AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yapmam gereken sevgilini hayatından cıkarmak. ya da kendini onun hayatından cıkarmak. Onurlu bir davranış olur
bilmiyo. Sorun yok
Bilmedigini anladım zaten. Ama bilmesi gerekir yani birini altdatıp sonra hayatına devam etmek bana mantıksız geliyor. Cocugu düşününce bi üzücü
bisey olmaz
Ee o zaman kötü hissettirecek bi durumda yok
Hata bizde ki s*kmek yerşne seviyoruz sonta böyle aldattım ama bişey olmaz diyolar arkamızdan
Sevmiyorsun demekki o yüzden kötü hissetmene gerek yok
Cinsel ilişkiye mi girdin
evet
sevgilinle niye girmedin çok mu azmıştın
evet. sevgilimle yapmadim daha. bana kiyamadigini söylemisti
zaten siz kızlar böylesiniz. çok sevene ihanet edersiniz. seven erkek sevdiğine kıyamıyor. Erkek sevdiği olunca başka kadına gidemiyor gitmiyor. ben de kıyamamıştım sevgilime. altı yıllık ilişkimı sırf onunla yatmadığım için bitirdi. bir gecede terk etti başkasına gitti. Atalarımız boşuna demiyor deveye diken insana skn yaranır diye. sizin tek derdiniz Uçkur. hiç bir duygularını samimi değil.
o lafi sevgilimde dedi bana
hangi lafı
o atasözü iste
gerçek bu. kadın milleti, sknden hoşlanır.
düzgün konusur musun
Gerçekleri niye zoruna gidiyor
Sen de aynı şey yapmadın mı
cok üstume geliyorsun
doğruları işitmek canını acıtmasın. Siz kadın milleti döven söven ağzınıza sıçan skp sonra kıçınıza tekmeyi vuran adamlardan hoşlanırsınız. gerçekten seven değer veren size kıyamayan adamlara ağız burun kıvırırsınız. Atalarımız hep tecrübe ederek söylemiş. karnından spayı sırtından sopayı eksik etmeyeceksin diye. Sizin hiç bir duygularnız aşkınız samimi değil siz menfaatinisi seversiniz. Sadık kalamazsınız. boşuna dememiş atalarımız. a*m olanın dini imanı olmaz diye.
cok agir konusuyorsun. Üzülüyorum ama
senin gibi birisi yüzünden 8 aydır bende üzülüyorum. altı yıllık ilişkiyi gözünü bile kırpmadan bir mesajla bitirdi. terk Edip gitti. üstelik terk ermeden iki gün önce benden evlilik yüzü istediği halde. zengin adamın bulunca bir ay içinde onla evlenip altına yatmaktan sakınca görmedi. kadın milletini asla acımayacaksın. hiçbir duygularına inanmayacaksın. alayinizin duyguları sahte. tek derdiniz var menfaatiniz Saadetiniz uçkurunuz.
yalan
Yalan dediğine kendin bile inanmıyorsun şu anda sen de yaptıklarını biliyorsun da itiraf etmek vicdanını ağır geliyor
kadın miletini sever senden iyisi yok. dünyanın en iyi en merhametli en dürüst adamı da olsan skmiyosan kadının gözünde adam değilsin
sizde sikin. Zor mu?
bundan sonra zaten öyle yapacağım hiç acımayacam.
keşke her gün skseydim diyorum şimdi
eee skcem deyinde sustun.
beni mi?
Evet fırsatını bulsam yaparım
Nasil oldu peki cikmu istiyodu canin
Ne gibi bir aldatma
ayrıl
bilmiyo. ayrilmicam
Çok kötüsün umarım gerçek yüzünü görür
asik ama bana
ee
gözü kör yani