Şimdi ben bundan birkaç ay önce bir fake hesap açmıştım (instagramdan) ve önüme geleni eklemiştim tamam mı. Öylesine açtığım bir fake hesaptı. Ama sanki fake değilmişim gibi takılıyordum o hesapta. Sonra bir çocuk benim storylerime cevap vermeye başladı. Başlarda çok da umrumda değildi sonra baktım ki çocuk konuşmayı sürdürecek sohbet de sardı. Neyse konuşuyoruz çocukla baya konuştuk ama öyle günde 2-3 saat anca konuşuyorduk. Sonra bu çocuk bana benden hoşlandığını söyledi. Bende ondan hoşlanmıştım ona da söyledim. Yani dedi buluşmak istiyordu falan. Bu arada ben 19 çocuk 21 yaşında. Çocuk telefon numarasını da verdi konuştuk falan biraz ama ben başlarda özel numaradan arıyordum onu. Sonra işte biraz aile ile alakalı konulara girince ben yalan söylemek zorunda kaldım devamını öğrenmek istedi bende anlatamam dedim ısrar ettim bu da dedi anlatacaksın öyle böyle bende yok dedim. Buluşmak istemiyordum ama çocuğa aşık olmuştum ben resmen bir de yakışıklı ki görseniz. Ya da görmeyin. Neyse ondan sonra ben çocuğu her gün stalklıyorum takip ettiği kızlar kimmiş değilmiş öğrenmeye çalışıyorum. Ben fake olduğum için dedim olamayız biz senle. Niye dedi sebebini demedim. Sebebinin ailem olduğunu düşünüyor garibim muuah kıyamam sana öptüm seni yakışıklı:* :( ondan sonra bazen yazmıyorduk birbirimize 2 hafta boyunca falan story atarsa yanıt veriyordum. Bu bi ara art arda story atmaya başladı bende bakıyorum ama dedim yazmicam o yazsın çok istiyorsa neyse en son bir story attı stroysini izledim stalk yapmaya koyuluyordum ananı dedim bir şeyler oldu lan çocuk beni engellemiş dedim noldu buna acaba diye ama hiç çaktırmadım. Neyse 1 ay falan geçti ama çocuk sürekli aklımda. Dedim ben bunu arayacağım daha fazla dayanamadım ve aradım bana beni tanımadığını söyledi şerefsiz belki de başka kızlarla konuştu ben yedekteydim kim bilir. Dostlar işin kötü tarafı bu çocuk benim aklimdan hiç çıkmıyor. Sizce napmam lazım?
Güncellemeler
+1 yıl
Okumayıp cevap yazanlar yardımcı olmayanlar evinizi hamam böcekleri bassın inşşşallah
Güncellemeler
+1 yıl
Ya kızlar neredesiniz gelin de akıl verin ya hepinizin başına gelmiştir eminim sjxjcjv
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer