Arkadaşlar siz olsaydınız eşinize nasıl davranırdınız lütfen dürüst olun ve okuyun?

Arkadaşlar eşimle 2 yıldır evliyiz yeni doğum yaptım ev kira eşimde şu an çalışmıyor iş bulamıyor ama benim işsizlik maaş ile geçiniyoruz her neyse bankada bir 40 bin tl var başka hiçbirşymiz yok her neyse eşim aşırı derecede yardımsever br insan sürekli yardım etmek istiyor birilerine bende şu an durumunuz belli sonra yapalım diyorum hep eşim ehliyetini başka birinin üzerinden almış yani sahteymiş geçenlerde ortaya çıktı çıkan adama 300 TL borcu varmış onu ödeyecek hemde kendine yeniden ehliyet alacak ve soruşturma açılmış sanırım sahte belgeden tam bilmiyoruz bende kızdım dedim eskiden yediğin anneler şimdi çıkıyor bıktım artık sorumsuz oluşundan faln baya üstüne gittim önceden de bir arabayı arkadaşının firmasından alıp üzerinde yapmıştı uğraştık durduk cezası vs bıktım artık diye sitem ettim şimdi hem ehliyete yazılmak istiyor ipyl oldu diye belkide evrakta sahtecilikten ceza yiyecek sizce ben abartıyor muyum bana diyorki lütfen beni üzme bende herkes uzayya gidiyor biz hala yerimizde sayıyoruz dedim kızıyor bana üzülüyorum diyor abartıyor muyum bir arkadaşıında davasına ortak olmuş işyeri davası eğer duruşmaya gitmez ise 500 TL ödeyecek onun içinde kavga ettim bıktım artık dedim sizce bu tavrım yanlış mı herkes ayağını yorganına göre uzatır değil mi?
Arkadaşlar siz olsaydınız eşinize nasıl davranırdınız lütfen dürüst olun ve okuyun?