Kafaya takmaktan nasıl kurtulurum?

Selamin aleykum arkadaşlar eskiden yani 2015 16 kafaya takardım ama başıma bir olay geldi oyuzden kafama tahta duştu elimle alerji çıktı merdivenden düştüm epilepsi geçirdim lise de ezildim dışlandım zorbalık gordum lise olanları pek takmazdim 2015 te bunlar 3 sene yüzümüze güldü dedik hiç. bir şeyi takmazdim 2020 de kafa uyuşmasi geldi sonra bir olay oldu komşu dukkan komşusu sanayi ya şaka yapmıştım arkadaş boyle dedi size diye skci tip dedi diye oda yanlış anladı bagirdi filan serfsz çıktın dedi soyle o arkadaşına dedi filan oda çok abartı ya neyse beni biyere götürdüler afedersiniz ama kerh orada ypmdk sonra şoka girdim ben kış ayıydi 2020 de soğuk suda duş aldim sonra uyuşma geldi nörolojiye gittim sunuzit dedi chakap oyle egg de öyle normal yani bu sefer 2023 özel piskologa gittim anlattım dediğim gibi ilaç verdi bana 3 4 ay kullandim galiba sonra 4 kere piskolog 2 piskiyatri gelmenize gerek yok dedi özel piskolog vitaminlere baktırin uyuşma ondan olabilir dedi baktırdım vitaminide 3 ay kullandim b12 eksikmiş ama ilaçlar bana faydalı değil gibiydi ya çünkü hala takıyorum kafaya hasta oldum işe gitmedim birde 4 5 gündür evdeki işlere yardım ediyorum biz koyde yaşıyoruz arkadaşlar farkındayım babam sinirli birinede kiziyor abime yani 2 gün önce sinirlendi bana bi bagirdi piskolojim bozuldu ya bizde yaşımız büyük ama abime kızmış bugunde işte bana şundan al gel dedi bu dun yem getirmiştim ordan hesap eden dedim civci yemi dedi olum bune sen nerde yaşiyon dedi oysa çuvalla aynı yeşil ya oyle sandım babam ag salagi dedi bende takıyorum ya kafaya herşeyi duydum onu niye oyle dedin dedim ben sana küfür etmedim dedi sonra şu eşyayı getirelim dedi tm dedim arkamda ne dolaşıyon getir şunu dedi tm dedim ve sonra sen bana bagiriyorsun diye ağladım arkadaşlar kafam aslında zehir gibi çalışıyor ama küfüre takılıyorum babamda diyor takmayacaksın diyor hiç birseyi boş ver diyor ama takıyorum ben yinede nasil kurtulurum arkadaşlar onersii olan var mı lütfen

Kafaya takmaktan nasıl kurtulurum?