Beden dilimiz çoğu zaman sözlerimizin bile ötesinde ipuçları verir karşımızdakine.
Duymuş olduğunuz sevginin, beden dilinize yansıması ne şekilde olur?

Beden dilimiz çoğu zaman sözlerimizin bile ötesinde ipuçları verir karşımızdakine.
Duymuş olduğunuz sevginin, beden dilinize yansıması ne şekilde olur?

Sevdiğim zaman böyle nasıl desem içimdeki sert ve soğuk adam yerini böyle tatlış minnoş sıcakkanlı bir şeye bırakıyor. Normalde huç kimse ile ilgili nerdeyse hiç bir şeyi umursamayan ben bi anda o kişinin her şeyini en ince detayına kadar düşünür oluyorum. Ufacık şeyleri kafama takıyorum. Bilmiyorum ya sevmek sevilmek güzel şeyler ama bana yaramıyor bünyemin fizyolojisini bozuyor sanki.
Gördüğüm ve duyduğum her şeyin onu hatırlatması üzerine durmadan canım canım gülümsemek olarak yansıyor 😅
Canım canım gülümsemek 😂😂😂
Aaa öyle mi gitmiş ya hiç farkında değilim 😅 sa lak sa lak yazmıştım 😅
temas bağımlısı oluşumla yansır. sürekli bana dokunsun isterim, ufak dokunuşlar dahi olsa teninin tenime değmesi aşırı önemli olur benim için. aynı şekilde ben de sürekli ona dokunurum, öpücüklere boğarım. exlerim hatta dokunmadan durduğum bir saniye olursa şayet direkt neden dokunmadığımı sorgularlardı, öyle bir anormali normale çeviriyorum gözlerinde :d
Sürekli gülümserim, gün içinde moralimi bozan bir durum olsa bile sırıtırım. 😂
Teşekkür ederim)) 🌸
Cevap
13Cevap
Evet bakışım farklı ona mimiklerimde kendimi ele veriyor 🙈
Günün 24 saati hatta uyurken bile sırıtıyor oluyorum hahsahah
Gözlerimle ve bakışlarımla
Sevdiğim insanlara surekli yemekler , pasta , börek, kek gibi şeyler yapıp yedirmek istiyorum. En son şehir dışından gelen kuzenim karnını tutuyordu artık bir şey yedirme yalvarırım diyordu. Neden bir insana sürekli birşeyler yedirmek istiyorum bilmiyorum ama maalesef sevgimi böyle gosteriyorum
💜💜🌻🌻
Beden dilimin yansıması için karşımdaki kişinin sevgisinden emin olmam gerek bu aile olur hiç fark etmez sevgisini hemen gösterebilen birisi değilim
Pek beden dilini aktif kullanan bir insan değilim ama genel olarak sevgisini sonuna kadar hissettiren bir adamım
Sarılır, öper, koklar, saçlarla oynarım. Gerisi de özel an olur.
Bazen sevdicegimle mesajlasirken karsimda ayna oluyo goruyorum tipimi sjjsjsjs
Aptal bir sırıtış görürsün sonra ahahshsh
aynen ya dnjs biizmkilerin yaninda da cok belli ediyorum tipimi
Döverek seven kız 👉🏻👈🏻 Gülerken yanağını tokatlama isteği hasıl oluyor ve aşırı sevgiden bir anda kendimi karşıdakini döverken buluyorum.. şiddete meyyalim vallahi sevgiden
Sevdiğim insanları kırmamaya özen gösteririm. Bazen içimde seviyorum bazen bunu onu mutlu etmeye çalışarak gösteriyorum.
Yüzüne dokunmak istiyorum sürekli. Ona sokulmak göğsüne başımı koymak yumulmak şöyle kollarının arasında 🥲
Klişe olacak belki ama bakışarak, yanaklarını sıkarak falan :D aşırı sevgimi belli eden birisiyim. Tabi karşımdakini sıkmadan )
Arizona kertenkelesi çiftleşme dansı yapıyorum.
Madıgome lee dağlarında süzülür gibi havayı gırgırlıyorum 😂
Gözler kalbin aynasıdır demişler ya hani sevildiğini veya sevilmediğini anlamak isteyenin bakacağı yer gözlerim ben susarım onlar haykırır
Çok temas ederim.. sarılmadan duramam öpüp koklarım
temas delisi bir insan oluyorum sevgilime karşı bir de sırıtma hali var tabii
Şapşala dönüşürüm elim ayağım birbirine dolanır kendimi ele veririm.🤭
Genelde flört ettiğim kişilerden ilk okul çocukları gibi utangaç olduğumu ama öz güvenli olduğum yorumunu alıyorum kast ettikleri şey cocuksu bir hoşlanma olduğu için sanırım 😅
Ona doğru dönüyorum, gozlerine bakmiyorum, kendimi guzellestirmeye çalışıyorum, sacimla oynuyorum
Herhangi bir ortamda ona uzun uzun bakıyorken yakalıyorum kendimi. Böyle yansıyor sanırım.
Çok fazla çünkü o kişiye mutlulukla bakarim yaninda hep gülerin gözlerim onu izlerken parlar ve sürekli öpmek sarilmak sevdiğimi göstermeyw bayilirim
Çok heycanlanırım kem küm etmeye başlarim
Farkında olmadan daha fazla dokunuyorum falan😊
Ben döverek severim.. ama abartmadan wodöwpöw
Bakışlarımız her şeyi anlatıyor...
Gördüğüm zaman öperim
Yemek yaparim beslerim 😛
Bakışlarda bitiririm işi😉
Evet yansır
Şirinleşirim :D
Yanaklarım kipkirmizi oluyo
Elimi çeneme koyup aptal aptal yüzüne bakıyorum.
söylemesem olmaz mı :)
Erkek arkadaşımın altta
Pek yansıyamıyor aslında.
İster istemez belli oluyor
İster istemez belli oluyor
Yansımıyor
Temas bağımlısıyım.
Sürekli gülümseme
İlgi göstererek
Gülümsemeyle yansır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?