Aşk İlişkileri Flörtünüzün sizi kıskanmaması ilişkinizin gidişatında olumsuz etkiler yaratır mı? Jomei Takip Et Guru Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Mesela sizi hiç kimseden kıskanmıyor, çok geniş mideli biri. Bu durumda ne düşünürsünüz?Arkadaş kıskansak suç, kıskanmasak suç bu ne la? 😒 Flörtünüzün sizi kıskanmaması ilişkinizin gidişatında olumsuz etkiler yaratır mı? Cevapla İlişki Soruları Flört Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Aybükem78 Takip Et FenomenMaster Yaş: 48 +1 yıl Kıskanmayan insanda duygu yoktur gönül eğliyordur.. 1 0 Yorumla
Muhtarın_Kızı Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 +1 yıl Kıskanmalı sahiplenmeli kiskanmayan erkekte ne bilim hic işim olmaz 1 0 Yorumla
яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kıskanıyormuş gibi yapılmasındansa doğal kiskanmamasi rahatsız etmez yeterli sahte olmasın lakin kıskanılmak sahiplenmek hoşuma gider 1 2 Yorumla Jomei +1 yıl Kesinlikle bazı insanlar çok iyi rol yapıyor. 👍 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Aynen öyle sonra da çok güzel kıvırır o haklıdır sen haklı olamazsın Yorumla
_Jante_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 35 +1 yıl Kıskanmaması bir sorun olabilir ama daha vahimi ama aşırı kıskanması, boğar beni. 1 0 Yorumla
Muallime__ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Her şey dozunda iyidir. Eşini kıskanmak bizim dinimizde sevaptır hatta. Ama kıskançlıktan ses yükseltmek falan çok çirkin. 1 0 Yorumla
Desol Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aşırı kıskançlıktansa kıskanmamak iyi bir şey aslında. Sonuçta güvenen insan kıskanmaz. 1 0 Yorumla
__pinhan Takip Et Master Yaş: 32 , eic 45% +1 yıl Başlamadan biter artık etkisiz eleman gibi tepkisiz insan sevmiyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kıskanmayı sevmek kişiye göre değişir bana karışmadığı huzurumuzu bozmadığı tatlı kıskançlıklara bayılırım 1 0 Yorumla
asyacim33 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Aynen kıskansa bile kısıtlayamaz 1 0 Yorumla
keremDNZ Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. Kiskanmiyorsa pekte umrumda değildir sanki 1 0 Yorumla
cansugung Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yerine göre iyidir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kıskanmayan insanda duygu yoktur gönül eğliyordur..
Kıskanmalı sahiplenmeli kiskanmayan erkekte ne bilim hic işim olmaz
Kıskanıyormuş gibi yapılmasındansa doğal kiskanmamasi rahatsız etmez yeterli sahte olmasın lakin kıskanılmak sahiplenmek hoşuma gider
Kesinlikle bazı insanlar çok iyi rol yapıyor. 👍
Aynen öyle sonra da çok güzel kıvırır o haklıdır sen haklı olamazsın
Kıskanmaması bir sorun olabilir ama daha vahimi ama aşırı kıskanması, boğar beni.
Her şey dozunda iyidir.
Eşini kıskanmak bizim dinimizde sevaptır hatta.
Ama kıskançlıktan ses yükseltmek falan çok çirkin.
Aşırı kıskançlıktansa kıskanmamak iyi bir şey aslında. Sonuçta güvenen insan kıskanmaz.
Başlamadan biter artık etkisiz eleman gibi tepkisiz insan sevmiyorum.
kıskanmayı sevmek kişiye göre değişir bana karışmadığı huzurumuzu bozmadığı tatlı kıskançlıklara bayılırım
Çok kısıtlaması daha beter
Dengeli olması en iyisi.
Bir noktada bayar sanirim insani
Aynen kıskansa bile kısıtlayamaz
Evet öyle biri ilgimi çekmez.
Kiskanmiyorsa pekte umrumda değildir sanki
Yerine göre iyidir
Kiskanmasini istemezdim.