Zorla hamile kalan var mı benim gibi 22 yasindayim 2 cocuguma hamileyim esim zorla hamile birakti?

Borcumuz var kiradayiz yasimda olupta belki 2 cocuklu ya da hic evli olmayan vardir ama ben 2 ciyi getirecek kadar tecrubeli degilim Şu an 3 yasinda oglum var cok yoruyor beni esimde yatagina cok duskun bir insan beni aldatir diyede korkuyorum piskolojim cok bozuk aldirmamada izin vermiyor esimle zaten bugun tartistim istemedigim seyi zorla yaptin hamile biraktin simdi ben ne haldeyim gormuyon diye birbirimize girdik kendimi bilerek dusurdum karnimdaki olsun diye ama birsey olmadi heralde cunku kan vb gelmedi agrida yoktu esim hastaneye dahil goturmedi cunku Şu an benle kus beyle yaptigimdan hamileligimizin her asamasinda beni daha cok uzuyor simdiden bunu yapiyorsa olduktan sonra ne hale girelim bilmiyom babama hep beni diyor sikayat ediyor bu halimle piskolojik sorum cok yasiyom yanimda kimse yok beni anlicak
Zorla hamile kalan var mı benim gibi 22 yasindayim 2 cocuguma hamileyim esim zorla hamile birakti?