Arkadaşlar benim sevgilim var bu beni 2 defa aldattı ve ben 2sinde de kabul ettim onsuz yapamıyorum ayrıldığım zaman ağlıyorum kendime gelemiyorum ve Şu an facebook şifresini istediğimde bana vermiyo bahanesi erkek arkadaşlarıyla konuştuğu erkeksi konularmış ben onun erkek arkadaşlarıyla ne konuştuğuna bakmıcağımı söyledim ama genede vermiyo acaba gene aldatıyo olabilir mi 4 yıldır düzenli bir ilişkimiz var gelecek düşünüyoruz ama bilmiyorum ne kadar güvenmeliyim sizce ?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOfff 2 kere aldatılmışsın hala gelecek düşünüyoruz diyosun..
Sen daha inan bana çok aldatılırsın.. Kusura bakma ama adam sana değer verse aldatırmı ?
Sanki piyasada hiçmi sevilecek adam kalmadı bukadar da yapma lütfen.. şimdi hemcinslerin bile kızıyodur sana...
Böyle için içini yicek ve bu adamla gelecek düşünüyosan pes diyorum. Unut gitsin...028 Yorumla- +1 yıl
Aklını başına al boş yere kendini heba etme gün gelecek ne salakmışım diyeceksin... Unutmak iste unutursun... Yeter ki iste... Sadece onu görme dünyada... Kendini şartlandırma ona... Sen kendine şunu kabul ettirmişsin ben ondan başkası ile olamam acizim varsa yoksa o başkası olamaz böle bişi yok :) kafanı duvara vur sert bir şekilde ve kendine gel :) :)
- +1 yıl
Sana hala daha inanamıyorum.. Aslında her erkeğin isteyeceği modelsin belkide adam hem serbest yaşıyor hemde seven bir kadın var hala daha :(( bu kadar taviz verme bence işine karışmak gibi olmasın ama önce terket aptallaşsın sonra peşinden koşacaktır ama emin ol affedersen tekrarlayacak o şahısla gelecek olmaz...
Seven adam aşkına sahip çıkar 4 senede insanlar evlenip aile kuruyorlar yani.. Kendini, kafanı dinlendir bir süre sakın ayrılıp yeni bir ilişkiye başlama unutmak için... - +1 yıl
kafam acıdı :D :D :D seviyor ama tek kızla yapamıyor doyumsuz biri hata bende çok üstüne düşüyorum biz çok ayrıldık ve hep ben geri dönen taraf oldum ama şuan ayrılırsak ne ben geri dönerim ne de o bana geri döner her şey tamamen biter bundan korkuyorum geri dönmeyeceğini biliyorum çünkü.. Aslında en çok korktuğum şey ayrıldıktan sonra pişman olmak...
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı. ilişkiniz baya düzenliymiş gerçekten... köle sahip ilişkisinden farksız... eminin onun istediği her şeyi sen yapıyorsundur.. onun için sadece el altında olan basit birisin... gelecek falan bekleme..
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir insanla düzgün bir gelecek kuramazsın. Biraz cesaretlenip ayrılırsan zamanla onsuz bir hayatın daha iyi olduğunu anlayacaksın. Devam ettiğin takdirde üzülerek devam edeceğin kesin, bir de gelecek kurmaya kalktınız diyelim seni yarı yolda bırakacağının %95 ihtimali var karar senin.
05 Yorumla- +1 yıl
2 defa yapan bir daha yapar. Nasılsa gene affeder diye düşünür. Karakterli biri olsa ilk başta yapmazdı zaten. Sen bilirsin ayrıl ya da ayrılma demem ben düşüncemi söylerim.
- +1 yıl
Hala kendini kandırma içinde olmasa yapmazdı erkek arkadaşın.
ayrıldığı zaman herkes ağlıo be canım sadece sen değil ama bir bakmışsın 1 ay sonra bişey kalmamış ;) bide ciddi düşünüyoruz diosun sen hangi ciddi düşünen çiftte aldatma gördün hemde 2 defa ki bu senin bildiğin 2 belki 20dir ki face şifresini de vermiosa vardır bişeyler.
08 Yorumla- +1 yıl
bak canım erkek arkadaşımın face şifresi bendeyken çocuk eski sevgilisne bakmış nedeni de merakmış özür diledi sen haketmiosun falan filan sadece meraktan baktım bilmem ne affettim ama ne oldu içim hiçbir zaman rahat olamıyor herşeyinde acaba aldatıomubeni diye düşünüp duruyorum böyle yaşamakta çok zor bunu afettim ama öyle konuştuğunu görüştüğünü falan görsem duysam hayatta affetmem
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
11Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkek arkadaşıyla konustuğu konular hakkında çok özel olsa gerek ayrıca gene aldatılıyorsundur onsuz yapamayacam diye ağladığına göre eninde sonunda çantada oldunu biliyor
01 Yorumlageleceke mi düşünüyosunuz :))))) sen çok safsın ya.. şakamısınız nesiniz ya.. bitane senin gibi bulamadım :))))
04 Yorumla
+1 yıl2 kere aldattı affettın bıdaha yaparmı dıye kaygılanıyosun ya arkadas safmısınız nesınız hakıkaten ya da bosver 3 4 5 tede affedersın takma kafana
018 Yorumla- +1 yıl
bak bak ıyı bak facebook sifresinı sana vermemesınede bak yakın tarıhte yanına bir hatunla gelir bak askım sana kardeş getrdim der sen o kızada bakarsın len bırden gerildim niye gerdin benı bukadar yuru git ya
- +1 yıl
bence sen ılk ıstemeden sonra yuzsus gibi hala ıstemen enteresan yaw tamam bacım yok bisi aldatmıyodur senı takma kafan camıden eve evden camıye dir o yakında nıkahı kıyar 4 unuze bırden sibel uresının murididir o rahat ol
- +1 yıl
ya belkı sende ruyadaydın adamın senı aldattığını gordugunde bak bu fena paradox a gıdıyo haberın olsun
- +1 yıl
bence sen hala ruyadasın uyandığında adamdan ya ayrılmış olman ya da adamın eskı besıktas marsı gibi sana karsı bir iki uc yetmez 4 5 6 olsun mırıldanmalarını erken duymanı tavsıye ederım
- +1 yıl
ya yemısım cok sevmeyı ben dunyada kendımdem baskasını bukadar gozu kapalı sevmem annem babam abim harıc bukadar laftan sonra daha ne anlatım sana ben onu dusunuyorum hanı konuyu makaraya vurmaya baslıcam on bilgi verim dedim
- +1 yıl
bak gerçekten salaklık derecesinde bağlandığımın farkındayım bütün dünyamı onun üzerine kurduğumunda farkındayım ben bunları zaten biliyorum ama aldatıpta ayrıldığım zaman aldatıldığım kızın salağa bak ayırdım onları demesine uyuz oluyorum 2. aldattığı kız bana o benim sana geri dönmicek cart curt şeyler söyledi ama şuan sonuçta kiminle benimle aldatmasına rağmen affettim bende intikam almak için bir çok şey yaptım orda bende suçluyum işte öyle
- +1 yıl
kızım sen sakın kumar oynama bu hırsla babanım 50 senede kazandığı mal varlığını ıkı dakıkada yersın sende kı hırs bende olsa ıkıncı benzın ıstasyonunu acmayı gectım opetı petrol ofısını almayıda gectım sudana operasyon duzenler komple petrol kuyularını ele gecırırdım
- +1 yıl
bak kendını mat ettın nasılmı anlatım ben sana kumar oynama babanın 50 senelık kazancını yersın dedım sen sende oyle bır hırs yok bende var demışın yanı oynasan adamın mal varlığını harbıden yıcen kazanma hırsı ugruna demekkı hırs hatta hırs hrıstıyanlıkta 7 buyuk gunahtan bırı guzel değıl sen kazandığını sandığın baskasının canını yakma uzun vadede dondu dolastı senın canını yaktı kıssadan hısse yol ver cocuğu
- +1 yıl
nedır en buyuk sey merak ettım
- +1 yıl
aptallık yaptığımı düşünebilirsin belki ama aldattığı kızın eski sevgilisi mesaj attı bana canlarını yakalım dedi o anki intikam alma hırsımla çocuğa tamam dedim çakma bir ilişki durumu yaptık sabahı kaldırdım görmüş mesaj attı gözümden düştün diye öyle bende onu eski sevgilimle kıyasladım sevmedi belki ama senden daha adamdı en azından aldatmadı dedim öyle çok çocukça şeylerdi :D
- +1 yıl
ozaman burak kuttan yasandı bıttı sarkısı gelsın sen senın gıbıler ıcın
+1 yılşuan 3. yü yaşadığının farkında olmadığını söyleme bana ?
01 Yorumla
+1 yıldüzenlimi ? :)) hangi düzenden bahsettiğini anlayamadım pardon? :))))
07 Yorumla- +1 yıl
valla yıne senın kararın ama uzaklaş bana kalırsa en başından bitirmen gereklıydı ama neyse hayırlısı olsun (:
- +1 yıl
ya saf olman temız kalpli oldugunu gosterır kendını kullandırma fazla baksana hem aldatıyo ve sen onu bırakmıyosun belkı cevrende cok mutlu olabilicegın bırı cıkar evlenırsın bu olanlarıda unutursun herşeyi unutturabilir o kişi..
- +1 yıl
senın tercihin orasını biz bilemeyızzzzzzz :)))))))))9
Bence fazla bile güvenmişsin kesin aldatıyor diyemem ama aldatmıyor da diyemem
06 Yorumla
+1 yılBiri sizi bir kez aldatmışsa onun iki kez aldatmışsa sizin suçunuzdur.
07 Yorumla- +1 yıl
Tahammül ediyorsun suçun bu
- +1 yıl
Beni dinle ve ayrıl o erkek sürtükten
- +1 yıl
:D aferin böyle ol kız
+1 yıl1 2 3 olmaz 4 5 6 olsun ...Sen kişiliği gelişmemiş güçsüz bir insansın
05 Yorumla- +1 yıl
seni aşalamıyorum objektıf yorum bu.
- +1 yıl
güçlü olmassan ezilirsin
+1 yılAptal olduğunu tescillemiş oldun abla ..
Bi kere yapan erkek neden ikinci defa da yapamasın ?01 Yorumlaevet doğru yazmışsın 4 yıldır düzenli olarak aldatılıyorsun
010 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin bile kendine saygin yok eminim yine aldatiliyorsun
Yazik degil mi sana.nasil affediyorsun,guveniyorsun hala saf misin sen?01 Yorumladerhal ayrılmalısın derhall..
011 Yorumla- +1 yıl
e bizimde öyleydi.. süreklü telefonda konustugumuz için, her bokuda anlattıgmız için ayrılınca kocaman bir boşluktaymşsın gibi oluoyr. mesela birşey oluoyr ona anlatmak için can atıoyrum ama ayrıyız hoop telefona koşuyorum. benmkide eşşeklik işte.. kelin ilacı yok valla yok :D
4 yıldır düzenli olarak seni süründürüyor yani ?
01 Yorumla
+1 yılhayırlısı be gülüm boşver
01 YorumlaEvlende sen onla evlen. Gör ebeninkini.
011 Yorumla
+1 yıl2 defa aldattı ve uslanmadın hll dvm pnp
01 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri