AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
Fotodaki hanım efendi sensen gerçekten çok aşırı güzel kadınsın. Yılanların başını ezeceksin ısırmasınlar takma onları
Ayıp yaa milletin derdine bak diyelim ki çirkinsin evli adama eşin çirkin denir mi sizene yani ne kemgözlüler var milletin evliliğini bozarlar.
kanka sen cirkinsen ben dunya cirkiniyim heralde korler onun cevresi aldanma
yaaaaaa sen profildeki kadınsan çok tatlı gözüküyosun, eşinin arkadaşları seni kıskanıyodurr ama illa bir çözüm istersen seni sevmemelerinin nedeni çirkilik değilir bence onu sandece bahane olarak kullanıyolardırr
Böyle saçma olur mu eşin seni gerçekten beğeniyor seviyor mu tüm mesele bu onlarla mı evlisin sanki
Kocan bu lafları dedirtmesin yani bu fırsatı onlara vermesin ya da sen verme çok mu gözünüze battı kalbim temiz en azından sizin gibi insanların dış görüşünü yargılayacak kada cahil değilim gibi şeyler söyle
Boşversene. Eşin seni beğenip almış, başkalarına laf düşmez.
Ama sen kendi görünüşünden rahatsız oluyorsan, ufak cerrahi müdahaleler geçirebilirsin bence.
Dünyanın hem en boş hem de en can sıkıcı olayı çünkü insanın içine acaba kocam da mı öyle düşünüyor şüphesi düşüyor. Fakat bu cümleleri kuran insanlara eşin ağzının payını vermiyorsa sıkıntı var bence bir adam nasıl karısına çirkin denmesine göz yumabilir çok saçma bence sen kendini üzme ve kimsenin dediğini takma insanlar kendi kusurlarını kapatmak için karşısındakini eleştirirler.
Şöyle söyleyeyim şu çirkin diyenlerden birine tepki göster bir kere ama ağlamadan güçlü dur karşılarında vir daha ağızlarını açamayacaklarına eminim benim annemede öyle demişler en sonunda dayanamamış tepki göstermiş bir daha konuşmamışlar bu konu hakkında bence sende öyle yapabilirsim ama tabiki etkili ve saygılı bir şekilde. Evliliğinde mutluysan ve kocanda seni seviyorsa değmez bence :)
Onların yaptığı çok yanlış şeyler dış görünüş insanın elinde olmadığı gibi güzellik görecelidir yani bunu bide dile getirmeleri kusura bakmayın akrabalarınız ama ayrı bir eğitimsizlik görmemişlik çok ayıp hiç kafanıza takmayın ailenize çocuklarınıza odaklanın bide aranızda mesafe olsun ne kadar mesafe olursa o kadar huzur ve saygınlık olur.
Pardon onlara ne? Tamam umursamayacaksın tabi ama eşin nasıl sessiz kalıyor? Ayrıca bunların başka derdi mi yok? Misafirlikte milletin karısını mı konuşuyorlar!
Kendileri çok mu güzelmiş. En azından benim içim çirkin değil de sende.
Galiba burnun yüzünden laf ediyorlar sende git estetik yaptır o zaman. Çok ciddiyim Burun estetiği çok yaygınlaştı konuş eşinle tek sorun oysa karşılarına çıkıp madem begenmiyodunuz alin size dersin.
Olmadi ailesi ile ilişkiyi kesin uzaklasin
Profildeki sensen gayet güzelsin. Bence sorun eşinde, hiç kimseyi bu şekilde konuşturmamalı tepkisini göstermeli. Biri benim eşime çirkin dese tepki gösteririm ve bir daha görüşmem.
Eşinin çevresinin seni çirkin bulması sorun değil.
Asıl sorun eşinin de seni çirkin bulması bu ayrımı yap
Eşin seni beğenmiş ki, seninle evlenmiş. Gerisi güzel buluyor, çirkin buluyor çok da önemli değil bence.
Eşinin seni beğenmesi önemli başkasına söz düşürmemesi gerekiyor.. Ayrıca onlar seni beğenmiyerek beyinsizlik yapıyorlar.. O çevreden uzaklaşın.
evlenirken gözler kör mü o yüzden ben heo derim severek isteyerek evlenmek lazım hem dış hem iç önemli
Eşin seni güzel buluyorsa sıkıntı yoktur boş ver el alemi önemli olan senin eşinin beğenmesi ve senin kendini beğenmen.
Salla geç akrabalardan hayır gelmez sen çekirdek ailene odaklan takma onları
O ortamdan uzaga tasinmalisiniz. bence cozum bu. hem onlar kimki seni yorumlama curetini gosteriyor.
Önce eşinle düzgünce konuş boşanmak okdar kolay bişey değil üstelik çocuğunuz da varmış bide pek fazla aptal insanları takma sen kendini aynada güzel buluyorsan gerisi boş
Kesinlikle hatanız şudur ki tepkinizi göstermelisiniz ağladığınızı ona çaktırmadan belli edin o da sorsun en sonunda söyleyin
Eğer siz vir şekilde tepki göstermez iseniz onşar zorbalıkşarına devam edeceklerdir neden ağladığınızı saklıyorsunuz görsün ve sorsun içinize atmayın herkes çatır çatır konuşuyor eşinizle konuşun
Kocan da oturmuş senin tipini mi konuşuyor milletle , suç kocanda milleti konuşturuyor. Umarım troll değildir çko ciddi cevap verdim asdlfjgjfş
Bir insanın nasıl yüzüne karşı çirkin diyebiliyorlarr bu insanların nasıl bu kadar kalpleri kararabiliyor?
En nefret ettiğim şey bir evliliği el birliği ile yıkmak istemeleri yahuu kime ne güzeliğinden eşin evlenirken güzeliğnden haberi vardı
Esine söyle seni seviyorsa onlarla birdaha buluşmasını ve birdaha böyle bir hadsizlik karşısında susmasın. Pısırık olmasın...
Eşinin seni gördüğü gibi görmüyorlar seni bence. Çirkin kadın yoktur hem, kendine güvendiğin zaman parlarsın.
Hıcte bıle cırkın degılsın nasıl ınsanlar onlar oyle
nefretlik insanlar ya ayrıca eşin de seni ezdiriyor yazık cidden ona
Bırak istediklerini düşünsünler sen kendini beğendikten sonra başkasının ne dediği umrunda olmasın
Valla ben eşimin çevresi için evlenmedim eşim beni hep sevsin yeterli olur evlenince
Bu fotodaki sensen valla güzelliğin 10 numara çekemiyorlar heralde ilginç bir durum
Eger profildeki kiz sen isen cok guzelsin. Kiskaniyor olabilirler
Birşey yapmana gerek yok. Kendini ispatlamaya ihtiyacın yok
Eşin seni sevmiş ki evlenmişsiniz bence bunları kafana yakıp kendini üzme
bence çok güzel bir kadınsın. bunları söyleyenlerin tipini çok merak ediyorum doğrusu. Ama için rahat olsun gerçekten çok güzelsin :)
Her kadın başka şeyde yiyidir. Birisi yemek diğeri güzellikte öbür ki yeteneklerinde... İyi olduğun şeyi bul herkes herşeyi olamayabilir ama herkes bir şeyde iyi olmalı. Bir şeyde geliştir kendini.
Başkalarının sizi nasıl bulduğunun önemi yok eşiniz sizin yanınızda ise kimseyi umursamayınız
umrunda olmasın sonuçta eşin seni beğenmiş bence çok muhattap olma o tiplerle
Ya onlar gerı zekalı mı? İşleri güçleri sen mi olmuşsun herkes işine baksın sende lafını koy.
Ara kavga et sanami dustu benim guzligim vs vs diye agizlarina sic
İnsanların bunu dile getirmesi ne kadar saçma!
Eşin erkek olsa da cevap verse.
Niye öyle takma akıllı bir adama 2 çocuk verdin önce kendine bunu sor.
Önemli olan eşinin seni nasıl bulduğu çevresinin nasıl bulduğu degil beğenmişki evlenmiş seninle.
allahın habeş maymunları seni çirkin buluyo kesin çok güzelsindir
Vah benim gibi gariban kardeşim sen yine iyisin bu gariban ne yapsın.
Üzüldüm senin adına eşin seni savunmamış bile güzellik gelio geçici olduğunu aşım Veysel’den anlamamız lazım diyor ya güzelliğin beş para etmez bende ki bu Sevda olmada diye eşin seni savunmuyorsa üzdüğünüm bu evlilik çocuklar için yürüyor
Ağa Demet akalınn gibi yazmışım ama anlamışsındır
Gayet tatlı ve güzel görünüyorsun. Çekemiyolardır bu yüzden de boş boş konuşuyolar işte. Üzme sen kendini 😊
resimdeki sizseniz eğer. Eşiniz pek yakışıklı değil. Ve siz oldukça güzelsiniz.
Aslında bunu söyleyen kişiye eşin orada cevabını verip eve taşımayacaktı bu dedikoduyu.
Böyle biseyi duymazdan gelemesin görmezdende bence elini masaya vur ve sesini çıkar böyle sesis oldun da senin üstüne daha fazla gidelecek kusura bakma abla ama o birazda senin salaklın cikar sesini biraz
oru. sbular kendilerri cokmu guzelmisler burnunu yaptir eger imkanin varsa sakin uzulme seni seven herturlude sever
Simdi soyle birsey var guzellik cirkinlik belli seylere sahip olmak degildir ben de taniyorum cok bakimli olup ideal fizigi olupta yuzu cirkin olanlari ama biri bana cirkin dese onun her kusurunu direkt yüzüne soyleyip pisman ederim
oha yani ya bunları nıye takıyorsunkı sen . kendi kişiliğinde kompkleksli birimisin hm ?
Yapma lütfen oldukça güzelsin üzme kendini
Eşinin çevresi haklı valla ya umarım çocuk sana benzemez amin.
Ne kadar değişik adamsin böyle bir yorum yapmak zorunda miydin
O çevreyi evine bile alma güzel bir yaşantın ve evliliğin varsa huzurunu bozmaya çalışıyorlar olabilirler eşinle konuş senin yanındaysa sorun uzamadan ortadan kalkar
Hiçbir şey seni böyle olduğun gibi kabul etmeyenleri niye umursuyorsun ki
Boşver seni beğenmeyenler değişsin kimse için kendinden vazgeçme
Eşin beğendikten sonra başkasının düşüncesi önemli değil