Tercihten kastım iki kişi arasında kalmak gibi düşünün. Biri daha vardi ve sizinle o kişi arasında seçim yaptı. Sonucunda sizi seçti. Sizde bunu sonradan öğrendiniz. Ne yaparsınız?
Sevgilinizin bir tercih sonucu sizinle beraber olduğunu öğrenseniz ayrılır mıydınız?
Elbette insan hayatına aldığı kişiyi sadece aşk ilişkileri açısından değil çoğu zaman da mantığını kullanarak hayatına alır. Aşkta mantıklı olmak kadar doğal bir durum yoktur, zamanında bizim için iyi olduğunu düşündüğümüz birinin aslında yanlış bir seçim olduğunu görüp vazgeçeriz. Mutluluk her zaman aşk ile değil mantık ile de olur olmaz diyen bunu yaşamadan bilemez. Eğer hayatımda olan kadın beni seçmiş ise bir tercih zaten yapmış demektir, çünkü hiçbir insan geçmişinde birçok tecrübe edinmeden kimse ile fabrika çıkışı birlikte olmaz.
Bu da benim için ileride öğreneceğim bir durum olsa bile sorun değil.
Saygı duyarım. Ne deyim. Demekki ya beni çok sevdigi için ya da ben de onun istediği bir şey olduğu için seçti. Ama bu ayrılma işini ilişkinin gidişatına göre değişir. Hem zaten hepimiz bir tercih sonucu birlikte oluyoruz ya da sevdiğimizle birlikte olmak isterken, bizi seven kişiyle beraber oluruz.. Çünkü sevdiğimiz kişi benim değerimi bilmeyecekse beni seveni seveyim daha iyi der insan. Ama kimi insan için sevdiğimle birlikte olamayacaksam hic olmayayım der. Hepsi bir tercih meselesi dir..
Aynı şeyi ben de yaptığım yalanını atarım, sonra da diğerininim hala aklımı meşgul ettiğini söyleyerek ayrılırım. Birini seçenek yerine koymak bence saygısızca, bir inaandan bahsediyoruz. İlla biriyle sevgili olacakmış da seninle olmuş gibi
Hayatta her şey bir adım bile ötesini göremediğimiz seçimlerden ibaret değil mi zaten? Şimdi düşündüm de bunu öğrenme şeklim daha önemli olurdu sanırım. Bunu gelip, kendisi bana anlatırsa gurur duyardım sadece ve beni seçtiği için kendimi şanslı hissederdim. Çünkü sevgilim olmaya layık görmüşüm ki onu hayatımda.. Ama bunu bir başkasından duysam o zaman biraz değersiz hissedebilirdim.
Ben niye seçenek olayım o kim? Bu biir ikincisi beni seçenek olarak gördüyse bu hep böyle devam edecektir bu kafa yapısında biriyle işim olmaz ne bu onda bunda şundadir mi shjsjs
Fotoğraftaki dizi güzeldi ama kızın tercihini sevemedim yaa kdfkkdfkkdkd Sonuçta beni seçti, o kızın ikimiz içinde bir önemi yoktur artık o kız umrumda bile olmazz!!
Ayrılmam sonuç olarak vazgeçilen değil tercih edilen benim iki kişi arasında kalmak herkesin başına gelebilir onun yerinde bende olabilirdim araf duygular yıpratıcı olabiliyor.
Ben genellikle kaliteli kadınlarla birlikte olduğum için böyle sıkıntılara düşmüyorum. Eğer sıradan ilişkileri olan sıradan bir kişi olsaydım öğrenince biraz değişik olurdum ama sallamazdım