Yani flört vs etmiyorum arayışım yok moralim bozuk 26 yaşındayım 27 olacağım ne yapabilirim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sen elinden geleni yapıyorsun gönlün rahat olsun çıkar karşına biri
Birjnj aramıyorum sorun o zaten canım konuşmak istemiyor boşuna aile evinde acı çektim gibi geliyor evlilik yaşına geldim gün yüzü görmeden evlenicem gibi
Düzelir sıkma canını akışına bırak
Hangi şehirde yaşıyorsun ve kapalı mı açık mısın.
Açık
Belki tanışabilirdik diye yazdım ve kapalı bir konuştuğum olması isterim
Kapalı kızlar görücü beklemiyor mu ya masallah siz bile flört ediyorsunuz demek 😂😂
Ayrıca benim yaş takıntım var 31 den büyük erkekle konuşmam
tam sınırdayım ama merak ettim neden 31 yaş farkı mı ney var aklınızda. Ama aklımda var şöyle temiz bir kızla konuşmak beğendiğim ama kısmet olmuyor
5 yas büyük ile konuşurum işte Max. Ha ayrıca kapalılar namuslu diye bir şey yok ne düşünüyorsun bilmiyorum da bazı kapalılar açıktan beter halde
Onu biliyorum kapalılar da kötüsü var hatta daha fenaları var Lakin benim gözüme kapalı daha hoş görünüyor o açıdan dedim.
Peki. zaten kapalı seven erkekleri ben sevmiyorum
olabilir
iyi bi davranış değil. Başarısızlar flört etmesin o zmn
Başarısızlar evleniyor aksine çok şey içime batiyor cidden
Bende başarısızım benim gbi biriyle flört edebilirsin sen de yaş 28
Olur hsjs
Gizliden çıkıyorum yz
Sonunda ölüm yok bu kadar kapatma kendini
Topluma çıkınca insanlar laf sokuyor iş soruyor vs
Onlara diyeceğin belli popon mi batıyor
Vardır bir hayr. Üzme kendini.
Teşekkür ederim
Flört ve arayışlar bekleyebilir, önce sen iyi ol.
İyi değilim insan içine çıkmak istemiyom
içindeki yorgunluğu ve yalnızlığa çekilme isteğini öyle net anlatıyor ki… Bunu hissetmen çok doğal; bazen her şey üst üste gelir ve insan kendine bir sığınak arar. Gerçekten önce kendi ruhunu toparlaman önemli. Şu an insan içine çıkmak istemiyorsan, kendine bu izni ver. Bir süre yalnız kalmak, belki sevdiğin bir müziği dinlemek, bir şeyler yazmak ya da sadece dinlenmek sana iyi gelebilir.
Seni anliyorum cok iyi
Sen nasıl anlicaksin ki gençsin daha
Tum gencler aynisi hem erkeklerde bu daha fazla Kadin beklenti olmaz Erkegin ama
Kendindini rn azindn saglama almadan bunlari yapamaz
Evet doğru diyorsun ama sizin de yas avantajiniz var uzun sure bekar kalabilirsiniz bizim süre daha kısıtlı
Haklisin ama senin gibi erkekte cok
Dünyanın sonu değil beyb
Bence sonu
Kendine yeni yollar açabilirsin bu kadar korkmayın hayattan
Atanamadıysan benimle konuşma
Zaten konuşmam jdkdjd
İstemeye geliyorlar mı
Maalesef
😣😣😣
Maalesef geliyorlar demek istedim ben kimsenin gelmesini istemiyorum
Ohooo öyle olmaz düzgün insanlar okursa ailene uygun görüş bence
Yok canım hiç istemiyor görmeden reddediyorum
Şimdi en iyisi görücü üslü
Bence öyle değil küçük yerde yaşıyorum hepsi keko
Görücü usulü ile bir halt olmaz sevmeden insan yapamaz
Erkeklerin çoğusu keko sonradan evlenip adam oluyor
Sevdiğini beklersen yanlış kişiyi sevme olasılığın artar o şans binde bir olur okulda felan raslarsın
Ben öyle düşünmüyorum keko ile evlenmek yerine kendim ararım konuşurum zaten ailem de istemez görücü usulü evlenmemi kaç sene önce babam ile annemi kendi bulmuş görücü usulü değil
Nereden arayıp konuşacaksın öyle birisi olsan mezun olana kadar bulman gerekiyordu
Instagramdan tanıştı bütün arkadaşlarım evlendi ya zaten reel bile olsa seni bir yerden ekliyorlar yine Instagramdab tanışmış oluyorsun çocuk seni görüyor ama tanımıyor yanına gelse konuşsa in miisin cin misin bilmez belki nişanlısın çocuğu tersleyeceksin onlarda sağda solda görüp ekliyor konuşuyorsun tanışıyorsun bu şekilde oluyor
Ben iki kişi buldum reelde biri arkadaş ortamında buldum nişanlı çıktı birini reelde yanıma geldi konuştu onunda sevglisi var çıktı yine reelde babamın yanına geldi adam görücü söyledi çocuk bana yazdı bı kere hayır dedim ne bir ısrar ne başka bir şey direkt eski sevgilisine döndü onunla evlendi kimse görücü istemiyor artık görücü giden erkekler asalak erkeklerdir
Instagramdan birisini bulma fikri daha kötüsü imkansıza yakın bir kız vardı hiç sevmediğim birisi önüne gelen erkeği görüntülü arıyordu hepside açıp normal konuşuyor yani kızlar çok tuhaflaştı, bekleyim nasibim gelsin diye beklemiyorlar on kişiyle konuşuyorlar sonra en zengini vs ayırıp onlarla evlilik düşünüyorlar o adamlarda sadece o kız değil diğer hepsi de onu beğendiği için evlilik düşünmüyor ve kullanıyor
E ne yapicaz abla görücü mü bekleyelim evde jdksdk ben kekolar ile konuşmuyorum merak etme iyi seçerim benim konustuklarimda hiç sorun çıkmıyor
Sen görücüye önyargılısın biraz yaşadıklarından dolayı haklı olabilirsin bende kendimce haklıyım yaşadıklarımdan dolayı sanalda hiçbir türlü istemiyorum kimse istemeyede gelmiyor 🤣🤣🤣🤣🤣
Beni isteyen çok ya benimkileri sana transfer edeyim 😂
En yakışıklı dediğin erkeklerle kanka oldum onların takıldığı kızlar daha çok kendileri gibi oluyor baktığın zaman güzel bu işte diyorsun. Yani dengini bulmak önemli daha yakışıklısı daha zengini diye bakarsan olmaz bu işlerde senin için söylemiyorum genelde öyle sorunsuz kişiler arıyorlar
Benim tipim iyi. Ama erkek için tipe önem vermem bana iyi gelmesi önemli huyu önemli bence tip ikinci planda
Ondan görücü geliyor sana teyzeler bana kız soruyorlar oğluda benim yaşımda 🤭🤭🤭 sonuçta nereden olursa olsun düzgün birisi çıkarsa evlenirik
Teyzeler sana kız mı soruyor neden soruyor sen kaç yaşındasın ki kanka
30 yaşındayım bu yaşımda değil bundan öncede teyzelerle aram iyi Kadir ezildi gibi yani birlikte çıkıp kız arıyoruz
Seni alsın teyzeler madem ben de bekarım de 😂😂
Biliyor beni zaten hahahhayy işim yok diye çalışan istiyorlar daha çok
Evet işte çalışan istiyor teyzeler sen görücü usulünu beklersen evde kalırsın kanka oğlanlar o kadar ise takılmıyor oğlanı kandırır ise anası da kabul etmek zorunda kalır
Ben de işsizim ama erkekler sorun etmiyor
Gizli iş çevirmem ya anasına gülüp arkana süprüüüsss birde ben konuyu açamam düşün şimdi oğlanı hiç görmemişsin anasını sürekli görüyorsun nasıl olacak o iş birisinin ön ayak olması lazım
Akışına bırak...
Evlilik falan düşün
Düşünmüyorum canım istemiyor moralim bozuk hevesim yok