1 yılGerçekten genç ve ihtiyacı olabilir yani 300 TL az bir para ama şöyle bir şey var seni kullanıyorsa kullanmak için istiyorsa bu yanlış bir şey çünkü dün ben neler duydum. Ya ben açıkçası babamın parasını eline oğullarına yediremem jdhsjx yani ölüm kalım bir şeysi yoksa. Eşim okeyde sevgilime bir para vermem sanırım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılYeni dolandırıcılık yöntemi erkeklerin kadınları dolandırması olduğu için ve sen soruda yetersiz bilgi verdiğin için çoğunluğun aklı oraya gitmiş.
Tavrı ve niyetini bilmiyoruz ama anlattığın kadarıyla bu bir istisna ve o 1 kişilik öğün parası. Yani bunu alışkanlık yapmadığı müddetçe takılma derim.00 Yorumla
1 yılSen 15 o 16 yaşken başlayan ilişki hayatla hangi ara karşılaştı da olgunlaştı? Çalışmaya hangi ara düzenli başladı bu arkadaş? Alacağı şey ne, sigara mı? Borç vermek belki hoş görülür ama ne için istediği önemli. Sigara alacaksa veya başka bir bağımlılık için kesinlikle o borç verilmemeli.
01 Yorumla
Soran1 yılsigara için değil o okumuyordu calısıyordu ben okuyorum
1 yılSevgiliden borç istemek mantıklı gelmiyor. Tamam insanlık hali para ihtiyacı olabilir ama, hiç mi isteyecek kimse bulamadın da sevgilinden istiyorsun, ya da çevrendeki kimse güvenip vermedi de sevgilinden isteme gereği duydun? Üzerinde durulması gereken bir soru.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Samimi bir şekilde bakarsak, sevgililer arasında küçük miktarlarda borç istemek çok sık karşılaşılan bir şey 😊 300 TL günümüzde büyük bir meblağ sayılmaz, özellikle piyasa şartlarında. Tabii burada önemli olan nokta, sana baskı hissettirmemesi ve ödemeye niyetli olup olmadığı. Güven, saygı ve denge çok önemli 🫱🏻🫲🏽 Eğer içinden geliyorsa, sorun yok; ama rahatsız hissedersen bunu da açıkça konuşmalısın. Kendini ve duygusal sınırlarını da unutma! İletişimi ve güveni koruman önemli 👍 İçinden geçenleri ona da mutlaka anlat, unutma.
13 Yorumla
Soran1 yılhafta sonu geri ödicem dedi bende gerek yok lafı olmaz böyle şeylerin dedim
Soran1 yılilk defa istedi zaten normalde asla istemez bana hesap bile ödetmez asla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılSevgilinin senden 300 TL borç istemesi, tek başına “normal” ya da “anormal” diye değerlendirilemez; önemli olan ilişkinizin dinamiği ve bu talebin nasıl ortaya çıktığıdır. Eğer gerçekten geçici bir ihtiyacı varsa ve sana durumu açıkça anlatıyorsa, bu tür destekler zaman zaman olabilir. Ancak bu durum sürekli hale geliyorsa, ya da borç istemek ilişkinizde sorun yaratıyorsa, dikkatli olmakta fayda var.
Ayrıca, parasal konularda sınırların net olması, karşılıklı saygı ve dürüstlük çok önemli. Kendini rahatsız hissediyorsan ya da bu talep sana yük gibi geliyorsa bunu açıkça paylaşmalısın. Sağlıklı bir ilişkide para konusu iki tarafın da rahat edeceği şekilde yönetilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYaw 300 tl vermissin hani ne olabilir en fazla , yorumlardakiler bir mesele haline getirip uzun uzun yazi yazmislar birde. Yani en fazla borcunu vermez ona gore tepki verirsin. Birde borc verdigin zmn lafi olmaz gibi seyler deme. Baktinki borcunu gercekten odeyemiyor o zaman dersin biraz sonra ver diye.
00 Yorumla
1 yılİlişkide nasıl bir insan olduğu önemli sana kendini değerli hissettirip
Hediyeler vs aldıysa İstemesine bişi diyemem
Ama kusura bakma kanka tekiyse
Hediye almıyorsa birde dışarda kedi sana aslansa anormaldir
03 Yorumla- 1 yıl
Yorumum değiştirilmiş otomatik *b*a*r"z"o nun tekiyse
Soran1 yılhayır hep hediye alıyor her ay çiçek alıyor doğum günümde bile 13 tane hediye almıştı bana çok değer veriyor ilk defa böyle bisey oldu
- 1 yıl
Normaldir Karşılıklı bir şeyse gerçektende Zor durumda olduğu belkide utandığı durumda kalmamak için istemiştir
Kadınlar ne fenasınız
3 yıldır hesap bile ödetmez diyorsun her buluşmada bin lira girer o adama ortalama
3 yılda 300tl borç vermişsin bu kafana takılmış
Erkekler spider men değil bunun farkına varın10 Yorumla
1 yılböyle durumlar gayet normal zorluklarla karşılaşabilirsiniz birbirinize destek olun böyle şeylerin lafı olmaz sen doğru olanı yaptın eğer vermeseydin sevgilin sadece 300 tl istedim onu bile vermedi zor zamanımda yanımda olmadı diyebilirdi
00 Yorumla
1 yılŞimdi ben borç istemesi yanlış derim yarın kendimi sokakta dilenirken falan bulurum. O derece yaşarım kınadıklarımı ne hikmetse.. 🤣 O sebepten kimseyi eleştirmeyeyim. İhtiyacı vardır ve belki senden başka yakın olduğu yoktur..
00 Yorumlasen küçüksün, onun sorumluluklarını taşıması gerek. Borç istemesi bazen olabilir, ama sürekli bu şekilde destek vermek seni yorar. Kendi sınırlarını koru, senin de kendi yolun var. Ona destek olurken kendini tüketme, tamam mı?
00 YorumlaBunu sordun mu gerçekten? Ayy nasıl bir bilinçsizlik bu. Olabilir, isteyebilir ne var bunda? Sanki her hafta istiyor. 300 tl bir de. Ayıp cidden bunu burada sorman bile.
11 Yorumla- 1 yıl
Çok şımarıksın var ya :D Bir kez hesap ödememişsin, adam sana sürekli yedirmiş içirmiş üstüne bir sürü hediyeler almış. Sen daha 300 liranın hesabını yapıyorsun. Yorumda bazıları da "300 lira isteyenden adam olmaz" minvalinde şeyler söylemişler, insanız ya sonuçta hepimiz. Parası olmayana hayvan muammelesi mi çekelim? Nasıl bir kafa yapısı bu ben anlamıyorum. Şımarık. Sevgilin umarım en yakın zamanda senden ayrılır. Bu kafa yapısıyla da olmaz zaten belli git biraz büyümeye bak.
1 yıl3 ihtimal var.
1) Sevgilin seni deniyor senin onu sevip sevmediğini anlamak için ve büyük ihtimal birinin önerisiyle senden bunu talep etti2) Sen aşırı cimrisin ve kuruntu yapıyorsun sonuçta 3 sene dile kolay. Hiç mi güvenmedin?
3) Prenses erkek hastalığına yakalanmış.
02 Yorumla- 1 yıl
Ben senin yerinde olsam bunu 300 tl’yi vererek anlayabilirim.
- 1 yıl
Ya birde bugüne kadar hiç hesap ödememişsin 300 ti yi takman komik büyük ihtimalle cimrisin
1 yıl300 tl yi bi yerden bulamamış mı diyesi geliyor insanın. Ben olsam sevgilimden istemek yerine yakın arkdaşımdan isterim
01 Yorumla
Soran1 yılçevresindeki yakın arkadaşlarıyla benim için sohbeti kesti çevresinde ben varım sadece bide ailesi
1 yılay bi ara bi çocuk benden 400 tl borç istemişti çalışıyordum o zamanlar verdim çok bi para değildi üstüne düşmedim o yüzden ama daha sonra konuşmak için arıyormuş gibi yapıp 50 tl 100 tl falan istiyodu 🤣 konuşmadım bende sonra
sevgiline verebilirsin bence normaldir ilişkide olur öyle şeyler00 Yorumla
1 yıl300 lira bi para degil de bu borc isi aliskanlik olursa kotu olur iste
12 Yorumla
Soran1 yılya alışkanlık olmaması ıcın ne diyebilirim en kötü bidaha istese bendede yok derim istiyeceğini sanmıyorum
- 1 yıl
bence de oyle diyebilirsin
1 yılIstememesi lazım fakat ikinizde çok tatlı genç kardeşlerimiz siniz. bunlari sorun yapmamak lazim. vermekle iyi yaptin oda genç kardeşimiz
10 Yorumla
1 yılYani 3 sene olmuş. Tanimissindir nasıl biri olduğunu. 300 tl nin lafı bile olmamalı bence
20 Yorumla
1 yılborç isteyen erkekten olmaz tam tersine sevgilisine erkek para verir
çulsuzlarla sevgili olunmaz20 YorumlaErkeğin kadından borç istemesi bence acizlik. Kadınlara verdiğim hiçbir borcu geri alamamış olmam da ayrı bir ironi tabi
00 Yorumla
1 yılBence 3 senelik bir birliktelikte normal. Abartmışsın adam ilk defa istemiş demekki acil lazımdı bize sorman bile hata
00 Yorumlaİhtiyacı var ki istedi tabii aranızdaki samimiliğe bağlı ama benden istese ben verirdim sevgilime 300 lira bir şey değil
01 Yorumla- 1 yıl
Ben istiyorum ver lzm.
300 ₺ paramı yaa ver gitsin.. 2015te eski sevgilim para istemişti 5000₺ trafik kazasına karışmış falan filan...
00 Yorumla
1 yıl3 yıldır size hesap bile ödetmiyorsa 300 lira verdiniz diye bunu mu soruyorsunuz :) tuhaf...
10 YorumlaBence borç girmemeli işin içine size kadar isteyecek kimsesi kalmamış mı?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBunun lafını yaparken utanmalisin bence.3 yıldır bana hesap odetmedi diyosun ve 300 liranın lafını yapiyosun. Erkek arkadaşın adına üzüldüm
20 Yorumla
1 yılArada olur gayet normal ama çok alıştırma verdiğini geri ödesin sen alırsın almazsın o ayrı konu
00 YorumlaSanki evin tapusunu istedi ver gitsin işte bekli kazadan beladan korunursun 😀
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 881 cevap paylaştı. 300 tel yani bir şey değil ki ben olsam veririm bende varsa tabi
06 YorumlaNe zaman tabii ne var yani bana da bir 100 bin lira ver
00 Yorumla
1 yıl300 TL bir şey değil ama devamı gelirse biraz sorgula
00 Yorumla
1 yılİlk kez yaptı ise belki cidden sıkışmıştır diye düşün altında bir şey aramak yerine
00 Yorumla
1 yılİsteyebilir. Hatta sevinmelisiniz bile. Çünkü sıkıştığında sana gelmiş. Daha ne istersin
00 Yorumla300 lirayla 4 bira bile alinmiyor cok buyuk bir para degil.
01 Yorumla- 1 yıl
Ozmn sen ver bana 300 borç
Neden ifsa ediyon sevgilini isteyebilir lazimdir
00 YorumlaSebebi nedir? Ona göre yorum yapılabilir, guli
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı. amaan 300 lira borç versen ne olur vermesen ne olur tavuk döner etmio
00 YorumlaBen olsaydim kan kusardim kizilcik şerbeti içtim derdim hemde 300 tl neyin ihtiyaci
00 Yorumla300 tl nin lafını yapma ver bence 3 yıllık sevgilinmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSevgilinin senden borç istemesi normal. Zaten ilk kez istemiş. Ama sen lafı olmaz yerine önemli değil eline geçince ödersin deseyin keşke
00 Yorumla
1 yılBenim eski sevgilim bundan daha daha büyük bir meblağ istemişti bende verdim verdikten iki hafta sonra benden ayrıldı ve paramı hala daha geri ödemesi en son engellemisti beni
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 334 cevap paylaştı.
1 yılSenet imzalatmadan verme bidaha. 300tl kafayı mi yediniz
21 Yorumla
1 yılE tamam çocuk çok sıkışmıştır, normal bir durum bence. Bu soruyu soracak kadar dert edilecek mevzu değil
00 YorumlaNormaldir emin ol ama unutma geri dönmeye bilir para, seviyorsan hadi ordan et zoruna gidiyorsa faizi ile al Bi dahakine sen 1000 TL iste 😁
00 Yorumla
1 yılİlişki uzun süreliyse olabilir ama senin gözünden düşebilir
013 Yorumla
Soran1 yıl3 yılık ilişkim
- 1 yıl
İlk kez mi istedi
Soran1 yılevet
- 1 yıl
Olabilir takılma
Soran1 yılsaol
- 1 yıl
O 300 lira isteyenden hayır gelmez yazanı umursamamanı tavsiye ederim ayrıca burdaki çoğu insanı umursamamanı da. Olur böyle şeyler insanlık hâli
Soran1 yılbende tam onu kafaya takmıştım teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim
- 1 yıl
En iyi cevap seçersen sevinirim
Soran1 yıl24 saat geçmesi lazım sistemden bildirim gelince seçerim
- 1 yıl
O zaman dedim zaten
- 1 yıl
Erkekler cimri zaten böyle yazar hepsi para ister kızım saf mısın
- 1 yıl
Erkeklere para verilmez
ihtiyaci vardir istemiştir yillardir berabersiniz sonuçta bence normal bi sey bu
07 Yorumla
1 yılAman batmazsin inşallah 300 TL ile enişteye Allah sabır versin
00 Yorumla
1 yılÇok anormal çok tuhaf bu olamz mı borç istemek normal bir şey bunun erkek yi veya kadın olmaz
00 YorumlaÇok yakınsan verebilirsin ama bence biraz garip başka kimse kalmadimi a
00 Yorumla
1 yılBence normal zorda olmasa istemez bide ilk defa istemişse yani onca sene çıkmışsınız
00 Yorumla
1 yılşu sevgililik işlerine parayı karıştırmasanız iyi olacak
00 Yorumla
1 yılAh ah bir sevgiliye neler verdikte almadık bir daha mı asla…
00 Yorumla
1 yılVerilebilir çalışmıyorsa herkesin darda olduğu zamanlar var
00 Yorumla
1 yılBence erkek istese sorun vardır 😇
11 Yorumla- 1 yıl
Niye erkeklerin maddi skkıntısı olamaz mı
- Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılÇalışmaya gönlü yok mu?
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 355 cevap paylaştı. Erkek adam para mı ister kızdan ayıptır
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılNormal bence...
00 Yorumla Kendini kullandırma 🤨
00 Yorumla
1 yılNormal ya yıllardır sevgilin ya
00 YorumlaPara isteyenden erkek olmaz
02 Yorumla
1 yılAyıp etmiş kankam ne cimriymişsin he
00 Yorumla
1 yılNormal tabi ben sevgilime 100. bin TL verdim
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yıl300 to büyük bir para değil sanırım sıkışmış
00 Yorumla Bana da versene hayrina
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler