Sevgilimi tekrardan aldattım?

selam arkadaşlar öncelikle 27 yaşındayım ve sevgilim ile üniversitede tanıştık yaklaşık altı senedir beraberiz. ama maalesef kendisi beni bir konuda asla tatmin edemiyor onu da siz anladınız. geçtiğimiz yıl sevgilim beni çok samimi olduğu bir kuzeniyle tanıştırmak istediği için ben sevgilim ve kuzeni buluştuk. Ve sevgilim masadan kalktığı zaman ben de kuzenle bu konuyu açıp tavsiye istedim. kendisi bana en başta akıl verse de eve gittiğimiz zaman bana Instagram‘dan mesajlar yollamaya başladı. bu sohbet 1-2 ay sürdü ve biz bu sırada kuzeni sevgilim ve ben buluşmaya devam ediyorduk ve sevgilim her masadan kalktığında bu çocuk sürekli temas halindeydi. ve biz bir gün sohbet ederken sevgilim olmadan buluşmaya karar verdik. buluştuğumuzda sevgilime söylemedim. çocukla buluştuktan üç 4 saat sonra eve geçtik ve olanlar oldu. kendimi içten içe kötü de hissettim ne yalan söyleyeyim. yaklaşık 3-4 ay bu ilişkiyi devam ettirdik ve daha sonrasında sevgilim öğrendi ve ayrıldık. Kendisine bir ay boyunca her gün salya sümük ağlayarak yalvardım barışmak için etmediğim şey demediğim yalan kalmadı daha sonra biz barıştık ama kuzenini asla affetmedi. Ve evine de girip çıkmayı bıraktı. Ben de fırsattan istifade evinde bir şey unutmuşum ayağına tekrardan o eve gittim ve yine sevgilime söylemedim. Kendisi beni gördüğüne çok sevindi içeride de bir tane arkadaşı oturuyordu onunla da selamlaştık daha sonra beni içeri davet ettiler ben de içeride oturan çocuğu çok beğendiğim için kabul ettim bir kahve içer çıkarım diye düşündüm. Ama maalesef öyle olmadı. Ben oturur oturmaz ikisi de benimle flört etmeye başladı ve ben maalesef kendimi tutamadım. ve ben de yine yenik düştüm ve onlarla beraber odaya gittim. şimdi kuzeni ile görüşmeye devam ediyorum. Arada o arkadaşı da geliyor ve bize eşlik ediyor. Şimdi konuşmadıkları için asla öğrenemicek. sevgilimi çok seviyorum Allah 1000 türlü belamı versin ki çok seviyorum ama bunu ona benden ayrılmamasını sağlayarak nasıl söylerim yoksa söylemesem mi acaba. lütfen yardım edin
Sevgilimi tekrardan aldattım?