7 martta kavga ettik çok saçma bir sebepten ve bana küfür etti ( öncesinde çok kötü bir ayrılık yaşamıştık hiç bırakmamıştı beni ben aldattım sandı sürekli küfürlwr etti bende ondan vazgçmedim barıştık) küfür edince bi de suratıma yinw telefonu kapatınca hırsla bitti dedim sonra pişman oldum aradım ettim hiç cevap vermedi sadece 1 kez hastayım diye zorl konuşmaya çalıştım konuştu sonra 23 nisanda evinim önüne gittim konuşmak istedim afalladı akşam arıycam dedi aradı yine bişey diyemedi diğer güm geldi bana ben seni kafmda bitirdim sensizliğe alıştım dedi yalvardım beni bırakmasın diye ama gitti :( sonra bi duydum ki o gün arkadaşı ve 2 kız otele gitmişler sonrali gün arkadaşı story paylaştı 4lü yemek yediklerini yani 2 ayda sevgi nasıl biter sizce hatasını anlar mı bi gün beni nasıl yok sayar sonra kızla instada eklediler birbirlerimi 2 gün sonra sildiler dün bi baktım tekrar eklemişler hemen başkasını nasıl sevebilir?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bazen bir yerden sonra zorlamanın gercekten anlami yok. Derler ya inceldigi yerden kopsun diye. Biraz artik kendi yoluna bakip gelecegine ve kendine odaklanmalisin
Ben daha bişey yapmıyorum ama o kızı silip tekrsr birbirlerini eklediklerimi gördüm gerçekten çok saygısızca bir durum çok güveniyodum
Saygisizlik evet. İste burda sana saygi gostermeyen birisine neden sen saygi veya sevgi gösteresin? Bunu cevapla kendine zaten sonrasunda isler corap sokugu gibi gelir
Ona çok kızgınım ben sadece şu an hala nasıl böyle bişey yapar şokundayım her yerden engelledim zaten bwn kendi içimde yaşıyorum sadece sıkıntımı
Zor bir durum evet ama Ecem bir yerden sonra da artik yoluna bakip kendi basina ayaga kalkip devam etmek istemez misin
Ne kadar güçsüz görümüyorum dimi şu an böyle sorarak napıcam diyerek
Yoo sakin gucsuzum deme kendine. Oyle de hissetme. Sen gercekten guclu bir kadınsin ve her zaman kendi iradene sahip cikabilen bir kadinsin. Sakin boyle dusunme bir daha
Umarım en kısa sürede geçer bu his çok teşekkür ederim sizede 🙏🏻
Rica ederim ne demek tesekkure gerek bile yok. Sen gercekten cok guzel bir kadinsin ve bu guzelliginin farkna var olur mu
Sen nerden biliyosun güzel olduğumu
Hissediyorum. Hislerimi dile getiriyorum. Ve emin ol ki oylesindir de :))
Olmuyorsa zorlamayacaktınız. Demek ki sevmemiş seven insan hemen başkalarına gitmez
O kadar zor süreçler atlattık neler yaşadık bitiremedik şu an o kadsr tuhafki seni kfamda bitirdim dediği gün başkasına gitti
Sen de onu kafanda bitir daha ne yapabilirsin ki? Çıkar onu tamamen hayatından baksana sana üzüntüden başka bir şey vermiyor. Seni mutlu eden insanlarla hayatına devam et çünkü hayat çok kısa ve böyle insanlarla o değerli vaktini harcama.
Beni bu kadar seven bi insan bunu yaptıktan sonra daha kime güvenebilieim ki hep böyle olucak
Hayır nerden biliyorsun hep böyle olacağını? Karşına kimlerin çıkacağı hiç belli olmaz sadece zamana bırak hiç ummadığın bir anda çıkabilir karşına umudunu kaybetme:)
Bilmiyorum keşke bitti diyip bitseydi ben zaten artık kabullenicektim bu kızı gözüme sokması sevgiye olan inancımı zedeledi umarım toparlarım en kısa sürede :(
Umarımm🙏🏻 hayatında mutluluklar.
Düzenli ilişkiden çıkınca takılmak hoşuna gitmiştir
Hemen o gün gittü hemde beni orda paramparça edip gitti
Bence sende unutmaya bak ne demiş sezen abla hiçbir acı sonsuza dek sürmez
😥 unutucam
En güzeli canım benim kendini daha çok seviyosun emin ol
Umarım öyle olur çok teşekkür ederim
Unut artık düşünme
Bosver
Nasıl yani
Nasıl gelip bana kafamda bitirdim diyebildi başk bi adam vardı sanki yani evlenicektik biz 1,5 yıldır birlilteyiz ve bana dediği şu biz sürekli ayrıldık ne 1,5 yılı o kadar tuhaftiki sevdiğim adam gitmiiş canavae gelmiiti sanki
düşünüyorsun :)