Selam aşk kelebekleri! Malum beden dili okuma denen bir olay var. Jestler, mimikler; kaşla, gözle, burunla, saçla oynamalar vs. Bunları okuyabilmenin ve doğru analiz edebilmenin karşınızdaki kişiyle alakalı bir çok ipucu verdiği söylenir. Peki ya aşk beden diline nasıl yansır? Yorumlarda buluşalım.. 🙂🙂Sahi siz karşınızdaki insanın beden dilini okuyabiliyor musunuz? 🙄🙄
Ben onu görünce avuçlarımın içi terlerdi hep.. Birde gözlerine bakamazdım. Utanırdım.. Başka bir yere bakıyorsa doya doya izlerdim ama gözlerimi kırpmadan..
Anlarsın kanka bir kaç noktası var zaten aslında her şey davranışlarımızdan ibarettir söz ise sadece davranışlarımızı pekiştirir. -Bakışlar Bir kişinin hoşlandığını bakışlarından bile anlayabilirsin aslında. Dikkatle seni izliyorsa her yaptığını gözlüyorsa, sana bakarken gözlerinin içi gülüyorsa. Her hareketini merakla dikkatle gözlüyorsa ve aranızda herhangi bir husumet yoksa büyük ihtimal hoşlanıyordur. -Eller kollar Evet, eller kollar. Seni izlerken ya da seninle konuşurken elleri kolları rahat durmuyorsa sürekli hareket halindeyse, nereye koyacağını bulamadıysa büyük ihtimal seninle ilgilendiğini, hoşlandığını anlarsın. -Sana herkesten farklı davranıyorsa Özellikle bu madde kanka, eğer sana diğer kişilerden farklı davranıyorsa, sözleri konuşması davranışları hal hareketleri kesinlikle seni özel birisi olarak görüyordur ve hoşlanma ihtimali vardır. -Seni ezberlemeye çalışıyorsa Yaptıklarına bakıp senin yaptıklarını yapıyorsa, seni özeniyorsa ilgileniyorsa senin davranışlarını ezberlemeye çalışıyorsa çayına attığın şekerin kaç tane olduğunu yediğin yemeğin nasıl olduğunu biliyorsa senden hoşlandığını anlayabilirsin.
En çok bakışları bile parıldar insanın, gülüşü çok daha içten, sözleri çok daha özenli olur. Beden dili ise sürekli o kişiye yönelik hareket eder. Ayna misali, hayranlık duyulan kişi ile bir olur sanki insan. Ve görüşmenin bir kısmında panik meydana gelip sakarlıklar olabilir. Bunlar tamamen heyecan kaynaklı oluşan durumlar, insan elini ayağını nereye koyacağını dahi şaşırabilir, içten geçenler o anın heyecanı ile bir anda söylenebilir. Hepsi bir bütün.