Aşk, beden diline nasıl yansır?

Gozler, bakislar, kontrol edilemeyen davranislar..
Cevap
11Cevap
Tam olarak böyle
Böyle
Anlayan için gözler ve yüzdeki mimikler herşeyi anlatır.
Aşk narkoz gibidir, beden sadece narkozdan acı duyar
sizin gibi bana hakaret eden söven benden nefret edecek kadar gaddar ve zalim olan sizler aklımı küçümseyenler aşktan ne anlar. Siz türk kızlarının bana yaptığı ezıyete ne demeli
Aşk diye birşey yok yansısa yansısa cinselliğe yansar başka birşeye de yansımaz..
aşık insan aşık olduğunu görünce gözlerinin içi güler
ask bir ruzgar ise sen de bir ruh isen rugari ruhunda hisset
Davranış ve bakışlar encok
Bence göze yansır içi Güler böyle güzeldir
Gözler ve konuşma şekli/süresi
Yansır evet
Erkekler aşık olunca çok tatlı oluyo yaaaa
Elin ayağın titrer buz gibi olursun
azginlik
Aşk Aptallaştiriyor. Aşki tavsiye etmiyorum
Aşk güzel bence 😀
Gözlerle
Gülüşlerrr
Bakışları
Gözler
Merhabalar ☺
Aşk ne güzel bir duygudur
Bakarken gözlerinin içi parlar insanın. Hem duygulu bakar, hem adeta göz bebekleri parlar. Konuşurken dili damağı kurur, sanki çölde kalmış gibi hisseder kendini.🙃🙂
Karşındaki olduğu insan gibi davranmaya çalışır. Örneğin; Aynı hızda yürümeye gayret eder, aynı süratle yemek yemeye çalışır, onun konuştuğu gibi konuşmaya çalışır vs... Ya gülümsemelerine ne demeli☺ Yapmacık olmamakla birlikte, "seninle gerçekten çok mutluyum" mesajını veren hareketlerdir.
Sesinde ara ara heyecan titremeleri olurken, eli kolu birbirine dolaşabilir. Heyecan ve tedirginlikten kendi kendine dokunur. Kendini kontrol altına almaya çalışır. İştahı korkup kaçar. Uyku düzeni altüst olur. Güldüğünüz şeylere o da sizinle aynı anda güler. Yanınızda veya çevrenizdeyken yüzü kızarır. Avuç içleri size doğru açıktır.
Kalabalık bir ortamda sadece sizinle konuşur ve odak noktası tamamen sizsinizdir. Bakışlarınızı yakalamaya çalışır. Eli sık sık çenesine gider. Daha birçok belirtileri vardır.
Güzel ve huzurlu aşkla karşılaşmanız dileğiyle☺🙋♀️