Öncelikle şunu belirtmek istiyorum.
Başkalarının düşüncelerinden ziyade önemli olan kişinin kendisi hakkındaki düşünceleridir. Ama evet biliyorum başkalarının dediklerini takmamak elde değil fakat ilk baş sen kendini güzel bulmalısın. Ne yap ne et, kendini güzel olduğuna inandır ve gerçektende öyle hisset.
Eşinin çevresindeki kişiler bence seni 2 ihtimalle çirkin buluyorlar.
1. gercektende senin çirkin olduğunu düşünüyorlar. Ki bu konuda onlara hiçbir şey diyemem çünkü kendi estetik anlayışları var.
2. seni kıskanıp, çekmedikleri için seninle alay ederek kendi egolarını tatmin ediyorlar.
Ki bence bu ihtimal daha yüksek çünkü sen kendin söyledin -eşimin çevresi- yani seni eşinden dolayı kıskanıyorlar.
Sonuçta herkes beni çirkin buluyor demedin. Özellikle eşimin çevresi diye belirttin.
Eşinin bu söylemlere karşı sessiz kalması, kendi düşüncelerini ifade etmesi ise beni düşündürdü.
Eşinin bu duruma karşı tutumu hakkında yorum yapmak istemiyorum çünkü olumsuz düşünüyorum ve seni bu konuda belki yanlış telkin ederim ve evliliğiniz bozulur.
Eşinin bu tutumu konusunda düşünmeni tavsiye ederim.
Boşanma meselesine gelirsek, boşanma büyük ve ciddi bir karar. Bence boşanma olması için tek bir sebep değil birçok sebebin olması gerekir.
Bu ciddi bir mesele olduğu için enine boyuna düşünmeni tavsiye ederim.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok güzelsiniz hanımefendi gerçekten ben sizi çok beğendim baktığımda çirkin bir yerinizi göremedim bence kıskanılıyorsunuz ve kendinizi güzel bulamadığınız veya sizi güzel bulmadıklarında cevap veremediğiniz için üstünüze geliyorlar kendi öz güveninizi yükseltin bir şeyinizi değiştirin eşinizin istediği bir şey de olabilir saçınızı boyatabilirsiniz gibi (yanlış anlamayın şuanki rengi de çok güzel ama değişiklik olsun diye işte) insanların sizi ezmesine izin vermeyin harika güzellikte bir kızınız var maşallah belli ki sizin payınız çok ve sakın eşinizden ayrılmayın sizin bir probleminiz yok insanların sizinle var eşin ve sen bu yüzden siz oldunuz bu günler için... Eğer eşiniz beğenmeseydi bir çocuk daha yapmazdı... Ve sakın eşinizi bir daha tek bir yere gönderip kanlarına girmesine izin vermeyin gerekirse yanağından öpün onların gözü önünde bastıra bastıra aşkım diyin elini tutun otururken yanyana oturun eşinizin elini karnınıza koyun sırf onlar görsün ve sussunlar diye. Kızınız minik bebeğiniz ve eşinizle çok mutlu olun 🙏
10 Yorumla
+1 yılAllah akıl fikir versin yani o kadar mantıksız o kadar saçma bir durum ki insanları anlamak mümkün değil zaten sen neye kime çirkin dediğini zannediyorsn bir insanı kusurlarıyla herşeyiyle istemeli sevmeli öyle kabul etmeli zaten kabul ettiği evlendi istediler peki bu terbiyesizlik ne? güzel insan olupta ahlaksız olacağına ahlakı yerinde olsun doğru bir insan olsun güzellik anlaşmaya yetmiyor malesef.. insanın kalbini kırdın mı adam insan olamadın mı yaşama öl Çok yaşa zaten bu dünya da bile rahat yok illa bir söz isitecegiz insanlardan insanlık olması lazım guzel tatlı dil iyi anlaşma hem sen merak etme zaten bir insan kendini bilmiyorsa insan olamaz o kişiyle kimse anlaşamaz sen hiç umursama hem ailede çok önemli yetişme tarzları kötüyse psikolojileri bozuk normaldir
00 Yorumla
Onlar kim oluyor da senin hakkında böyle çirkin sözler söyleyebiliyorlar kendileri sanki saraydan çıkmış prenses mi hadi söylüyorlar diyelim sen niye takılıyorsun? Çık karşılarına ağzına geleni say hepsini sustur. Kocan olacak adama da söyle sana sahip çıksın biraz seni savunsun bu ne ya millet konuşurken o kuzu gibi oturuyor mu yanlarında? Ağlamakla çözemezsin birşeyi güçlü ol biraz hakkını savun bir de boşanmaktan bahsediyorsun ya bu kadar mı zayıfsın? Millet seni istemiyor diye tasını tarağını toplayıp gidecek misin yani?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
Selam,
İlk önce tabi ki de eşinin ailesinin / yakınlarının senin adına böyle tutumda bulunmaları gerçekten aşırı yanlış. Sen çok güzel biri de olabilirsin ya da çok çirkin biri. Bunun değerlendirmesi onlara mı düşüyor? Yani insan bazen yalnız kalınca birilerini çekiştirir ancak bizzat eşine senin eşin çirkin diye vasıflandırmak açıkçası saçma.
Ki ben eşinin sevenlerinin de aslında bilinçli bir aile olduklarını sanmıyorum. Çünkü bir insan oğlunu ya da bir yakınını çok seviyor, onun iyliğini düşünüyorsa onun adına güzel temennileri olur. Yuvasında mutlu huzurlu yaşasın , evliliğinden soğumasın ister. Akrabaları tamamen bilinçsizliklerinden bu tutumu gerçekleştirdikleri söz konusudur.
Onların bu tutumlarına istinaende sizin boşanmayı bile aklınızdan geçirmenizde yanlış üzrine yanlış koymak gibi bir şey olur. Hani şöyle olabilirdi bu konuyu eşinle konuşmuş ve sonucunda evlilikten soğuduğunu söyleseydi bi duraklama yaşayıp düşünebilirdin ki bence onlar ne derlerse desinler. Eşini senden soğutmalarına izin verme. Umutlu ol. Üzülüp ağlama. Dirençli bir bayan ol. Gülen yüzün hiç solmasın. Ama konuyu eşinle bizzat konuşmanın doğru olacağını düşünüyorum. Onların bu tutumlarının yanlış olduğunu söylemlerinden rahatsızlık duyduğunu ve duyacağını.
İyi günler ❤10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Malesef senin kendini ifade ediş biçimine bakıyorum da, kendisine güveni olmayan, beğenilme arzusu içerisin de, kendi düşüncelerinin, insanların düşüncelerin den, daha önemsiz olduğunu düşünen bir kadın görüyorum.
Bu kadarcık ufak bir şey için, boşanmayı aklına geyirmen, ayrıca çok çaresiz kılıyor seni. Kendine gel, insanlar konuşur ama sen yaşatsın. Ya kendi düşğncelerini daha çok önemser, hayatını kendi istediğin gibi yaşarsın, ya da , başkalarının düşünceleri ile, yuvanı dağıtır, çocuklarını perişan edersin.30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılNeden boşanmak? Eşinin burada tek sıkıntısı sana çirkin dediklerinde laf etmemesi bunu da konuşursan anlar ve buna göre hareket eder sırf seni güzel bulmuyor çevresi diye mutlu yuvanı mı yıkacaksın kendini eşini düşünmüyorsan karnındaki çocuğu düşünmelisin kendini güzel bulduğunu düşünmüyorum eğer bulsaydın milletin dediğine çok da takılamazdın bacım millete göre değil kendine göre yaşa sen kendini gğzel buluyorsan onlara bişey demek düşmüyor sen böyke üzülüp ağladıkça o insanlara istediklerini veriyorsun halbuki takmasan tamam desen okey desen anlıyorum desen onlar susacak zaten sabrını gördükleri seninle mücadele edilmeyeceğini görecekleri için.
20 Yorumla
+1 yılSen güzel olsan da olmasan da içinin güzelliğini yansıtmayı hiç ihmal etme. İçinin güzelliği yüzünün güzelliğinin önüne geçince onlar bu konuşmaları kendileri kesecekler zaten. Ancak bu zamana kadar onların bu konuşmalarını düşünüp de üzülme kendini yıpratma. Güçlü dur. Onlar konuşur konuşur susar. Bunun üstesinden gelemeyeceğini düşünüyorsan bir uzmanla görüş. Sana bakış açın konusunda ve zayıflığını güce dönüştürme konusunda yardım eder.. Bu arada başkalarının sen çirkinsin demeleri senin çirkin olduğun anlamına da gelmez. Belli ki seni çekemiyorlar. Onlar için senin dış görünüşünün nasıl olduğu değil, asıl kalbinin nasıl olduğunu önemli. Seninle evlenen seni beğenmiş zaten. Diğerleri için önemli olan senin karakterinin güzelliği...
10 Yorumla
+1 yılOncelikle sunu soylemek istiyorum insanlarin ne dedigi ile ilgilenme. Sonucta dilin kemigi yok, agzi olan konusuyor. Esin seni cirkin bulsa seninle zaten evlenmezdi, ama su an cevresinden etkilenmis olabilir. Ne kadar dis cevreyi umursamiyorum desekte aslinda biraz etkileniyoruz esinde bu durumu yasiyor sanirim cunku sen cirkin degilsin vs gibi cumleler kullanmamis sasirtici.
Ayrica esinin yaninda nasil konuyu sana getirebiliyorlar, seni elestirebiliyorlar hayret ettim dogrusu esinin bu konuya bi aciklik getirip seni onlarin agzina sakiz etmemesi gerekirdi.
Bosanma asamasi icin de cok buyuk bi konu degil bence sen hamilelik hormonlarindan dolayi da biraz duygusalsin o yuzden su durumda yanlis kararlar verme, esinle konus bu konuyu.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı. güzellik göreceli. Eşin beğenmiş ki evlenmişsiniz. Diğerlerine laf düşmez ama konuşuyorlar işte. Hem güzellik geçici, asıl önemli olan kalp. Sen bütün olanlara aldırmayıp kendine, bakımına devam et bence. Bakımlı olduğun sürece kendini çok daha iyi hissedersin. zaten yapıyorsundur da. İnşallah onlarda zamanla doğru yola gelirler. Allah onlara hidayet versin. Birde hamile hamile seni üzüyorlar. Allah bunu yanlarına bırakır mı? Hayır. Onların demesiyle sen çirkin falan olmuyorsun. Asıl çirkin onlar. Allahın yarattığı kula onlar kim ki çirkin diyebiliyorlar. Boşver takmamaya çalış. Sabret inşallah doğru yolu bulurlar onlarda. Eşinle aranı iyi tut. En önemlisi o
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanlar gerçekten çok iğrenç kendilerine bakmazlar millete sallarlar gayet güzel birisisin bence görünüşün önemi yok her insanın kusuru vardır milleti umursama rahatsız oluyorsan bunu diyen patavatsızlarla görüşme. Böyle bir şey söylemeleri onların karaktersizliğini gösterir. Eşin için de onlara bunu deme fırsatını veren bence o. Ne diyorsunuz siz düzgün konuşun vs şeyler söyleyerek seni savunabilirdi. Bu durumu eşinle konuşmalısın eğer aşağılamalar devam ederse boşan. Her şeyden önce sen de bir insansın böyke şeyler haketmiyorsun. Özgüvenli ol kendine saygı duy. kendine saygın olmalı ki insanlar da sana saygı duysun. Mutlu olmadığın hiçbir yerde kişiyle bulunma. Mutlu ve Güçlü kalman dileğiyle
30 YorumlaAllah'ın yarattığına çirkin denir mi hiç hepimiz insanız ayrıca eşinin çevresi bu konuda yargılama yapabilecek yüzsüzlüğü nerden buluyor? Eşin senin hakkını ne diye savunmuyor da susuyor? Anası babası bile olsa senin hakkında sana karşı söylenen yapılan her türlü haksızlığın karşısında durmalı, eşinle konuşmalısın, içine atma veya susma
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Öncelikle kendine olan güvenini sakın düşürme... Kimse seni dış görünüşün ile yargılayamaz. Çevrendeki ki kişilerin seni çirkin bulduğunu söylemeleri saygısızlık terbiyesizlik ve edepsizlik... Bunu düşünenilirler ama bunu dillendiremezler. Ayrıca eşin ve kayınvaliden ile görüş be kadar rencide olduğunu dile getir. Bu olayın dillenöesinin ne kadar yanlış olduğunu ve kırıldığını belirt. Onlardan akrabalarının böyle konuşmaması gerektiğini ve sürekli kulağına geldiğini de belirt. Gerekirse neler olacağını da söyle ki seni kaybedip kaybetmemeli göze alacaklar mı gör bence. Umarım bu konu uzamaz ve daha fazla kalbiniz kırılmaz.
10 Yorumla
+1 yılNe kadar saçma ya insanlara fazla mı taviz veriyorsun önce bunu düşün! Benim hakkımda fikir öne sürmeyi ben istemediğim sürece değil kayınvalidem ya da akrabalar eşim bile yapamaz. Bence sen insanlara karşı bi gardını koru gereken cevabı ver ki bir daha böyle bir konuda ağızlarını açamasınlar. Troll bir soru olarak kabul etmek istiyorum. Çünkü aklım fikrim almıyor böyle birşeyi. Eşinin ailesi nasıl senin fiziksel özelliklerini fiziksel görüşünü eleştirebilir ki! Böyle bir şey hiç kimsenin haddine değil bence. Eşinde bunları duyup ortamda susuyorsa zaten onunda insanlığına tüküreyim. Sinirlendim sabah sabah !
11 Yorumla- +1 yıl
En büyük problemlerden birisi de o zaten. Birisini güzel ya da çirkin bulabilirler ama görgüsüzlük ve terbiyesizlik olan bunu yüksek sesle söylemek. Ayrıca eşinin bunu dillendirmesi ve bunu konuşmalarına izin vermesi. Bir insanı dış görünüşünden dolayı yargılamak kalp kırmak bu kadar basit olmamalı...
+1 yılya arkadaşım eşin seni sevmiş evlenmiş elalem bak adı üstünde elalem kendine baksın ilk ondan sonra konuşsun ayrıca güzellik göreceli bir kavramdır. onlar seni beğenmemiş ben de o akrabaların dilini beğenmedim edepsizler demekki. eşin sana bu durumu yansıtıyor mu? yani bahsettiğim şey şu onların lafını alıp sana senin lafını alıp onlara götürüyor mu? eğer öyle yapıyorsa zaten kocan suçlu. eğer böyle bir aile ortamın varsa neden çocuk yaptınız? maddi durumunuz yeterli ise başka bir şehire taşınmayı önermelisin kocana veya yok kız gitme niye gideceksin onlar utansın sen niye kaçıyorsun :) öyle değil mi? eğer dediğim gibi kocan laf taşıyorsa sıkıntı ondan onunla konuşmalısın ve beni desteklemen gerekli tarzı cümleler kullanmalısın
10 YorumlaYaşınız çok genç. Aynı yaşlardayız. Benim erkek arkadaşım olsa ailesi ya da çevresindekiler beni çirkin bulduklarını söyleselerdi eğer yapabileceğim iki seçenek vardı, ya hepsiyle bağımı koparır alır başımı giderdim kafam rahat ederdi ya da çatır çatır savaşırdım hepsiyle. İnsanlar kendi konuştukları dilden bir şey söylemedikçe ne yaptıklarını pek anlamıyorlar. Çocuğunuz da varmış. Eşinizi seviyorsanız, evlilik hayatınızdan memnunsanız hepsiyle çatır çatır savaşın. Tavsiyem budur. Manipülasyon öğrenin. Onlar daha neyin ne olduğunu anlamadan bütün meydanı ele geçirin. Öz saygınızı kimsenin yerle bir etmesine izin vermeyin hanımefendi. Siz kendinizi korumazsanız başka kimse korumaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence aşırı güzelsin ve eşinle çok yakisiyorsun. ayrica kızın da dünyalar tatlısı. hamilelikte insanlar daha kırılgan olabiliyor ama şeyi ima etmiyorum hamilesin diye buyutuyosun bunu demek istemiyorum. ve esinin yakinlarina gelince insanlar kendileri hariç herkese kulp takmaya bayılır. en mükemmel kendileri olduğu için "kendi dünyalarında " dışarı at gözlüğüyle bakarlar. nolmus cirkinsen burnun büyükse eşin seni böyle kabul etmiş bir kızın var üstelik. anlami ne onca yil üstüne laf etmenin. sana gelince de rahatsız olduğun durumları lütfen eşinle paylaş. esinin de böyle bir duruma kayıtsız kaliyorsa eğer kayıtsız kalması bildiğin boş yani. onun dışında umarım sağlıklı bir hamilelik sürecin olur. lutfen kendini üzme
10 Yorumla
+1 yılAsıl meseleyi kaçırıyorsunuz yalnız. Şu detaya takıldım. '' eşim bir şey dememiş '' Sizin olmadığınız ortamda hakkınızda yorumda bulunuluyor ve eşiniz ağzını açıp da tek kelime edememiş öyle mi? Hadlerini bildirememiş. Bence asıl sorun olan; eşinizin pasifliği. Karakterinize, zekanıza da laf söylenebilirdi. Yine sessiz mi kalacaktı? '' ona belli etmesem de'' demişsiniz. Siz neden eşinize tepki göstermiyorsunuz?
40 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce neredeymişler, açsalardı gözlerinde dikkatli baksalarmış. Bacım kimse için kendini boya kovasına sokma şekilden şekile girme, sen nasılsan o şekilde ayakta dur. Eşin seni görmüş beyenmiş evlenmiş. Boşver sen onları bebiş var mı yiğen var mı onu de hele😉🤗🤗
70 YorumlaKocani karsina alip konusmalisin. Onlar seni elestirirken mal gibi bakmayacak ve seni savunacak. Ha o onemsiz insanlari da gerekirse hayatundan cikaricak o ne demek ya saygisizliga bak. Kime ne senin tipinden herkes once aynaya baksin. esin boyle davranmaya devam ederse zaten bosanmalisin
30 YorumlaAlayının canına okurum yemin ederim.
Ne demek eşe eşi kötülemek görünüş üzerinden. Yuva yıkan tipler bunlar.
Hiç üzülme. Hamilesin daha hassasım belli. Kimsede güzellik kalmayacak yıllar sonra. Yine sen kalırsın eşinle yanyana.
Takılmamaya çalış.30 YorumlaBak kendimi övmek için değil amma ben güzel normal kızımdır. Amma beni de bazı akrablar çirkin olduğumu ima etdi. İnan ki kendi içlerinin pisliğindendir. Sen kendini biliyorsundur hem. Var sayalım mesela birisi çirkin yine de insanlıkdan mı öyle konuşmak? demek ki içleri pis aldırma..
32 Yorumla- +1 yıl
la ben olsam böyle bişi karşısında baya sövüp gömerdim her hatalarını ortaya dökerdim
- Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılTakmamali ve özgüvenini düşürmemelisin, güzellik göreceli bir kavramdr her kişinin kendine has güzelliği vardır, eşin seni kalbiyle görüp sevdiyse zaten onun için kusurlarn sorun olmayacaktır ha eğer sen kendi hâlinden memnun değilsen estetik diye birşey var gider yaptırırsn burnunu olur biter...
30 Yorumla
+1 yılTühhhh yazıklar olsun eşine birisi benim eşime laf söyleyecek ben bir şey demiyecem ki ablam eski sevgilime laf dedi diye 7 ay konuşmadım ablamla sende çirkin sözlerine karşı geri çekilme git gez eğlen onlar çatlasın kıskanmaktan bence güzelsin ayrıca yazdığına göre beyaz tenli boylu fizikli
62 Yorumla- +1 yıl
Bence erkek eşini korumalı ailesine karşı da olsa eşini hiç bir şekilde ezdirmemeli konu ne olursa olsun
Seni eğer ki eşin bile savunmuyorsa orda biraz araştırma yapman gerekli. Sen onların arasına bir misafir olarak gidiyorsun ve seni eleştirerek modunu düşürüyorlar. Eşinin karşısına geç ve ona net bir şekilde her şeyi anlat. Böyle devam ederse boşanmayı bile düşünüyorum de. Bunu söylerken sert bir dille söyle sakın ağlama. Orda eşin sana gerçekleri söyleyecektir.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle esinin ailesini sert bir dille uyar ya da onlarin kizinn cirkin oldugu imasinda bulun bak bakalim nasil oluyormus. Kendileri adriana lima mi? Senin esin seni begenmis almis onlara ne? Ne diye esinin kafasina bunu sokuyorlar uyarini yap!
22 Yorumla- +1 yıl
Bu arada profike baktim esinden cok daha guzelsin
- +1 yıl
Saol canım benim🌹
Profildeki sensen gayet te sevimlisin. Ne yani esin cok mu yakisikli da seni ona yakistiramiyolar. Ayrica esinin seni bu konuda rahatlatmasi, onlarin da cenesini kapatması gerekirdi. Kendini sevmeyen insanlar Baskalari hakkinda bu yorumlari yapar. Iclerindeki kendileriyle ilgili kotu duygulari bu sekilde aktarirlar. Haddsiz insanlar. Konusacak baska konu mu bulamamislar.
20 YorumlaYa kimse bunu haketmiyor. Kendini ezdirme... En onemlisi senin kendini guzel hissetmen, bence cok da guzel bir kadinsin 😍 Baskalarinin dusunculeri seni bu kadar etkilemesin. Ya onlarin kalpleri asil cirkin, nasil boyle guzel bir kadina cirkin diyorlar? Bunu da kocanla bir konus derim...
20 Yorumla
+1 yılMutlu bir evliliği akrabalar nasıl sabote eder, işte canlı örneği.
Eşin iyi bir insan ama çevresindeki cahillerden çok etkileniyor belli. Ayrıca resimlerde gördüğüm Kadarıyla gayet hoş bir bayansın. Seni ve mutlu evlili ğini kıskanıyorlar belli. Eşleri ile iletişimleri iyi olmayınca senin eşin ile iyi iletişim kurduğun evliliği kıskanıyorlar.
Hiç kafana takma ve eşine de açık açık söyle. Bunların bizden istediği nedir diye20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Profildekiler sizsiniz sanırım; ikiniz de gayet güzel ve uyumlusunuz. Eşinin ailesi sığ ve kıskanç insanlardan oluşuyor, kendileri mutlu olamadıkları için başka insanların mutluluğuna kusur arıyorlar.
Hiç dinleme, görüşme de gerekirse. Hatta eşin bile görüşmesin anne babası hariç.20 Yorumla
+1 yılHamile oldugun için hakkında yapılan yorumlar ve yaşadıkların daha çok uzebilir seni ama çok kafana takmamaya çalış insanların herşeye bir yorumu var onların ne düşündüğü önemli değil senin ne düşündüğün önemli, ayrıca profildeki sensen eğer gayet güzel birisin🌺
20 Yorumla
+1 yılKendi değerini düşürme. Bazen benim beğenmediğim oyuncaklara benzetiliyorum. Ama sevdiklerime sorduğumda, alakası yok diyorlar. Insanların gözü öyle 'cirkin' görüyorsa biz napalım? Inadına güzel olmayı seçelim, ama onlar için değil. Yoksa onların gözüyle cirkinlesiriz
12 Yorumla- +1 yıl
*oyuncalara
- +1 yıl
Oyunculara 😂 neyse siz anladınız beni.
+1 yılBu durumu onların yüzüne karşı konuş birde söyle bir durum var genelinde hep böyle milletin arkasından konudan es dost akraba oluyor alayı şerefsiz
Hepsini topla cagır yüzlerine konuş birdaha kimse hic biri böyle birsey tenezzül edemez yalnız esinle önceden bir konuş bu durumu10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeni sevmiş ki almış, niye böyle düşünüyorsun. Seni çirkin bulanları ciddiye alma bile. Boşanmakta nedir? Mutluysan niye boşanıyorsun, belki kıskanıyorlar seni yerli yersiz konuşuyorlar kafalarına göre. Onları ciddiye alma ki, sözleri havada kalsın. Sen kendine yatırım yap, kendini mutlu et, mutlu oldukça güzelliğin artacak
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bosanmak neden esinle sorunun yoksa bosver otesini siz birbirinize sahip cikip seviyosaniz guzel cirkin ne fark edern kendimden ornek vereyim evlilik hayali kuran biriyim ve bu konudaki hayalim dis gorunusu super prof bi cinsel ve sosyal yasam değil icindeki kadinlik ruhu oturmus annelik hissi olan yuva yonetebilcek kapasitesi olan bi kadinim olsun istiyom yani guzellik dersen 10 uzerinden 4 mukemmel yeterki bu saydiklarm mevcut olsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı. Eşinin çevresi zaten brad pitt angelins jolie önce kendilerine baksınlar sonra sana laf etsinler eşinlede konuş bence düzgün bir şekilde rahatsız olduğunu oturup konuş herşeyi enine boyuna sonra bir karara varın bence yani sırf bak bu kadın çirkin diye eşini rencide etme hakları yok patavatsızlık diz boyu inanılmaz saçma ya
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEğer estetik yaptırmanız durumunda herşey düzelecekse ve bu durum sizi üzmeyecekse bu yola başvurun derim. Özellikle kızınızın ileride bunu size söyleme ihtimali oldukça yüksek. Yalnız burun estetiğinde eşinizin size karşı iyi davranması önemli. Süreç biraz uzun çünkü.
10 Yorumla Aptal insanların söylediklerine kulak tıkadığınızda huzura kavuşacaksınız...
Ne güzel çocuğunuz varmış...44 Yorumla- +1 yıl
Tskk
- +1 yıl
Eşim çok naif ve gulec yuzlu anlayisli biri sadece bu duruma uzuldum. Birara konusurum esimle.
+1 yılSen güzelsin. Onlar seni eleştirirken aynaya baktı mı hiç çünkü kalplerinin kötülüğü o kadar fazla ki her taraflarından fesatlık kıskançlık akıyor. Kıskandıklarından laf atıyorlar.
13 Yorumla- +1 yıl
Ayıptır ya ben çok sinirleniyorum bu tarz konularda. Allah sabır versin
- +1 yıl
Aynen. Bide hamileyim hormonlarda etkiliyor kızımda öyle. Biz birbirimizi seviyoruz severek evlendik niye boyle davraniyorlar bilemiyorum.
- +1 yıl
Kıskanç insanlar her yerde kendilerini belli ediyorlar. Sen onlara gerekli cevabı ver. Kendine dikkat et. Senden ve çocuğundan daha değerli değiller.
Birini dış görüşünüze göre yargılamak asıl çirkinlik
Eşinin fikri dışında diğerleri önemli değil
Hem bak hamilesin o bebeğine de yazık sana da
Sen evinde eşinle mutlu olduktan sonra kuruntu yapmaman daha iyi olur30 YorumlaAdam senin arkanda duruyorki evlenmiş, çocuk yapmış ve bir çocuk da yolda. Önemli olan eşinin ne düşündüğü.
Bazı kadınlar gerçekten çirkindir. Üstüne bir de huyları çirkindir.
Tersi de var. Çirkin olduğu halde yanında vakit geçirmeye doyamadığım kadınlar var.
Sen ikincisi olmaya bak.13 Yorumla- +1 yıl
O kadar önem veriyorki eski kız arkadaşım aşırı derece güzel ozmnlar hep hormanlarımla düşüyormuşum muhabbet etmeyi bilmez dünyada tek kendim varım havalarındaydı sırf ondan hadi ordan ettim iyikide hadi ordan etmişim az biraz muhabbet etmeye bilseydi sevgiye değer verseydi çok farklı olurdu güzellik gelip geçici anlayışı sana olan değeri iyi olsun gerisi boş
Ay yok artık yaaa. Birincisi saçma sapan sorunlar için evliliğini bitirme bir de hamileymişsin. Bu konuyu çok kafanda büyütmemeye çalış. Kızım vardediğne göre 2. hamileliğin kaç sene olmuş demekki hala bu çirkinlik muhabbeti ne böyle bişey gerçek olabilir mi insanlıktan çıkmış o insanlar ya cinayet sebebi😅 bunda sonra napıyosun biliyo musun kocanla birlikte o konuşanların evine gidiyorsun onlarla kocanı tek bırakmıyorsun güzel de Bi muhabbetler ediyorsun hayatınla mutluluğunla onlaıı kısksndırıyosun. Eleştirenlere de benim kalbim hepinizden güzel orası net diyosun. Abartan olursa da çakıyosun Bi tane. Kocana da söyle karısı sın sen onun böyle bişeyi kaç senedir nerden cesaret bularak söylüyorlar Bi cevap versin bundan sonra beğendim evlendim falan diyememiş mi ona da yuh ya. Alıp karşına konuş. Böyle olmaz delirdim Valla. yok mu Bi arkadaşın gidin evine lafı sokun da sokun yoksa ben gelirim valla
10 Yorumla
+1 yılbu nasıl misafirlik? artık misafirlikte eşler mi çekiştiriliyor? ve eşi de sus pus kalıp bir şey demiyor? çok garip.. eşinde aynı düşüncede ise.. gözü körmüydü eşinin bekarkende aynı olduğuna göre bu nasıl tezatlık?
20 Yorumla
+1 yılEşinin çevresi seni ilgilendirmiyor çünkü eşinle evlisin onlarla değil. Eşin seni sevmiş ve evlenmiş evlilikte en önemli şey iç güzelliğidir. Sanki kendi oğulları da çok yakışıklı ya. Sizi kıskanıyorda olabilirler aile içi çatışmalarda bu sıklıkla görünüyor. Eşinle iletişimini vs.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılEğer bu durum seni gerçekten psikolojikmen etkiliosa yani burnunun şekli. O zaman estetik ol derim. Ama bence bu kadar takmamalısın. Hamilelik hormonlarıda var tabi. Görmedim ama söyledikleri gibi Çirkin olduğunu hiç düşünmüyorum. İnsanlar konuşur sanki kendileri victoria secret mankenleri 😂
00 Yorumla Bir insanın tipini, kendi yakın çevresi olsa dahi sorgulama hakkı yoktur. Bunun aksi durumlarda uyarma ve onlar tepkilerini sertleştirdiklerinde ise şikayet etme hakkı var. Bir insanın tipini beğenip beğenmeme ve sorgulama diye bir şey yoktur. Ayrıca aksi durumlarda tipi sorgulanan insan da, tipini sorgulayan insanın tipini haklı olarak sorgulayabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar ayıp birşey ya bir insana çirkin diyebilecek kadar kibirli olmak ayrıca senin eşin onların ağızına nasıl lafı tıkamıyor yuh yani bak ben engelliyim üstelik çokta güzel değilim ama sevgilimin ne ailesi ne de arkadaş çevresinin laf söylemeye cesareti asla olmadı bunu sağlayan da ben değilim sevgilim kaldı ki bu senin eşin karnındaki bebeğin babası eşini çok iyi tanımadan mı evlendin acaba
00 Yorumla
+1 yıleşinin ailesi sanki çok güzeller de bir de yorum yapıyorlar aptallar. Canım benim tarkana bak mesela o kadar manken varken taş gibi hatun varken gitti bizden biriyle evlendi ali koçun karısına bak güzel falan değil ama türkiyenin en zengin adamıyla evli. Bu arada aynı durumda olan bir kuzenim vardı evlenmişti ve doktordu ona rağmen herkes ona çirkin muamelesi yapıyorlardı sırf kıskandıkları için. Sonra boşandı ve şu an ünlü biriyle evli o kadar diyim. Yani eşinin ailesi seni kıskanıyor madem beğenmiyorlardı evlenmeselerdi bir kere evli adamın güzellik kavramını dile getirmesi çok saçma ayrıca eşin eminim ki çirkin bir adamdır sen ona fazlasın bile. Bu durumdan kurtulmanın tek yolu sen de onları aşağıla kilolarına laf sok kaşın çok ince vs de bak bakalım nasıl çenelerini kapatıyorlar canını hiç sıkma ama altta da kalma
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir mantıktır ya! Esin ve ailesi seni alirken de böyle değil mıydın? Evlendikten sonra mi değiştin? O zaman akılları neredeymiş? Yani resmen seni ezmek için kırmak için bahane bulmuşlar ordan yürüyorlar sana! Eşim dediğin adam da (adam dediysem lafın gelişi dedim) ki adam olsaydı ailesinden hiçbiri buna cürret dahi edemezdi. Sana birşey soyliyim mi bir kadını kocası atarsa bütün dünya atar ama kocası tutarsa kimse tek kelime etmeye cesaret edemez! Bütün suç kocanın. Kendimden örnek vereyim şu an benim kocam beni bir gram atsa ailesinin yanında emin ol ailesi beni ayaklarinin altında çiğner paspas gibi.
00 Yorumla
+1 yılOnlar kendilerine baksınlar. Eşin de saf mi salak mı anlamadım. İnsan eşim diye yanında tuttuğu kadını böyle susarak mı sahiplenir? Bu durumu konuş onunla, susup içine atma. Yazık bebeğine de sana da. Düşün ki ailen sürekli eşin çirkin tipsiz desin, eşin bütün hıncını belki de senden alır ve kimseyle görüşmek istemez. Sen de ona söyle beni böyle mi sahipleniyorsun yani? Sinir oldum.
00 Yorumla
+1 yılYa çevrenin nesi önemli çirkin bulsalar ne ooacak bulmasalar ne olacak ya ve sırf bu yüzden boşankayı düşünmekte ayrı bir şey... Ya arkadaş siz buna niye bu kadar takiyorsunuz ya eşin seni beğenmişki senle evlenmiş yoksa niye evlensin? Azcık mantık yürütün ya. Her kadın güzeldir ayrıca sadece kimi çirkin bulur kiki güzel bulur yoksa her kadının zaten ayrı bir güzelliği ve çekiciliği vardır sırf bu yüzdende boşanmak düşünülmez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu sizin çevrede sanırım bir tane insan yok , bence onlarla görüşmeyi kesin , bu kadar cahil ve kalpsiz ve kaba insanlarla görüşmeyin , eşin de hatalı , ben karimi beğeniyorum gerisi önemli değil diyerek o yobazlarin çenelerini kapatması gerekirdi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılSen bunları kendine nasıl söyletebişiyorsun? Eşinde buna nasıl izin veriyor ve birşey demiyor bu ne saçmalık evlenmişsiniz sonuçta napacak eşinin ailesi senin mi koynuna girecekti bu ladar sorun ediyorlar
10 Yorumla
+1 yılFotoğrafınıza baktımda neyiniz çirkin? Bence değilsiniz eşiniz arkanızda olmalı ve ağzını kapatalım diğer insanların seni sevmiş evlenmiş güzelliğin çirkinliğin sadece kocan için önemli, milleti çok önemsemeyin olmadı daha bakımlı olun
10 YorumlaEşinin çevresine ne senin güzelliğin, eşin beğenmiş beğenmese almazdı zaten, millet çok boş konusuyor kendini ilgilendirmeyen konularda konusmaya bayılıyorlar takma kafanı bebislerine bak sen
20 Yorumla
+1 yılne saçma insanlar var be. ne bu milletin birbirlerinin fiziğini eleştirme merakı. size ne milletin dış görünüşünden. güzel bulsanız ne yapacaksınız? cidden merak ediyorum
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılProfilde ki sensen gayet güzelsin kardeşim. Durduk yere seni böyle eleştirmeleri yaraları olduğunu gösterir. Kıskançlık ve hayranlıktir bu. Üzülme sakın.
20 Yorumla
+1 yılkocan seviyorsa gerisi boş abi güzellik çirkinlik kimsenin haddine değil yorum yapması baksın herkes işine sıra dayağına sokmak lazım böylelerini gece gece asabım bozuldu yine
20 YorumlaFotoğrafınıza baktım ve şok oldum. Size çirkin diyenler daha ne bekliyor anlamış değilim. Gayet hoş ve tatlı bir kadınsınız. Böyle bir şeye ne sizin ne de başka bir kadının üzülmesini istemem. Eşiniz de keşke öyle söylememeleri gerektiği yönünde tepki verseymiş. Eşinizi sevdiğinizi düşünüyorum bence boşanmayın. Eminim ki eşinizin gözünde dünyanın en güzel kadınısınız. 😍
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa umarım şakadır bu nasıl igrenc bir zihniyet midem bulandı bunun icin nolur kendini üzme ♥️
Onların o kendi cirkinlikleri biliyorsun dimii
Su an onlar da bizim icin cok çirkin insanlar
Her seyi geçtim ahlak olmasa dünya güzeli olsan başlari göğe mi erecejler bu nasıl ortam ya10 Yorumla
+1 yılSen kendini güzel buluyorsan seviyorsan başka hiç kimsenin güzel bulup bulmadigini onemseme insanlar hep konuşur o kişilerede cevabını vermeni tavsiye ederim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılneyin değişik evlendiğiniz zamana göre anlamadım ki zaten seni sevdiği için seni sen olduğun seninle evlenmedi mi bu adam herkese ağzının payını da vermeli
10 Yorumla İnsanların ne dediğini önemseme benimde burnum büyük benle de dalga geçiyorlar hatta küçücük kızken bile herkes içinde burnumun büyüklüğü konuşuluyordu çok saçma dimi insanin fiziksel özelliklerinin öne sürülmesi ben artık bosweriyorum eğer ki bana bir kelime edicek olan insan oluyosa bin kelam edip basını şişirip geriyorum oh canıma değsin kimse kimseyi üzemez herkese karşılığını ver
10 YorumlaBence çok güzel bi kadınsiniz kimseyi takmayin bence sizi cekemiyorlar eşiniz de ailesi de sanki brad pitt değil ya kusursuz ariyorlarsa bulsunlar bakalım tabi bulabilirse siz özgüveninizi düşürmeyin onlara inat ne kadar güzel olduğunuzu gösterin kendinize hatırlatın onların ailesi kafayı yemiş eşiniz de dile getirirse yol verin kimseye kendinizden taviz vermeyin
10 Yorumla- Devamını Gör (259)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat