Eşimle 1 yıldır evliyiz ama eşim 30 yıldır evli gibi davranıyor toplum içinde sakalarında bile bu davranışı duzeltemiyorum aşırı takıntılı biri ev işine yardımcı olmaz herşeye karışır sanane diyerek pinpirikli dondurma yese boğazım şişti der yel esse ben grip olcam der öyle biri işten eve geldiğinde elinde telefon pubg oynar hoparlör açık yatana kadar yatakta sosyal medya keşfette dolanır boş boş gel sohbet edelim yok arada aşkım öylesine telefonla oynarken seslenir sırf trip atmayım diye köy çocuğu köye gittiğinde herkese vakti var herkesin işini yapar gece yarısına kadar gel gör ki benimle geçirilebilen vakti değerlendirmiyor yürüyüş yapmaya ayda yılda bir çıksak yaa arkadaşlarını arar konuşur ya da onlarida takar peşimize şuraya gidiyoruz gelin falan zaten sık yapmıyoruz ne işi var arkadaşlarının erkeklerin içinde siz kendi haliniz takılır iken ben yanında çanta gibi hissediyorum kendimi 1 yıl içinde konusarak çözmeye çalıştım bu konuları fakat 2 gün sonra yine aynı derken geçen zeytinyağ gibi üste çıkmaya kalkınca bağırdım çağırdım çünkü sabrım tükendi bosanalim olmuyor dedim ayrı yattık sabah bir şey olmamış gibi hadi kahvaltı edelim dedi o derece takmadı kahvaltı da konuşmaya çalıştım ya kendine çeki düzen ver çünkü benim sabrım kalmadı diye tamam tamam diye konuyu geçmiştirdi kapandı gitti mevzu fakat yine aynı yine aynı elinde telefon iletişim yok sohbet TV açıp izleyelim desem bile 5 kere izlediği filmi açıyor sözün özü ne sorun çözmeyi biliyor ne de ortak paydada karar kılmayı hamileyim kendi ailemin maddi durumu eh işte gitsem çalışırım ederim de son nokta benim için eşim böyle ama maddi olarak evladıma vereceğim olanaklar eşimin yanında farklı ailemin yanında farklı ister istemez ben birde bu adam için ailemi arkada bırakıp gelip evlendim ailemle sırf anlaşamıyor diye nişanlılık dönemin de haklı sebebler vardı şimdi ise ailem dünyanın en kötüsü olsun el oğlundan daha iyidir düşüncesi çıkmıyor aklımdan gel gör ki bebek var bebek olmasa durmazdim da şimdi bile bazen çekme düzelmeyen le ugrasma git diyorum kendi kendime de çok kararsızım
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ondan bir bok olmaz ömrünü tüketme
Zamnala düzelir daha yeni evlisiniz
Bir yilda bunları yazdıysa vay haline
cinsellik te bitti mi
Erken boşalma problemi var kabul etmese de ecazanede şunu alalım desem yok der aktardan şunu alalım desem yok der o konudan da soğudum sırf kendinde problem kabul etmediği için
yani simdi nerden tutsan elde kaliyor. sen bunu nerden buldun
Çalıştığım iş yerinden görücü usulü tanistirdirlar falan o zamanlarda da ben çok kez istemiyorum dedim kendisine aslında tanışma evresinde Nisan 'da düğün öncesinde falan ama o zmanlar kaybetmemek için 2 gün düzeliyordu ailelerde pire için yorgan yakmayın falan filan derken konu evliliğe kadar geldi
yazik olmus. ben evliyim ozel den sohbet etmek istermisin
senden etkilenmiyor saygisida yok.
Çok yüz vermişsin
Biraz soğuk davran
Denedim o zman da zeytinyağ gibi üste çıkmaya başlıyor ben de o zaman konuşmak yerine bağırmaya geçiyorum sonuç değişmiyor
Yüz verme
Sessiz kal
Kendinide üzme
Çapkın birine benziyor konuştuğu olabilir dikkat et
Yok bazen keşke öyle bir şey yapsa diye geçiriyorum içimden araştırıyorum gizli gizli takip ediyorum çünkü onun ailesine göre bunlar problem değil ama konu aldatma vb olursa problem ama araştırmalarım boşa çıkıyor öyle bir şey olsa yakalasam hem rezil ederim cümle aleme hemde dk sinda açarım davayı beni asla aldatmaz diyememde öyle güvenim yok kendisinde yapamaz bende çekindiği için falan değil elden çekindiği için yapamaz isinden olacağı için yapamaz
Gizliden konuşan çok
Pubg de hep kızlar var
Sesli konuşuyorlar
Ben asla güvenmem
Birlikte birşeyler yapsanız daha hoş olur
Kafasını telefondan gözünü başkalarından kaldırması lazım. Hırs yapmış telefona anladığım kadarıyla
Varsa umarım yakın zamanda ortaya çıkar yallah derim o vakit ona
Böyle olunca insan sıkılıyor bunalıyor sende haklısın. Ama konuşunca içini dökünce insan biraz daha rahatlıyor.
Kaldırmıyor inat huyu var bana der inatsın diye ama fakat kendisi inat ben o telefona sinir oluyorum yaa bazen inadına yapıyor gibime geliyor amaç ne bilmiyorum boşanma lafını bile tiye almıyor madem böyle hayat böyle evlilik yaşamak istiyor boşanma lafını ciddiye alsın yaşasın telefonuyla diyorum ama sabrım tükeniyor ciddi manada bir gün bi gelecek eve kapı duvar kimse yok o zaman vah vah mı der ne der bilemiyorum da ah işte hamile olmasaydım bu dediğimi su dk yapardım veya kendi ailemin maddi durumu iyi olsa yine yaparım da sonrayı düşünüyorum
Biraz zaman geçsin bununla uğraşma
Mutlu olmadığın bir yerde duracağını hiç sanmıyorum.
Detaylı anlatmak istersen tabiki dinlerim
Yazmak istersen tabi
Aynı şeyleri bende yaşadığım için sana hak veriyorum
Zaman içinde sabrım öfkeye dönüşünürse eğer dediğin gibi durmam 5 sn daha
Siz naptınız peki çözüm buldunuz mu
Boşandık ya
Buradan anlatmak istemiyorum
Sonumuz aynı olcak galiba
Gizli olmasan takip atardım
Konuşmak lazım
yeniden düşün ayrılığı bence
Cezalandir esini