Sizce yeni yeni flörtleşmeye başlayan bir çifti kıskançlık ve baskı hangi yönde etkiler?
Dipnot : sevmek ya da sevmemek işte bütün mesele bu ❤
Hadi bakalım pamuk eller klavyeye, tuşlara 🎈

Kıskançlık bana ilişkinin her döneminde yapmacık gelmiştir. Ben sevdiğime güvenmek istiyorum. Hani sevdiğim adam 'yerini dolduracak yok ki' imasını yapabilsin bana.
Bu ego hep aslan burcu yükselenenin etkisi hayrişko'm =)
Aslan burcu böyle mi oluyor kız 😄
Hemen anlatayım :D
Yengeç: Beni kıskansın mutlu olayım.
Aslan: Beni nasıl o kadınla kıyaslar?
Yükseleni aslan olan bir yengeç olarak ben de: Ayy kıyamam beni seviyor da ondan ( içimden, peh beni kıskandırnak için bula bula bunu mu bulmuş, tırnağım olamaz)
Galiba ben iki yüzlü oluyorum :D :D :D
Hahahaah cok iyi anlattin yeminle 😂😂😂
Çok müthiş anlatırım demiştim :D
Kesinlikle olumsuz
Bir ilişkinin flört döneminde kıskançlık mevzu olmamalıdır. Bu erkek kısmanmamalı şeklinde değil. Sen zaten flört dönemindesin kıskandırmak nedir yani. Kıskandırılmamalı bence
İlişkinin başı ya da sonu fark etmez, kıskançlık derecesi hastalık boyutuna ulaşmadığı sürece faydalıdır.
İyi ki doğdun 😄🎂🎊
Ya normalde fenomen etiketi olunca yaninda yaş gostermiyorlardi. Galiba son guncellemeyle gözükmeye basladi 😄 Oradan uyandım mevzuya 😄 Gec olsun güç olmasin iste.29 oldun yaslandin falan. s
Rica ederim 😄
Rica ederim :
Cevap
15Cevap
Dozunda kıskançlık hem flört döneminde hem de ilişkide ilişkiyi güzelleştirir. Özellikle de flört döneminde. Karşınızdakinin size gerçekten ilgi duyduğunu anlarsınız. Ancak kıskançlık kısıtlamaya dönüşünce durum değişir.
Kesinlikle haklısın 😄
Bazılarını olumlu bazılarını olumsuz etkiler. Ben katlanamam.
#KeyifliPaylasimlar
İyileştin mi bebek
Oyyy unutmayisini yerim 😍💋😛 iyileştim aşkısı teşekkürler
Gec geliyor aklima ama olsun 😂 Daha da hastalanmazsin umarım, öptüm 💋💋
Muuaaahh. 💋💋
Kötü etkiler, iter karşi tarafi. Çok ince bir detay ancak tüm her şeyi yikar.
Yani kıskançlık ve baskının hiçbir türlü yapılmaması mı gerekiyor 😄
Yani ufak tefek kiskançliklar olur ancak o sınırı aşmamalı. Flört ettiğim kişi bana "O kişiyle görüşmeyeceksin, o kiyafeti giymeyeceksin" gibisinden cümleler kullansa veya tepkileri olsa kendimi geri çekerim 😅
Baski asla olmamali ama. Sonuçta her bireyin kendi dünyasi ayri. Bu insanlik haklarinin elinden alinmasina girer. Ben mesela kendimi çok kötü hissederim işin içinde baski varsa..
Kesinlikle çok haklısın beybito 😄 bende senin gibi düşünüyorum bu konuda
Yaaa düşüncelerini öperim senin, aklin yolu bir işte 😄
Öp öp öp doyamadım 😍😂
şu an flört dönemindeyim :) Kıskançlık gösteriyor beyefendi ama dozunu aşmıyor bende kendisine herşeye karışamayacağını belirttim zaten. Kısacası tadında bırakınca kötü bir etkisi olmuyor. İnsan önemsendiğini düşünüyor hatta.
Türk kızı kıskanılmayı, kısıtlanmayı sever. Ağzına s. ıçsın ister.
Bu yüzden erkeğini kıskanmayıda abartır. Hatta dozunu kaçırır hayatı zehir eder.
Seven insan kıskanır net ! Haliyle kıskanmayan adamla işim olmaz. ama güven ayrı bişey güven olmalı , sahiplenip kıskanmak lazım.
Kıskançlığın ne boyutta olduğu önemli. Basit kıskançlıklar olumlu yönde, yersiz yere yapılan kıskançlıklar ise olumsuz yönde etkiler.
bence olumlu. kiskanclik fesatliktan ve hasetten bagimsizsa ask tutku barindiran biseydir. keske kiskansak 💘
içten nasıl geliyorsa öyle davranılmalı diye düşünüyorum. yapaylık güzel bile gözükse daha kötü etkiler
Ben kıskanırım arkadaş, tabi baskı kurmayarak.
Dozu aşarsak flakka etkisi yaratır. 😀
Herseyin belirli bir siniri vardir..
O sinir asilmadigi sürece sanirim pek bir problem olmaz.. :/
Daha baslangicta direk sogurum yeni yelken ararim iki sevgili yoneten kizdan kime hayir gelir :D
Daha yeniyse olumsuz olabilir güven tam oturmamışken hepten gidebilir
İlişkinin her döneminde kıskançlık dozu aşırı kaçmadığı müddetçe olumlu etkiler diye düşünüyorum. :)
Ben kıskanılmaya bayılırım yeter ki kısıtlamasın :)
*Gecen bol olsun.*
Herşey dozunda güzel. Kıskançlıkta hastalık derecesine dönüşmeden 💕
Kişiden kişiye değişir. Kimisi kıskanılmaktan hoşnut olur.
Bana aşırı kıskançlık gelmez flört öylece kalır.
kıskançlık bir ilişkiyi hiçbir zaman olumlu etkilemez ki :/
Flört döneminde kıskançlık olumsuz etkiliyor.
Her şeyin dozunda yapılması gerek ben soğuya bilirim mesela.
Bence olumlu etkiler. Seven insan kıskanır kız ayool
Kıskançlık sevginin belirtisidir ama sevgi ile güvensizlik çizgisi bilinmelidir
Aşırı kıskançlık güvensizlik belirtisi özgüven eksikliği belirtisi oyle biriyle ben olamam şahsen
Karşı tarafın tavırlarına bağlo
Vala beni olumsuz etkiliyor genelde
Bence zaten kıskaçlık olumsuz bir şey
Flört de kısıtlamaya başlarsa yol ver gitsin
Olumlu beni sevdigini dusunurum
Aşırı olursa olumsuz etkiler
Aşırı kıskançlık olumsuz etkiler.
Duruma göre degisir bence
Ufak kıskançlıklar olumlu etkiliyor.
Dozu önemli
Sogutur beni ondan
Olumsuz etkiler