Benim istediğim ilk başta ve uzun süredir böyle rahat bir ilişkiydi ancak daha sonra ilişkiye ve karşımdaki erkeğe bağlı olmadığımı hissetmeye başladım. Ayrıca hayatımdaki erkeğin varlığını da daha az hissetmeye başladım. Bu yüzden bir süredir tam tersini düşünüyorum yani sorunun cevabı: evet olumsuz etki yaratıyor bende artık
Karşı tarafla haddinden fazla samimi oluyorsam ve karşı taraf bunu görmezden geliyorsa ister istemez acabalar kafa da dört döner. Çünkü seven insan kıskanır düşüncesine katılan biriyim, o yüzden kıskanmıyorsa üzülürüm biraz.
Hiç kıskanmaması demek bana güveniyor demek. Sağlıklı bir psikolojisi var demek. Daha ne olsun🙂 Beni kıskanmaması ilişkim üstünde olumsuz etki yaratmaz.
Ben kıskanmam ve ya karşımdaki insanın da kıskanmasını istemem diyenleri hiçbir zaman anlamıyorum. Bir ilişkide kıskançlık olmalı. Ama ben seni akan sudan bile kıskanırım düşüncesi ile değil tabi. Kıskandırmak için de türlü türlü yollara girildigi zaman bir yerde patlak verip ilişkiye son derece zarar verir. İlişkide kıskançlık olmalı ama çocukça kıskançlıklar degil.
Merhaba.. Yapı olarak kıskanç ve sahiplenici biriyim ben.. Hayatımdaki insanın da belirli seviyede kıskançlık duygusuna sahip olmasını isterim.. Yani burada kastettiğim aslında zorbalık ya da paranoyaklık değil.. Olması gerektiği kadar olmalı.. Yormamalı, boğmamalı ama hissettirmeli varlığını.. Bir insan seviyorum dediği kişiyi az da olsa kıskanır.. Kıskanmıyorsa bir sorun var demektir bana göre.. Ilişkim olamaz hiç kıskanmayan bir erkekle.. Keyifli geceler..
Evet kıskanmiyo olması tabiki sorundur. Ama bazı durumlar saçma gelir bana neye göre yasiyolar içindeki kiskanliklari anlayamam. Örneğin spor salonunda tayt giyilmesi kiskanclık sebebiyken, denizde bikiniyle kendini sergilemesi, bütün gözlerin kadının bedenine değmesi kıskançlık sebebi olarak görülmez. Lütfen biri bunu bana açıklasın!!!
En alakasız, haksız yere suçlayıcı şekilde kıskanıyorsa soğurum. Ama yerinde kıskanıyorsa sorun yok, normali o. Mesela bi erkek bana yüricek o da lay lay lom takılmamalı tavrını koymalı. Ama diyelim ki herhangi birisi bana adres sordu tarif ettim başladi tribe aaa hadi yallah derim.
Herşeyin fazlası zarar oldugu gibi herşeyin azı da zarar kıskanılıcak bi durumda kıskanmıyosa acık ve net sevmiyodur seni cok sacma bir şey den kıskanıyosa bıkınlık yaratabiliyor ve sonucları kavga tartışma ayrılıga kadar gidiyo ne cok kıskansın ne az olması gereken bu bence
"Kıskanmayan erkekten hayır gelmez" demiş Hz. Ali Bende katılıyorum, fazlası olmadıkça bir erkek ya da kadın kıskanmıyorsa oradan bir anormallik vardır.
Tabii ki yaratır. Ben aşırı kıskanç bir insanım ve karşımdakinin de beni sevdiğini, dolayısıyla kıskandığını hissetmek isterim. Sevmeyen insan kıskanmaz diye düşünüyorum.
Aşırı kıskançlık ya da ilişkiye ve duygulara zarar verecek bir kıskançlık olumsuz etkiler. Böyle birisi ile de birlikte olmam zaten. Sonuçlarını görüyoruz. Değersizleştirilemem.
sevgilini kıskanman sevginin kanıtıdır sevgiline değer verdiğini ve onu sevdiğini kanıtlar ama fazla kıskanç olmak aranızdaki ilişkiyi olumsuz etkiler sonunda ayrılık olur.
Irkından mütevellit kıskanmanın k'sine sahip olmayan biriyle ilişkim vardı. O da biraz tuhaf oluyor. İnsan biraz kıskanılmak istiyor. Dozunda olduğunda değer gördüğünü hissediyor.