Kız arkadaşım benden 10 bin tl borç istedi bende verebileceğimi söyledim, sevindi bende kendimi garantiye almak için senet düzenledim , aramızda güven problemi var diyip konuşmuyor , sonucta bugün sevgilim yarın ellerin olabilir diye düşündüğümden bu şekilde yaklaştım yanlışmı yaptım sizce!!!
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Maddi durumun varsa ver neden olmasın yoksa olmadıpını söylersin
Kız düşünür bugün senet düşünen yarın evlendiğimizde sözleşme yapar diye
Hem 10 bin tl karşığında tanımış olacaksın tabi imkanın varsa
Ben 10 bin olmasada ona yakın bir miktar vermiştim
Ve ödemişti bana istememe rağmen
Ve o süreçler içerisinde ilişkimiz çok güzeldi hatta en iyisiydi sonra atandı başka yere gitti senin tabirinle ellerin oldu şimdi arasa beni tekrar istese düşünmeden veririm
Bunda güven meseledi yapmadım ben seviyordum verdim geri verdikten sonra güven oluştu00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİlişkinin ritüelinde ciddi birkaç yanılsama var. Dikkat edilmesi gereken.
İlki ; önce borç vermeyi kabul edip, sonra bunu evraka dökmek... Ya vermeyin, ya da böyle bir evrak gereği görmeyiniz.
Diğeri ; Bu meblağ bir borç, neden siz den isteniyor? Siz banka mısınız? Anne, baba kardeşi misiniz? İlişkilere, para karışır ise, ve uzun süreli, güven bağı, karakterler, karşılıklı sevgi ve gönül bağı oluşmadan böyle istekler oluşur ise, tabiki istenmesi farklı sonuçlar doğurur ve de doğru bir yaklaşım değildir... İlişkideki öncelikler değişir.00 Yorumla
+1 yılİnsanlar nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar hayret ediyorum doğrusu. Ben nisanlimdan bile istemezdim böyle bir şey. Ne kadar zamandır birliktesiniz? Ve ne için istedi bu parayı? Eğer bir hastalık vb biseyse senin teklif etmen gerekirdi yine onun istemesi çok garip
54 Yorumla
Soran+1 yıl1.5 yıldır birlikteyim hastalik söz konusu değil öyle birşey olsa benim yaptığım terbiyesizlik olur , parayı nerde kullanacağını söylemediği için bu şekilde davrandım açıkcası
- +1 yıl
Onun 10 bin lira istemesi saçma, senin de senet hazirlaman bir o kadar saçma. Ama onun yaptığı gerçekten mantıksız. Guvenmiyorsan ayrıl. Bir ilişkide en önemli şey güven
Vermeyin sorsa benim birikimim yok diyin sürekli para istiycek verceksin yine geri vermiycek sizi çok sevse bile vermiycek emin ol oyğzden vermeyin senet yapmanda çok iyi fikir geri verecek sobuçta niye imzalamıyo
42 Yorumla
Soran+1 yılBabasının oğluyum ya senet diyince gururu dokundu hanfendinin
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
119
Cevap
104Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. sevgilinin senden o kadar yüksek bir miktar istemesi normal değil..
iyi yapmışsın..41 Yorumla
Soran+1 yılİyi yaptığımı düşündüm
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır çok doğru bir davranış bu devirde eşe bile güvenemezken sevgili zor sizi teprik ederim zaten hemen tepkisini ortaya koymuş
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Bir kızla çıkmaya başladığımin ilk günü kendine botox yaptıracagindan bahsetti pek dikkate almadım ilerleyen saatlerde birdaha söyledi yine aynı şekilde dikkate almadım. Baktı olacağı yok benden direk borç istedi 8 bin tl. Güler misin aglarmisin şaşırtıcı bir durum birdahada aramadım ve görüşmedik
20 Yorumla
+1 yılİkinizde haksızsınız.
Kız istemekle yanlış yaptı. Kocası degil sin. Yakını degilsin.
Sen senet düzenlemeyle yanlış yaptın. Güvenmiyorsan veririm deme. Kırıcı bir yaklaşım senet sepet iş.
Sevgililer arasında alacak verecek işi çok ciddi ilişkiler ve güven oturmuş ise yapılabilir.34 Yorumla- +1 yıl
Canim 10 bin ama az da değil yani 🤣🤣
- +1 yıl
Erkekleri bankamatik olarak görmekten vazgeçin hanımlar
- +1 yıl
@Lewandowski34 Bankamatik? 😀 😂
Ben hesap bile ödetmem..
Kızın sevgilisinden para istemesini yanlış bulduğumu söyledim. Okumadınız sanırım
Burda ikinizde de hata var. Senet işi biraz abartı olmuş. Ama kızın da sen söylemeden vereceğini garantilemesi lazımdı. Kendi adıma konuşayım ben bu kadar parayı sevgilimden istemem ha istesem bile borç olarak isterim ve bunu bile bile senet imzalattırırsa büyük ayıp etmiş olur o zaman
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden senet yapmakla ayıp etmiş olsun ki , varsayalım kız öldü allah korusun , o parayı nasıl alıcaksın alamazsın elinizde evrak olduğu sürece kanunen alabilirsiniz , gerçek dünyada yaşıyoruz yarın başımıza hertürlü şey gelebilir
- Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı.
+1 yılDeğişikmiş ben eşimden bile istemem ki para kaldı ki sevgilisinden istiyor, insanlar cozutmuş cidden🙈🙈🙈
21 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
10 bin ile ne yapacaktı asıl soru bu 🤔
• Telefon alacak
• Ailesine verecek
• Silikon taktıracak
• Güzellik merkezine gidecek
• Birine borcunu kapatacak
• Mağazaları talana gidecek
Ben yine de geçerli bi sebep göremedim zira ev geçindirmeyen, sorumlulukları olmayan bir kadın 10.000 tl ile alışveriş dışında ne yapabilir aklıma gelmedi açıkçası...01 Yorumla
Soran+1 yılCiddi bir ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum, gereksiz saydıklarınız arasından olabilir
Doğru yapmışsın. Hatta hiç vermesen bile olurdu. Biri para istiyorsa bitmiştir benim için. Borç istemek de ne demek. İnsan nişanlısın dan bile para istemeyez utanır heleki sevgiliden hemde büyük miktar istiyor. İhtiyacı olan 500 , 1000 ister bence bu bile fazla ama 10 bin biraz dolandırıcılık gibi geliyor bana.
03 Yorumla
Soran+1 yıl1.5 yıllık ilişkim de ben bile dolandırabilirmi acaba diye düşündüm açıkcası ona göre bir yaklaşımda bulundum
Soran+1 yılEvet 🙋♂️
İlişkinizin nasıl olduğu ve aranızdaki samimiyet önemli sonuçta bir sebebi olmalı... İsteyebilir kadınlığını size adamış inanmış guvenmis ki istediğine göre sizde ona buna cesaret edecek şekilde bir his vermissiniz ben iş kuracaktim sevgilim değil di dostumdu ama erkekti verdi 16 binlira altiayda geri ödedim sizin bence sevginiz ve ilişkiye bakış açınız samimiyetsiz mis ben olsam bende uzaklastirdim belkide ihtiyacı var di ve yedikat yabancıya gitmemiş sizden istemiş neyse tanımıyorum sizide onuda ben kendim gibi düşündüm benim yorumum bu bol şanslar
03 Yorumla
Soran+1 yılBen vermicem demedim ki güzel bir dille kırmadan evrak düzenleyeceğimi belirttim oda kabul edebilirdi sonuçta , uğruna canımızı vereceğimizi inandığımız insanlar şu an başka yadellerde gerçek dünya böyle birşey , sevgiler mantık ve saygı çerçevesinde olduğu sürece ilelebet dir. Söz uçar yazı kalır ,
- +1 yıl
Valla dostluk aşk sevgi senet imzalayarak sadece güvensizlik ve soğutmaya sebep olur ben dostuma sevdiğime elimden geleni yaptım yaparimda mesela eşimden ayrıldım daha evlenmeden evini tadilat için 30 bin masraf ettim evlendik ama şu an ayrıldık ve hala dostuz ve benim eve harcadigim para umrumda değil paranız var diye sürekli insanların sizin paranız için sizinle görüştüğünü düşünürseniz sağlıklı bir şekilde kimseyle bağ kuramazsiniz bence kendinizi fakir ortahalli tanıtın buda bir kendi içinde çelişki diye düşünüyorum
Soran+1 yıl:) Evlendiğiniz kişinin evini tadilat için neden 30 bin verdiniz anlamış değilim ben bir erkek olarak o parayı hayatta kulandırtmazdım erkeklik gururma aykırıdır , evlilikten sonra neden dost kaldığınız az çok belli bişey :) tek taraflı kullanma durumu var , bakın şu zamanda gerçekten okadar dost yanlısı varki inandığınız insanların inanamayacağınız şeylerine şahit oluyorsunuz , ben açlıktan ölüceğimi bilsem kimseden borç para istemem hele bu kişi sevdiğim ise , bu davranışı karşı taraftanda beklerim, olası durumlar darklı kaza , sağlık , ihtiyaç durumu , sevgilimin böyle durumu yoktu durumu iyi çalışan bir memur
Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Bize de veren olaymış keşke bu arada senet yapmak nedir ya 😂 @gnl_1998
31 Yorumla
Soran+1 yılVermeddim , senet düzenlese idim vericektim
Senedi kabul etsin veya etmesin, bu borcu vermeyi düşünmen bile çok yanlış.. Eşin değil ailen değil, neden 10.000 TL veresin? Ya bu işleri meslek edindiyse? (Her ihtimali düşünüyorum yanlış anlamayın). Lütfen aklınızı başınıza toplayın, Müge Anlı'ya iş çıkarmayın.
10 Yorumlaİyi yapmışsın sevgiliden para istemek ne ya annem babamdan isterken çekiniyo çok doğru bu gün senin yarı ellerin haketmiş..
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. 1. 10 bin tl borc isteme sebebi ne?
2. sevgiliye verilen borc icin senet imzalatmak nasil bir karaktersizlik?
3. guvenmedigin biriyle sevgili kalmak niye?
4. madem guvenmiyorsun, isi ticarete dokmek yerine param yok demek daha iyi olmaz miydi?
5. kiz konusmuyor demissin. utancindan konusamamasi gereken aslinda sen degil misin?
Istedigin sorudan baslayabilirsin.10 Yorumla
+1 yılHadi ailesinden destek isteyemedi. Hadi isteyecek hiç yakın akrabası arkadaşı yoktu. Son çare senden istedi diyelim. Bunu ödeyeceğinin garantisini sen sormadan vermesi gerekir. Ben isteyemem yani. İsteyecek olsam böyle kendime güvendirmek ve emin olmasını sağlamadan almak istemem. Ayrıca ne için kullanacağıda önemli bir konu bence.
10 Yorumla
+1 yılDoğru olanı yapmışsınız şimdi size 2 şey diyeyim;
Eğer sizi kandırmıyor ise seneti imzalayıp paranızı alıp ileride verecektir.
Eğer sizi kandıracak ise eminim ki tribe devam edip ayrılığa getirecek sizden para almaya yanaşmayacaktır. Sahi o parayı ne yapacakmış ki ilginç.11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Niçin isteğini belirtmemişsin.
Acil bir şey yok ise sevgilin dediğin kişinin karakterini, huyunu az çok çözdün isen ona göre davranırsın.
En basiti annesi hastadır istemiştir burda gözü seneti görmez direk tamam der geçer.
Demek ki bunu görüyor ise acil bir sebebten istenmiyor karar sizin.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilini tanımıyon mu? Kaç aylık sevgilisin kaç yıllık zor durumda olduğunu anlamayacak kadar gözlem yapamadin mi? Gözlemlemis olsaydın senet vs gerek duymazdin varsay ki 10.000 TL gitti çöpe ya zor durumda olan birine destek çıktın güya bu da sevgilin. Ha tabi sana da hak vermek lazım şimdi devir yiyici tayfa ile dolup taşti kimse kimseye güvenmiyor
00 Yorumla Sakın kardes ver parayı borç olarak ama ben haram yemem ilk fırsatta ödüycem diycek o şartlar la alırım. Verdigğnde bikaç güne engelliycek her yerden seni. Bi şekil uşastıgında aaaa ne kıymetli paran varmış arama birdaha şikayet ederim iftira atar hapis yatırırım bu şekilde yüzlerce erkek hapis yattrdım diycek
00 Yorumla10bin TL az para değil, ne yapacakmış o kadar para ile? Sen haklısın..
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum söylemedi , o yüzden bu şekilde davrandım
+1 yılOlmasi gereken bu. Odemede sorun cikartmayacak insan buna kizmaz bence. Herkes yolunda yemin ederim.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısınız, mantıklı bir şekilde ben ona senet düzenleyelim dedim, üzmeden kırmadan , onun tepkisi hemen ayrılmak oldu
+1 yılKarşılıklı saçma bir ilişki olmuş sizinki. Siz sevgi ticareti yapıyormuşsunuz sanırım
13 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka , her çıktığım sevgiliye 10 k verirsek enayi olmuyormuyuz, burdan yasması kolay , siz benimnyaptımı yapın bakalım senetle sevgilinize 10 k verin bırak 10 k yı 1000 tl vermezsiniz saçmalamayın
- +1 yıl
Zaten dikkat ettiysen karşılıklı yazmışım. Sadece senin ki değil onun ki de saçma olmuş
Soran+1 yılSevgi ticareti kelimesine karşılık öyle söyledim sevgi ticareti ne demek onu açıklayın bi?
- Aşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılYoo çok haklısın 10 tl istemiyor sonuçta büyük bi para istiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılMaddi durumum iyi olduğunu bildiği için , bu yaklaşımda bulundu bende onun anlıcağı tarzda bir yaklaşımda bulundum
Onun senden 10 Bin TL istemesi yanlış, senin de ona senetle gitmen yanlış. Vermeyi hiç kabul etmeseydin daha iyiydi. Ayrıca evet, seni söğüşlemeye çalışıyor. Bu kadar parayı ben babamdan isteyemem. O kalkıp da senden istiyor...
42 YorumlaNe kadinlar var bee. Ulen ben yorulmasin diye eve biraktirmiyorum ac oldugum halde o odemesin diye tokum diyorum kadin para istiyo 😒
64 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun vallahi takdir ettim. Allah gönlüne göre versin...
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaklısın. Bu devirde insan babasına bile güvenmeyecek. Senedi kabul etmezse keyfi bilir ama iyi yapmışsın bence
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılİyi yapmışsın mk ne olacağı belli olmaz.. evliyken alıp giden var parayı ne demişler babana bile güvenme
43 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle maalesef,
- +1 yıl
Boşver sıkma canını
Soran+1 yılÖyle yapıyorum🤗
+1 yılHayır doğru olanı yapmışsın, böyle bir tepki verdiğine göre amacı borcunu geri vermek olmayabilir. 3 günlük kızlara güvenmeyin, sizi parmaklarında oynatıyorlar.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakın verme bende sevgilime 9 bin verdim geri vericem dedi vermedi
29 Yorumla
Soran+1 yılÜzüldüm sizin için , vermedim zaten
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmışsın gitsin kredi çeksin ihtiyacı varsa sen banka değilsin
Soran+1 yıl1.5 yıllık bir ilişki sırf bu para yüzünden bitebiliyor
Cevap sahibi+1 yıl1,5 yıldır mı birliktesiniz haaa bizim 3 aylıktı
Cevap sahibi+1 yıl1,5 yıllık ilişkiyi zaten ciddiyete bindirmiş olman lazım yüzük aileler söz falan ve gayette verilir 10 bin ben daha az sanmıştım
- +1 yıl
Sen nasil 9 bin verdin ya sakamisin
Soran+1 yılValla ondan önce 3 yıllık ilişkim vardı benimle çıkarken teyzesinin oğluna kaçtı , yıllar sebep olmuyor maalesef
Cevap sahibi+1 yılHastane için gerekmişti acildi iki gün sonra çıkınca vericem dedi vermedi bende üstelemedim üsteleyemedim../
Cevap sahibi+1 yılİnsanlar kötü..
Eğer ciddi bir mesele için istemiyorsa bu parayı bence vermemelisin kesinlikle. Seni bankamatik olarak görmemeli ve bunun için küsüp darılan birine yol ver gitsin
23 Yorumla
Soran+1 yılÖzellikle sordum parayı ne için kullanacağını söylemedi söylese belki farklı yaklaşabilirdim , sevgilim olabilir ama gerçekten şu zamanda iyi niyetimizi boşa çıkaranlar çok oluyor
Soran+1 yılEvet içsel sesimi dinledim davranışımda o şekilde oldu🙏
Merhaba,
Çok iyi yapmışsınız ve lütfen derhal sektör edin yol verin, koptuğu yerde bırakın!00 Yorumla
+1 yılEe sonuna kadar haklısın ama yanlış anlama birazcık da S. alaksin yani. Değil sevgilim bu devirde oz babama bile borç para vermem yani yok deseydin ya. Senetle bile para verilmez valla
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl10Bin akrabana versen, yarın ondan bile sorun yaşayabilirsin. Temkinli olman doğru bir karar. Trip atıyorsa da gitsin bankadan çeksin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yılValla en doğrusu zaten parayı alıp bence ayrılırdı paraya sıkışan bankaya da gidebilir daha nişanlı değil bişey değilsin
10 Yorumla Bence doğru yapmışsın bu devirde kardeş kardeşe o kadar para borç vermez. Parayi veriyorsun işte teşekkür etsin. Sen nerden bilesinki bi ömür boyunca yaninda olacak? Doğru etmişsin
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende öyle düşündüm
+1 yılBence yanlış yaptın. gram altın cinsinden borç ver. sonuçta bugünün parası yarın aynı değerde kalmıyor.
10 Yorumla
+1 yılBence hiç verme. Verirsin alamazsın dert istersin ayrı dert utanır isteyemezsin o da ayrı dert. Param yok de geç
21 Yorumla
Soran+1 yılEn azından adil olmaya çalıştım , sevgilim sonuçta 1.5 yıldır , vermesem gene aynı bu tripleri yapıcaktı , en azından verip kendimi evrakla garantiye alarak ilişkiye zarar vermemek istedim ama onda öyle bir düşünce nerde
10 bin tl borç istemek nedir ya. Konuya girmeden borcu isteyenin kız olduğunu anlamıştım. Telde gözükmüyor hangi cinsiyetin konuyu açtığı ve tahminim doğru çıktı. Ben olsam 1 tl bile vermezdim. Kızlara para yediren erkek betadır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEn iyisini düşünmüşsün kral para kolay kazanılmıyor aynı duruum benimde bşıma geldi sözleşme yaptım bende kefil gösterdim o zaman işine gelirse dedim ama gururuna yediremmişti bende yol verdim dikkat ett
00 Yorumla
+1 yıltayip gibi yapacak bu da.. iban atip 10 tl isteyecek 128 milyar ve damat kaybolacak
kesin akpli pudra sekerci manitan
secim icin yarini bekleme
erken secimle postala manitayi
birak baska parti gelsin00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı.
+1 yılKanka karın olmadıktan sonra neyin 10 bin tlsi ha bak şöyle bir durum var. Gerçekten seversin onun sevgisinden emin olursun, ailesi hastanelik olur verirsin de 10 bin neyin 10 bini bir ikincisi sevgililikse sal boşver her şey olabilir yapma derim
00 Yorumla
+1 yılGüven Problemi mi Bu Ne Ergence Birşey Böyle Birşey Olabilir mi? Zaten Bir Birinize Güvenmezseniz En Başında Sevgili Olmazdınız Ve Şöyle Soyliyim Kardeşim Boş Yere Trip Yiyorsun Yolla Gitsin Hiç Umursama.
01 Yorumla- +1 yıl
10 Bin TL Bu Devirde Az Buz Bir Para Değil 10 TL 20 TL Olsa Ver de Bu Paralar İsteniyorsa İş Başka Yerlere Gidiyodur İndirme Şeyi Yüksek Dikkat Et Derim
Aga sorsana ne içinmiş. Bu arada 10k parayı değil sevgilimden annemden babamdan istemem. Ya banka borcu vardır. Ya kazıklayacak. Hani iyi bir niyet durumu olsa sana "bana güvenmiyorsun"demez. Sen söyle ona versene bana 2 bin lira diye.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılMerak ettim kaç yıllık kız arkadaşın bu? Ayrıca doğru hareket ediyorsun öyle kolay kolay güven olmaz bu konularda evlenmeden, çünkü ne zaman terkedileceğini ne zaman elin olacağını kestiremezsin ve hayatını alt üst eder, değmez böyleleri için...
00 Yorumla
+1 yılEn doğrusunu yapmışsın insanın babası annesi kapı dışarı koyuyo bu zamanda neyine guveneceksin bu kadar 100 lira 200 lira değil sonuçta hep iyi gününüz olacak diye bişey yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Haklısın. Yol ver gitsin. 100 lira bile verme alamazsın geriye
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. En iyisini yapmışsın, babana bile güvenme devrindeyiz.
10 Yorumla
+1 yılBöyle işlerde param yok demesini bilmelisin. Senet falan saçma olmuş ama kimseye güvenilmez bu zamanda malesef
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. En iyisini yaptın belkı vermıcektı güvenı bahane ediyor
10 Yorumla
+1 yılKız kankim dediğim hain ve alçak kız kurusu, 2000 liramın üstüne yattı. Ödeyemeyeceğini anlayınca cinsellikle borcunu kapatmaya çalıştı. Ben kabul etmedim. O para inşallah sana yar olmaz, dedim. Bundan sonra öz kardeşim borç istesin vermem. Gitsin çalışsın.
Kardeş bence kız borcu ödeyemeyebilir. Bu zamanda kimseye kefil olunmaz. Ha illa vereceğim diyorsan ver. Vadesinde ödemezse o zaman protesto hakkını kullan.01 Yorumla- +1 yıl
10.000 lirayı istemesi normal değil.
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/DR4kO2XwfRoEvet olabilir ve benim aklıma bu video geldi
00 Yorumla
+1 yılya abin istese hiç düşünmeden o kadar para ne gezer bende diye aglanmaya başlarsın ver kıza 10 bin 1 kere verir sana odesmek için s. ktigim malı bide burda soruyor
00 YorumlaVer gitsin be en kötü hapise düşersin aşkı için haberlere çıkarsın. 5 kuruş verme gitsin bankadan çeksin. Kendine güveni olsa ödeyecek olsa o senete imza atardı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Herkes haklısın demiş ne saçma yaa özellikle senet ben anında terk ederdim. İlk defa böyle bir isteği olduysa yardımcı olmalıydın bence. Hee sürekliliği varsa haklısın.
02 Yorumla- +1 yıl
Ciddi misin? 10 lira istememiş 10k istemiş 🤔
- +1 yıl
@drnfb asıl sen saçmalama alt tarafı sevgili , kocası değil bişey değil niye vermesi için salak olması gerekiyo :D
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl"Bugün sevgilim yarın ellerin olabilir" ne kadar çirkin bi cümle! Böyle düşünüyorsanız kimsenin duygularıyla oynamayın daha fazla
04 Yorumla- +1 yıl
Sen her seninle sevgili olana sonsuz güveniyosun yani
Soran+1 yıl@TokEvinAçKedisi_ Gerçekleri söylemek çirkin bir cümlemidir? Sevgili olupta başka sevgiliye gidenler, ya da evli olupta aldatanlar , nişanlı olupta başkasına kaçanlar serisi diye kitap olur bu dünyada ,
- +1 yıl
Kimseyle sevgili olmuyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılDoğrusunu yapmışsınız.
Para, daima düşmandır.
Anayı, babayı evladı birbirine düşürür.
Para budur.
Güvenin teminatı belgeye dayalı olmalıdır.
cut.00 Yorumla
+1 yılKeske yok deseydin bi sekilde daha iyiydi yani, boyle kırıcı olmuş yani sanirim baska sekilde bukadar kirilmaz insan. Ben olsam bende vermezdim yani sevgili sonucta ama bahane soylerdim bir sekilde
00 Yorumla
+1 yılBen hesap odetmeue bile cekinirdim kız 10 k istemiş. 🤣🤣 haklısın bence. Sonuçta 10 lira değil 100 lira değil 10bin yani yap senetini yoksa kalırsın verdiğin parayla
30 YorumlaAklın varsa senetle de vermezsin her gün izliyoruz haberleri bu şekilde dolandırılanları ben şahsen isteyemem ya kimseden para borç da olsa
13 Yorumla- +1 yıl
Nişanlı ya da eşinden istersin oda borç olmaz.. borç derse işler sarpa sarar ve hiç verilmez o paralar
- +1 yıl
Bence nişanlıdanda alabilirsin oda kendine istediğin birşey almak geri kalan verilen paraları kimse borç veriyorum demesin. . ben bugüne kadar hep borç verdim ama almadım verdiğim paralarda gelmedi
Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. Güvenmiyorsan param yok diyecektin,
Veririm dediysen senet lafını etmeyecektin, o parayı unutacaktın.10 Yorumla
+1 yılBir Sahte gelin daha 😂😂
müge anlıyi izleyinnnn şiddetle öneririm11 Yorumla
Soran+1 yıl😔
- Devamını Gör (163)
Devamını Gör(208)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim benden 10 bin tl borç istedi. Söğüşlemeye çalışıyor olabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler