Sizin, onun için diğer bir seçenek olduğunu aslında asıl niyetinin bir başkası olduğunu sonradan öğrenseniz devam eder miydiniz?

Sizin, onun için diğer bir seçenek olduğunu aslında asıl niyetinin bir başkası olduğunu sonradan öğrenseniz devam eder miydiniz?
İkinci bir tercih olamam. Olma ihtimali bile beni delirtmeye yeter. Ama bilmiyorum diyelim aradan bir yıl geçmiş ikimiz de en yüksek seviyede olduğumuz bir andayken öğrendim. Açıklama yapmasına izin verir tatmin olursam da bir süre kırgın kaldıktan sonra devam edebilirdim sanırım
Birinin ikinci tercihi isen o borderlinedir
Borderline taklidi yapmak ile olmak arasında büyük fark vardır. Bir şeyleri bilmek her zaman iyidir. Oyunu kuralına göre oynamak.
Neyse beni uğraştırma. Gel dedim mi gelinir. Başka yerlerde başka şekiller de beni aramaya gerek yoktur. Sınırları öğretmek gerekir
Sizinle aynı yolu yürümeyen insanla sadece zahmet çekersiniz. Sizin yüreğinde taşımayan kişi sadece cebinde taşır yani onun için her zaman yük olursunuz. Kalbinde seni ilk sıraya koymuyorsa beklemenin de bir anlamı yoktur
Cevap
38Cevap
Direkt tekmeee🦵
Kimsenin hayatında öylesine biri olamam.
Uçan tekme ✈️
Hayır devam edemem artık insan olamayan bir erkek ile herhangi bir şey içine girebileceğimi sanmıyorum önce insan olsun adam olsun öyle gelsin tahammülüm yok artık.
Bunun affı olmaz. Tabi ki ayrılırım. Akıl oyunları filmlerindeki Adam Smith'in teorisinin çürütüldüğü sahne geldi aklıma :D
https://www.youtube.com/embed/0-CKLgQtbM4Erkekler kadınları tavlamak için bu kadar strateji geliştiremez anca filmlerde olur bu 😄
Ünlü matematikçi John Nash'in gerçek hikayesi. Zaten kızı tavlamak için değil kafasında oluşan teoriyi yazmak için kalkıp gidiyor. Gerçekten de Adam Smith'in 150 yıllık teorisini, barda kız tavlama üzerinden yıkacak formülü buluyor :D
Biliyorum, ben şu an erkek milletine laf sokma derdindeyim karışmaz mısın 😄
O milletten biri olduğum için müdahil oluyorum :D
9 numara 9 numara kenara çek 😄
Zaten sevgilimi dondurdular bir ona laf yetiştiriyorum bir buraya 😂
Ben çekiliyorum aradan :D
Eğer bir insanın ikinci tercihi olmuşsam bunu öğrendiğim an koyarım tekmüğü 😉
Kimse kimsenin yara bandı olmamalı.
Zaten artık hiç bir ilişkinin samimi olduğunu düşünmüyorum Herkes herkesi yalanlarıyla kandırıyor ya da ikinci planda tutuyor.
En güzeli ya arkadaslık ya fckbodylik
Valla sevgini gösterdiğinde ilk kazığı sen yiyorsun😏
Aferin aslanıma iyi yapmışsın derim ahsjdj ayrılırım tabikisiii
Kime niyet kime kısmet diye devam ederdim ahahahaha şaka şaka uçan tekme atardım tabi
Bende sinirlenince ters tekme atarım direkt surata denk geliyor sjdhs
Ciddi misin 😄
Evet sarı kuşağım 😄
Vaaayyy 😄
😠Yok artık daha neler...
Yüzünü dahi görmek istemem. Konu kapanmıştır; ikinci şans falanda yok beyefendiye...
Ayrılırım ya ben de kimseyi ikinci seçenek yapmam yapamam zaten. Duygularım var, o kişi olmazsa bir süre kimseyle konuşmam. İstemem içimden gelmez.
Alternatif olurmusun? diye soruyorsun yani... bitirirdim ilişkiyi sonucu ne olursa lsun
Sebep peki. Ben stepnemiyimki arada havamı kontrol etmesini bekliyeyim. Şutlarım.
Bu çok sinsice ve adice bir davranış. Kesinlikle o insanı hayatımdan çıkarırdım.
Açıklama bile yapmadan
İçim buruk olurdu , ve samimi olmadığını düşünürdüm, sonrası ile muamma.
Aman aman allahım sen yazdıysan boz. Hayatta böyle bir şeyi kabul edemem
Evet ayrılırım kimsenin yedeklerinden olamam direkt def ederim
Aşk öyle bir şey ki ece heleki iradesi zayıp yani duygusallığı iradesine kalip gelen zayıf bir kalpse bu yanlışa mantıklı kılıflar bulacak kadar körleştiriyor adamı ama mantığının iradesi doğru kulanan biri için ikinci seçenek olduğunu görmesi tabikide bu ilişkiyi sonlandırması önünde en doğru karardır
Ne zaman öğreneceğim bunu. Aramızda uzun bir ilişki sonrası ise zorlanabilirim. Ama 2 gün sonra ise uzatmam duygusal olarak bağlanmadan
Ben tercih olmama tercih olacağım yerde bulunmam bırakırım kendi yoluna baksın kendine başka tercihler bulsun
Asla yedek oyuncu olamam
Lan karı madem istemiyorsun gelde sözlerimi geri alayım kurtul benden kdkjd
Evet
Bu arada ben seni yıllardır fake sanıyordum. Değil misin yoksa? 🤔😏
İkimizin de tercihi birbirimiz olduğu için bu soru bizden düşüyor otomatik.
Kim yedek olmayı ister ki saçmalık...
Elbette basar giderim.
2. Değil 5-6. Sırada olduğum biri vardı yinede istiyordum tuhaf bir sey
Kendisini bu tür yılanlığından dolayı tebrik eder akabinde terk ederdim.
davranışlarına bakarım, şayet hala ilk tercihini düşünüyosa bırakırım, seçenek olmak istemem ama o an zaten çıkıyosak, sevgiliysek buna takılmam
Hayır ayrılmam masrafı kocası yapıyor sorumluluk kocasına ait olur
Anlamadım bu görüşü
Bende anlamadım
Tabikii ayrılırım
Hayır ilk önce kendine değer göstereceksin... Kendine değer vermezsen o sana hiç vermez.. Hep ikinci seçenek olursun
Lan gelmişsin ya son gün diyoz engellemedigine ne şükretcem hastahanedeyiz zaman geçirmek için mecburen site de makara kukara da sinirleniyom gel hayde
Sende böyle bir durum olmadığı için soru senden düşer. Yeşilayci olmuş site aw , 🤧 nedir bu çektiğim kfkkd
Senin tek tercihinin ben olduğumu zaten seni ilk gördüğüm gün anladım. Sonrasında olan her şey bizi biz yapandi
aynısını yaşadım ve ayrıldım fakat sonra yeniden baristigim için ne kadar yorum yapsam kendimi ciddiye alamiyorum
Ayrılırım direkt. Hiç zaman kaybı olmadan. Resmen cepte tutuyor.
O anki psikolojim belirler
tabii ki ayrılırdım m*almıyım ben
Bilmiyorum çok zor bir durum gercekten
Kimsenin yedek secimi olmak istemem
Öyle bir daly*rakla işim olmaz.
Hayır ayrılmam devam ederim
Gerek yok der engellerdim her yerden
bana istedigim gibi davraniyosa hayir. duygular degisken seyler. su an 3. secenegim plan bi erkekleyim ama olup biriyorum askimdan demek ki bu onemsiz bi detau
Kime niyet, kime kısmet😊
Ayrılırdım tabikide
İki hay hay bi bay bayy
Karmaşık bir durum. Konunun detaylari onemli
Biter bu kadar basit
Evettttt düşünmen saçma 😊
Onu ikinci tercihim yaparım
Ayrılırım elbete kendime saygım var çünkü.
Ağzına ettikten sonra elbette zevkle
Yalı Çapkını part 2 😃
Hemen
Kesinlikle evet
Tabi kiöayrılırımm
Evet
Ayrılırım
Ayrılırdım
Tabiki
Ayrılırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?