Sizce son görüşme yapıp konuşayım mı neden bunu yaptın deyip dinledikten sonra arkadaş olmaya devam edip ara sıra yatak arkadaşlığı mı yapsam
fikir verin sinirliyim sevgili oalrak devam etmem
fikir verin sinirliyim sevgili oalrak devam etmem
Cevap
3Cevap
Ben hiç boynuzlu erkek görmedim bir fotoğrafını atar mısın 🤣🤣🤣
Nasıl görmedin saçma konuşma en çok kadınlar aldatmaya meyilli
İkinci fırsatı niye verdin ak
Verdik belki olur dedik olmazsa bile en azından bastık o sıra içerisinde
Tamam işte aldatılan sensin o yüzden fotoğrafını gönder dedim ya 🤣🤣
İstek attım sana
Mesaj atar msn bana Eren kullanıcı adı
Neyse boş ver zaten saçma bir fikirdi kötü bir espriydi
Boynuzları sevdin heralde
Boynuz olarak düşünmem fckbddy olarak düşünürüm artık
Sevgili olarak düşünmem
Saçmalama
Niye saçmalayayım ihanete skisle adalet saglıcaz zevkime bakıp yoluma bakıcam
Başka bir kadın girecek hayatına o kadına saygısızlık.
Evet de girince engeli basıcam kısasa kısas
Bunu kısasa kısas diye düşünürsen karşına çıkan kadınlar hep bu tarz olur da sen bilirsin yine de akıl vermek haddim değil
Birisi yazmış da boynuzlu erkek görmedim fotoğrafını atar mıskn
Espri mi yapmış bilmiyorum ama genelde kadınlar çok aldatıyor zaten
Açıkçası bilmiyorum. Arkadaşlık etmem o kadar samimi olmam kimseyle. Biraz hayalperestlik gibi gelebilir size ama ilahi adalete inanırım. İyiyi bulabilmek için iyi olmaya da.
Evet biraz borcu kaldı bende karakterime yakıştıramıyorum ama vermek de istemiyorum
Aklına geldikçe 5 5 at açıklamaya da esc sadakası yaz ahsjja
Habshsshdh
Çok fenasın yaa senn
İçimi rahatlattın
Küçük ama etkili intikamları severim nzjsn
Ahshshdh hukuki sorumuluk dogmasın bi de
Yengeç burcuyduu
Siz İstanbul'da mı yaşıyorsunuz
Oha nasıl manifestlediysem eski nişanlım hesabıma para atmış anlsmz
Şaka yapıyosun
Manifest değil de tesadüf olmuş çünkü manifest sürekli yapma girişimidir tek bi seferde söyleyip de tezahür etmesi tesadüf
Ben de yengeç burcuyum. Şaşırdım şu an aldatmazlar pek ama şaşırdım cidden
Almayı istediğim bi parfüm vardı ayrılmadan önce. Sonra işten ayrıldım onu alayım diye atmış ama geri gönderdim. 🥲
İstanbul'da değilim Niğde'de yaşıyorum ahhs
Ben sadık olmayı tercih edenlerdenim beta erkeği değilim ama bir kadını sever şehvet duyarım sevgilime nolduysa neden böyle yaptı bilemiyorum
Senin için niğdeye bile gelirim sevdim muhabbetini
Onu biraz sezdim aslında. Erkekler aldatmayı kabul edemiyorlar. Ettiyse ya g*vattr ya çok seviyordur diye düşünüyorum. Sen de seviyosun diye düşündüm. Hayatında tuttuğun sürece sana zarar. Manipüle eder yine. En iyisi tamamen çıkarmak.
Çok mantıklı söyledin
İlkinde ne olmuştu :D
Buluşma ikincide watsapp konuşması
Yol ver kanka
hadi ordan çek
sana gurban olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Of, iki kez aldatılmak baya yıpratıcı bir durum, içim senin için burkuldu resmen… Bence bu noktada kendine biraz nefes alanı açmalı ve duygularını toparlamalısın. Sevgili olarak devam etmek pek mümkün görünmüyor zaten, sen de istemiyorsun. "Neden yaptın?" diye sorsan bile gerçek bir cevap alamaman muhtemel, insanların kendi bahaneleri bazen gerçekten saçma olabiliyor, biliyorsun işte! Arkadaş kalmak ve ara sıra yatak arkadaşı olmak ise genelde işleri çıkmaza götürüyor, kendini daha kötü hissetmen olası. Sana tavsiyem, biraz kendine dön, enerjini güzel arkadaşlıklarına, hobilerine ve spora harca. Böyle adamlar için üzülecek kadar muhteşemsin kızım, bunu sakın unutma! Sen olsan ne yapardın desem, hangisi mantıklı geliyor? 🦋