AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Senin hakkımda hayırlısı olmuş bence böyle dar kafalı bşr zihiniyetle ömür geçmez
Sen 10 kişiyle yatmis kadınla evlen o zaman
Salak mısın
o gider başkası gelir takma kafana... bu devirde bakire mi kaldı :P
İyi de sen namusuzluk yaparak para kazanıyorsun kardeşim olmayan hiçbir erkek seninle evlenmez seninle sadece yavşaklar evlenir
Eskort değilim ne sandın beni sen
Ben Mimarım? Para karşılığı kimseyle birlikte olmadım ne saçmaladın sen Allah aşkına?
Senin gibi kızların amacı hep aynı mimar olabilirsin ama 2. İş olarak dediğimi yapıyorsun böylelikle düzgün bir erkekle evlenemezsin
@kitaproman12 Ben sevgilimle birlikte oldum herhangi bir insanla değil, geçmişimden utanacak biri değilim kimse mükemmel değil. Bunu hata olarak görmektense bundan ders çıkarıp adımlarımı ona göre atmayı tercih ederim hayatta. Ve evet, bana iftira attın! Bana parayla birileriyle yatan biri olarak lanse ettin, eskort muamelesi yaptın. 2. işmiş bilmem ne? Bu iftira değil mi? Allaha şükür bir erkeğin parasına bakmıyorum kendi ayaklarımın üstünde duruyorum, kimseyle para için de birlikte olmam. Beni başkalarıyla karıştırıyorsun.
Sen yatma o zaman ve bu 'namussuzluk' değil. Namusu sadece kadında arayan en büyük namussuzdur.
Hristiyan olabilirsin bunda bir sorun yok tek sorun namuslu kızları küçümsemen. Namusuzluğu da modernlik çağdaşlık sayman
@kitaproman12 Kendini Allah zannederek çok iyi müslümanlık yapıyorsun? İnsanları da sen yargıla istersen ne dersin? ;)
@Rrrrmeow haklısın
Müslümanlık dini herkese hoşgörülü olmayı, saygılı olmayı, hakaret etmemeyi ve iftira atmamayı da söyler (özellikle Allah'a şirk koşulmaması gerektiğini de söyler) ama sen olayı yanlış anlamışsın :d
Sen hoşgörülü davranış yapmıyorsun ki müslümanlığı lekeleyip dini basite indirgiyorsun
Sorun bakire olmaman değil bence birini sever yaparsın ama hayatına giren her erkekle yaşamışsan biraz hafif kadın oluyorsun abla benim aklıma bu geldi
Iyy öyle biriyle birlikte olunmazdı zaten
Ben neden bu kadar yakışıklıyım? ↗
Ayrılması isabet olmuş senin için
İyi bir pislikten kurtulmuşsun.
Şükür mü etsem üzülsem mi bilemedim
Ne pişkin kadınsın be! Bide soruyor siz hiç sevgilinizle seks yapmadınız mı diye 😏
Bebeğim bak, tane tane anlatıcam lütfen olmayan beynine sok ;) 1-Nişanlım bakir değildi, biz tanıştığımızda boşanmasının üzerinden 5 sene geçmişti ve arada da kısa birliktelikleri olan biriydi. Bakir falan değil, üstelik daha önce evlenmiş. Bakir değilken, bakire istiyor ne alaka?
2-Bana aşık olduğunu ilk itiraf eden o, ailesiyle ilk tanıştırmak isteyen o, evlenme teklifi eden o? Ben onu evlenmek için zorlamadım ki?
3-Bakire olmadığımı ona ilişkinin taaa en başında söyledim, bana sorun olmadığını zaten kendisinin böyle şeylere takılı olmadığını söyledi. Öğrendikten yaklaşık 2 ay sonra beni ailesiyle tanıştırmak istediğini söyledi, ve tanıştık? Baştan bakire olmamam onun için bir sorunsa neden koskoca 2 sene sevgililik ve 1 sene nişanlılık yaşamaya devam etti?
4-Ben her önüme gelenle birlikte olmadım, her insan sever ilişki yaşar ve anlaşamazsa bitirir. Günümüzde çoğu insan evlenmeden cinsellik yaşıyor. Bu bir utanç değil. Yapmayana saygı duyarım ama durum bu.
Pişkinliğini bide katmerlediğin için teşekkür ederim.
Evet en azından pişkin ve namussuz değilim çok şükür 😏
Hayır daha beterisin sen kardeşimsin.. Namusu sadece kadına bağlamandan durumun anlaşılıyor
Seref1sizsin diyodum sansurledi
Şeref yoksunları sen ve sevgilin canım uzakta aramana gerek yok. Namussuzluğunu ortaya döküp anlatan bide pişkinlik yapıp üste çıkan ben değilim hadi hadi. 😏
Sanane git başka yerde kudur
😂 😂 😂 Kudur mu? Mal deynee ben niye kuduruyum? Kuduranlar belli. Patlak patlak dolaşan sensin ortada kaşar peyniri! 🤣🤣🤣
Cahiliyetin gözlerimi yaşarttı patlakmış beynin patlak senin boşver seksi
Patlak çatlak gezmeye devamke hadi!
🖕
Terbiyesiz ahlaksız kaşar peyniri seni nasıl da belli ediyor kendini azgınlığını
3 seneni çalmış hayatından
İşin en acı tarafı
En başta eğer açık açık konuştuysaniz ve evet deyip şimdi böyle diyorsa boşver bence kurtulmussun
Evet ben bir ilişkiyi yalanlar üzerinde kuramazdım, kurmadım da gene değişen bir şey olmadı gerçi
Samimiyet ve güven bunlar çok önemli
Kov gitsin böyle insanlar nerden buluyorsunuz
Herkesin kendi tercihi
Başta kabul etti kendisi de yapmak için çünkü şimdi de klasik bahane
Kurtulmuşsun o maldan.
Bence yabancı bir erkekle evlen
evlilikten aşktan her şeyden soğudum
Soğumana gerek yok yabancı birini bulmaya çalış
Bakşrelik neden bu kadar kafaya takıyorlar
bir bilsem
Çok saçma
İlişkiye girdinizmi onunla
Boşver sal gitsin iyi olmuş
Bahane bulmuş bence o.
Ne geri zekalar var ya yemin ederim sinirim bozuluyor
Yazık olmuş
Pompa amaçlı
Çok komik
Bence dramatik ama tabi denge kaybolur insanda böyle durumlarda
Masallag masallağ, büyüklere masallağ
?
Ben olsam bende kabul etmem namusu korur kadin dediğin
Sen korudun mu
erkeğin namusu olmaz baci allah seni islah eylesin
Erkek erkeğe seks yapıyorsanız bilemeyeceğim sizin bileceğiniz iş 😂
Çok komiksin birini bakireyim diye kandirirsin oda gerçeği öğrenir seni boşar namuslu olursun seni alana acidim kocanida aldatirsin sen
Lan manyak mısın sen ben kandırmadım ki? Bakire olmadığı ilişkinin ilk ayında söylemiştim hatta ona rağmen iki ay sonra beni ailesiyle tanıştırdı? Ben kimi kandırdım? Daha önce seks yapmış olmak sadakatsiz olacağımı göstermiyor. Ona bakılırsa o da daha önce evlendi, benden önce de ilişkileri olduğunu biliyorum. Ben ona rağmen sevmiştim sorun nerde?
Erkeğin bakiri olmaz sen sürekli kıyas yapardin eski sevgilimmi daha iyi yoksa kocammi die eski sevgilin iyiyse kocan yetmez ve aldatirsin benim karimda bakire deildi ve aldatti neden aldattiğimi sorunca böyle dedi
Sen kötü bir tecrübe yaşadın diye herkes aynı mı? Bakire olup evlendiğin insanın da aldatma ihtimali var, bakire olmayanın da? Erkekler de aldatabiliyor? Aldatma meselesi bakir/bakirelik veya cinsiyet ayırt etmiyor, karakter ayırt ediyor.
Bakirin sözlük anlamı cinsel ilişkide bulunmamış erkek demek, haberin olsun.
Biliyorum anlamini bulunsun bulunmasin erkek için önemli değil türkiyedeki aldatan kadinlarin tamami bidaha aldatiyor ama bi defa aldatan erkek tekrar aldatmayabilir buda buna en güzel örnek erkek karişlaştirma yapmaz
Keşke nişanlanma dan evvel söyleseydin
Yeni bilmiyor. Çıkmaya başladıktan 1 ay sonra biliyordu
O zaman Allah a havale et. Ve yeni birisini bul onunla nişanlan profilini açık et çatır çatır çatlasın.
Ikinizde ayni Tm birbirinizi bulmussunuz
Ben ne yaptım
Welkam tü ortadogu
görsen çok medeni bir insan gibi duruyor normalde
Ya bunlar öyle gözükürde insan sevdiği kadını erkeklik gururunun önüne koymalı
Boşver takma
Seks
Son durum?
Güncelledim
Yenisine sağlık
Balından kaynağından yemiş
başkası ile S! k! ş sonra niye böyke oldu de
Boşver takma
seninle yattımı peki?
Çok sacma
öyle
O tam bir ş*r*fsiz.
İyi yapmış adam
neden iyi yapmış pardon ama
Benim düşüncem bu öyle.
İyi oldu
Hakli adam kimle birlikte olduysan onunla evlen
Evlenme teklifi eden kendisi az peşimde koşmadı şimdi ise birden korkup kaçtı :)
Yapmasaydın
Neyi yapmasaydım
Zinayı
Bi git ya sanane yaptıysam sanki bakire olunca dünyayı kurtarıyoruz? Erkek yapınca problem yok kadın yapınca suç. Değişin bu zihniyeti.
Evet kadin yapinca suç oluyor kabullen. O zaman kendin gibi zina yapan bir erkekle evlen sorun etmez. Ben dindarim bana ters zina yapmak
Ne yapayım öleyim mi simdi yaptım diye? Yola çıktığım insan da benim gibiydi ona da bir şey söyle niye her zaman kadınlar suçlu?
dostum kelimesi kadınlar için kullanılır çünkü genelevlerde kadınlar var meslekleri o
tamam zinayı yaptığın kişiyle evlenseydin
Gelecekteki eşine ve çocuklarına acıyorum, terbiyesizce konuşmaların için tebrikler tam bir kadın düşmanısın 👏👏
ama gerçek bu kabul et.
bir dinsiz fahşe mi bana acıyor yürü git işine
Hayır değil bu senin hastalıklı beynin. Bir insanı seks yaptı diye suçlamak özellikle KADINLARI suçlamak? Tipik kadın düşmanı bir erkeksin seninle hayat geçirenlere yazık
peki fahşe diye kime diyiliyo gerçek bu
sen dinsizsin seks senin yapıcağın 1. iş. sana suç değil sende günah diye bir kavram yok.
peki nişanlın zina yapmış mı ve din inancı var mı?