Selam aşk kelebekleri! Malum beden dili okuma denen bir olay var. Jestler, mimikler; kaşla, gözle, burunla, saçla oynamalar vs. Bunları okuyabilmenin ve doğru analiz edebilmenin karşınızdaki kişiyle alakalı bir çok ipucu verdiği söylenir. Peki ya aşk beden diline nasıl yansır? Yorumlarda buluşalım.. 🙂🙂
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Anlarsın kanka bir kaç noktası var zaten aslında her şey davranışlarımızdan ibarettir söz ise sadece davranışlarımızı pekiştirir.
-Bakışlar
Bir kişinin hoşlandığını bakışlarından bile anlayabilirsin aslında. Dikkatle seni izliyorsa her yaptığını gözlüyorsa, sana bakarken gözlerinin içi gülüyorsa. Her hareketini merakla dikkatle gözlüyorsa ve aranızda herhangi bir husumet yoksa büyük ihtimal hoşlanıyordur.
-Eller kollar
Evet, eller kollar. Seni izlerken ya da seninle konuşurken elleri kolları rahat durmuyorsa sürekli hareket halindeyse, nereye koyacağını bulamadıysa büyük ihtimal seninle ilgilendiğini, hoşlandığını anlarsın.
-Sana herkesten farklı davranıyorsa
Özellikle bu madde kanka, eğer sana diğer kişilerden farklı davranıyorsa, sözleri konuşması davranışları hal hareketleri kesinlikle seni özel birisi olarak görüyordur ve hoşlanma ihtimali vardır.
-Seni ezberlemeye çalışıyorsa
Yaptıklarına bakıp senin yaptıklarını yapıyorsa, seni özeniyorsa ilgileniyorsa senin davranışlarını ezberlemeye çalışıyorsa çayına attığın şekerin kaç tane olduğunu yediğin yemeğin nasıl olduğunu biliyorsa senden hoşlandığını anlayabilirsin.11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 🙂
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
En çok bakışları bile parıldar insanın, gülüşü çok daha içten, sözleri çok daha özenli olur. Beden dili ise sürekli o kişiye yönelik hareket eder. Ayna misali, hayranlık duyulan kişi ile bir olur sanki insan. Ve görüşmenin bir kısmında panik meydana gelip sakarlıklar olabilir. Bunlar tamamen heyecan kaynaklı oluşan durumlar, insan elini ayağını nereye koyacağını dahi şaşırabilir, içten geçenler o anın heyecanı ile bir anda söylenebilir. Hepsi bir bütün.
12 Yorumla- +1 yıl
Bunlar çoğu insanın farkında dahi olmadan oluşan yaklaşımları zaten, rica ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
3Cevap
- +1 yıl
Ben onu görünce avuçlarımın içi terlerdi hep.. Birde gözlerine bakamazdım. Utanırdım.. Başka bir yere bakıyorsa doya doya izlerdim ama gözlerimi kırpmadan..
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler görüş için 🙂
- +1 yıl
Rica ederim 😊
- +1 yıl
Ele verir anlaşılır yani olmayan sakarliklar dil sürçmesi falan
22 Yorumla- +1 yıl
Ben bilmiyorum ya nasil olurum 😃
- +1 yıl
Gülümseme, hafif utangaçlık, saçlarla oynama... Tabii ki...
21 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Beden dilinden anlayabilen bir insan karşısındakinin düşüncelerinide anlayabilir. İlk bakışlar kendini ele verir..
10 Yorumla- +1 yıl
Ayın dünya etrafında yörüngede dolanması gibi karşısındaki kişinin yörüngesinde dolanıyorsa kişi ona karşı ilgisi vardır net.
10 Yorumla - +1 yıl
Ben beden dilinden de aşktan da sorgulanamaz şekilde nefret ediyorum nefffreeeeett.
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
benim için pek öyle değil ya güler yüzlü biriyim herkese gülümserim ona da gülümserim kimse bir şey anlamaz
10 Yorumla - +1 yıl
ele verir. bir göz teması bir hareket belli eder
10 Yorumla Verir.
24 Yorumla- +1 yıl
Verir
21 Yorumla - +1 yıl
Ele verir
11 Yorumla - +1 yıl
Verir
11 Yorumla - +1 yıl
veriyor
11 Yorumla verir