Gidip o sırada kolye almıştım ne alacağını sasırıp kendine hediye almışsın biz parasızlıktan ölüyoruz öğrenciyiz yok şöyle yok böyle en son aldığım sey boğazıma dizildi eve geldiğimde anne ben bu kolyeyi artık takmak istemiyorum dedim ve neden dedi o an onun söyledikleri zoruma gittiğini anladığım için di ve sustum. Bende üniversite okuyorum belim kırılasıya da çalısıp ayaklarımın üzerinde duruyorum onun anne avukat baba hakim iyi kosullarda ki dün ben hasta iken parkta soğukta oturttu param yok diyip ben parasını ödememe rağmen avm de yemek yemezken aekadasıyla beni bıraktıktan sonra benim lavaboya gittiğim AVM de yemek yemişler ve açıkçası içimde bir öfke de olustu evet onun bana alması gerekirken ağzıyla söylüyor daha 4 aylık ilişkide bunu istedi ben subata kadar zor toparlarım okula harcıyorum falan dedim ve büyük ihtimalle yine isticek ben bunu normal mi karşılamam gerekiyor yoksa nasıl bir konusma yapmam lazım? Yılbaşında da hediye istedi sonra yok ayağına getirdi yani istiyor erkek olarak ben kalkıp paranın lafını ona etmekte istemiyorum ama bende oturup yemek yediğimizde ödedim bir kere düşünmeden pasta almıştım ki babam yok arkamda ama onun ailesi onu dersaneye gönderiyor küs olmasına rağmen harçlık veriyor benim ailem bana para vermiyordu diye çalışıyorum şimdi ben ailemede veriyorum bu erkekle ilişkimiz sadece çıkar için mi bilmiyorum konussam büyük ihtimalle kalbim kırılacak. Siz olsanız ne yapardınız?
- Para & Ekonomi konusunda 899 cevap paylaştı.
+1 yılBundan ne köy olur, ne kasaba. Sen iyi kötü aklı başında birisisin. Ne istediğini biliyorsun. Bunun me istediği de belli değil. Eminim karşına seni daha iyi anlayacak prensesler gibi davranacak birileri de çıkacaktır. Boşuna ne hevesini kır, ne de canın sıkılsın.
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız, en azından kullanmasına izin vermedim ama nasıl laflar etti onun parasını yeseydim herhalde bu kadar laf yerdim
- +1 yıl
Bence kendi paranı harcamanı kazanmanı kıskanıyor
Soran+1 yılNarsist olduğu zaten belliki. Beni sürekli azarlıyo eleştiriyor beğenmiyor. Kalkıp onaa düşünüp pasta almıstım bunu bile sanki zorundaymısım gibi göstermeye çalıstı pastada sevmiyorum ama ver kardeşime götüreyim dedi. Yaptığım seyden bide sinir olmustum. ama kalkıp bana haksızlık yaptığı yerde gidince dur gitme diye kedi haline geri dönüyor. Zorla tecavüz etmesinden kurtuldum bana sakın birdaha dokunmaya kalkma dedim uzaklaştırdı kendinden bana dokunamaz sende sarılamazsın dedi. İlişki efo savasına döndü resmen
Soran+1 yılEgo savasına*
- +1 yıl
Kendisini senden aşağıda gördüğü için seni bastırmaya çalışmış hep
Soran+1 yılBunun sonucunda benim hayatımı bitirip defolacak dimi tek amacı bu ama biliyormusun enerjimi sömürüyor ben ona yalvaracak duruma geliyorum bana kapılarını kapatıp yok oluyor sonra umursamayınca dönüyor. Biliyorum sevgisi gerçek değil fakat ne güveniyorum nede ayrılabiliyorum
En İyi Cevaplar
Öyle şey mi var tabi ki çıkar ilişkisi çok şükür böyle bir şey yaşamadım ama senin ki asalak bir tip ben olsam asla vermem burada doğru yapmışsın ve ilişkimi bitirirdim tembel asalaklara tahammülüm yok paraya ihtiyacı varsa çalışacak soğukta parta oturacağım bir de benim paramla bana hesap soracak gebertirim onu hayırdır yani
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende böyle günahsız bir kızçeyim
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılBöyle dangalaklarla niye sevgili oluyorsunuz ben onu merak ediyorum. Sana ait olan paranın hesabını yapan bi beyinsizle neden sevgili oluyorsun. O seni terketmeden sen onu s... tiret. Borç para falan verme. iyi misin nesin yaa. Bir erkek sevgilisinden borç para mı ister zırt pırt. Seni resmen mali olarak kullanıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBenden çok kötü bir şekilde ayrıldı geçmişim ile yargıladı bende kendime sıfırdan hayat kuruyorum dşye işe basladım ondan bir gün öncesinde pişman oldu dönünce öğrendi ne diyim kendi kararın dedi sonra zaman geçtikçe param yoka getirdi bir ara çekindi 2.5 ay geçincede maaşlarımı hesaplamaya basladı sanırım çekinmeden para istedi. Nerden bu kanıya varıyosun diceksin. Bu adam Regl günümüde hesap ediyor çünkü bunu niye yapmasını düşündüm
- +1 yıl
Açık ve net bir şekilde terket. Sen onun kölesimisin yoksa sağmal ineğimisin. Kendine hiç saygın yok mu? Daha sevgiliyken senin paranın hesabını yapan erkek müsveddesine nasıl sevgili kalabiliyorsun. Para konusunu açarsa açtığı anda bunu fırsat bilip sen kimsinki benim paramın hesabını yapıyorsun diye gerekirse hakaret ederek terket. Tekmeyi vur. Kendine biraz saygın olsun. Annen baban seni şımarık bir p... ç k... rusunun para kaynağı olasin diyemi büyüttü
+1 yılVerdin mi para? Verme bence. Çok ayıp etmiş. Evine 100 binin üzerinde maas giriyor. Hem seni parkta oturtuyor , sonra arkadaşıyla yemeğe gitmesi. Kendine yeni arkadaş bulmalisin.
01 Yorumla
Soran+1 yılDimi? Ailesinin sorunları var ayrı diye acındırmaya çalısıyor. Babasından her para istediğinde ona 3 bin zaten veriyor ben memur kızıyım. Baktım düştüğümde kimsem yok dedim bari ayaklarımın üzerinde durayım bide kendini yük etmeye çalısıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence para verme geri alma şansın olmaz gadası
00 Yorumla
+1 yılKeenks kullanıldığın çok açık olmakla beraber manipüle ediyor seni.
Bu yüzden senin yerine olsam, azicik, zerre kadar kendine saygın varsa. Laflarını sayar ayrılırdım. Azıcık..14 Yorumla
Soran+1 yılZamanını bekliyorum zaten bunun
- +1 yıl
bakalım göreceğiz, ya tekrar manipüle olacaksın ya da dediğin o sıfırdan hayat kurma yolunda bir adım daha ileri gideceksin
Soran+1 yılAma kendimi kullandırmıcağım kesin
- +1 yıl
Hee işte onu hiç bilemeyiz. O senin duruşuna bağlı, iyi bir manipülatörün yapabileceklerini tahmin edemezsin keenks
Gizli Üye(25-29)+1 yılOha ama ya. Yol ver yol bundan olmaz. Kadının eline bakan erkek mi olur Allah aşkına ya ayrıca daha 4 aylık bir ilişki yani ne bu. Verme borç falan da boş ver uydur bi bahane ödemem var de bir şey de geçiştir ya da bunlara hiç gerek kalmasın ayrıl.
02 Yorumla
Soran+1 yılDevam ederse ayrılıcam zaten amacını Şu an anlamaya çalışıyorum. Subata kadar zor toparlarım dedim
Cevap sahibi+1 yılAmacı belli ama sen bilirsin
+1 yıl4 aylik iliskide erkek borç istermi ya hem hor görüyor hem manipule ederek borç istiyor akrep gibi kurtul
03 Yorumla
Soran+1 yılBen akrep Burcuym 🙄🫣
- +1 yıl
Sbbdjdmsndd ay çok özür dilerim asko
Soran+1 yılSorun değil
+1 yılsen canım olabılırmısın bırez oylesın her şey ortada belı daha ne onunla takılıyorsan olanları yüzüne şöyle defet gıtsın
04 Yorumla
Soran+1 yılO biraz daha baskın taraf işte ben üzülünce pek konusamıyorum
Soran+1 yılAma vermedim yani öyle bir konusuyor ki insan yaşadığına resmen utanıyor öyle söyleyeyim
- +1 yıl
aman sana nekadarıda yazsam boş boş
- +1 yıl
ya nedıyorım bırak bırak
Hiç uzatma ilişki de aynı bakış açısına sahip değiliz de ve bitir asla ikileme keskin net bitti nokta modunda ol
00 YorumlaAyrıl amacı seni kullanmak bide gizlice arkadsıyla yemek yemisler rezil bi durum hemen ayrılmalısın
04 Yorumla
Soran+1 yılGizlice değil açıkça söyledi bişey denedim ama birdaha ki tartısmada bende bunu kullanıcam. Bağırabilir ben karsısında zayıf ezik bir Kız olmucam. Çok çok parayı gördünde değiştin yazıklar olsun dicek onuda az çok anladım zaten
Soran+1 yılİlk baslarda yoktu bunlar. İlişkiye girince ce ataya güven sorunu geömiş girince olustu. Bakalım zaman gösterecek herseyi
+1 yılBu kız milletinde ciddi problem var. Gerçekten aptal olmalılar. Aferin erkeklere.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen bunu sakın bırakma sıkı sıkı tut ki kaçmasın
00 Yorumla
+1 yılO çocuk seni çok üzer 👍 bas tekmeyi aksi takdirde o sana basar ya da aldatır.
00 Yorumla
+1 yılSeni sevmiyor sanırım. Bir insanın parası olmayabilir ama anlattığım davranışlar seven insanın yapmayacağı bir şey. Daha fazla üzülmeden kaç kurtul.
06 Yorumla
Soran+1 yılŞimdide dışarı çıkma diyor 😃narsist bildiğin ama kim kimin ipini çekecek göstericem
- +1 yıl
Kıçına tekmeyi koy
Soran+1 yılHem etimden hem sütümden faydalanıyor o yüzden bırakmaz zaten eminim 😃
- +1 yıl
Sen bırak işte. Hem etinden hem sütünden faydalanacak adam çok belki sana da faydası olacak birini bulursun.
Soran+1 yılBakalım..
- +1 yıl
hemen bak
+1 yılay sinir oldum resmen. imkanları varken senden istemesi tamamen bir çıkar. tabiki zora düşer isteyebilir ama üstüne bu kadar gelmesi tuzu biberi olmuş. bilemiyorum sevdiğinide hissetmiyosan bitir ilişkiyi bunun yükünü mü çekiceksin okul mu okuycaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin adına ben soğudum bile
Senle yemek yemiyor arkadaşı ile yiyor vs no no kalsın canım00 Yorumla
+1 yılHayatım çok benzer bir ilişkim olmuştu ve beni aldattığını, benden aldığı parayla ona hediye aldığını öğrenmiştim ☺️
03 Yorumla
Soran+1 yılO yüzden para yedirmek yok
- +1 yıl
😆😆😆
- +1 yıl
Kahve seni ayıltmamış
+1 yılDolandirici sevgilin galiba kac tanesini bu yolla dolandirdilar
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum
- +1 yıl
Cok rahat bibsekilde ister verirsin sonra kendi paranin dilencisi olursun
+1 yılKullanıyor galiba seni hem paranı yiyor hem seninle yatıyor
024 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama Şu an onu deniyorum cinselliği hayatımızdan çıkardım 1.5 aydır nerdeyse bana tecavüz edecekti yapamadı. Onu Şu an Delirtmeye sabrını ölçüyorum. Önce yaptıklarını dediği gibi düzeltmeden benden hiçbir sekilde faydalanamıcak
- +1 yıl
Aranızda cinsellik oldu yani peki bakirelini bumu bozdu
- +1 yıl
Bide sen nasıl güvendin 4 ayda verdin
Soran+1 yılUzun hikaye 1 yıldırda platonikti bana. Güvendim, çünkü hayatta o zaman tıtunucak hiçbir dalım yoktu oda bunu anlayıp sonuç olarak kullanmak istiyor
- +1 yıl
Bakirelini bumu bozdu peki
- +1 yıl
Hayatta tutunacak dalın yoktu sende yılana sarıldın yani bravo sana tutunacak çok güzel bir şey bulmuşsun
Soran+1 yılBozdu..
- +1 yıl
Peki sevgili olduktan ne kadar süre sonra ilişkiye girdiniz ve kac kere girdiniz toplam
- +1 yıl
Çok gec yazıyorsun biraz hızlı olursan
- +1 yıl
Cevap
Soran+1 yılHatırlamıyorum bayağı oldu. 5. Ayımıza zaten giriyoruz neredeyse 3 aydır yaklasık ilk günlerde her gğn girdik son zamanlarda olmuyor seks olmadığı içinde arata çok mesafe girdi güven problemim olustu. Her seni istiyorum diyişinde ben seni istemiyorum a getirdim kavgayı iyice ateşledim
Soran+1 yılOnu kaybetmekten korkmayınca ödü kopmaya baslıyor
- +1 yıl
Peki iliskiye nerde giriyorsunuz ve daha önce hic biriyle cinsellik yaşadınmı
Soran+1 yılÇünkü onuda kimse sevmiyor bir bana bağırınca oturup köşeme ağlıyorum ve seviyorum
- +1 yıl
Ve bunu ailen biliyormu ilerde ailene anlatmakla tehdit edebilir
Soran+1 yılBilmiyor tabiiki ailem kürt niye söyleyeyim? Veya ailemi ne ilgilendiriyor benim okan bişey?
- +1 yıl
Aileni niye ilgilendirmesin ki ailen sorumsuz galiba çocuklarıyla ilgilenmiyor mu
- +1 yıl
Dier sorumada cevap alabilirmiyim
Soran+1 yılİlgilenseydi ben calışmazdım! Hem okuyorum hem çalısıyorum. Maddi manevi hayırı olmayan biri hayatımda bana hesap soramaz
- +1 yıl
Doğru diyorsun annen baban ikiside yaşıyormu ikiside beraberlermi ve sen kaç kardeşsin
- +1 yıl
Cevapp
- +1 yıl
Geçmiş olsun ne yaptı ayrılınca
Soran+1 yılGeçmiş ona olsun ben ayrıldım umursamazca. Bir ayağımı çektim kendisi bırakmıyor taciz ediyor mesaj atarak hala anlamayınca en son yazma ayrıldık dicem
- +1 yıl
Peki ailene söylemekle tehdit etmesin seni
+1 yılİlerisini düşünerek hareket et bugün böyleyse ilerde nasıl olur
00 Yorumlaİnsanlar hızlı davranmamalii her kararda ve düşüncedeeeew
00 Yorumla
+1 yılSana değer vermeyen biri için çaba harcama seven değer verir kendine yazık etme
00 Yorumla
+1 yılVerirsen alamazsın artık
12 Yorumla
Soran+1 yılVermedim zaten vermediğim için oldu bunlar
- +1 yıl
Verme
+1 yılAyrıl gitsin ya dert ettiğin şeye bak
00 Yorumla
+1 yılBorç alabilirim istersen senden
02 Yorumla
Soran+1 yılEnayi olsam verirdim
- +1 yıl
Peki
+1 yılKaç tl istedi buna bağlı yüklü verme
012 Yorumla
Soran+1 yıl3 bin
- +1 yıl
Vermem ben olsam aşırı yüklü değil ama yanlış ve daha 4 ay olmuş
Soran+1 yılBide bul diyor hemen diyor acil diyor acındırıyo kendini yok bot alcam yok simit yiyorum dersaneye gidince bilmem ne bayağı dün kötü oldum en son zaten güldü şaka dedi ben kalbim ile vicdanım arasında kalıp bide huzursuz oluyorum bana mutsuzluk veriyor sürekli eleştiriyor dünde dua görünüşüme saka yapar gibi laf etti ama benim takıntılı olduğumu da biliyordu beni asırı sinirlendiriyo gözümde de hiçbir seyden memnun olmayan yapınca da zorundaymısım hissini verince ve en önemlisi en zor zamanımda onu yanımda görememişken kinlendim bilerek varken de vermedim hak ettirrmedi kendini çünkü. Benim ilişkimde eksik birşeyler olduğunu düşünüyorum kızlığım gidince dahi o kadar pişmandım ki şu an kullanıldığımı dahada derinden hissetmeye başlıyorum
Soran+1 yılBeni defalarca terk etmiş biri sonucta ama ayrılmama nedenlerimde çok fazla onu bırakırsam yapayalnız kalırsam napıcam diye düşünüyorum
Soran+1 yılZaten beni bu kez bitti olamıcaz dediğim esnada işe başladım 2 ay geçti para istemeye basladı bile
- +1 yıl
Yaşlarınız kaç ayrıca sorularım olacak gizlisin nasıl yapalım?
Soran+1 yılZaten vermedim ve normalmiş gibi davranıp bulusmaya gelince yüzüme vurdu sorunun detayını okursan anlarsın. Kendime düşünüp aldığım kolyeme baksan pazarda 10 TL bunlar 100 tane alırdım o paraya dedi kalbim paramparça oldu
Soran+1 yıl20-23
- +1 yıl
Anladım ama bir kaç sorum olacak gizlisin nasıl yapalım
Soran+1 yılNe sorusu?
- +1 yıl
Konuyla ilgili
- +1 yıl
Sen bilirsin
Değil
10 YorumlaNormal değil
10 Yorumla
+1 yılYok ağzı hic sevmem
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 330 cevap paylaştı. Bilemem. artik
00 YorumlaHayır
00 Yorumla
+1 yılVerme
00 Yorumlaolmaz bu ilişki
00 Yorumla
+1 yılVerme kimseye para
00 Yorumlatam boyu boyuna dkdk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzak dur bu çocuktan bir abla tavsiyesi
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki abla 🥺
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl kanka
10 Yorumla
+1 yılNe kadar
06 Yorumla
Soran+1 yıl3 bin
- +1 yıl
Geri istemeyeceksen olur
Soran+1 yılBen vermiyorum ki istedi ve kolye almıstım sağolsun soğuttu
- +1 yıl
Sen bilirsin
Soran+1 yılGidip 8 bin TL kolye alıyorsun bana verecek paran yok a getirdi resmen
Soran+1 yılO alacağına bide konusuyor
+1 yılAcele ayrılmalısınız
00 YorumlaAnormal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBorc verme
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt