Çok kötü durumdayım sebepsiz yere sürekli kaygılanıyorum düşünmeyi durduramıyorum bunu nasıl durdurabilirim
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ege geçmiş olsun detaycısın sen de benim gibi bizim gibiler kurtulamazlar sürekli her şeyin altını üstünü deşiyoruz maşallah annem der hep benim kız küçükken de tüm dolapları A'dan Z'ye kurcalardı ve etrafa saçardı.
Bıktım harbiden o kadar yoruldum ki anlatamam
Beni ne kesiyor biliyor musun bir şeyler ile uğraşmak o zaman kesiliyor kafamdaki düşünme. O yüzden çok düşünmemek için sürekli kendime iş buluyorum veya hobi kitap bile olabilir yeter ki az düşüneyim ama iyi yanı da var çoğu tehlikeden bu koruyor
Ya yok beni birşeylerle meşgul olmakta kesmiyor hala aklım orada oluyor sadece bazen unutup öylece kalıyorum ancak o zaman peki tehlike dedin ne gibi
Bilmiyorum insanları bir süreden sonra çözüyorum özellikle erkekleri beni elde etmek için yaklaşıp yaklaşmadığı gibi ya da benim varlığımdan rahatsız olana kadar ya da kendimi oraya ait hissetmiyorsam falan çok çabuk anlıyorum hisslerim güçlü bu noktada
Bunlar bende de var ama keşke hiç olmasaydı da böyle kafada kurup durmasaydım
Kimi beni gerçekten sevdiğini sevmediğini de anlıyorum o kadar güçlü seviyede
Yok maalesef gözlerim ile görüyorum lanet girsin ama iç sesim hep haklı çıkıyor
Seni anca kendin gibi biri kurtarır tahmini söyleyim kesinlikle oğlak ibaresi var yükselen oğlağım da leş bir şey detaycı her ortamda iyi kötü tüm durumları analiz etme gibi iyi özellikler var bende maalesef gözlemciliği abartıyoruz...
Ya oda olmuyor ki çevremde herkes beni 10 üzerinden 8 9 olarak tanımlıyor boyumda 1.90 ama olmuyor yani
Vah anam aynıları ben de kıza göre uzunum güzelim de ama insanlar sadece çekemiyor kimseye güvenemeyeceğim bu gidişle
Ya kıskanma değilde olmuyor işte çok beceremiyorum galiba
Zamanı değildir belki de
Bu zaman ne zaman gelir tahminince 😂😂
Bilmem üniyi bitirince doğru kişi geldiği vakit
Ya tamamda şuanda biri olsa fena olmaz gibi
Ben de öyle isterim ama ikisi bir arada olmuyor ben sevdiğim kişiye çok kaptırıyorum ve çok büyük kariyer hedeflerini başkası yapmayacak
Bir de erkeklere güven zor senin gibi garipler hep yalnız zaten bu arada işini ele al kendin gibi biri mutlaka denk gelir sana
Mesele meslek değil artık Türkiye’de hayatta çok zor sadece meslekle bitse keşke
Böyle diyen çok kişi gördüm kendi çevremde de ben de böyle idim bıraktım baktım olumsuzluklara baktıkça bir bok olmuyor en kötü durumda bile iyi olmak için bahaneler uyduruyorum sadece beni iyi hissettiren şeylere yöneliyorum yoksa koymuyor değil bir çikolata olmuş 10 TL vs vs ama diyorum ama maaşlar da bayağı oluyor
Sana Bir şey diyeceğim iyi düşün iyi olur kaldı ki senin rızığın buradaki hiç kimseye bağlı değil.
Ya değil ama anamdan yok babamdan yok yaşıtlarım takır takır evleniyor en ufak bi umudum kalmadı hayata dair
Yakın zaman da bir olay yaşadın mı? Ya da birinin öğrenmesini istemediğin basit bir şey
Offff anksiyeteler , panik ataklar, kaygı sorunlarııı yeter be yeterr artıkkk bırakın peşimizi bizde bıktıkk
Boş vakit geçirme bişeylere meşgul et kendini
Başka bir şey kurcan kafada
Buradan çıkamıyorum abi ya
Orası neresi dostum
kafayi birakarak
Abi bu gidişle bırakacak bir kafa olmayacak
Neden bir sorunmu yaşadın
Meşgul olarak