Hamile kaldım ama bu durumu kabullenemiyorum, aynı durumu yaşayanlar var mı?

- Gizli Üye1 ayErkekler çocuk için evlenir. Seni seviyor diyorsun ama ben şübhe ediyorum iyi birini bulmanın sevgisidir o sevdiği biri olduğun için değil. İyi birini bulmuş hemen çocuk yaparız bana iyi çocuk büyütür hemde karşı gelmez. Annesi yok diyorsun annesinin yokluğunu sevgisizliğini kapatması gerek pikolojik olarak senin sevgin ona yetmemiş çocuğunu sevmek istiyor. Garip bir psikoloji derine gidersek başka şeyler çıkar altından.
Evlenmişsen çocuk en fazla bir yıl sonra olucaktı kaçınılmaz durum. Olgun biri değil senin isteklerini de göze alsın. Olan olmuş.
Hayırlı evlat olsun bu düşünceye düşmen bile yanlış çocuk senin hisslerini hissediyor mutlu vakit geçirmene bak doğuma kadar sorunlar çıkmasın sonra. Kafana takma anı yaşa sana sunulanla en iyisini oldurmaya çalış her zaman iyi sonuçlar alırsın. İyi günler.0|00|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşleri
- Öncelikle eşinle konuşmadan önce kendinle konuş. Kendini anla. Korkularin beler? Bunlar aşılacak şeyler mi? Kendi icinde asamiyorsan eşinle paylaş.(umarım anlayışlı biridir.) Eşinle paylaştıktan sonra neye nasil karar vereceginiz hakkinda bi yol cizersiniz. Ama esinle ortak kararlar vererek. Tek taraf istiyor veya istemiyor diye yavrucagin gelecegini mahvetmeyin. Umarim bu endiselerin gider ve sende anneligi tadarsin.. gercekten cok guzel bi duygu. Ama öncelikle bu endişeni ortadan kaybetmen gerek. Umarim güzel şeyler olur. 🤗0|00|0Görüş hala geçerli mi?
- Çocuk doğunca annelik iç güdüleri geliyor sakın aldırma :) bi tanıdığında senin yaşında çocuğu oldu şimdi 40 yaşına yeni girdi evladı 20-21 yaşında arkadaş gibi geziyorlar bnce en güzeli bu senin yaşında anne olmayı çok isterdim. Allah bana 23 yaşımda anneliği nasip etti olsun geç değil ilerde çocuklarımızla arkadaş gibi gezeceğiz işte ne güzel :)0|00|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşü
- Benim ablamda yapabileceğinden pek emin değildi, yeğenim geldikten sonra her şeyin üstesinden gelmek için adım adım bilgi aldı ve kaynanasıyla birlikte işi kaptı gitti... şu an 2. yaşına doğru ilerliyor :D0|00|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
2218- Çocuğunu aldırmak veya bakmak senin kararın. Sadece şöyle bı yorum yapmak isterim. Bebek sahibi olamayan bı çok insan var yaşın çok genç ama belki de o bebeği büyütürken sende daha hızlı olgunlaşacaksn kim bilir.. eğer senin yaşında hamile kalsaydım şu an 6 yaşında karşımda benimle sohbet edebilecek yaşta bı çocuğum olurdu bu benim için inanılmaz bişey. Anlık hayali bile müthiş. Hakkında hayırlısı olsun inşAllah 🧿0|00|0
- O can sana hediye evlat diye senelerce tedavi görenler var şimdi istemesen Allah muhafaza millete uyup aldırma sonra Allah evlat vermez öyle bildiklerim var dünyanın en güzel şeyi annelik0|00|0
- evet oyle düsünüyosun ama dogduktan sonra Annelik içgüdüsü geliyor istemsizce. ve cok seviceksin onu emin ol0|00|0
- Gizli Üye1 ayYaşın küçük diye dicem ama ben 16 yaşında anne oldum. Bu durumda olan bir sürü kadın var sevdiğin adamla evlenmişsin çocuğunuz olacak. Yani çocuk bakmak farklı birşey doğurunca annelik içgüdüsü geliyor kendiliğinden merak etme çocuk bakmışsın daha önce gibi oluyor. Ama istemiyorsan aldır1|00|0
Aldir ne demek kucucuk bebege kiyilir mi 😔 Ayrica sizin icin uzuldum sevdiginiz adamdan mi hamile kaldiniz yoksa t*c*v*z mü 😔
- Gizli Üye1 ayçok iyi olacaksın bu içgüdüsel bir şey. genç anne olmak hem çocuğuna iyi gelecek hem de büyüdüğünde iyi bir dost olacak sana :) biraz erken tabi ama olmuş artık kabullen ve hayat planlarına onu katmaya başla. düşünsene küçücük elleri o mükemmel kokusu... zorlandığın zamanlar olacak ama yalnız olmayacaksın hiç. artık o senin her şeyin olması lazım yani hayatından ödün verirsin demiyorum his olarak seni mutlu eder diyorum1|00|0
- Asla yadırgamıyorum hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻 Ben 36 yaşındayım 8 yıldır evliyim daha yeni karar verdik te sanırım hamileyim 1 hafta var belli olmasına. Ve hala korkuyorum. Keşke biraz hayatınızı yaşsaydınız diyesim gelse de keşkelerle yaşamamak lazım. İyi tarafı çocuğunla aranda benim kadar yaş farkı olmıycak. Arkadaş gibi olursunuz bir zaman sonra 🙏🏻 Umarım dilediğin gibi olur. Tekrar hayırlı olsun1|10|0
- Hepsini Göster Daha Az Göster
28 yaşında evlendim ben daha erken zaten gençsin daha ama hatırlayacaksın. Bir bakmışsın 36 yaşına gelmişsin ve ne zaman geçti diyeceksin ah o kadına teyze deyip üzmeye çalışmıştım. Heşke yapmasaydım dersin (:
Boşver belli ki bunu istiyor seviyesine inmeye gerek yok duyma gitsin. Ahımı alacak kadar bile önemsemedim
@Mr_KaoS gercekten sırf muhalefet olmak icin yorum yapmis olmak icin yorum yapmissin. Sacma sapan yorumlarinizi kendinize saklayin. Herkes Istedigi yasta evlenip istedigi yaşta çocuk yapar. Kendinizdeki eksikligi baskalarini yererek doldurmaya calismayin.. Insanlari kırmaktan tatmin olmayı bırakırsanız sizinde belki güzel bi hayatiniz olur..
@Ateşejderhasıı Teşekkür ederim boşver konuşsun hiç gocunmuyorum çok güzel bir yaştayım. Benim yaşıma geldiğinde hala başka insanları eleştiren bir işe yaramayan hayatı boş geçirmiş bir başarı elde edememiş bir insan olarak kalacak. Dediğin gibi kendi eksikliğini kapatmak için neler yaptı. Oysa konumuz genç arkadaşın derdiydi. İlgisizlikten ölmüş arkadaş üzerine çekmeye çalışıyor yokmuş gibi davranalım bence asıl konuya odaklanalım kendini fasulyeden saymasın!
- Bebek bakmak zor değil ki videolar ile Haa böyle yapmak lazımm demek diye kendi kendine öğrenirsin0|00|0
- Gizli Üye1 ayYaaa bu çok güzel birşey ne güzel sevdiğin adamla evlenmişsin çocuğun olacak bu seviyeye gelebilmek için nelerimi vermezdim ki bunun kıymetini bilmelisin0|00|0
- Daha kendin çocuk sayılırsın hadi erken evlendin en azından korunup 2-3 yıl erteleyebilseydin olmuşa çare yok iyi bir anne olmaya bak araştır et zaten anne olduğunda o his sana gelecektir kendini kötü hissetme0|10|0
- Olan olmuş bu düşünceleri bir kenara bırak ve kendini geliştirmeye başla hamilelikle alakalı kitaplar al oku internetten araştırma yap tecrübeli insanlara sor bilgi edin kocana da söyle hamileyim de o da destek olsun yapacak bir şey yok başka1|00|0
- Canım böyle hissetmen çok normal. İlk başlarda böyle hisseden anneler çok. Kalp atışlarını vs duyduğunda Emin’im hislerin değişecektir. Korkma çok güzel anne olursun♥️ Bende iki kez bebeğimi kaybettim. Emin ol yerinde olmak isteyen çok kişi var0|00|0
- Gizli Üye1 ayBen bu kadar korksam hamilelikten sipral taktirirdim kafam rahat ederdi öyle yapcam evlenirsem bende çocuk istemiyorum0|00|0
- Sen de eşin de istiyorsanız ve bakabilecek maddi yeterliliğe sahipseniz bir problem olabileceğini sanmıyorum. Zaten eşin de seni seviyorsa hali hazırda sana manevi olarak destek vermeye hazırdır. Bu yüzden endişelenmene gerek yok. Ama diyorsan ki ben bu çocuğa bakamam kürtaj yolunu da seçebilirsin0|10|0
- Gizli Üye1 aypsıkologtan destek al pospartuma gırersın sonrası daha kötu0|00|0
- Üç sesini dinle kimse anneliğin kitabını yazmadı yaşarken öğrendi❤️0|00|0
- 19 yaşında hamilelik travma gibi çok erken evlenmişsin ama olur aldırma sakın sağlıkla doğar umarım0|00|0
- Sen çocuksun zaten, nasıl bir çocuğun olacak? 1 yıl önce 17 yaşındaydın. Eşinin yaşı fazlaysa şaşırmam.0|01|0
- Öyle düşünme bende güzel düşün güzel olsun hem bereketiyle gelir bebek sizinde kısmetinizde şimdi varmış evlisin bak çok şükür ne kadar güzel1|10|0
- Korkma anne olanlar annesinin karninda olmuyo0|00|0
- Onu içine boşaltmadan önce düşünecektin0|30|0
- Merhaba, öncelikle hayırlı olsun,,, birçok anne adayının yaşadığı malum korkuları yaşıyorsun aslında,, senin yaşın küçük daha belki ama, inan bana zaman geçip, karninda bir hayatın filizlendigini kavradiginda herkesten çok sahiplenip benimseyeceksin onu,,, annelik duygusunu hissetmeye başladığında herşey çok daha güzel olacak,, korkma, endişelenme1|00|0
- Korunabilirdin.
Erken sorumluluklar ağır sorunlar getirebilir. Fakat olduğun durumu kabul etmek zorundasın.0|00|0 - 19da evlendin, yetmedi hamile kaldın. Parasal sorun yok diyorsun bir prezervatif alıpta kullanamadınız mı😂 Ne güzel 3 5 sene gezip eğlenmek varken başına sorumluluk aldın afferin.2|00|0
- Soran1 ay
Eşim çocuk istiyordu ben istemiyordum ve bunu söylersem eğer bana kırılacagini biliyordum cunku ablasına çok cocuk istiyorum falan diye konusurken duymustum onu. Ondan gizli ilaç almayı dusundum ama yarin bir gun öğrenirdi ve aramiza uçurumlar girerdi. Bilmiyorum durum mu, kendimi alistirmam gerek
- Zahmet edip korunsaydınız olan oldu olanı kabullen kendini bebek için beyin ve karkater olarak geliştir ki sağlam güçlü bir annesi olsun2|00|0
- Erken yaşta çocuk sahibi olmak hem psikolojik hemde fiziksel açıdan insanı çökertebilir çünkü size ve isteklerinize engel olur çocuğu kötülemek değil burda dediklerim yanlış anlaşılmasın1|00|0
- Gizli Üye1 ayOyle sormak icin soruyom tabi zaten olan olmus. 19 yasindasin daha gencim hamile kalmak icin diyorsun (bende 19um) ama evlenmek icin de bir o kadar da genc degilmisin. Hani sen hatayi bence burda evlenmekle yaptin...1|00|0
- Soran1 ay
Evet o 22. Hayir ben istiyorum cocuk ama cok erken yani fazla erken geliyo bana belki bir 5 sene sonra olsa daha iyi olur. şu an üniversiteye gidiyorum ben. Pandemiden dolayi kolay oluyor ama acilinca ne yapacagim cocuguma bakicak kimse yok eşimin annesi vefat etti geçen sene. Benim annemde hasta kucuk bebege bakamaz. Bakıcılara da guvenemiyorum. En kotu ablama bırakirım yapacak bir sey yok
- Görüş sahibi1 ay
Yani madem bir kere olmus hamile kalmissin, artik ablana verirsin. Valla simdi tabi buyuk konusmayayim ama hani bu kadar istemeyip neden bu kadar rahat oldunuz ki, hani dikkat etmediniz mi ya da yanlis hesab mi yaptiniz da oldu bazen anlayamiyom da, neyse bosver bu beni ilgilendirmez tabi🙏
- Gizli Üye1 ay19 yaşta hamile kalmak kusura bakma çok gençsin daha.0|00|0
- Çocuk mutluluğu arttırır doğmasına çok var eğitici kitaplar okuyun tecrübe kazanırsınız0|00|0
- Yaşın daha çok genç daha ergensin ben bu yaşta baba olacağımı öğrensem intahar ederim :d0|00|0
- eşinle konuş ben anne olmaya hazır değilim bebeği aldıralım diye konuş daha çok gencim biraz daha olgunlaşmak istiyorum de veya korunarak ilişkiye girin veya spiral var onu kullanabilirsin0|01|0
- Bu dünyaya çocuk getirmek istemem2|00|0
- Gizli Üye1 ayAfedersin korunmadinizmi0|00|0
Benzer Benceler
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş