama evlenmeyi düşünmüyorum diyen her kadın da illa tek yaşlanacak anlamına gelmiyor 😂 her kadın evlenip güzel bir düzene sahip olup, çocuk sahibi olmak ve anne olmak ister.
Çünkü özgürlük de bir yere kadar yani, bi saatten sonra canına tak ediyor.
Evlenmeyi düşünmüyorsa demek ki yapmak istedikleri şeyler vardır. Ve evlilik de istediği şeyleri yapmaya engel olabilir.
Yalan demeyelim.
Gerçekten evlenmeyi düşünmeyenler de var ama tek tük.
Sadece karşıdakini küçük bir teste tábi tutma diyelim ona. Kadın böyle diyor ama erkek bakalım ne diyecek buna. Eğer o da bu konuya ciddi düşünmüyorum katılıyorum sana diyorsa testten kalmış oluyor. Zaten ilişkinin başlarında filan bu söz söyleniyor genelde.
Ciddi olup olmadığı anlaşılabiliyor böylelikle birinin.
Genelde artık ciddi ilişki düşünen kadınlar bunu yapıyor. Çünkü çoğu erkek ciddi düşünmüyor ve kadın da haklı olarak zamanının çalınmasını istemiyor.
Gerçekten çok faydalı bir yorum olmuş, teşekkür ederim. Erkekler iyi okuyun bu yorumu! Önemli bilgiler içeriyor
Buna yalan denir mi bilmem ama kendi yaşadığım için söylemiyorum bu kesinlikle doğru şuana kadar çok ama çok fazla kişiyle beraber oldum şimdiki kız arkadaşımla tanışana kadar evliliğin e sini düşünmüyordum şuna ikimizde evlenip çocuk yetiştirmek istiyoruz
her insan hayatına doğru bir insan girene kadar evliliği düşünmüyor
arkadaşım evliliğe karşıydı sevgilisinden ayrıldıktan sonra kadınlara lanet olsun diyordu üç ay önce evlendi
o günleri hatırlatıp laf sokuyorum bazen abi onlar geçmişte kaldı diyor..
yani doğru kişi hayatınıza girdiğinizde evliliğe hazır oluyorsunuz
Cevap
16Cevap
Merhaba,
Tamda böyledir ben evlilik sorumluluğu alamam rahat yaşamak gayrimeşru ilişki yaşamak bana daha tatlı geliyor benim param var erkeğe ihtiyacım yok her gün bir erkeğe gitmektense neden tekiyle kalayım düşüncesidir.
Bu konuda iki net durum vardır evladım. Ya karşısına evlenmeyi dusunebilecegi biri çıkmamıştır ya da sevdiğine kavuşamadıgi için kafasında bitirmiştir. İkinci durumda olan kadın başkasıyla evlenip o kişiye kötülük etmiş olmayı istemez. Belki bir ihtimal kendisinden kadınlık beklemeyecek biriyle mantık evliliği yapabilir.
Kadınlar genelde istedikleri şeyleri göstermeyi sevmiyor erkeklere karşı istemem yan cebime koy o kadar fazla yapıyorlar ki. d Erkeklerin çoğu evlilik düşünmediği için onlardan bağı koparmamak adına aşık edene kadar veya ikna edene kadar onlarda evlilik istemediğini söylüyorlar.
Hayır yalan değil aksine bir mesaj içeriyor. Evlenebilirim ancak gerçekten güvendiğim ve sevdiğim o insanla karşılaşınca gibi bir anlam var. Karşındaki şahsın deneme onaylama aşamasında olduğu muhtemel.😂
Arkadaşım her kadın tabiki aynı değil ama şahsen kendi adıma konuşmak istiyorum ben öyle biri ile evlenmem çünkü ben bakirim ve bakir birini istiyorum bu düşünceme çevremdeki kız arkadaşlarım bana sen cahilsin seven her türlü kabul eder sende mecbursun kabul etmeye yoksa evde kalırsın diye bir saçmalıklar uydurmuşlar konu ile alakası pek yok ama içimi dökmek istedim
Klasik değil. Evlilik bende düşünmüyordum ama elbet insanın karşısına biri çıkıpta o fikri değiştirebilir. Kesin konuşmaktan vazgeçtim.
Benim çevremde Ben evlenmeyi düşünmüyorum diyen kızların Şimdi çocuklar var
hem erkeklerin hem kadınların... tabii genel olarak.
yani o anki icin dusnmesi normal ilerde degisiyor cogu kadin icin gecerli😂
Evet öyledir. Aslında evlenme teklif et evlenelim diyordur
O uniseksks bi yalan yalnız. Öyle diyen ve evlenen çok çapkın erkek de mevcut
Teşekkürler @zordon
Evlenmeyi düşünmüyorum bu yüzden flört, sevgili yapmıyorum kısaca kimsenin yüzüne bakmıyorum.
Evet her kadın evlilik düşünür sevgiliysen de hayal eder bu adamla evli olsam söyle mi olur böyle mi diye ama söylemezler test sürüşü
Ah bir avradim olsa. ah Allah'ım
evlenmeyi istemeyen çok azınlıkta olan bir kesim var onlara saygı duyarım. Ama geriye kalan kesim istemem yan cebime koy diyenlerden yemeyin beni :)
Hayatın onlara ne verecegi karşılarına ne çıkaracagını bilmiyolar ve kadınlar büyük konuşmayı severler sonrada böyle sözlerini yerler
Neden yalan olsun herkes evlilik düşünmek zorunda mı?
Bence kişiden kişiye değişir bende öyle diyorum ve hala bekarım
Ben evlenmicem diyenlerin hepsi en başta evleniyor sözün doğruluğu...
Bazen öyledir ama iç sesi bambaşkadır sadece lafta 😉
Gerçekten evlenecekleri birini buldukları an pençelerini geçirirler 🤣🤣 şaka falan ama benim çevrem de olanlar hep öyleydi evlenmem diyodu uygun kişiyi buldu evlendiler
Evet mesela ben hayırlı bir kısmet bulursam direk evlenirdim ama bu sözde ağzımdan düşmez dmdmfmnnbvb
Aynen
Allah'ım şunubana ver Ya Rabbi ne olur Ya Rabbi koynuma girisn Allah'ım yalvarırım evlenim su kızla ya rabbi
Kişiden kisjye değişir kimisi cidden istemez
Yalan değil herkes evlenmek zorunda da değil
hayır o şansı varsada kaybetmiş olur onu söylerse
Tipik Türk kadını klasiği..
Hayır gerçekten evlenmeyi düşünmeyenler de var
Alâkası yok be
Doğru😂
Düzgün mutlu bir hayatım, varsa neden evleneyim ki
Param yoksa düşünmem param olursa düşünürüm
Her kadın evlenemek ister
Değil mi beyaz gelinlik giymek ister. Allalh ne olur duy sesimi birsu keçi gibi bir kız ver bna. ne olur Allah'ım zina yapacağıma bunun gibi birisi eşim olsun. kadin tanrı mı be?
Öyle kadinlar var ama cok az
Bu kadına göre değişir ya,
İleride evlenmeyi düşünmüyorum. Yalan değil
Aynen dolandırma için
Öyledir
Kadınlar evlilik meraklisi
Yani evet 😂
Düşünmüyorum 🙄😂
Yani evet ben istiyorum diyor
Onlar evlensede genelde boşarır 😂😂
Aşkı görünce şıp evleniyorlar diyelim.
Evet kesinlikle