Sevgilim bir şey satın almak için benden 1300 TL borç istedi satın almak istediği şey de keyfi bir durum ve ondan soğudum yani bir erkeğin böyle bir şey istemesi sizce normal mi ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir kaç yıldır yatak hayali kurduğum ve her defasında olmaz arkadaşız biz diyen kadın ile tekrar konuşmaya başladık, benden borç istedi verdim sonra hiç görmediğim şekilde yakınlaşmaya başladı. İstesem elde edebilirim fakat soğudum. Hatta aramıyor sormuyorum artık. Neden oldu anlamadım.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Soğumakla kalma ayrıl ciddi bi durum için değil ne biliyim borç vs keyfi bi durum için isterse sonunda seni denedim desin sen makyaj malzemen bitince sevgilinden istemiyosan artık onu ciddiye bile alma hayır yolda kalır cüzdan unutulur onuda anlarım ben olsam çaktırmam yolu yürüyerek bitiririm tekrar iade edicek bile olsam sanırım onuda isteyemem öyle bi enayilik var içimde bjhdjdjdjdj
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle bi erkek kadından nasıl para ister ölürümde istemem
+1 yılEh Para girince ortaya ne sevgililik nede Aşk kalıyor. Ayrıca bir Erkeğin bir kadından Para istemeside Normal değil, Yakıştıramıyorum. Ben Erkek olsam kendimi gurursuz ve onursuz hissederim, bence sen direk bunu söyle ben bunu söylemiştim bir herife 😀😀😀 Sonrada birdaha konuşmadım ve aramadımda, özrünü falanda kabul etmedim.
01 Yorumla- +1 yıl
Ne saçma erkek kadından para ister mi hiç pislik bunlar
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
111
Cevap
107Cevap
+1 yılSelam🎈
Erkek olsun kadın olsun hiç farketmez sevgiliden borç para istenmez, istenmemeli. ( Açıkçası ben öyle düşünüyorum )
Ben ailemden bile para almıyorum diyelimki sevgilim oldu isteyemem yani böyle yetiştirilmedim çünkü.
Borçlu kişi sevgilisinden istemek yerine bir işte çalışıp parasını kendisi kazanır paşa paşa borcunu öder. İşin garip tarafıda sevgilinin keyfi istemesi hadi çok sıkışık bir durumda olsa neyse fakat bu çok farklı soğumakta haklısın.
Normal olduğunu açıkçası sanmıyorum ben, sevgilini eğer bir kaç aydır tanıyorsan çok güvenmemeni öneririm çünkü bu tarz olaylar çok var.
Sevgililerinden borç para isteyip sonra öderim tarzında laflar söylüyorlar sonrada ortadan kaybolup başka kurbanlar arıyorlar. Bu yüzden dikkatli olmakta fayda var onu uzun süredir tanıyorsan az çok huyunu suyunu bilirsin ne amaçla borç para istediğinide
.10 YorumlaSoğuman yerine nazikçe cevabını verebilirsin. Keyfi bir şey almak için sadece sevgiliden değil başka hiçbir kimseden borç istenmez. Eğer keyfi değil de ciddi bir şey için borç istiyorsa verip vermemek size kalmış. Ben hangi sebeple olursa olsun hiçkimseden ne borç isterim ne de borç veririm.
50 YorumlaBen asla ama asla hiç bir zaman istemedim ama battığım zaman şu bir kaç aydır yani zorla bana kredi çekip hesabıma attı geri ödeyeceğimi biliyor asla bu güne kadar sevgilime 1 bardak çay parası ödetmedim 3 yıl geçti o da beni tanıyor çok mutluyum batırdım herşeyimi kaybettim ama hala yanımda
30 YorumlaÇok üzgünüm ama sevgilin dolandırıcı olabilir, bana karşı değil ama bizzat böyle bir olaya şahit oldum, erkek şahsı görüştüğü kadın sevgililerinden para isteyip arkadaşına bunu attığını ve altına "bu iş tamam" vb şeyler yazarak kadını kandırmayı başardığını belirttiği mesajlarını gözlerimle gördüm.
Ve bu şahış aynı anda onlarca kadınla görüşüyor nabzına göre kimisinden para alıyor kimisiyle birlikte oluyor çeşitli yollardan kadınları dolandırıyordu.
Çok dikkatli olmak lazım, sevgilinin dolandırıcı olup olmadığını anlamanın bir yolu da parayı vermediğinde değişen davranışları olacağını düşünüyorum.
Ve asla para verme, seni seven erkek zaten gözünde küçük düşmek istemeyeceği için asla para sorunu çektiğini belli etmek istemez, erkeklik gururu yapar ama dolandırıcı kişiler artık yüzsüzleştiği için böyle değerleri yoktur, bana göre yüzde yüz muammalı bir durum bu.20 YorumlaAynı durumu ilişkim 5 aylıkken borçlarını ödemesi için benim teklif etmemle yaşadım. 1000 lira verecektim ama herkes araya para girdi mi ciddi sıkıntı oluyor daha yenisiniz saçmalama vb. Şeyler söyledi söylenenlerden çekindim ve veremeyeceğimi söyledim 1 hafta sonra zaten bana sorunlarını yansıttığı için dayanamadım ve 1 ay kadar ara verdik ve şimdi 2. senemize gireceğiz gerçekten ilişki toy iken böyle şeyler saçma ve güven verici değil. Ama şimdi aramızda maddi bir şeyin lafı olmuyor elimizde varsa paylaşıyoruz çok yol kat ettik böyle şeylerde gitsin ve geri gelmese de olur diyebiliyoruz.
20 Yorumla
+1 yılNe kadardır sevgilisiniz. Uzaktan yürütülen sevgililik mi bu. Yok yanyana ve baya 3 5 yıldır beraber iseniz verilebilir. Sonucta sana güvenmiş en yakın seni hissetmiş istemiş olabilir. Geri vereceğini de düşünüyorsan. Sen soğudum yazinca demek ki sevmemissin aranızda oyle güzel bir birliktelik yok bence. Ayrılmaya soğumaya meyilli duruyorsunuz. Hal böyleyken üstüne de para isteyince de bole olmuş.
20 YorumlaNe garip kafalar yaşıyosunuz. Boşver soğuduğun iyi olmş çocuk daha doğru birisini bulsun. Ne var yani nesi yanlış borç istemesinin tam olarak. Canını istemedi ya, ne kıymetli paranız varmış
73 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum birkere siz sevgilisiniz bence böyle şeylerin lafı olmaz kızı erkeği yok ben önemsemem önemseyen insanlar da gözümden düşer herşey para değil
- +1 yıl
Ayynennn çok haklısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılyaa ben anında soğurdum kesinlikle vermezdim yok derdim. acil bir ihtiyacı olursa o istemeden verilir zaten ama bir şey almak için para istemek çok saçma aileden birinden bile isterken çekinir insan sevgili nedir ki? cinsiyet olaraj değil kadın da olsa erkek de olsa hoş bi durum değil kesinlikle. sugar daddy gibi olur 🙄
20 Yorumla1300tl çok ve ne için gerektiğine bağlı. bence bunun kızı erkeği olmaz. sevgiline güveniyorsan ver güvenmiyorsen neden onunla birliktesin anlamıyorum.
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi kaç aylık bi ilişkiyse verme ama ciddi bi ilişkiyse soğuma aksine hoşuna gitsin. Ben erkek arkadaşıma tek seferde önce 12.000, sonra 6.500 tl verdim geri ödemedi mi, taksit taksit ödeme imkanı var şimdilik öyle ödedi. Sana gelmesi kadar güzel bir şey mi var ya, gelse dert gelmese dert..
10 Yorumla1 defa ver paran varsa, sonra isteme ve izle. Hiç lafını etmeyip herşeyi normalmiş gibi sürdürüyorsa seni kullanmayı istiyor olabilir. İyi araştır erkek arkadaşını. Şu zamanda neler oluyor neler.
30 Yorumla
+1 yılKeyfî bir şeyse soğu ve hatta ayrıl da bence. Dünyanın çivisi çıkmış şurada her gün en az iki tane “sevgilime para vermiştim ayrıldık şimdi geri vermiyor nasıl alabilirim” sorusu okuyorum. Bunlar iyice tırnakçı olmuş
10 Yorumla
+1 yılYaptığı bence yanlış bi hareket önemli bir durum olmadıkça para istenmesi çok saçma belki senin paranı yeme peşinde olabilir başıma gelmedi daha önce böyle bişey kendisinide tanımıyorum bu nedenle düşüncesinin net ne olduğunu anlayamıycam
10 Yorumla
+1 yılİlişkinizin ciddiyetine bağlı, eğer gerçekten bi gelecek kurmayı düşünüyorsanız yani bir birinizden eminseniz gayet normal ama flört durumu içerisindeyseniz öyle normal günü birlik ilişkiyse normal değil tabi ki
20 Yorumla
+1 yılNerde cahil var buraya yazmış, isteyemez mi sen onun hem sevgilisi hem arkadaşı, hem ailesisin. Soğumak nedir? Yok erkek kızdan isteyemez falan keyfi durumda olabilir. Acil durumda. Verebilcek durumdaysan ver
03 Yorumla- +1 yıl
Uzun vadeli olan bi ilişkiyse verebilir 1 haftalıksa zaten vermesin
+1 yılBorç istedi diye soğudun aynı durumda sen olsan keyfi bir durum için istesen oda senden soğusa nasıl hissedersin kendini
31 Yorumla- +1 yıl
Adamsın 🤙😀
Diyil tabiki acil bi durum olur ki ben oyleken bile istemem teklif edersin hani hasta vb gibi durymlarda ama keyfî senden borc ictiyen biri seni tavuk sanmış galiba :) yolunacak bence sen haklisin
10 Yorumla
+1 yılNe zaman istedi ne için istedi güvenilir mi ne zamandır sevgilisiniz bilmem ama bazen insan o kadar problemli hale geliyor o kadar ihtiyacı oluyor ki bulamıyor ve herkesten istemek zorunda kalıyor... Açıkçası yokluk mertligi bozuyor...
01 Yorumla
+1 yılla bu 50 100 tl degil ki veresin 1300 tl bir asgari ücretin yarısı aileler bilse verirsin de nerden tanıstıgın kaç senedir sevgilisiniz ne kadar güvendigin de onemli. Böyle insanlar neden ailesinden istemiyor anlamış degilim. ben ailemden isterim ki verirler çok şükür. olmadı kredı kartımın limitini yükseltir oyle alırım güveniyorsan ver ama güvensen direk çıkarıp verirdin burda sormazdın
10 Yorumla
+1 yıltipi iyi diye kizlarin parasini yiyen torbaci ve dolandirici tipler cok fazla..
gidip senin parani baska kizla yiyecegine eminim.
senin pezevnnkin olmus resmen.. senide satar yakinda10 Yorumla
+1 yılparaya ihtiyacı vardır istemiştir bunda soğumak için bir sebep yok ki. sonuçta sen de istedi diye vermek zorunda değilsin ama bu soğutacak bir neden değil bence
10 YorumlaGüvenilir biryse zaten banka veriyo, bankanın para vermediği adama pra vermem
40 YorumlaÇok ayıp ya öyle şey mi olur. Bir sevgiliden 1300 lira istemek nedir. Küsuratları hiç sevmem ben olsam 1500 düz isterdim.
64 Yorumla- +1 yıl
😅😅
- +1 yıl
Bu nasıl bi rahatlıktır😂
- +1 yıl
Güzell🤙
Keyfi birşey için para istemek doğru değil nerede kaldı birde sevgiliden istensin. Zor durumdadır onu anlarım da keyfi bir durum için soğmata haklısın
20 YorumlaGeri vereceğinden eminsen ve veriyorsa çok önemli olmamalı. Ama yiyiciyse ilerde seni bile pazarlar allah korusun
20 YorumlaAcil ihtiyac ise normal. Ne diyim. En yakinindakine gitmistir.
Keyfi birsey icin sevgili degil normal insandan da borc istenmez. Cocukluk bu.26 YorumlaBen keyfi birşey için istenmesini doğru bulmuyorum. Ne ben isterim ne o istesin. Ama zaruridir. Ona gözüm görmez.
20 YorumlaBeni kessinler bir kızdan borç isteyemem hele ki kız arkadaşımdan. Mesela sıkışık olduğumu bilse kendisi teklif etse gene kabul etmem
22 Yorumla
+1 yılsakın verme sırtlan olabilir hiç bi erkek kızdan para istemez unutma, verince ortalıktan kaybolabilir
20 Yorumla
+1 yılHoş değil. Gunumuzde bu tarz insanlar arttı. Erkeklerin de sayısı hiçte az değil. Ben ols sogurdum net
20 YorumlaBir erkeğin böyle bir şey istemesi mi?
Kadını erkeğimi var lan bunun denyo, ilişkinizin uzunluğuna göre borcu verip vermegeceğine sen karar vereceksin, hiç güvenmiyorsan noterde belge imzalat. Ne malsınız siz ya...51 Yorumla- +1 yıl
Erkek isteyemez evet kadını erkeği var
+1 yılbuzdolabı gibisiniz, hayatınıza kim girerse soğuyonuz
31 Yorumla- +1 yıl
agfhjgdsglşhgkgklşdkghkflş eksi atmışş
Erkeğin bir kızdan para istemesi bana çok çirkince gelir
31 Yorumla
+1 yılBence seni yemeye calışıyor bi erkek sevgilisinden para ister mi ya
30 Yorumla
+1 yılSogumakta haklısın. Benim de bi sürü sevgilim oldu hiç para istemedim
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkegin maddi durumu yoksa sevgililik islerine , evlenme islerine girmemeli
35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@emrekzk sevgi karin doyurmuyor
Cevap sahibi+1 yıl@emrekzk turkiyede kadinlarin bana gore aradigi zengin bir eş veya dolgun sabit gelirli bir işi olan bir eş;erkekler ise guzellik ve temiz gecmis arayisinda
+1 yılErkekler gururlular bence anormal bu. Benim ablam da 2 bin lira borç vermişti sevgilisine. Sonra ayrıldılar para da gitti tabi.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1300 lira mı? 100 lira bile değil 1300 gerçekten büyük bir meblağ daha öncede böyle istemiş miydi? keşke nedenini sorsaydınız aranızda bir şey olursa ne olacak parayı geri verebilecek biri mi? soğuduğunuza göre geri verebileceğinden şüphelisiniz
10 YorumlaBunu cinsiyetleştirmemek gerekiyor, tabii ki ihtiyaç hali bambaşka ama benim ilk tercihim çiftler arasına borç hukukunun girmemesi ✌
10 Yorumla
+1 yılErkek olduğu için borç istemekten men mi edilmeli? 😄 Sen al dememiş ki borç ver demiş, soğuduysan da ayrıl ne diyeyim 😄
10 Yorumla
+1 yılFakir erkeklerden uzak durun.
Yıl oldu 2021 hala kadından borç isteyen adamlarla takılıyorsunuz :D10 YorumlaKeyfi bir harcama için istemesi anormal. Ben ne kadar zorda kalırsam kalayım sevgilimden borç para isteyemem.
10 Yorumla🤦🏼♂️ne günlere kaldık yaa. Böylelerini sevmeye devam edin 😇
20 Yorumlasen ondan istesen o vermese yine sen sogicaktin daha borcta soguyorsan sevgili olma
20 Yorumla
+1 yıloha la o kadar parayı napıcak verme kızım pavyonlarda yer verme
20 Yorumla
+1 yılBence seni kullanıyor. Öyle erkeklere dikkat et. Bir kuruş verme. Benim yüzüm tutmaz.
20 Yorumla
+1 yılSen vermezsen o parayı bak gör senden nasıl ayrılcak anlında enayi gördü sanırım kızlari kekliyo aklınca
00 Yorumla
+1 yılIsteyemez soguman normâl. Bir iliskide para istesem ben isterim benim hakkim nasil benden para istersin de küs
00 Yorumla
+1 yılne için istediği de önemli bir husus elbette, yani sen de zor durumda kalabilirdin cinsiyet gözüyle bakmaya gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılSen aynı şeyi yapabilir miydin?
Sanırım bunu sorgulamak lazım.20 Yorumla
+1 yılYa aldırma başka yeriyle yorum okuyan aptalları. Kardeşim istenmez! Keyfi bir durum için anamdan para istemem ben. Kadınım, ne zorluklarsa büyüdüm yine istemedim. Ne aciliyeti gerektiren şeyler oldu yine istemedim.
30 Yorumla
+1 yılHep annemin bir lafı var bir kadından para isteyen erkekten arkana bakmadan kaç der. Ona gore davran
10 YorumlaAsgari ücretin yarısını istemiş. Ben ayrılırdım. Kendine zengin birini bulsun.
10 YorumlaKankam bende para isteyince ben.😂😂 Borç isteyince soğumak ne.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende istiyorum? hatta ondan daha yüklü istemiştim 2 kere acil gerekliydi. sen galiba olayı yanlış anlamışsın. sen karşındaki kişiyi tam tanıyamamışsın içine şüphe düşmüş önce karşındakini "sevgilim " dediğin yere koymadan önce tanımalısın.
10 YorumlaNormal ama keyfi olduğunu ona söyle neden soğuyorsun herkesin parası olmak zorunda mı
10 Yorumla
+1 yılBanada borç verir misin 1 ay sonra öderim 5bin lira yeterli
00 Yorumlahiç normal değil. en son borç isteyeceği insan olmalısın olamaz öyle bir şey
00 Yorumla
+1 yılGerçekten sevsen verirdin onu da keyfi para istemesi tuhaf
00 Yorumla
+1 yılAraya para konusu girince ne kadar çok sevsemde ben de soğuyorum elimde değil
00 Yorumla- Devamını Gör (158)
Devamını Gör(203)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Sevgilim benden 1300 TL borç istedi, ondan soğudum. İstemesi normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler