Sevgilim 2. kez aldattı?

Eski sevgilisyle aldatmıştı önceden şimdi bir kız arkadaşının dg sine gitmiş ama bu kız normal bir kız arkadaş değil sevgilimi seviyor ve çok belli bizim uzak mesafedeyiz yurtdışında yaşıyor kızı bana arkadaşlarım anlatıyor resmen sırnaşıyor sevgilime ama o sadece arkadaş olarak görüyor onu sevdiğini kabul etmiyor ben onla aynı ortama girmesini istemediğimi çok kez belirtmiştim bana fotoğraflarını attılar aynı masada oturuyolardı başımdan kaynar su akmış gibi oldum ağlamaktan gözümde yaş kalmadı 1 hafta oldu hala toparlanamadım giderken banada söylemiyor ve ben o gün hastaydım yatıyordum bunu biliyordu ben orda hastayken orda o kızla eğlenmişler artık hiçbir güvenim kalmadı ama hala çok seviyorum gözümün önünde ağladı kızın mesajlarını attı kız yavşamış resmen ya bu kızla aynı okuldalar bu arada ve aynı mahalledeler arkadaş grupları aynı ama sevgilisi ben olduğumu herkes biliyor biz şu an konuşuyoruz hala ama çok sertim ve bir süre sevgimi belli etmek istemiyorum kızı zaten engellettim ama engelletsem bile canımı acıtan hala o kızla aynı okulda aynı sınıfta olması ben onun orda yüzünü göremezken böyle kızların onla yakın olması bana çok koyuyor görüntülü aradığımda açmadığında sinir krizi geçiriyorum cidden ikimizde ciddi düşünüyoruz onun kardeşleri beni biliyor annesi falan ve hep konuşuyoruz yakınız sadece yazları görüşebiliyoruz ama bu yaz birlikte almanya ya gitçez ailesiyle tanıştırcak ciddi ilişkimiz ama hep aklım onda şu an napıyor diye geçiyor kafayı mı yedim bilmiyorum artık hayatımda hiç birisine karşı bu kadar yoğun şeyler yaşamadım beni ondan başkasını mutlu edemiyor benim için her şeyi anlamlı ilk tanıdığım günden beri daha çok çoğalıyor ama güvenemiyorum artık birde benden kilometrelerce uzakta arkadaşlarım affettiğimi bilmiyorlar bilseler yüzüme bakmazlar bu gurursuzluğum için ama kimse umrumda değil onunla kafamı nasıl rahatlatabilirim bu güvensizliğimin biraz olsun azalması için
Sevgilim 2. kez aldattı?