Sevgilim antepten Kayseri ye gelirken arba arıza yapıo oda açık senet imzalamış motor su akıtıomş zaten bozukmuş yarı yolda kaldı motorun parası 5 bin 3 binini ben ödesem geri alabilirmiyim güveniyorum ama sevgilime ne bilim ayrılırmıyz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Sevgilin kendi ayakları üzerinde durmayı ögrenmeli.. kendi ailesi destek olsun.. bu senin görevin değil.. Kendi başının çaresine kendi bakmalı... Bu parayı verirsen tekrardan sana geri ödeyecegini sanmıyorum.. Borç verirken senden iyisi olmaz.. yarın öbür gün borcunu istersin.. senden kötüsü olmaz.. Bide sanki senin ona borcun varmış gibi ters muamele ile karşı karşıya kalırsın.. Borç verdiğine pişman olursun..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılMeselenin ayrılırlarsa 3bin tl yi alıp alamaması olmasi ne kadar üzücü.
Suanki durumun ya 3bin tl ya sevgili
Sevgilim diyorsun ama ayrilirsan 3bin liraya üzülecekmis gibi.
Güveniyorum deyip düşünuyor olman
ya da araba sahibi olup masrafina destekci aramak hep ikilemli konular
Nedense bana gerçekçi gelmiyor
Zaten iliskilerde ömür bu sanırım
Istenilenin alinmasi heveslerin gitmesi yenisinin gelmesi vsvs
Azizim
Verme sevgilim de deme kendini yorma üzme olayi yokmuş say04 Yorumla- +1 yıl
Sen öde madem :D O erkek olamamış sen erkek ol da şu erkek müsvettesinin borcunu kapatıver.
- +1 yıl
Minareyi çalan kılıfını hazır tutarmış.
Herhangi bir arkadasim da istese veririm imkanimca. Düşünursem zaten guvenmiyorum demektir dillendirilmesi dahi saçma.
Kisacasi olayla iliski birbirinden çok farkli yerde.
Huyum kurusun karmaşayı sevmem. Benden uzak..😇 - +1 yıl
ne minaresi ne kılıfı.
ne güvenmesi ne güvenmemesi.
geçin bunları.
banka denen bir şey var vermiyorsa kimseden de borç alıp kimseyi mağdur edemezsin.
sevgili eş vs. farketmez kimse kimsenin hatasını yanlışını çekmek zorunda bırakılamaz. Kişi kendi düzeltecek.
Meraklıysan kendin öde.
Bir kadın sizi çok sevse de güvense de fark etmez 1 tl dahi alırsanız ondan öyle küçülürsünüz ki bu küçülmeye gerçekten gelebiliyorsanız beni ilgilendirmez. - +1 yıl
Safız biraz sanki anyayı konya anlayip mersin diye cevapliyorsun.
Minareyi calan kılıfıni hazirlar
Yani arabasi olan tamirini benzini kendi karsilar zaten
Güvene gelince
Ona güveniyorum deyip miktar onemli degil alabilirmiyim endişesinde olması enteresan
Ikidir kendin öde diyorsun kimin avukatisin seninde rengin belli degil
Objektif bakmaya çalış ne arabası bozulan gencin nede ona yardim etsem mi etmesem mi diye teredduttr kalan sevgilisi
Ben sadece soruya cvp attim güveniyorum dedigi içinde sacmaladigini söyledim hepsi bu.
Anyayada konyayada selamlar azizim
+1 yılHayır kesinlikle ödeme. Bu onun yapması gereken bir şey senin değil.
Ayrıca borç olarak bile vermen çirkin kaçar. O senin sevgilin diğer insanlar değil. Aranızda borç bahsi geçmesi çirkin olur.
İster halletsin ister edemesin seni ilgilendirmez.
Şayet bu şekilde senden sürekli çeşitli bahanelerle para ister ya da borçluyum diye dertlenirse direkt ayrıl ondan derim.00 Yorumla
+1 yılsenden borç olarak istedi mi gerçekten bu parayı? istediyse vermiş olma ihtimalin var diye düşünüyorum umarım dürüst biridir ve geri öder. yok eger tamamen senin gönlünden geçtiyse bence ilişkinize şu evrede para olgusunu sokman ileride güveninizi zedeler diye düşünüyorum.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
127
Cevap
118Cevap
İkileme düşüp, bu soruyu sorduysan güven sorunu vardır ve kesinlikle bu şartlar altında vermemelisin. Güven. Sevgi olan ilişkilerde ikileme düşmez insan varsa elinde çıkarıp hemen verir.
Yani gördüğüm kadarı ile ne büyük bir sevgi ne de sağlam bir güven var ortada. I şartlar altında samimi bir arkadaşın da olsa vermemelisin. İlerde sorun yaratacaktır senin açındanda.131 Yorumla- +1 yıl
Aynen guzel yorum bravo
+1 yılÇalışan ve iyi kazanan biriysen ver onunda nasıl biri olduğunu görmüş olursun. Devamlı isteyecek mi, borcuna sadik mı ya da parayı alıp toz mu olacak... gibi gibi.
Ama calışmıyor baba parası ile geçiniyorsan bunu istemesi bile ayıp , ya da sen vermek istiyorsan gerek yok. Koca adam baksın başının çaresine61 Yorumla
Soran+1 yılÖğrenciyim üni okuom
+1 yılMerhaba,
Hayır, sakın sen ödeme, ödeyen çok var bin pişman geri alamayan! Borç verme kısmetin kapanır...114 Yorumla- +1 yıl
Bende diyorum neden evlenemedim kesin sebebi bu🤦♂️😜😜🤭😂😂
Şaka bir yana İlk defa duyuyorum bunu.. 🤔 - +1 yıl
Ortak iş yapma aran açılır borç para verme kısmetin kapanır derler. Bende sadece borç ile ilgili olanı söyledim. 😅
Gönlünce olsun 😅
- +1 yıl
Yanii ortak iş yapınca aranın açılması muhtemel ama diğerini ilk defa duymuştum 🤷♀️ teşekkürler 😂😇
- +1 yıl
Bir zamanlar bende ilk defa duymuştum şimdi hep söylüyorum 😅
Ricalar ve teşekkürler 😊
İlişkilere para girdiği zaman ilişkilerin eskisi gibi olmadığına inanıyorum. Sevgiliniz size bunu teklif etti mi etmedi mi bilemem tabi ama hiç bir şekilde böyle durumlara yardım yapılması doğru değil. Sevdiğiniz size bunu yansıtmadan çözebilecek planlamaları yapabilmeli ki yarın bir gün zorlukları birlikte atlatabilesiniz. Aksi halde en ufak bir zorlukta dahi dayanak noktası siz olacağınız için o işin sonu gelmez. Açık senet imzalamak, boş kağıda imza vermek, söz ile borçlu kalmak vs. İlişkinizde sevginizi beraber yaşama odaklı olun. Bu sizi doğruya ulaştıracaktır. Sevgilerle.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılDevlet bankaları 6 ay sonra ödemeli ihtiyaç kredisi veriyor. Sevgilin kredi çekebilir.
162 Yorumla- +1 yıl
+1 yılbak guzel kardesım... o bır erkek! anası atası kardesı olmalı! akrabası arkadası dostu olmalı! bankası kredı kartı olmalı! eger tum bunlarıbbıtırote sıra sana gelmısse ne gezıdıyon yanında sus kopegı mısalı! gorende kocası sanacak..
60 YorumlaYa herkes konunun detaylarını bilmeden verme demiş ama ne zamandır birliktesiniz? Sevgilin ne işi yapıyor? Aile bireylerinden tanıdığın var mı? Ailesi nasıl güvenilir mi? Kimse bunları sormamış sana. Gerçekten güvendiğin biriyse ve uzun zamandır tanışıyorsanız verebilirsin ama tek seferde değil. 1000 verirsin ilişkinizin gidişatına bakarsın ve bir değişiklik yoksa 2000 daha verebilirsin. Gerçekten güveniyorsan seviyorsan ve uzun süredir ilişki içerisindeyseniz bu bağlarınızı da kuvvetlendirir.
10 YorumlaAsk demek fedakarlik demek, güven demek, sadece para degil, her konuda kendimin degil, sevdigim insanin önceligi vardir, sevgilimse aramizda benim param onun parasi zaten olmaz.
Bu soruyu sorduguna göre aranizdaki iliski cikar iliskisi, onun icin verme..00 YorumlaZor durumda ise ve dediğin gibi ortada bir güven var ise elbette yardımcı olabilirsin.
Bir zamanlar başıma gelen bir olay.. Borç verdim, aylar sonra da ayrıldık daha doğrusu terk edildim. Bir kez olsun geri istemek aklıma bile gelmedi, açıkçası istemeyi de düşünmüyorum.
Başlığı görmesem aklıma dahi gelmezdi diyebilirim...00 Yorumla
+1 yılInsanlar karı kocayken bile birbirlerine para verirken elli kere düşünüyorlar. Bu devirde ne sevgilisi ne borcu.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yorumlara bunu yazmışsınız 'nası geri alcam öğrenciyim köşeya para atmiştm ilerde kpss dershanesine gidersem DİE' Onun haberi var mı bu paradan? Zaten maksadı bu olmasın?
32 Yorumla
Soran+1 yılParadan haberi yok borç alcam tanıdığımdan demiştim
- +1 yıl
Keşke demeseydiniz. Ayrıca o nasıl buna razı gelmiş sizin irine borçlanacağınız ona normal mi geliyor? Madem araba arızalı otobüs kullansın. Eğer şimdi öderseniz sürekli böyle şeylerle gelir. Sözde erekler sevgili kim ya nikahlı eşim değil deyip her haltı ederler ama iş paraya gelince sevgilim yaknım mmı oluyor? Biraz akıllı olun kızım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakıyorum da kızların hepsi ödeme demiş ayrılırsın falan ne gerek var diye. O zaman bizde hesap ödemeyelim. Yani bu kötü bişey değil ki verirsin dersin ki canım sen bunu al başkasından isteme bana sonra ödersin dersin onu kırmadan verirsin zaten senin yanına gelirken olmuş bişey.
10 YorumlaMadem g*tune güveniyor g*vat, araba kıralmasını biliyor ödesin şimdi, Ohhh dünyaya bak, beyefendi otobüsle yolculuk yapamıyor mu? Ben 45 yaşımdayım aylık kazancımda yerinde ama araba kiralamıyorum, bilmiyor muyum ben araba kiralamasını?
20 Yorumla
+1 yılSevmek ayrı güvenmek ayrı aslında. Ama para eğer senin olup teklif etseydin ve başkasına muhtaç kalmaması açısından anlardım. Ama sen bir arkadaşımdan borç alıp vericem demişsin. Bu kadar dolambaçlı bir şeye ne gerek var. O da borç alabilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim param olduğunu diyemem o zman bu kızda para var DİE düşünür ilerde sürekli bişy olsa ben ödüm ister ben teklif ettim zaten verm sonra çalışınca bana ver DİE sonra düşündüm işsiz askere gitcek ne ara asker bitecek geri verecek
- +1 yıl
Arkadaşından alacağını bildiği parayı o kendisi bir tanıdığından alırsa borç hem işini görmüş olur hem aranızda bu konuda bir sorun olma riski ortadan kalkar. Sonuçta onun açısından her ikisi de borç olmuş oluyor parayı senin olduğunu bilmiyor
Soran+1 yıl5 bin lira para lazm 2 bin arkadaşından bulmuş zaten gerisini ben mi versem dedm kendim ama arkadaştan aldım dedm bankamatiğe gittim yatrcam sonra napıon ben dedm ayrılırsa vermezse dedm onada kıyamıom bugun kesn vermesi gerek bide ailesi beni bilmio benm için geldiğini öğrense kıyamet kopar
- +1 yıl
Işte burda devreye onun kişiliği giriyor. Sevmek sevilmek dediğim gibi ayrı bir olay. Yani ayrılabilirsiniz de hatta anlaşmıyor olabilirsiniz de. Tanıyabildiğin kadar kestirebilirsin belki ama ne kadar doğru olur işte bilemiyoruz
Güvensen parayı vermiştin zaten. Sorduğuna göre emin değilsin. Adamı tanımayız ne bilelim ayırlır mısınız, ne zamandır berabersiniz vs. Bunlar önemli. Senden istemediyse neden ödeyeceksin ki? Üzerine vazife mi...
10 Yorumla
+1 yılAslaaaa
Sakın bu poku yeme
Eşin değil Nişanlın değil abin değil baban değil altı üstü sevgilin iki gün sonra kavgaya bakar ayrılmanız O yüzden araya parayı20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılEğer sevgilimi sen çağırdıysan (arabayla gelmesini istediysen) yardımcı olman gerekir. Otobüsle gelmesini istediysen ama arabayla geldiyse o zaman çokta umursama vereceksende çöpe atmış gibi düşün o parayı. Yani az ver 3 bin verme derim :))
00 Yorumla Verilen bir borcu geri almayacağım düşüncesi ile vereceksin bunu yapabilecek kadar rahat ve güvenilir hissediyorsan öde yoksa yok bu gün parası olmayan bir adamın yarında parası olmaz sevgilin olmazsa kim olursa olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın böyle bir aptallık yapma bizimde herşey ciddi ve ben daha fazlasına imza atıp telefon almıştım sorsan bana ödeyecekti , ve kendisi memur ben issizdim düşün , sonuç ne oldu ayrilamadim bile borçtan dolayı sürekli erteleme falan , ayrildik bunların hiçbiri icjn degmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam eğer seviyorsam ve zor furumda olduğunu biliyorsam güvenimi sarsmadiysa verirdim.. gelmezse de basum gözüm sadakadi olurdu. İnsanlar zor zamanda belli olur.
00 Yorumla
+1 yılBana borcu vardı az da sayılmazdı. Naptı ne etti olmadığına o paranın bir yerden onun cebinden çıktığını falan bahane etti de onun hesaba göre benim cebimden çıkanları da saysak borcu daha da artıyor. Bence verme bırak ailesi versin. Sonra geri isteyince sen kötü oluyorsun.
00 Yorumla
+1 yılBence verme... bir Kızın sevgilisine borç vermesi bençe doğru değil, kuzenim ozaman daha sevgililerdi şimdi evlendiler borcunu ödedi çok sıkıntılara girdi, ekişlere gitdi, bin pişman zaten eğer senden borç isten bir Sevgilin varsa yanliş Kişiyi bulmuşsun... bende tam tersi ben hiç istemedim, Borçumda olmadı... ama herzaman bana alındı verildi, bence verme
00 Yorumla
+1 yılİyi niyetimden ver derdim ama bende birisine üniversitede arkadaşıma 2500 lira verdim geri ödicem demişti ödemedi bir ayboyunca aç dolaştım daha doğrusu 100 lirayla geçindim
00 YorumlaNikahlı eşiniz olmayan hiç kimse ile para alışverişi yapmayın derim. Yapıyorsanız herşeye hazır olun. Bu konuda tarzım böyle demeniz yeterli. Sevginizi bununla ölçecekse yorumsuz.
00 YorumlaBen eski sevgilime 3 bin tl verdim karakterine çok güveniyordum ve ödedi.. şimdiki sevgilime de 500 tl borç verdim ama hala ödemedi :) hatta konusunu kapattı bile bence.. eğer geliri yoksa bir yerden para bulamazsa ödeme çünkü ödemezler üstüne konarlar bizzat yaşadım.
03 Yorumla- +1 yıl
Ver numarasını ben yazarım hatta bir video ile cevap vermek istiyorum https://m.youtube.com/watch?v=uvek_OuSv74
Hayır yapma bunu o mu istedi o istediyse zaten bence ayrıl sen istiyorsan da yapma bunu erkeklik gururu diye birşey var. Güveniyorsan bilemem ama
04 Yorumla
Soran+1 yılYa normalde para istemez oda öğrenci askerlik sorun oldu iş bulamıo bide korona var 3 bin atsam geri nası alcam bide askere giderse 6 ay hiç çalışmıcak
Soran+1 yılOnada bana güvenmion mu sen dio ayrılırsan filan dedm ya ne ayrılması okadr zamn sonra dio beni tanıyamadım mı dio o antepte ben Kayseri de nası kağıt imzalatcam
+1 yılKeşke bizede şöyle enayiler sey pardon iyi niyetli insanlar denk gelse
34 Yorumla- +1 yıl
@edaberil34 senden de birşey kaçmıyo kanka
- +1 yıl
Ne alaka dşeöflşsşxldld
- +1 yıl
Destek atsana bir bana
- +1 yıl
@bnysfylmz senden de kaçmıyo kankam
- Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılBir arkadaşım gitmiş sevgilisine bireysel emeklilik sisteminde biriken parasını vermiş, sonuç ayrıldılar para da pç oldu gitti. Geri de ödememiş
10 Yorumla Birine borç vereceksen o parayı gözden çıkarıpta ver.
Vermezse zaten gözden çıkarmışsın, verirse dürüst olduğunu öğrenirsin.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ödeme çok büyük bir borç değil altından kalkabilir
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıladam olan o parayı bulur arabasını satar gene de almaz senden
20 Yorumla * **ına koyum az önce bu soruyu farklı sordun cevabını bulamadınmı
14 Yorumla
Soran+1 yılSanane be cevp verme o zamn beyinsiz kafam karışık kararsızım
Soran+1 yılSana a lan beyinsiz bak ağzımı açtırma git şuradan sinirliyim senle uraşamam
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir de öğrencisin verme sonra huy edinir hep ister sen de sevdiğinden kıyamazsın verirsin ve kötü olur yani.
Ayrıca kendi bozduğu şeyi kendi düzeltmeli yoksa sorumsuzluk olur bu.20 Yorumla
+1 yılÖdeme bir erkek 3000 i Karşılayamayacak ise araba almasın araba kullanmasın motordaki arıza hemen oluşacak birşey değil sorumsuzluğu ve ihmal etmesinden böyle olmus
00 YorumlaGeçen gün sevgilinizin ihtiyacı olsa borç verirmisiniz sorusuna herkes veririm demişti bugün de herkes sakın verme diyor hahahh
00 Yorumla
+1 yılÖdeme bencede. Ama buraya yazdıysan yinede sözleri kulak ardı edecek ve ödeyecekmişsin gibime geliyor. Sonra pişmanlık duyacaksın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılDevlet ve özel bankalar kredi veriyor 6 ay ödemesiz ondan yararlansın. Ödersende geri ödeme ihtimali %55 civarı.
00 Yorumla Kazandığın parayı havadan mı topluyorsun. Kendi birikiminin 'sevgilin' için kullanma. 300 lira gibi söylüyorsun. Lütfen.
00 YorumlaParanın asla geri gelmeyeceğini düşünerek vermek istiyorsan ver. İlişkide işin içine para girince herşey bozuluyor.
01 YorumlaHayır verme. Gider çalışır öder birşeyler yapar. Eşin olsa elbette verirsin ama sevgilin olduğu içi karışma bu konuya.
00 Yorumla
+1 yılNe kadarlık sevgilisiniz? Daha yeniyseniz güvenme bence..
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 senelik
- +1 yıl
Yorumlarda gördüm ögrenciyim demişsin, bence verme çünkü öğrenciyken zor geçiniyoruz zaten..
+1 yılGeri alır mıyım diye düşünerek ya da tereddüt ederek bir şey yaparsan iki tarafın da burnundan gelir. Ya sessiz sakin yardım et ya da bırak o yapsın
00 Yorumla
+1 yılÖdersen senden s@lağı yok. Ayrılırsınız pişman olursun
10 Yorumlaİlişkiniz tazeyse borcunu ödediğin an senden ayrılır zaten. Sevgilin senin yerinde olsa borcunu öder miydi diye düşün bence. Kararını ver.
00 YorumlaAilesi ödesin sen niye oduyosun yahu nişanlın değil kocan degil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle ödeme sonradan başına bela olur eğer bunu ödersen senin paranın çok olduğunu düşünecek ve senden para koparmak isteyecek erkeklerin geneli böyle çünkü
10 Yorumla
+1 yılbence geri alamazsın hiç bulaşma 3 bin büyük bir para
01 Yorumla
Soran+1 yılİkimizde öğrenciyiz benm köşede birilmişim vardı borç aldım başkalarından dedm çalışınca ödersin veririz dedm tm öderiz dio bir tarafım ar zor durumda dio güveniom bir tarafım ayrılırsak param onda kalır 3 bin lira az kara değil bide üni okuom öğrenciyim
Alamazsın. Asla karışma. Yok bende de kapat konuyu.
10 Yorumla
+1 yılParan çoksa ver ama geri bekleme çünkü yüksek ihtimalle vermeye yanaşmayacak
00 Yorumla
+1 yılSelamlar insanlarla her şeye giriniz ama para muhabbettine girmeyiniz!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılVerme. Bırak kendi bulsun. Onun sorunu. Arabası varsa masrafını da kaldırır.
00 Yorumla
+1 yılBiz bu konuda yorum yapamayız. Sizin sevgilinizle ikili ilişkilerinizle alakalı bir durum bu.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. sen odeme ama biraz destek verebilirsin 1 miktar destek vermekten bisey olmaz bence
00 Yorumla
+1 yılSen sevgilin için 5 bin ödüyorsan ben 150 bin mi ödeyim mk sevgilimin 150 bin borcu var ve ben bişey yapamıyorum
00 Yorumla
+1 yılDeğecek adam var, değmeyecek adam var. Sen bu sorunun cevabını bizden daha iyi bilirsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılYardım edeceksen sonunu düşünmemelisin. Ama ben ilişkilere maddiyatın karışması taraftarı değilim..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılBenimde 1.5 milyon lira borcum var, benim borcada bir el atsan hazır elin değişken.
00 Yorumla
+1 yılValla yazık olmuş bilemicem
Allah yardımcınız olsun00 Yorumla
+1 yılSakın verme pişman olursun devlet kredi veriyor zaten
00 Yorumla
+1 yılKullandirtma kendini zamaninda cok yaptim ben kiymet bilmiyolar
00 Yorumla- Devamını Gör (185)
Devamını Gör(230)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi