Evliliğe inancı olmadığını düşünürüm ama sonu olmayan bir şeye başlayamazdım çünkü her kıza yazan bir adam değilim kolay kolay aşıkta olmuyorum çok bağlanmadan durumu anlatır incitmeden ayrılırım ya da hiç başlamazdım
bekaretini kaybetmiştir. 30+ ise kesin bakire değildir o yüzden eşe dosta ifşa olmamak için tanıştırmak isteyenlere böyle diyordur.. kendi biri ile tanışsa ve ailesi ile tanıştırsa bile malum konu yüzünden büyük risk.. o yüzden böyle konuşur.
Geçen biri soru sormuştu evlenip sorumluluk almak istemiyorum kendimi hazır hissetniyorum özgürce hayatımı yaşamak istiyorum diye. Bazen sadece yalnız kalmak istersin kısaca senin niyetine bağlı karşıdakinin ne düşündüğü
bu ağır bir ifade olur her kadının geçerli sebepleri mutlaka vardır, geçmişte yaşadığı ailesel faktörler, evlilik hayatına uyum sağlayamama düşüncesi, kendi özgürlük anlayışı olur, çocuk için bazı endişeleri vardır, yani örnekleri çoğaltabiliriz önce iyi anlamak dinlemek gerek
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Dost hayatı falan ne çirkin cümleler ben de 27 yaşındayım şimdilik evlilik dusunmyrm hazır değilim sorumluluk alamam bir çocuğa da bakamam kendime bakamyrm daha üstelik erkekler çok güvensiz istusnasiz hepsi aldattı beni e evlenin mutlu olanı da grnedik niye canima kastededym
Alakası yok bununla. Herkesin evlenmek için bir nedeni vardır, evlilikten beklentileri vardır bunu bulamayacağını ve ya bunun karşılanmayacağını düşünen insanlar evliliğe soğuk bakıyorlar.