Ne yapacağım konusunda kararsızım?

Arkadaşlar ben 25 yaşında bir erkeğim, Gastronomi mezunuyum, okurken pandemiden dolayı staj yapamadan mezun oldum 2022 de, okurken de ortalama iyi olsun diye (3.25) derslere odaklandım ama tecrübem olmadı maalesef, sonrasında pasta alanında devam etmek istediğim ve özellikle alanı sevdiğim ve özellikle de okulda genel olarak az da olsa o dersleri aldığım için oradan devam etmek istedim ama hem ücretli olarak iş bulamadım hem de bedava iş bulamadım kimse almadı Yalova'da yaşadığım için çok küçük bir şehir iş yom doğru düzgün. Sonra fırına girdim 1.5 sene çalıştım simit açma poğaça yardımcı/çırak olarak ama hep geceydi hayatım alt üst olmuştu yorgunluktan öte uyku düzenim kayınca hayatım da kaydı, sonra askere gittim geldim, ne yapacağımı bilemedim, sonra markete girdim, 2 hafta önce çıktım oradan da, şimdi ehliyet alma sürecim car ehliyet alana kadar bir yerde çalışmayı düşünmüyorum ort. 1.5 ay, şu an ailemin yanında kalıyorum, benim bir meslek ve gerçek iş sahibi olmam lazım, yakın bir arkadaşım bana boyacı elektrikçi tarzı vb. İyi kazanan bir meslek sahibi ol diyor ama orada da vergisiz kazanç var ve ben yasal olmayan işlerde iyi para kazanacak olsam bile içim rahat olmaz çalışamam, şimdi Anne tarafım Ankaralı ve Ankara 'dalar acaba komple Ankara 'ya gidip orada mı iş arayıp daha geniş çerçevede İş bulsam mı diye düşünüyorum ne yapsam kalsam Yalova da iş yok Ankara 'ya gitsem bir ihtimal kendim daha iyi bir iş bulabilirim iş alanı daha geniş, açıkçası nasip olursa evlenmeyi de düşünüyorum ama düşük bir maaş sahibi olursam kendime zor bakacakken başkasına nasıl bakarım diye düşünüyorum çünkü herkes çok iyi maaş kazanacak diye bir zorunluluk yok ve illaki iyi bir maaşa sahip olacağım diye bir garanti de yok bu ekonomi de, çalışan biriyle mi evlensem bundan dolayı çalışmayan biriyle mi emin değilim muhafazakar bir kişi sayılırım dinen ama artık Ekonomik gelecek olarak çıkmazdayım sizce ne yapmam lazım 🫤

Ne yapacağım konusunda kararsızım?