Her şeyden bunaldım kimseyle konuşasım yok diyen sevgili?

yaklaşık 2 senedir konuşuyoruz son 1 sene sevgili, son 17 günlük yasaklar gelmeden önce buluştuk her şey çok iyiysi çok güzeldi birlikte pung oynar dizi film izlerdik bir kaç kez beni pubgye davet ettiğinde telefonum ile ilgili sorunlar ve ya internet yüzünden bazen de canım sıkkın istemiyor olduğumdan dolayı geri çevirdik daha sonra bensiz tek girmeye başladı sonra 2 erkekle sürekli oynamaya başladı artık oyuna bile çağırmıyordu en son oyuna girip davet atmasını bekledim atmadı sonra yine o 2 çocukla oyuna girdi gecesine sordum neden böyle yaptın o da bana neden benim davet atmamı bekledin sen atsaydınn hayır mı dicektim dedi wpden bana pungdayım yazdığı için davet atmadım normalde gel beraber oynayalım derdi ben bu duruma çok sinirlendim saatlerce pubgden eklediği 2 çocukla oyun oynuyor gece 1 2 gibi bana yazıyordu son günlerde gün içinde mesaj attığı da yoktu sordum neden böylesin bunaldım her şeyden senlik bir durum yok sınavlar okul bu kapanma falan bunaldım kimseyle konuşasım yok dedi ısrarla sordum farketmeden bir şey mi yaptım diye hayır dedi ben ona başkalarıyla oyuna giriyor mesaj atmıyor diye kızgınken onu söylediği buydu ne yapmalıyım?
Her şeyden bunaldım kimseyle konuşasım yok diyen sevgili?