ılk konustugumuz gunden berı durumunun kötü olduğunu bılıyordum devamlı anlatıyordu en sonunda benden 8.000 tl lik kredi borcunu ödememi istedi ılk defa boyle bısey basıma geldı ne yapmalıyım sımdı sızce
Cevabın nedir?
Bu sizin aranızdaki ilişkiye bağlı. Sonuçta nişanlın değil, kırk yıldır tanıdığın biri değil. Sadece erkek arkadaşın. Mantıklı düşünmekte fayda var. ;)
Hayatta bana birşey olmaz dediğimiz için kaybetmiyormuyuz zaten hep? Kendimizi güvence altına almıyoruz ve sonunda dediğimiz şey başımıza geliyor. Onu ne kadar zamandır tanıyorsan, ne kadar güveniyorsan, onun hakkında ne kadar fazla bilgi sahibiysen ona göre kararı sen ver. Karşılığında da senet imzalattır.
Ayrıca 8 bin TL kredi borcunu kapatacağına bu ayın taksidini ödemende daha mantıklı. En azından çalışıp, toparlayıp bir sonraki taksidi ödemesini sağlayabilirsin.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence vermemelisin. Bu adamın ailesi var. Yakınları var. En son çare olarak sana gelmesi gerekirsen sanırım ilk olarak sana gelmiş.
Ben senin yerinde olsam ya da kız arkadaşım isteseydi asla vermezdim. Sonradan keşke dememek için vermemelisin.07 Yorumla- +1 yıl
Nasıl 8000 tl borç yapmış? Ne kredisi çekmiş? Madem babasından korkuyor babasına haber vermeden mi kredi çekmiş?
- +1 yıl
Fenerli dost asıl cevabımı vermeden önce birşeyden daha emin olmak istiyorum. Ne zamandır ilişkiniz var?
- +1 yıl
2 aylık bir ilişkin var. Çocuğa inanmıyosun yeterince haliyle. Birde söyledikleri sanada mantıklı gelmemiş. Kuvvetle muhtemel kimseyede gelmeyecek :)
Boşver paranı falan verme. Eğer verirsen " Dertsiz başına dert alırsın "
Senınle basından berı para ıcın bırlıkte oldugu hıssıne kapıldım. Sakın oyuna gelme. Kac yıldır bırlıktesınız bılmıyorum aılesını vs tanıyormusun bılmıyorum. Ama senden once her yolu denemiş olması lazım senden bu parayı ıstemesıı ıcın. Birde hesapları dahi ödüyorum demişşin. Erkek adam hesap ödetmemeli. Oyuzden tabıkı verme. çok pişman olursun. Hatta bence sen bu cocuğu sevmiyorsun. Ayrılmanı tavsiye edrim.
00 Yorumla
Bunu senden isticek kadar adam değil hani nisanli falan olsaniz okeyde yok yani sevgiliyken olmaz kibarca bendede yok falan de bisey uydur verdiğin le kalirsin
02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
67
Cevap
147Cevap
+1 yılsız kadınları anlamak oldukca güç erkek adam kadından para ıstermı hele borc para demek okadar karaktersız bırı. böylelerını nereden bulursunuz bılmem. adam olsa zaten başka arkadaşlarından aıle dosltlarından eş akrabalardan blur. bence en kısa sürede para olayı bır kenara zahtı muhtereme yolu ver. yoksa cok başın ağrır. bellılkı hayır dıyebılen bırı degılsın sende bır yalan uydur kendı borçlarım var dıyerek ve ufak ufak uzaklas
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılver ya da verme demek bize düşmez o senin çocuğa verdiğin değere senin durumuna yaşadıklarına bağlı biryerde. benim aşık olduğum adam istese zor durumdaysa ve imkanım varsa sonuna kadar arkasında dururum ama bu benim ona olan sevgimle güvenimle alakalı..
00 Yorumla Selam herkeze günaydın.
Sakın sakın elinde warsa dahi werme belki maddi durumunuz iyi hesabında para oldugunu filan biliyorsa maksadı senden para kopartmak anan degil baban degil kocan degil neyin parası senet yok sepet yok
bende o para ne gezer ailemin durumu iyi olabilir ama benim param yok harcamalarından kıs erkek adamsın 6 ayda ödersin o parayı bişeylerin çabasını sarf et sen bana böylemi gelecek ewlilik ömür werecen de tepkini koy ortaya.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYorumlara bakıyorumda Herkez verme Demiş, Acaba isteyen Arkadaşı tanıyorlarmı Yoksa kendileri olsa Vermezler Diyemi Öyle Diyorlar. Bende Kız arkadaşımdan borç aldım 8bin Değildi ama ona Yakın bir Rakamdı Geri de Paşa Paşa ödedim. Önemli olan Nekadardır Tanıyorsun Ödeyeceğine Eminmisin Çevresinde NAsıl tanınıyor Daha önceden Bu şekilde Ticaret yaptığı kişiler varsa Sor. Kendini belli Eder Zaten İyice Düşünüp Öyle karar ver. Unutma İnsanları Kaybetmek 1 Saniye Sürer Ama KAzanmak için Yıllarca uğraşırsın.
00 Yorumlaya kız isteseydi erkeklerin çoğu verirdi, erkek kızdan isteyince ne oluyo? işsiz gücsüz bir kızsa zaten istenmezde ama imkani varsa vermeli tabi, ben şahsen düşüncem;
kız erkekten isteyince vermeyince yan çiziyorsa kız
erkek kızdan isteyincede vermiyorsa erkek yan çizmelidir, yollarını ayırmalı 3 kuruş paranın lafını yapandan bişi olmaz zaten00 Yorumlameyra bu sorunun cevabı sende sen kimseye aldırış etme eğer karşındaki kişiye güveniyor , onun seni gerçekten sevdiğini düşünüyorsan ve ileriye dönük bu adamla bir şeyleri planlıyorsan düşünmen bile hata ama en ufak bir tereddüt 'ün varsa verme
Ben de zamanın da paraya sıkıştım gerçekten bulmam gereken bir paraydı artık son çare kız arkadaşımdan istedim oda çıkarttı verdi biraz ezildim kabul ediyorum fakat çarem yoktu. İlk fırsatta da ne kadar para aldıysam geri verdim.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"olsa canım feda ama bendede yok" klişesine sığın
"para senin itin köpeğin olsun ama yeni şunu bunu ödedim para kalmadı" derneğine üye ol
"paranın lafı olmaz hallederiz" diyip sallayıp duranlar kervanına katıl.
sonuç olarak güveniyo olsan bize sormaz direk çıkarır verirdin ama sorduğuna göre güvenmiyosun madem verme ;)10 YorumlaYanlis anlama ama de yarın birgun ayrilirsak seninle birlikte parayi kaybetmek istemiyorum sonucta insanız ve paraya ihttiyacimiz var de ve noter tastikli senet yapin 8.000 tl lik ve varsa durumun ver tamam derse geri oder zaten yok olmaz sevgilinim falan falan derse verme sonrasinda ayrilicaktir benim fikrime göre :)
00 Yorumlaeger o kadar paran varsa ve vermek istiyorsan ona boş senet imzalat oyle ver. baktin ki geri vermiyor boş senete yavasca 100 bin tl yaz hayatini karart :) yalniz bunu noter ya da avukat esliginde yapman lazim. ve ayrica bir borc sozlesmeside hazirlaman gerekiyor hukuki olarak.
00 YorumlaSana hep durumunun kötü olduğunu söylemesi seni nasıl uyandırmadı? Baştan beri senden para istiyoduda sen anlamayınca açık açık sordu artık çakal. Kusura bakma dersin ben bu parayı ödeyemem. Ve açık açıkda söyle ona güvenmediğini sonuçta sadece sevgilin tekmeyi yeme olasılığın %100!!!
00 Yorumla
+1 yılbence Kesinlikle vermemelisin. bu sadece seni kullandıgın gosterir. yoluncak kaz yerıne koymuş seni. arada hiç bir hukuk oluşmadan sırf sevgılyız dıye para ısteyen erkekten adam olmaz. bence uza. eger vermessen ılıskımız bıter sevdıgıne ınanmam tarzı sozlerde senı gaza getırmesın...
00 Yorumla
+1 yıl100 değil 1000 değil arkadaşım 8000 dile bile kolay değil saçmalama o kadarı ödemeyi annesi babası yok mu bunun seni kullanmasına izin verme o borcu yaparken düşünecekti ödeyemeyeceği borcu yapmayacaktı
00 Yorumla
+1 yılBenimde 7 bin borcum var arkadaşım o kadar iyi niyetli isen benim borcada bir el ati ver :D dua ederim sabah akşam :D :D
Saçmalama arkadaşım 8 bin az para değil hiç bulaşma. Çalışsın ödesin sakın bulaşma sakın. ;)00 Yorumla
+1 yılaranızdaki muhabbetin ne kadar ileri olduğunu bilemiyorum ancak çok paran varsa ödemez koymaz diyorsan.
yalnız ben kesinlikle böyle birşey diyebilir miydim bilmiyorum.(anlatım bozukluğu olduğunun farkındayım)00 YorumlaSonrasinda cekil gitme ihtimali cok yuksek. Erkek, evli falan degilse ve kiz parasi yiyorsa hatta borcunu odetiyosa adamlik kirintisina bile sahip degildir. Tek kurus bile odeme ve o gurursuz adamdan ayril.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılne zamandır birliktesiniz bilmiyourm ama,
bu yöntem Dolandırıcılık konusunda eski yöntemlerinden birisidir.
kısaca KULLAN ve KAÇ taktiğidir bu.
bence dikkatli ol. sakın kanma20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 730 cevap paylaştı.
+1 yılÖde gitsin sonuçta bir nusubet bin nasihatten iyidir :D
10 Yorumla
+1 yılTabi ki bir şey yapmayacaksın
Sevgilisin diye onun sorumsuzluğunu üstlenecek eğilsin10 Yorumlaodemek istemiyorsun seeen beli belli. ama cok varsa ode bari bise olmaz. ayrica erkek adam nasil ya cay bile ismarlatmaz sevgilisine tam bir abaza lafi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bence ödeme müğe anlıda bir kız 5 bin lira sevgilisinin borcunu ödemek adına kredi çekmiş adam meğer 5 6 kişiyi bu şekil dolandırmış yok de tanıştıgın günden beri para sıkıntım var diye sana ilk günden beri dolandırıcıdır
00 Yorumla
+1 yıl" Erkegine güvenen bir kız : Eger ondan eminse borç vermelidir. Ama Emin degilse O kadar paranın olmadıgını söylemeli ve makul bir miktar verebilecegini söyleyip bankaya yönlendirmelidir"
@@@ By Sevgi Fırtınası @@@00 YorumlaBorç isteyeceyi en son kişi sen olmalıydın. Karaktersiz ve gurursuz bir adammış. Açlıktan ölmüyor sonuçta, 8 milyar istediğine göre. Kurtulmaya bak derim, çok küçük düşürücü ve rahatsız edici bir durum
20 Yorumla
+1 yılÖdeyemeyeceğim bir parayı kimseden almam hele de bu sevgilimse hiç istemem bile. Bence verme ve uzaklaş o adamdan
10 YorumlaGüvenmediğini burada soru sorarak ap açık belli ediyorsun zaten, içini rahatlatmak için bunu yapmamalısın ödemek istemediğin ortada
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar süredir birliktesiniz? Aynı durum bende var ama miktar o kadar yüksek değil 1000 tl istedi 300 verebililecegimi söyledim. Ki bu 300 zar zor torparladim. Onu verdikten sonra 50-20-30 istemeye başladı... onun da kart borcu var. Hiç bulaşma derim ben nasıl kurtulacam bilmiyorum, seviyorum da.
13 Yorumla- +1 yıl
Kullaniyo resmen seni aldatiyodurda banko benden soylemesi
Cevap sahibi+1 yılGeri ödeyecegini soyledi. Gerçekten ihtiyaci var biliyorum ama ben de onun için zor durumda kalıyorum da belli etmiyorum. 18 yaşındayim zar zor topladim parayi ama bilmiyorum inşallah dediğin gibi degildir. Herkes bir olmaz ya... @YagamiLigth
- +1 yıl
Valla bilmiyorum dostum ama durum bence odur ya cocugu tanimiyorum dogru diyon 10parmak bir degilde dedigim de ihtimali yuksek
Sakın. Ve en mantıklısı ayrılman. Daha 2 aylık bir iliskide bunu rahatlıkla söyleyebiliyo garip :/Böyle bir adamla ilerde evlenmeyi düşünemezsin heralde!!
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sevgili ve evlilikte para konu ise sorunlar baslar.
Ailesi yardim etsin
Yok Sevmiyorsun vs derse bide para ve wsk karismamali10 YorumlaPara isteme benden buz gibi sogurum senden, sozu herkes icin gecerlidir benim icin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖde kanka bence hem sevap kazanırsın. Para nedir ki kapitalizmin simgesi. Ben olsam öderdim
30 Yorumla
+1 yılsende inandın tabi salak gibi :) erkek adam kız arkadaşından bırak 8 bin tl yi bir çay ısmarlamasını bile kendine yediremez nasıl bir adamsa anlamadım
03 Yorumla- +1 yıl
salaklık demeyelım de ben oyle karsımdakı ınsana yuklenen bı ınsan degılım herseyı esıt yasamak ısterım eger yoksa her halıkuarda ona tabıkde yardımcı olurum ama 2 3 aylık bı ılıskıde bana boyle bı teklıfte gelmesı en basından berıde devamlı durumundan bahsetmesı ve en onemlısı o kredıyı neden cektıgını acıklayamaması durumu karısıtrıyo
- +1 yıl
şimdi evli nişanlı olsanız yıllar süren bir ilişkiş olsa hadi neysede ama iki üç aylık bir ilişki sana tavsiyem lütfen sende diğer kızlar gibi salak olma azcık akıllı olun
- +1 yıl
Diğer kızlar gibi salak olma diyorsun pardon ama sen ne tür malsın..
+1 yılHayat müşterek gerçekten zor durumda olduğunu biliyor ve onu gerçekten seviyor isen bir defaya mahsus bu isteğini geri çevirme bence yardım yapabilecek durumun varsa yapmani tavsiye ederim dünya bir günlük değil...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılProfilinde bekar ama burada erkek arkadaşı olduğunu söyleyen kız tam bir ironisin.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayır ilişkisi var yapiyorsun zaten evli değil.
+1 yılkuzenimde aynısını yapmış sevgilisi için kredi çekmiş sonra ayrıldılar ve çocuk parayı da vermiyor. kızın evine haciz geliyordu az daha. sakın böyle bir hata yapma ne olursa olsun. tecrübeye sabittir...
02 Yorumla- +1 yıl
belki erkek arkadaşın gerçekten ihtiyacı vardır belki de ilerde geri öder ama belkiler ile yaşanmaz ve aksi durum olursa eger sen zor durumda kalırsın ödeyemez isen siciline işler bütün hayatını etkiler o yüzden kibar bir şekilde geri çevir
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen ödemezdim. Sanki 80 lira istiyor, bu ne rahatlık böyle !
20 Yorumla
+1 yılSakin yapma pişman olursun farzet bitti. bitmez deme bir sözü bile yeter bitmesi için 100 lira değil ki odeyesin
01 Yorumla- +1 yıl
ben erkek arkadasimi Fac e den islemistim sonra buluşma karari aldik. facedekinin ben olduğunu bilmiyordu. faceden ama benim param yokki dedim o da gel ben karsilarim dedi. anlasip face i kapattik sonra benim sevgilim beni aradi benim param vardi arkadaşa borç verdim sen de varsa bana gönderir misin dedi. sanki ben bilmiyordum o kizla yiyeceklerini. yani demem o ki kimseye guvenme
Karşındakine bağlı tabiki. Ona güveniyorsan ailen felan tanıyorsa yardımcı ol tabi ama öyle değilse tabiki verme... Kandırma olasılığı çok yüksek :/
00 Yorumla
+1 yıltabi ki ödemeyeceksin. senden nasıl böyle bişey isteyebilir. 8 bin lira az para mı be. hadi miktarını bir tarafa bırak bu ne rahatlık?
00 Yorumlasenden almayı planladıgı parayla yedek oyuncuya bir araba bile alabilir:) çünkü adam olan 2 3 aydır tanıdıgı bir bayana borcum var bile diyemez çekinir..
10 Yorumla
+1 yılbenimde 600 küsür bin kredi borcum var.
sana zahmet..12 Yorumla- +1 yıl
Ev aldım ;)
+1 yılBen ödedim de Noldu bıraktı gitti g*t hala borcunu ödüyorum sakın yapma
10 Yorumlayarın senden ayrılmayacğaının garantisi var mı? vereceksen bile senet falan imzalattır çıkar dünyası olduğunu unutma
00 Yorumla
+1 yılSakin sakin delimisin?
32 Yorumla- +1 yıl
Ayril gitsin geleceginiz yok. Evlenemezsiniz de.
Güveniyo musun ona? Seni gerçekten sevdiği için yanında olduğundan eminsen ciddi bir birliktelikse öde bence. Ama böyle değilse bağını bile kopar
00 YorumlaSende para olduğunu biliyor o yüzden istemiştir.
Demekki sen ödeyebilecek durumdaymissin. Öyle olmasa zaten istemedi.
Guveniyosan ver gitsin00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 617 cevap paylaştı. Oha bu ne büyük tesadüf. Ablam sozlusune tam 8 bin lira Kredi çekip tak diye verdi eline parayı. Aylar oldu hala dümen. Acaba aynı kişiden mi bahsediyoruz olur mu olur
01 Yorumla
+1 yılabllacım sakın salaklık yapma bu devırde babana bıle guvenmeyeceksın. bıri benden borc ısterse cıkarırım cebımde ne kadar varsa verırım ama daha fazlası olmaz. helekı boyle bır donemde.
10 Yorumla
+1 yılsonra ayrılmıyacağı ne malum bence uzak dur l*n bir erkek sevgilisinden nasıl borç ister o krediyi aldıysa ödemeyide göze almıştır bence yok de verme çok mu zenginsin kızz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı. O senin erkek arkadaşın değil daltonlarin en küçük boylu olanı :)
10 Yorumla
+1 yılverme çalışıp kendi ödesin. sürekli sana neden borçlarını anlatıyo? verme tabii ki
02 Yorumla- +1 yıl
ek iş yapsın? nasıl bir erkek arkadaş sevgilisine ödetir borcunu? vermesin babasına?
tabiki ödeme erkek adam ödesin çalışsında işi ne sanamı güvenmiş sakın verme bak sakın
00 YorumlaÇetrefilli bir iş daha. Kocan değilse niye veresin.
00 YorumlaSaçmalama ya tabi ki ödeme 8 lira değil ki :D param yok de
00 Yorumla
+1 yılSenin beynin yok mu saf mısın erkek arkadışını tanıyan eden sensin bu konu hakkkında buradaki insanların görüşünü almaktan daha salakça birşey olamaz. soru sormak için soru soruyorsun resmen.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı. sevgili borcu ödüyorsan benimlede çıksana ne istersen yaparım valla ayaklarınıda yıkarım :) ama merak etme tipim iyi her ortamda bukalemun gibi uyumumum vardır :)))
00 Yorumla
+1 yılSende 8.000 tl lik kredi borcu taksidini kapatabilecek potansiyeli görmüş olmalı ama erkek arkadasında olsa olmaz miktar büyük güveniyorsan ver güvenmiyorsan verme sonuçta eşin değil...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşahsen ben olsam param olmasa sen hesap ödeme diye parkta oturmayi tercih ederim. elinoglu herseyi geçiyor kredisini sana ödetcek. erkek arkadasim diye sormuşsunda. erkek olmamış. azcık grur olsun be
10 Yorumla
+1 yılbence verme kardeşim durumu ne kadar kötü olursa olsun para istemesi yalnis bisi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam ödemem. Sevgiliymiş. eşim olsa ödemem, herkes yediği boku temizlesin arkadaş. :))
00 Yorumla Güveniyorsan verebilirsin biz tanımıyoruz ki adamı sen tanıyorsun ama iyice düşün başka bir amacı da olabilir
00 Yorumlazengın olsam ve verdıgım kısıye degecekse verırdım. ya cok sıkısmıs cıkar yol bulamamıs yada.. onu sen anla :) bunu analız etmeye alıs
10 Yorumla- Devamını Gör (154)
Devamını Gör(199)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem