Sevgilim benden borç para istedi, bu durumu normal mi karşılamam gerekiyor?

Gidip o sırada kolye almıştım ne alacağını sasırıp kendine hediye almışsın biz parasızlıktan ölüyoruz öğrenciyiz yok şöyle yok böyle en son aldığım sey boğazıma dizildi eve geldiğimde anne ben bu kolyeyi artık takmak istemiyorum dedim ve neden dedi o an onun söyledikleri zoruma gittiğini anladığım için di ve sustum. Bende üniversite okuyorum belim kırılasıya da çalısıp ayaklarımın üzerinde duruyorum onun anne avukat baba hakim iyi kosullarda ki dün ben hasta iken parkta soğukta oturttu param yok diyip ben parasını ödememe rağmen avm de yemek yemezken aekadasıyla beni bıraktıktan sonra benim lavaboya gittiğim AVM de yemek yemişler ve açıkçası içimde bir öfke de olustu evet onun bana alması gerekirken ağzıyla söylüyor daha 4 aylık ilişkide bunu istedi ben subata kadar zor toparlarım okula harcıyorum falan dedim ve büyük ihtimalle yine isticek ben bunu normal mi karşılamam gerekiyor yoksa nasıl bir konusma yapmam lazım? Yılbaşında da hediye istedi sonra yok ayağına getirdi yani istiyor erkek olarak ben kalkıp paranın lafını ona etmekte istemiyorum ama bende oturup yemek yediğimizde ödedim bir kere düşünmeden pasta almıştım ki babam yok arkamda ama onun ailesi onu dersaneye gönderiyor küs olmasına rağmen harçlık veriyor benim ailem bana para vermiyordu diye çalışıyorum şimdi ben ailemede veriyorum bu erkekle ilişkimiz sadece çıkar için mi bilmiyorum konussam büyük ihtimalle kalbim kırılacak. Siz olsanız ne yapardınız?

Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıldım. Ama direkt söyleyerek değil iyice soğutup kaçırtırarak kendisinin gitmesini sağlıyorum. Zayıf biriyle yspamam
Sevgilim benden borç para istedi, bu durumu normal mi karşılamam gerekiyor?