Arkadaşlar lütfen eleştirmenden önce empati yapın işim gereği yurt içi yurt dışı seyahatlerim oluyor ve bir seyahatimde asistanımıda götürmem gerekti ve birlikte gittik esmer uzun saçlı ve gerçekten çok alımlı güzel bir kadın evlenmiş ama ayrılmış Sürekli kur yapıyordu bana ama bu sefer karşı koyamadım ve aynı odada kaldık 3 gün çok iyi geçmişti fakat sorun şu şimdiye kadar tahmin edemeyeceğiniz pahalıkta hediyeler aldım kırmadım hiç kendini kötü hissetmesin diye ama şimdi araba istiyor (mini cooper) almazsam eşime söylemekle tehdit etti bir kez sonrasında şaka dedi ama içimde kuşku oluştu almasına alırım arabayı ama sonu gelmeyecek gibi ne yapacağımı bilemedim 🤦♂️
Bir anlığına bir hata yapmışsın olabilir diyemeyeceğim çok üzgünüm ağabey ama sana tavsiyem kadınla yavaş yavaş bağını koparman vede Tevbe etmen bende sana şunu sorayım meraktan 😂 para mutluluk demekmidir
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hatalar bizim için var malesef zaten hayal kırıklığına uğrattı beni Soruna gelirsek mutlulukta getiriyor ewet ama büyük sorumluluklarda Gelirlerden çok ödenekler, teslimatlar toplantılar iş insanları bağlama çabaları tabi karşılığı çok fazlasıyla geliyor ama şu an ki tek sorunum bu
Ewet tabiki seviyor bende seviyorum dediğim gibi uzun süre karşılık vermedim işten güçten kendi özel hayatım yaşantı tarzımdan ama işte bir yerde yakalandık pişmanlık yaşatmamıştı bana sadece birkaç sms dışında
Yüksek maaş diyorsun ama bide ve anladım kadarı ile de her şeyi şirket karşılıyorsa maaş cebine kalıyor gene arabayı alırdı o senden ne koparırsam kar moduna geçiyor bence