- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkilerde paranın çok önemi olmamalı. Ama bu kullanma boyuta gelirse işin rengi değişir. 2 milyarı alıp sonrası ödeyip tekrar istese idi daha farklı bir yaklaşım içinde olabilirdin gibime geliyor. Birini ödemeden ötekini istemesi ayrı birşey olmuş. Ayrıca onun ailesinin borcunu sen ödemek zorunda değilsin. Bu onu ve ailesini ilgilendirir. He erkek arkadaşın hastadır ve gerçekten kendi için lazımdır istemem üzere bile verilebilir. Çok iyi tartıp biçip karar vermelisin. ya da direkt bir öncekini geri vermedin ki şimdi gene istiyorsun da diyebilirsin.
216 Yorumla
Soran+1 yılİşte sözünü tutmaması zoruma giden yoksa canımdan can koparıp yine yollardım parayı ne var ama sözünü tutmaması beni rahatsızı ediyor
- +1 yıl
Peki siz hiç demediniz mi ikinci defa parayı isteyince bir kere daha vermiştim onu bile daha ödedin. Sonuçta sen onu ona borç vermişsin geri almak kaydı ile. Hibe etmemişsin ki. Bence farklı bir durum var olabilir oturup bunun konuşulmasında fayda var diye düşünüyorum.
Soran+1 yılDemez olurmuyum parayı benden ister istemez dedım kendisine... Senden hibe istemiyorum borç para istiyorum dedi
- +1 yıl
O zaman şunu söylemeliydin verdiğim 2000 tl. yi önce alayım ki ondan sonra hem senin istemeye yüzün olsun, hemde benim sana vermeye bu kadar basit :) :)
Soran+1 yılBugün acil lazimmis hemde bugün şartmış o yüzden vermeliymışım diğer parayla 30. da verecekmiş içim gitti belki gercekten ihtiyaçi var diye ama yok dedım
- +1 yıl
Yapcak bişi yok önce verdiği sözü tutmalı idi. Ayrıca 2.000.-TL. gerçekten iyi para. Çoğumuzun belkide maaşı birinden bir para isterken sanki 20 tl istiyorlar gibi istiyorlar. Belki gerçekten ihtiyacı vardır, belkide ne kadar koparsam kardır mantığıda güdüyordur bilinmez.
Soran+1 yılAynı görüşteyim ama bir yandanda diyorum böyle böyle olursa vijdan azabı çekerim
- +1 yıl
Sizin vicdan azabı çekmenizi gerektirecek bir durum yok bence. Size kadar hayatında bir sürü tanıdığı vardır ona bu parayı verebilecek. Bence biraz beklede kalın bakalım vermediniz ya ondan sonraki tutumu size karşı ne olucak. Ayrıca ailesinin borcu neden sizi alakadar etsin. Aranızda birşey yokken. Olsa bile ailesinin borcu sizi alakadar etmez. Size güvenip mi borç yapmışlar. Tabi ailesinin böyle bir borcu var ise.
Soran+1 yılTanıdıklarından istememe sebebi bu parayı naptın nettin diye sormamaları icin istemiyormuş bana güvendiği için istiyormuş
- +1 yıl
He he deseydin yersen yani :)
Soran+1 yılVermedım bakalım tavrı hali değışcekmi
Soran+1 yılParayı başka bir yerden buldu ablacim ve bugün beni aradı bana çok sıcaktı yani vermedım diye kötü davranmadı hiç bir şekilde sadece durumu bidaha anlattı ve dediki ben işte şu şu nedenle senden istedim ama arkadaşımdan aldım dedi ama gayet siçaktı bende şaşırdım
- +1 yıl
EİG için teşekkür ederim.
Bana göre sen biraz daha temkinli davran derim ben. Bir müddet. Bakalım ne yapıcak aldığını vericek mi. Vermediği sürece sen bir daha verme. İstediği miktarlar yüksek çünkü.
Soran+1 yılYok zaten vermem artık
rica ederim beni dinlediğinız için ben teşekkür ederım- +1 yıl
Rica ederim umarım yardımcı olabilmişimdir.
Hatta bir süre geçsin aradan sen ondan borç para iste bakalım vericek mi?
Soran+1 yılAynen bunu bende düşündüm yapmayı denicem
En İyi Cevaplar
Verdiğin parayı geri iste bildigin seni kullanıyor paranı yıyor. Ya erkek adam dediğin maddi konuda sıkıntısını söylememeli sevgilisine yanı tamam sözlü nişanlı ya da esin olur amenna ama sevgili hayır yani konusunu bile açması cok yanlis geliyor bana
17 Yorumla
Soran+1 yılYollicam diypr ama icim almıyor gibi nebilim kendi param ama diyorum kalsın üzerinde zehir zikkim haram olsun diyorum bir yandan ama haram yiyenleride görüyoruz gayette güzel hayat yaşıyorlar
- +1 yıl
Yo neden üzerinde kalsın Allah askına 2 bin lira az para mı? Ya bak en basta hata yapmissin neyse yapmissin bir kere de ne diye sana para konusunu açıyor? Sınır bozucu resmen ya sen ne yapabilirmissin kii yani erkek Adam ihtiyacı varsa gitsin çalışsın. Yok ben senin yerinde olsam alana kadar bırakmaz paramı aldıktan sonra da görüşmezdim bak böylelerinden koca felan olmaz haberin olsun
Soran+1 yılAynen haklısın... Paranı yollicam diyo paramı alacam ondan yani almaya calışacam... ve sonra galiba senin dediğini yapacam cünkü böyle sorunları insan unutamıyor :'( ben sadece iyi niyetle verdim ne bileyim ki böyle yapacak aslında istemezdim ama ikince kez para istedi borç üstüne borç alırmı insan :(
- +1 yıl
Güzelliğim bak gercekten seven adam hatta sevmezse bile adam dediğin bir kadından borç para istemez hi bak soyle olur senin durumun cok cok iyi olur o da cok zor duruma girer icinden çıkamayacağı bir zorluğa düşer mecbur kalır yanında sadece bahseder bak ister demiyorum yalnızca bahseder oda utana utana sonra da dediği tarihte sana geri verir. Bu ne boyle ya borç ustune borç istemek hemde biriktirdiğim para diyorsun ay cildirmamak elde degil sende üzülme değecek bir insan degil paranı geri vermezse bile Allah'a havale et kesinlikle ayrıl ondan sana yar olmaz seni açıkça haketmiyor
Soran+1 yılDert paylaşmak başka istemek başka... Sana katılıyorum ayrılmak istiyorum ama çok zorlanıyorum gercekten yani evet yaptiği şeyler icin ayrilirir ama bilmiyorum kafayı yemek üzereyim... Çok şağol beni dinlediğin için
Soran+1 yılHaklısın 😢😔 çok üzgünüm
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkeği kadını yok bu işin.
Kendi ağzınla söylüyorsun zor günlerde insanlar yardımlaşmalı diye sonra da erkek kadından para ister mi diyorsun! Kadın isteyince doğru ve haklı da erkek isteyince mi kötü kaka?
Nedir bu cinsiyet ayrımcılığı?
Herkesin durumu iyi değil ki. Belki adamın sıkıntısı derdi büyük. Mecbur kalmasa utana sıkıla ister mi sevdiğinden!
Güvendiğin inandığın sevdiğin insansa 2bin değil 20bin lira bile vermen lazım düşünmeden. Ben az kredi çekip vermedim sevgililerime gerçi 2 kez dolandırıldım ama olsun. İyi niyet önemlidir.19 Yorumla
Soran+1 yılEvet iyi niyet önemlidir söz konusu zaten para değıl sen anlamamışsın galiba söz konusu bir erkek adamın sözünde durması gerek olduğu ya da cinsiyet ayrımcılığına giriyorsa yetışkin insanin lafında sözünde durması borç üstüne borç istenmez... Kendisi calışıyor ben calışmıyorum yemesinden içmesinden kesmiyor ben kesiyorum
Cevap sahibi+1 yılsözünde duramamışsaa durumu olmadığı içindir. yani öyle tahmin ediyorum iyi niyetle ama yemesine içmesine keyfine bakıyor diyorsan orada sorun var
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılben birkaç yıl evvel kızın birini sevdim ona inandım güvendim. evlenecektik güya. borçlarnı üstlendim yemedim içirdim yedirdim giydirdim yaklaşık 50bin tl harcadım inan. param bitince terk etti ve suratıma resmen önemli olan para dedi. şebekeydi sanırım. olan oldu yani..
Soran+1 yılzor gercekten cok zor hem terk edilmek hem kullanilmak cok zor
Cevap sahibi+1 yılmaalesef..
hani karşındaki gerçekten iyi biri olsa dürüst lsa evleneceğin insan olsa ne ala dert etmem ama... anladın sen..
Soran+1 yılAynen iste sözlü veya nisanlim olda helal olsun derkm canimdan can verkeim sma evlenmeddek ben hslime yanarim tamam belki cok xok büyük bir para degil ama biriktirdim calistigim para emegim vsr alin teriyle kazsndigim paradan verdim
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum.. haklısın..
alamıyorsan iyi biri değilse başımın gözümün ailemin sadakası olsun Allaha havale et terk et
Soran+1 yılGaliba öyle olacak 😔
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Erkek arkadaşa 2 bin lira vermek nedir ya? Erkek arkadaş kim oluyor ki? Daha dün tanımadığın ve yarın hayatından defolup gidecek biri sadece..
Uyanığa "gel beni söğüşle" demişsin o da söğüşlüyor işte.. Bu kadar saf olmak tamamen senin hatan..18 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten biraz çok iyi niyetliyim ben kimseden beş kuruş bile alıp üstüne oturamam annemden bile
Soran+1 yılHayır sizi yanlış anlqmıyorum sizde sadece düşüncelerınızı söylüyorsunuz
Soran+1 yılArtık umudumu kestım galiba 😔
- +1 yıl
Öyle düşünme lütfen.. :/
Aynı sorunla ben de çok karşılaşıyorum.. Hep menfaatçi tipler çıkıyor karşıma..
Ama umudum var, eninde sonunda iyi birine rastlayıp mutlu bir yuva kuracağım..
Sen de umutlu olmalısın..
Hem bak yaşın da henüz çok genç.. Daha önünde uzun ve güzel bir hayat var..
Hadi gülümse lütfen.. :)
Soran+1 yıl💐tşk ederım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
+1 yılNerede bir it kopuk kişilik kimlik fakiri varsa mıknatıs gibi çekiyorsunuz. Nedir ulann bu işin sırrı? Ne demek bir kadından para istemek? Eşin değil kocan değil. Altı üstü ne olduğu belli olmayan sevgili. Ne diye veriyorsun binbir zahmetle biriktirdigin parani be Ablacıģım?
17 Yorumla
Soran+1 yılÖncesen böyle oldugunu nerden bilecektik sanki
- +1 yıl
Kavun gibi olduğunu düşünüp, hislerinle koklayarak... Sana tek bir şey diyeyim; "sevdiklerin ile arana parayi katma. Hem paran gider hem de sevdiğin kişi"...
Soran+1 yılAynen yemin ederim bunu ona da söyledım para girince herşey biter
- +1 yıl
Al paranı, ayır yolunu ve bak işine. .
Soran+1 yılÖyle olacak galiba
- +1 yıl
Sevindim senin adına
Kurtulmaya bak
Soran+1 yıl😢 tsk ederim
Canım o cocuktan dırek ayrıl... benı eskı sevglım dolandırdı bu konuda ve hatta şizofren oldgnu ogrendım. Sureklı borc ıstıyodu ve tarıh verıyodu vermıyodu o tarıhte ama yıne ıstıyodu.
215 Yorumla
Soran+1 yılBu kez yalvardı ama hayır dedim yok dedim param
Soran+1 yılBende var kuzenleri ablasının eşının nnumarası felan hep var
Soran+1 yılNasıl yani soğuk davranırsa?
Soran+1 yılŞu an okadar soguk degil ama halen gönder diyo gerivericem diyo
- +1 yıl
Canım benım o borc olsaydı Şu an elındeydı. Ben ekımde verdım ocakta alamadım subatta martta alamadım. Nısanda aılesıne ulastım ve bı duyfımkı tek ben atmamısım bu mesjları. Bır erkek bu durumu gururuna yedıremez. Sakın aldanma ben ıyı nıyetmden cok pısman oldum al ve bırakmonu
Soran+1 yılElimde beyaz üstünde siyah hersey yaziyor kagitta var yine istiyor yine istiyor ailesinib borcunu kapatmak icin
Soran+1 yılEvet verdi zaman söyledi
Soran+1 yılYani yeniden kesinlikle yollamim mi?
Soran+1 yılHaklisin tsk ederim
+1 yılerkek kadından borç istiyorsa onursuz gurursuzdur bana göre ben eğer bir kızla yemeğe gidersem cebimdeki para yetmese yemek parasını bile istemem gider arkada dayak yerim karakter meselesi demekki
21 Yorumla
Soran+1 yılYakıştıramıyorum aslında ama başıma geldi işte
Ben vermem şahsen bikere erkek sevgilisinin gozunde boyle bir konuma dusmekten rahatsi olur deger veriyosa tabi
13 Yorumla
Soran+1 yılAnliyamadım bende :( niyetim iyi ama iyi niyetim suistimal ediliyor insanlar neden böyle :'(
Soran+1 yıl😢 hep böyleyim bu yüzden basima gelmedik kalmadi
+1 yılPeki sen bu 2 milyar 350 milyon sen peki sen bu parayı Ne yaptın?
78 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
- +1 yıl
Boşver :)
- +1 yıl
bende anlamadım valla :(
- +1 yıl
@MerveSahin70 internette bir teyze var bir programda sen yüz milyar milyon sen bu parayi diye bişey söyledi fenomen olduda onun esprisini yapmış arkadaş :)
- +1 yıl
:D ay ben bilmiyorum ama saol öğrenmiş oldum
@tolghuan - +1 yıl
@MerveSahin70 rica ederim :)
- +1 yıl
az buçuk bir para değil 2 milyar 4 ay önce alınmış geri vermemiş daha fazla borç istiyor hoş değil ya benim merak ettiğim acaba önceki borcunu ödeyecek mi? daha fazla borç vermeme konusunda seni haklı buluyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılIste ödemeden dsha fazla istedi ve sana edki borcumu ayin 1 de yollarIm dedi
+1 yılBuyuk konusmayi sevmem ama bir kadindan borc istemeyi hic tasvip etmiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılYakistiramiyorun bende bir erkege
o parayı almadan yollama yollarsan da o kadar yüksek yollama
14 Yorumla
Soran+1 yılYok yollamam para istemesin benden gözümden düsüyor cünkü... :'(
Soran+1 yılNasıl yani?
+1 yılSen inek misin kızım niye kendini bu duruma düşürüyorsun
15 Yorumla
Soran+1 yılAcıdım yolladım nebilieyim
- +1 yıl
Acıdın mı yahu bırak ne acıyacaksın biraz dışarıdan bak olaylara
Soran+1 yılİçinde olduğum için dişardan bakamiyom
- +1 yıl
Neyse ders olsun
Soran+1 yılAynen ders olsun
Aynı hatayı yaptım ve bende alamadım bu devirde erkeklere güvenmiceksin.
13 Yorumla
Soran+1 yılSendemi cok verdin?
Soran+1 yılAynen bende bikere konuyu actim bir daha acmadim ama baktim onu ödemeden bidaha borc istiyor sinirlerim tepeme indi yeter dedim
Ben arkadaşımdan bir dal sigara istemeye utanıyorum elin adamı kız arkadaşından para istiyor..
Nasıl bir gurur var bu insanlarda anlamıyorum..16 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende dedim bir erkek bir kadından nasıl ister öyle para
Soran+1 yılSözünde durmuyor geri verecem dedi vermedi itten rezil ediyorum onu yollicam diyor ama bilmiyorum
Soran+1 yılOkadar zengin biri değilim sadece biritirdiğim param var yemedim içmedim kendi boğazımdan kestim ona gönderdim o bana yollamadı geri şimdi yollicam hakkın üzerimde kalmasın diyor ama inanmıyorum
Ya sevgilim bana bir çikolata aldı diye kızmıştım ben, demek ki benden çok çok farklıları da varmış... Garip be.
01 Yorumla
Soran+1 yıl
Cikolata ne ki ben neler aldım ona onları hic saymıyorum
+1 yılBir erkek olarak hayata kiz arkadasimdan para alman ve para ödetmem
13 Yorumla
Soran+1 yılBazı insanlar gururlarını ayak altı ediyor
- +1 yıl
Ona erkek denmez be tatlim
Soran+1 yılBende çözemedim
o kullanmaya giriyor sacmalamis bende senin gibi dusunuyorumm bence haklisinn sen
10 Yorumla
+1 yıloh ne ala bulmuş yağlı kapıyı :D bırak kız arkadaşımda borç istemeyi, erkek arkadaşlarımdan sigaram bitip sigara alınca utanıyorum. nasıl erkek bu la?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞaka yapıyorsun diyecektim ama vazgeçtim. Şansımı trollden yana kullanacağım :)
01 Yorumla
Soran+1 yılTroll mu?
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. sana bir kardeş tavsiyesi bir bok olmaz o arkadaştan
10 YorumlaEşin bile olmadığına göre para vermek zorunda değilsin. Hem seni kullanıyor uzak dur.
10 Yorumla
+1 yılBirlikteyken sorun etmiyorum böyle şeyleri. Ayrılınca da enayi gibi hissediyo insan :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılablam var..
bir kere bile istemedim.
defalarca verdim..
ama hiçbir zaman bunu dillendirmedim..
kardeş arasında mevzu yapmamalı..03 Yorumla
Soran+1 yılKardeş değılki erkek arkadasım
Cevap sahibi+1 yılözür dilerim yanlış okumuşum..
Soran+1 yılSorun degil
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılN3 icin istiyor merak edip sorsun mu
11 Yorumla
Soran+1 yılAilesinln borcu icin... Mis... Kapı gibi ablası var ondan isteyebilir ama benden istiyor
+1 yılsoguk su vaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen yüregim yaniyor
sözünde durmadığı için yollama
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen zaten bu yüzden yollamam
Bende sanardım bir tek kızlar erkekleri yiyor :D
10 YorumlaEn başta yapacağın işi en sona bırakmışsın kardeşş
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın işte iş işten geçtı
+1 yılAyrıl ya ne duruyosun?
03 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmayı düşünüyorum evet ama çok zor cünkü emeğım çok ona
- +1 yıl
Ayrılmazsan daha çok emek harcarsın. Karşılığını da görcek gibi değilsin. Evlenmeyi düşünmüyosan salla gitsin.
Soran+1 yılAslında evlenmeyi düşünüyorduk ama öyle görünüyrki düğünü bile ben üstelenecem gibi
+1 yılSeni kekliyor.
Verme kız parani.10 YorumlaVer sende mezarımı götürcen parayı
01 Yorumla
Soran+1 yılGeleceğim için biriktirdiğim para
+1 yılBnde sevgili sart bir tane ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılJarektersızlik yapmak için mı?
- +1 yıl
Niye veriyon kizim verme guven yok menfeat devri var artik unutma
Soran+1 yılBen öyle olmadığım için nerden bilecem
- +1 yıl
Kullanduerma kendi ni uzuluyorum yani
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılwerme werme iyi yapmışsın.
10 Yorumla
+1 yılsenin erkek arkadaşın seni kulanıyor canısı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl2bin az para değil
11 Yorumla
Soran+1 yılAz olurmu...
- Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılSeni kullanıyor...
11 Yorumla
Soran+1 yılBikez verdım bidaha vermicem
souruyor gibi duruyor buradadn
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim?
safım benim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkesin uystrucu alıyor
05 Yorumla
Soran+1 yıl10gün beraber kaldık 24 saat beraberdeik öyle bişeyini görmedim
Cevap sahibi+1 yılkanka eger gercekten yasamakta zorluk cekiyor ise ve senin durumun iyiyse ver cocuga nolucak o sana sonra öder ama bir gelişme yok ise ya iddaa oynuyordur ya da uystrucu alıyordur,10gun beraber kalmıssınızdır dogru ama bir genc ancak o tur seyler yaptıgında parası yetmez
Soran+1 yılBenim durumum onunkinden iyi degil şu an calışmıyorum sadece birikmiş param var onu biliyor evet idaa oynuyor
Cevap sahibi+1 yılyazık yapma verme ozaman paranı :( ayrıl ondan lütfen, sen o paralarla yurtdısına ya da bir tatil yerine gidebilir ya da ailene yardım edebilirsin.
Soran+1 yılBende kendisine dedim ailemin ihtiyaçı varken sana verdım ama sen geri ödemedin bana söz konusu para değıl sözünü tutmaman dedim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBorcunu odemeden verme daha.
10 Yorumla
+1 yılseni kullanıyor
10 Yorumlakazı bulmuş yoluyor helal olsun :)
06 Yorumla
Soran+1 yılHelal mı olsun?
Soran+1 yılBile bile derken iyi niyetli olunca böyle mi yapilir bir insana
Soran+1 yıl-.-
+1 yılBende erkek arkadaşın gibiyim canım
03 Yorumla
Soran+1 yılUtanma yok ozaman
- +1 yıl
Enayi çok diyelim
Soran+1 yılBaskasinin hakkini nasil yersin? Dönüp dolasip seni bulur hic bir zaman unutma
+1 yılkullanılıyorsun
10 Yorumla
+1 yılVerme
10 Yorumlahahaha :D :D
012 Yorumla
Soran+1 yılGülme komşuna gelir başına
Soran+1 yılSevme beni severim seni
Soran+1 yılAşk bir sudur iç iç kudur
Soran+1 yılAşk bir turşu suyudur içmeyenin ağzı sulanır içenin midesi bulanır 😂😂
Soran+1 yılYanlız olmak yanlış bir kalpte olmaktan iyidir 😂
Soran+1 yılYa geç karşıma ortalığı sevginle inlet, ya da çekil kenara adam gibi nasıl sevilir seyret
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar